81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    LOL. :D
  • Tomy Lee
    Hali!
    Vissza nem olvasok 200hsz-t
    Van már új nagy patch?hivatalos patch fennt van nektek?
  • Breki33
    és előlőtte felraktad az 1.0-át illetve minden más régebbit kiszedtél a kitserverből?
  • daver88
    85. perc, Magyarország - Csehország 0:0...Tőzsér megvillan:

• daver88
    kitserver????
  • Laca1985
    Az Almeranak pl West Ham-es a meze, vagy pl a Betisnek Newcastle meze van... Amugy az altalad belinkelt PES 2009 REVOLUTION PATCH V1.1-et hasznalom....Nem tudom mi lehet a gondja...Megnezetem az ehhez tartozo OF hasznalom!
  • horpeti
    Egyébként kezdem unni az AIt,nagyon kiszámítható.
    Előre tudom, mit fog csinálni, mit támad...Meg hogy szívjuk be. A támadáskor kimondottan az kell, hogy fejben ott legyen az ember, agyatlanul persze, hogy nem lehet gólokat lőni.

Úgyhogy most az igazi "kihívás", hogy mindent megnyerjünk, amit lehet, és konzisztens győzelmeket produkáljunk. Nélkülem nem megy, az már látszik. Nem elég jól játszani, mert 7-7.5eket össze tudok dolgozni, hanem kimondottan nekem kell döntésre vinni a dolgokat, jó passzokkal, gólokkal.
    Kissé hülyén játszottam tegnap este , amikor bekerültem a csapatba, eléggé "para" volt, de ez betudható az új környezetnek. BLig formába lendülök, beilleszkedem, és cél, hogy minél tovább meneteljünk. Talán még a bajnokság sem úszott el, bár 15 pontra le vagyunk már maradva az elsőtől, Chelsea 12 győz 1 döntetlen. :D Mi meg...
    No de sebaj.
    Csak kár, hogy nem jön match experience, azt nem mondta a gép, hogy ha jó csapattal vagyok, akkor nem jön. De lehet csak a görbe miatt nem jön, végülis már 2 idényt lehúztam. Csak még tavaly is szépen jött, minden meccsen 2-3 egységek.
  • horpeti
    Most nem látom, nekem mivan, de én is néztem, elfelejtettem. Nem akarok hülyeséget mondani. :)
    Az biztos, hogy 4 fős csoportok vannak, oda-visszavágóval.

Egyébként egyszer csak hívtak, és megváltozott a Calendar...1 héten nyomok 1 bajnokit, meg egy válogatottat. :DDD
  • rodoo
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy 1 mb-es "meztelen" itnternettel ne is álmodjak az online játékról??? Mert megvettem, de eddig sikertelenül próbáltam... Ha ez kevés, mi lenne a mninimus sebesség, ami kell???
    Köszi!

A másik kérdésem 2-ten tudunk egymás ellen kupát játszani? 2 gamepaddal mondjuk.köszi
  • tobias88
    tényleg, hogy az istenbe kerültél be? nálad benne van itt a Magyar csapat?:

National Team > NT Fixture Info > European/International Cup Qualifiers

• horpeti
    Győztes gól sokat számít. :P

Magyarokkal eddig jól állunk a selejtezőben. 5-5 pont a törökökkel, 2-2 pont a cseheknek és az osztrákoknak. Ha még egy meccset sikerül nyerni a háromból, és a másik kettőt X-re hozni, akkor szerintem bejutunk. Nem voltak rosszak a fiúk, a védekező taktika nem rossz, a gép nem nagyon tud gólt lőni. Csak lennék már kezdő, hogy jobb legyen a játékunk (de lehet akkor rosszabb).
    Toltam 2 bajnokit is, két döntetlen, mindkettőnél +1es osztályzattal mindenki felett, 7.5, 7. Tüzijátékot rendeztünk mindkétszer, de nem sikerült. Valahogy úgy jön ki a lépés, hogy nekem kéne gólt lőni, de az meg nem megy, ha leadom, akkor az úgy már nem jó... Hát még kell kicsit fejlődni, hogy tudjak gólt is rúgni. Se power, se acculary... Majd valamit kitalálok, csak általában én indulok be, ezért én kerülök helyzetbe. :S
  • Breki33
    valószínű a mezcsomag nem ahhoz az option filéhez való

konkrétan melyik patch melyik csapat?
  • tobias88
    Érdekes az osztályozás!
    1-0ra nyerünk, 1 gólpassz, 7.0
    3-1re nyerünk, 2 gól, 1 gólpassz, 6.0!!!!
  • Balázs 17
    zombi effektusXD
  • horpeti
    Az zavar, hogy nincs kapusunk, így még egyénileg sem tud menteni a gép, tehát nem lőheti rá. Így majd lesz egy kis munkám hátul is. Meg elől is... meg mindenhol. :D
  • horpeti
    Amúgy zsír az óraátállítás, 1 órával korábban keltem, van még idő. :D
  • horpeti
    LOL.
    Amúgy már el is kezdődött tegnap.
    Még játszottam néhány meccset utána, mert nem bírtam ki, és az agyatlan zombi effektus szépen kijött, 2 döntetlen (úgy, hogy egész meccsen hátrányban voltunk, de Rooney a 90. percben végigvitte a pályán és belőtte), 1 vereség. Ráadásul úgy, hogy én se voltam jó, nem bírtam felvenni a ritmust, immáron kezdőként.
    A kezdőből ki is kerültem, úgyhogy újra lehet teperni.

