81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    szerintem megtalálod

ha valaki nem érti nehogy megkérdezze inkább gondolkozzon !

• Attelee
    11-et kellett volna visszaolvasni!
    Apropó ha valaki talál okosságot az 1.10-hez pöttyencse már be!
  • horpeti
    megint kiszívtunk 3-0ra a Barcától, esélyünk se volt, de leglaább 6.5lel toronymagasan most impressive player.. hurrá.

Majdnem lőttem egy gólt is RMFként, mindig csatárba megyek át amúgy is. :D Csereként csatárnak hoz be, első kezdőmön meg RMFnek... hát remélem ezt csak elnézte, mert SSnek vagyok leigazolva.
  • Mester
    Sziasztok
    Visszaolvasva láttam hogy már jó pár kérdés elhangzot ezzel a témával kapcsolatban(az x forduló utáni kifagyásról lenne kérdésem)

Olvastam a felbontást 1024*768ba visszaállító megoldást láttam a save javító "gamingacces patchet", a kérdésem az lenne, hogy jelenleg van-e müködő patch ami teljesen kiküszöböli a problémát felbontástól függetlenül?
    válaszokat előre is köszi
  • horpeti
    Amőg ynem mindig ilyen nyomorék, de marha idegesítő, amikor semmi közük nincs a játékhoz. Max. ilyenkor CMFként lehet valamit tenni, vagy elkérem és megpróbálom végigvinni, mert ők úgyis állnak. :D
  • horpeti
    mekkora nyomorék a gép. Szélső vagyok, kérem a labdát, nem adja 5x, inkább hátsó két védővel passzolgat oda vissza addig, amíg el nem vesztik, és be nem kapjuk a gólt. Olyan no komment néha a csapat... És ez ellen mit lehet tenni?? Max. odamegyek hozzájuk és 1 méterről kérem... de akkor még ki van a helyemen? :D
    CMFként jobban el lehet kérni a labdát, és az egész támadásépítést szervezni, csatárként , meg szélsőként nem olyan egyszerű. De én akkor is csatár vagyok, a CMF nem jött be, bár jóval kiegyensúlyozottabb karakter. De a gép nem csinál olyan szuper bemozgásokat, amit ember tud, ezért inkább én csatárkodom. :)
  • Breki33
    jól

fogalmam sincs de sztem csak exe-ben írta át haexadecimálisan
  • Attelee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én próbáltam mini-image-val is,de nem indul a patch feltelepitése után!
    Wait the crcak!
  • horpeti
    Ez jól látom online roster?
    Akkor megint kiakadhat, ha netán két különböző roster találkozik (mint ahogy anno is)?
  • Nagyi2pac
    Akkor ez a Konami 1.1 -es patch egyenlőre csak eredeti játékkal működik?
  • jolesy
    Valóban, így nekem is jó, köszönöm szépen, bár igaz hogy így meg olyan mintha ugrálna a kép vagy hogy is mondjam...majd ezt megpróbálom orvosolni valahogy hátha lehet
  • Nagyi2pac
    Igen a "nagy" hivatalos patch november elején jön, addig nem érdemes az adatbázissal, igazolásokkal foglalkozni, mert ugyis újra kell majd kezdeni és a hivatalos patch-re "építkezni"!
  • duwy
    Szia!
    Nekem is ugyanez volt a problémám az egyik gépen, és nekem úgy sikerült ,megoldani hogy kivettem a settingsben a v-sync-et. Utána nekem jó lett.
  • Breki33
    mindenki bill-es volt mielőtt gamepados lett
    szval ez nem érv

simán van fent a játék kiegészítők és kitserver nélkül?
  • jolesy
    Sziasztok!

Van egy olyan gondom hogy nem tudok bill-el játszani csak gamepaddal (tudom h azzal jobb de én világ-életembe bill-es voltam). Ha megnyomom pl a menübe a lefele nyilat akkor 2 mp múlva ugrik le vagy 3-4 egységet, késik és magától megy, így szinte lehetetlen csapatot választani, játszani meg pláne...Sima bill (genius), nem elemes és már ugyanez volt a 2008-nál is de elötte meg soha...valaki tapasztalt esetleg hasonlót, vagy van ötlet hogy mi lehet a gond?
  • Breki33
    Hát arra adták ki :-)

Több helyen olvasni róla, hogy javítja, de a régebbi mentéseket nem hozza helyre

De mégegyszer mondom ez nem a nagy patch amit vártunk
  • Attelee
    A Patch javitja a Become Legend fagyást?

