81526
-
vasznpszvotsz #53558 Ja, azzal próbáltam már -és megy is nyilván, csak jó lett volna ha nem kell megtörni az eredetit -
próbld meg a nodvd exe-vel -
pont ezt néztem az eredeti oldalon P -
vasznpszvotsz #53555 Sziasztok!
Valakivel előfordult már esetleg, hogy a patch (off, 1.10) telepítése után nem indult az eredeti(!) játék?
Ha igen, és talált rá megoldást, legyen szíves ossza+ velem!
Köszi,
Tamás -
na ez már igencsak kellett
-
Nyomjad a free kick accot, és majd te fogod nyomni ezeket is. :D
Én meg döntöttem, mit csinálok, majd MSNen mondom. :D
Legjobb lenne, ha az egészet letörölném a francba:D Nem tudok mértéket tartani. -
Nagyi2pac #53552
--------------------------------------------------------------------------
http://www.sendspace.com/file/a8xhav
-------------------------------------------------------------------------- -
Vágom, de ez alapjában véve még nem lenne gáz :D
Amúgy poén, élőben Giovinco az egyik legszimpibb fiatal játékos számomra, de a játék kezdi megutáltatni velem, ebben a szezonban 6 tizenegyest harctoltam ki, ebből 4-et lőtt ő, mind ki is maradt :(( -
Dagi vagy :SS :PP -
Online legends egy nagy rakás fos. 3 meccs alatt meguntuk. :)
Még ha egymás ellen lehetne, akkor lenne benne pláne. -
Nyugi, én már a 4.-ben vagyok és még mindig semmi, pedig annyira azért nem vagyok rossz. -
Elsore bevallogattak?4 En masodik szezonomat kezdem es meg be se hivtak! -
Megvolt az első válogatottságom csehek ellen, kaptam bő 10 percet, de semmi maradandót nem tudtam már alkotni, kikaptunk 2-0ra -
Köszi, akkor elgondolkodom rajta hogy megvegyem:D -
Legyen szives :)
Nem lesz semmi problem a kitserverrel online sem. -
Valaki erre válaszoljon. -
Azert en kompenzaltam volna az ertkeket. Pl egy 200m es 100kilos csatar aranyosan lassabb darabosabb lehetne, alacsony karakterek gyorsabbak stb. Onlineba biztos szazaval szaladgalnak az ilyen karakterek. -
donpedro #53541 Egyébként már régen írtam arról, hogy hol járok, a pocsékul sikerült Sampdoriás szezon után eligazoltam a Portsmouthhoz, és bár iszonyú béna a csapat, de nekem kezd egyre jobban menni. Az utolsó három meccsemen zsinórban betaláltam, fel is jöttem 14. helyre a góllövőlistán. Pedig itt is a tarcsiból indultam, és még csak 14 fordulón vagyunk túl.
Jah, felraktam top playerre, ezt a szezont már így nyomom. Ami a legjobb, hogy az eddigi borzalmas értékelések helyett most már jönnek a hetesek ha jól megy, így 6.62 az átlagom, be is hívtak a válogatottba.
Háromszor jöttem be csereként, a szlovéneknek ballal lőttem az első gólomat, hamarosan jönnek a visszavágók, remélem kijutunk. A franciák ellen 4-2-re égtünk, törökök ellen 1-1 (büntetőt harcoltam ki, azzal egyenlítettünk), Szlovénia ellen hazai pályán sima 2-0, 7.5-ös rating lett, jól mozogtam. Egyelőre másodikok vagyunk a franciák mögött, akik veretlenek, a törököknek csak 2 pontjuk van, de ellenük minimum X kéne idegenben is, és a szlovénokat meg kell verni a visszavágón. Nehéz lesz. -
szintén hasonló, csak nem ilyen agresszív és mentalitású a játékosom -
donpedro #53539 Majdnem ugyanilyen volt az enyém is, csak a Stamina és Speed fordítva, a többi lényegében ugyanez, kb. 2-3 pont eltéréssel. A lövéssel kapcsolatos skilljeim és a header volt még lényegesen alacsonyabb nálam (mind olyan 65 körül), viszont a gyengébb (60 körüli) skilljeim átlag 1-2 ponttal jobbak, mint nálad. -
Mentalitás egyébként mire jó?
Gólkapáskor nem romlik le annyira, nem omlik össze? Vagy kevésbé romlik/ingadozik a forma?
Én azt láttam, hogy bár 74es mentalitással bírok, különösebben nem húz le jobban a pályán, mint a többieket.. Tehát vagy az egész csapat egy nagy rakás fos, vagy jó.. Olyan ritkán van, hogy a csapat megy, de én mégis elrontok mindent. -
Agresszió és mentalitás nagyon zsír! :)
Sőt, a shot accuracy és power is nagyon impozáns. :)
Nekem ezek jóval gagyibbak. Kicsit gyorsabb a csávó, de amennyivel gyorsabb, annyival rosszabbul lő (sőt, nekem 65 a power és acc, neked 71/70).. Egyedül az Agilitás, ami nekem 79.. Úgy tűnik ezért nagy árat kell fizetni. :)
Csináltam fulltuti karaktert is, nagyon durva. Csak 72es agilitással. :) az meg nekem nem gyere be, pedig lehet sokkal hasznosabban lehet úgy játszani. -
Igen, a technika és lövések kb. mind egy helyen van, 2-3mas eltérések vannak karakterenként.