A magyar válogatottba behívtak, ki kéne jutni az EBre. Törökökkel 0-0, kaptam 4 percet (nem ment ki a labda:D), végigvittem pályán, de mégse bírtam belőni. :)

Szóval fel kell nőnöm még a csapathoz, ezt az idényt a tanulá idényének szentelem, aztán ha maradhatok itt (remélem), akkor köv.ben már irány a címek. Még nem úszott el, de elég rossz kezdés, és lehet hogy ez csak folytatódik, és még nem éreztem késznek magam arra, hogy sikerre vigyem a csapatot.
  • Laca1985
    Sziasztok!

Koszi Breki, es tobias88!Ujrarakva a directxem mar meg is javult, sot a patch amit felraktam is mukodik:)
    Meg egy kerdes...Az mitol van, hogy amik a kitserverben vannak mezek azok jol mennek, viszont ami csapathoz, nincs, ahhoz mas mezeket rendel hozza? Spanyolnal vettem foleg eszre...Ott csak par csapat meze van a kitserverbe, azok jok is, de egy csomohoz az angol bajnoksagbol jelennek meg mezek?

Koszi!
  • Terminátor14
    Csak kb négyszer lett leírva, hogy full-hd-ban nyomja...azt meg nehéz lenne máson ugye...:DD
  • Neoncsoves
    kurva jó!!! bazze ez HDTV?:)
  • donpedro
    Én is erre tippelnék, eleinte nekem is mindenhol jól megy, a Sampdoriánál 242 percet játszottam eddig, 3 gól, 2 MOM, 1 MIP, de az utolsó összecsapáson már semmi esélyünk nem volt, megint agyatlan zombik lettek a társaim.

Az is poén, hogy a kondimat jelző nyilak minden MOM vagy MIP-díj után full lefelé mutatnak a következő meccsre, nehogy már meg tudjam ismételni. Eddig négyszer néztem meg, és minden alkalommal így volt.

Eh, komoly ez a BAL, mindenki örömködve nekivág, imádja a szuper játékélményt (mert az elején tényleg az), aztán pár szezonnal később kitépett hajjal csendben sírdogálhatsz a monitor előtt...
  • horpeti
    A mai napnak szép befejezése. 2. meccsen kaptam 21 perc lehetőséget, 1 gól, 1 gólpassz. :) Jók a srácok, de szerintem ez csak a beetetés lesz. :D

• Nagyi2pac
    --------------------------------------------------------------------------

http://pes2008editing.blogspot.com/2008/10/pes-2009-kit-patch-012-by-pes-next-gen.html

CSAK HOGY MEGTALÁLD A SOK OFF KÖZÖTT!

• Jahooo
    Na felraktam a hivatalos 1.10-es patchet, de nem sok jele van mert az elözö crackkel is megy a játék. Mindenesetre a mentések jók. Remélem nem lesz velük gubanc. Bocs a warezért...:(:(
  • horpeti
    Kuszczak véd, eladták Van der Saart... GG :D Hány potyát fogunk kapni:D
  • horpeti
    Ha van kreativitás az AIban, akkor nyerünk, de ha nincs, akkor nincs sok esély. Bár elég erős a keret, és ha már lőnie sikerül Rooneynak, már az veszélyes. Meg ha leszegett fejjel megy bele a védőbe, akkor is képes elvinni. :D
  • horpeti
    Bejöttem, fordítottunk. :D
    Nyomorék Tevezzel 2en vittük félpályától kapura, kérem erre nem adja, hanem belövi. :P De legalább belőtte. :D
  • horpeti
    Az MU utolsó belső védője is leszegett fejjel belevezeti a csatárba. :D
    Csak annyi a különbség, hogy a kapus véd:D
  • Kmarha
    kezdödik :DDD
  • horpeti
    Padon ülök!
    Tök utolsó ellen 3. percben kaptuk a gólt. :D
  • horpeti
    Nah, szokás szerint 3 meccs és a kispadon vagyok.
    Akkor kezdődjék a Manchester United bukása, mert eddig bármelyik csapatban megjöttem a kispadhoz, szívtunk a top playertől mint állat. :D
  • Terminátor14
    Yeahh.

Legtöbben ezért le sem töltik a control centert, sokan azt mondják, hogy lassú és felesleges :)
  • Breki33
    igen ez abból van
  • Terminátor14
    Tudom mire gondolsz, de ez alapból atinál nincs. Max az Ati tray tools-al lehet ilyesmit.
  • Breki33
    nah ilyesmi kéne

• Breki33
    hát ez így elég logikátlanul hangzik

átálítgatsz dolgokat elmented a profilt aztán ha általánosan nem úgy akarod állítgathatod vissza

nvidia driverben hozzá lehetett rendelni a profilt beállításokhoz
    ott ment a pes néztem milyen szinnel jó működés közben majd mikor megfelelt mentettem
  • Terminátor14
    Értem, erre írtam:)

Szerintem ezt úgy kell, hogy a létrehozott profilt aktiválod mikor úgy vannak beállítva a dolgok, ahogy akarod, hogy a profilban legyenek, és elmented. Azután a profilon kívül állíthatsz bármit.
  • Breki33
    pl ilyeneket akarok állítgatni, de csak a pes-re

• horpeti
    Mennyi a responseod?
  • Breki33
    Ez már rég megvan

már 2008-hoz is beállítottam ilyen profilt

tehát profil már kész csak azt nem látom a profil tulajdonságait konkrétan hol változtathatom