Akinek eredeti nézze már meg plees!
  • Breki33
    ja csak akkor fogalmad sem lesz hogy kell hozzá használni a mezcsomagokat

Ha érdekel benneteket valami miért nem veszitek a fáradságot, hogy olvassátok rendesen a fórumát P
  • Tomy Lee
    Ez 10 mb-os??Mi ez?
  • Tomy Lee
    Melyik kitserver-e tegyem a B.patch-et?
  • Tomy Lee
    Itt 151 új üzi de nem voltam képes visszaolvasni így csak beírtam,hogy patch és ki is dobta kedves Breki hsz-át Burgum patch tartalommal
  • Breki33
    mindig jön P
  • Breki33
    szerintem ez lesz az gondoltam is irányváltoztatásra mert kicsit ment oldalra de nem nagyon

csak nagyon kicsi a gif-en rázoomolhattál volna

de köszi kipróbálom
  • ForzaInter
    317 uj üzenet:D

jött ki vmi uj cucc gémhez? amit érdemes is felrakni.
  • daver88
    elmagyarázom, remélem arra gondolok, amire te...

szóval futsz egyenesen, megnyomod az R2-t (nálam C betű alapbeállításon billen..), és irányt változtatsz valamerre (ez a lényege az egésznek, lenyomva az R2, és irányváltoztatás)...és megtolja hosszan a labdát...

• Breki33
    http://rapidshare.com/files/156715437/PES2009Patch110.zip

A kitserver nem működik vele !
  • Breki33
    first patch for online transfers

if you want to use this patch for online just backup your cv02,because the online file is so diffrent with all transfers done.

it includes

robinho man city
    senderos ac milan
    baptista as roma
    sno ajax
    quaresma inter
    d.suazo benfica

and much much more

next patch will be included all missing national teams transfers
  • Breki33
    Ez még szerintem nem a nagy patch csak hibajavítás
  • Breki33
    az általad használt taktikát, te állítod be pl mecs előtt melyik mi pontosan

itt megtalálod részletesen
  • eZo
    Pro Evolution Soccer 2009 Ver 1.10

English

Patch Notes

Time of Release: 23/10/2008

Implementing this update will fix the following problems:

* Problems that affected the game in various game modes when played in a resolution higher than 1280*720.
    Once implemented, the game can be played in higher resolutions than the one previosly without the same
    problems.

IMPORTANT NOTICE: Please be informed that by implementing the patch, the save file you created in
    advance for ""Become a Legend"", ""Champions League"", ""League / Cup"" and ""Master League"" modes may
    become unusable.

Finally, we would like to apologize for any inconveniences and confusion caused.
  • gyurma78
    szerintem az L1-R1 kombináció lesz a nyerő
  • eZo
    kijött a hivatalos patch

http://dl.konami-europe.net/PES2009Patch110.zip

( akinek nem eredeti a játéka az várja meg a törést hozzá, akinek viszont eredeti az tegye fel mert ezzel lehet csak multizni )
  • eZo
    korábban nagyon sokszor le lett írva ...
  • totti10

vki leirná hogy melyik mit jelent?

thx
  • Breki33
    helyezett lövés, irány a fifa fórum P
  • Breki33
    Igazából ilyet szeretnék csel nélkül

namos R1-nyomogatására kb fele ennyire tolja csak meg
  • Breki33
    kipróbáltam R1+R2 nálam ugyanaz mint R1 gyors nyomogatása
  • totti10
    hi

melyik a finesse shot ???
  • Nagyi2pac
    New patch coming for "Pro Evolution Soccer 2009" PC version

We have discovered a problem within the PC version of "Pro Evolution Soccer 2009", which affected the stability of various modes in game. The problem has been analyzed and are confirming that a patch will be released on Thursday the 23rd of October 2008.

In the meanwhile we suggest that players who may be affected switch their resolutions to 1280*720 or lower in order to circumvent any sort of instability.

We would like to offer our most sincere apologies to all who have been affected by this, and wish all players lots of fun with PES 2009!

http://uk.games.konami-europe.com
    ------------------------------------------------------------------------
    http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=5818
  • Breki33
    nekem csel nélkül kéne