SSnél nekem most 72es gyorsulás, 80-as top speed, 80as stamina, 84es agresszió. A többi ritkaszutyog, az átlagnál is szutykabb (pl. shot acc. 65, amikor volt 68 is, shot power is kevesebb), de ezen már nem múlik. :) Korábban a top speed volt 73, most az nagyobb, ehelyett meg kevesebbek a lövések... kb. ugyanannyi utánahúzni. -
remélem ezekre gondoltál
-
Aha. Nálam már vagy valami kialakult érzés (2v2ből), vagy nemtom, de úgy indulok be néha, hogy már a mapot se nézem, csak érzem, hogy lehet nyomom, aztán a köcsög vagy adja, vagy nem. Általában nem futok lesre. :DD -
Akkor raktam át playerre a kamerát, amikor 1 perc alatt akartam kiállíttatni magam a válogatómeccseken. :DDDD -
Én is wide-on játszom, de én a játékosra koncentrálok :) -
donpedro #53531 Én ezzel fordítva vagyok, a radaron nem látom, hogy a védők merre fordulnak, így jobban tudok helyezkedni, ha engem követ a kamera. Igaz, így többnyire lemaradok a riválisok helyzeteiről, de úgyis van ismétlés. -
donpedro #53530 Az enyém 73 (SS vagyok), és eredetileg csak a top speed és a stamina volt ennél több (speed 81, stamina 75) :)
Ezeken kívül a dribble speed volt 73, az attack 70, a többi 70 alatt. Különösen azt utáltam, hogy a technique/dribble acc./short pass acc./long pass acc. négyes 58/60/62/59 volt az elején. Pont azok a legrosszabbak, amik passzolnának a játékstílusomhoz.
Mostanra azért már alakul. -
Este nyomom az SSt, nem érdekel az agilis szélső. Pusztuljon meg. :) Egyébként egyáltalán nem vagyok nagy cselezős, tegnap is 10 meccs után jutott eszembe, hogy cselezzek egyet, mert ha lerázok egy védőt a középpályán, már emberfölény van.
Mondjuk csatárral meg többnyire csak cselezek, mert egyedül, max. 2en vagyunk. De a gép ellen elég ennyi is. az agresszióm úgyis nagy, ha valaki a közelembe jön, ellököm a francba. :D -
Ja, ilyenekre nem is gondolok, mert én wide kamerán labdára fókuszálva játszom. Középpályásként gyakorlatilag mindig ott voltam a labda közelében, csatárként újra fura lesz, hogy a mapon helyezkedem. De valahogy jobban bejött, mintha a labdát kéne néznem a mapon, és fogalmam sincs, éppen mi történik. :) -
Lökj be pls egy képet az SSesedről. 1., 2. képernyő!! Köcce! :) -
Nem lenne rossz, nekem az jönne be, ha offline lehetne tolni egyszerre ketten a be a legendet :D Csak ugy érdekes kérdés lenne pl, hogy akkor most kit is mutasson a kamera? :DDD
Jahh, az én agilitásom nagyon szar, viszont a többi tulajdonsága alakul a karinak...:)
Még tolok rá 1-1 speed-et, aztán már csak a lövést kell fejleszteni és karaj lesz. -
énis passzolgatom balra jobbra SS-ként, de rájöttem hogy többre megyek vele ha én magam fejezem be az eksönt mintha jófejkedek, mer annak 99%-ban elbaszás a vége...
apropó megvolt az első éles meccsem a Bologna ellen, 2 gól és egy gólpassz a mérlegem... köv. meccs a padon... :S -
Amúgy a rendes CFnek nem is kell nagy agilitás. Elindul, aztán meg sem áll a kapuig. Csak én vagyok olyan nyomorék SS felfogású, hogy ide oda akarom tenni a zsugát... Végülis erre van lehetőség, csak akkor ne gólt akarjak feltétlenül lőni. De én mindkettőt akarom. :) -
Mondjuk én a 79es agilitást látom lassúnak, neked 72 van, vagy mennyi? :D Múltkor még a DMFemre, amikor le volt húzva, rákiáltottam, hogy "NAAA mozdulj már B+".. :DDD -
Gyere hozzánk, jó labdákat kapsz tőlem. :)
Egyébként ilyen szinten nagyon állat lenne az online, nem az a szánalom ami most van.
Hanem, hogy mindkettőnknek ugyanabban a mentésben, ugyanígy, mintha offline lenne... Vagy akár 2-3 több karakter is fejleszthető egy offline játékon belül... Csak ugye nehéz megoldani, amíg nincsenek egy csapatban... :D:D Tudod, csak akkor csatlakozhattok online, ha ugyanabban a csapatban vagytok, addig offline megy. :D
Amúgy én arra vagyok kiváncsi, hogy ha a dribbling 80/80 lesz, akkor is bénácska lesz-e a kari. Mert nem véletlen, hogy egy CF/SS nem kap agilitást.. Mondjuk valszeg azért nem, mert neki nem a gyors ténykedés, hanem a pontos befejezés a lényeg, így van elosztva a szélsők között, akik gyorsak, viszont kevésbé gólérzékenyek, és az edző is csak ritkán teszi őket középre...
Nekem akkor is a szélső csatár jön be, amit tegnap kreáltam, az pont olyan volt, hogy 3 éven belül élvezhető lett volna a játék vele. Majd megpróbálom még egyszer megkreálni, de már nagyon unom. :D -
Nem, engem is zavar, hogy bénácska a karim :D Dehát küzdéssel sokra megyek...
Lehet itthagyom ezt a sztárokkal teltűzdelt Espanyolt amúgy :) Nem bírom Kaka fejét. -
Az is plussz, hogy match experiencet kapsz. Minden plussz.
Valaki nem indul BLben, az nem is játszik. :D
Jó a karid. Én a hajam tépem az agilitásért, de úgy tűnik ezzel csak egyedül vagyok. :D -
Nekem az lenne a kérdésem ha megvenném a pest akkor a kitservert mennyire lehetne használni nettes játékhoz mert pl én csak ezzel tudok normális felbontásban játszani.