81526
-
ez írtam
írta ott hogy miket cserél részletesen felsorolva -
Nagyi2pac #54399 Király már van GDB mappa, igaz csak az első és második mezet lehet választani, de ez már haladás! 
Már csak egy 1.2-es tamogatás kéne hozzá! -
Nagyi2pac #54398 Breki én úgy csináltam, hogy a 1.2-es no-dvd-s fix volt benn és arra telepítettem ezt a hivatalos 1.2-t, ez így jó lesz? Csak mert furcsa, azt hittem lecseréli majd a no-dvd-s exe-t, de nem cserélte le! -
Nagyi2pac #54397 THX! Ja tűzfalba titva volt a pes... 
Elég gyorsan letöltötte kb. 450 mp
Működik minden, de nem úgy volt hogy új BL csapatok is bekerülnek? pl.Anorthosis, BATE -
van itt vkinek
twnetwork Adsl3G?
most akciósan
twnetwork Adsl3G XL 15Mbit párszász forintal drágábban csak mint a mostani 8-Mbites -
Én leszedtem, de kevesebb mez volt benne mint a mostaniban ezért inkább a másik patchet raktam fel
a másikra inkább csak azt mondom, hogy van Del Piero-s és Juve-s is
(hátha énis szép felkiáltójelet kanék)
Meghalgattad a Juve szurkolásokat?
Eddig csak ötöst kaptam rá -
Ezt nézte vki? Érdemes felrakni vagy inkább várjak 1 picit vmi jobb patchre?
Ezt pedig ajánlom Brekinek és minden Juve-szurkolónak:
Zlatan Ibrahimovic Menu for PES 2009 by Tiffosi
-
tűzfal?
Bár érdekes módon nálam úgyis leszedte
sőt az exe-t sem írta felül a patch pedig most újra felraktam előtte
a ma kijöttet -
Nagyi2pac #54392 
-
Új Kitserver Loadmixerel
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=16042 -
-
Kijött hivatalosan is az 1.2-es Patch:
PES2009Patch120 -
Igazán olyan csapatba akarok menni, ahol van normális csatár és belövi a passzaim. :) Nem értem a Chelseaben miért nem ez van, ráadásul ott nem is akarnak bevonni a játékba igazán, csak ha kérem folyamatosan a labdákat. Nem szabad olyan helyre mennem, ahol még a CMFek mögött DMFként vagyok. :S De lehet csak Chelsea specialitás ez a céltalan hátrafele oldalra passzolgatás, aztán valahogy beadják Drogbának.. Broáf. :D -
Látom, ott is "megy a szekér"...
Én most full motiválatlanul letolom ezt a szezont a Chelseanél, aztán nemtom hova megyek. Lehet megnézem a Madridot.
Vagy ha visszahív az MU (bár nem tette tavaly), akkor megyek oda. Ott legalább jól éreztem magam a sok bosszúság ellenére, ott volt koncepció.
Az adottságaim már megvannak egy jó középpályáshoz, csak a powerben maradok el (úgyhogy most életem végéig szerintem az megy), a másik 6-ost nem is tudom, mire tegyem, most dribbling/kick en van felesben... De már úgy, hogy igazán nemtom minek, 80-as dribbling acc megvan, meg a 80-as shot acc is. Ezt akartam, hát meglett.
Innen már csak hab a tortán, ha növelem tovább a technikát, passzolni tudok, nem csatár vagyok, nem kell 90-as shot acc, bár erre inkább nem mondok semmit, mert általában én vagyok gólhelyzetben mindig... :)
Talán a body balanceot és a responseot is felgyúrom 80-anra, mert szép. :) De főleg a passz dominál, a többi átlag, mert amolyan mindenes vagyok. :) És nem is baj, ez volt a cél, mindenhol megálljam a helyem. -
donpedro #54386 Lol, naná, hogy a következő meccsen Pato rúgott egy négyest... -
donpedro #54385 Most volt a BL-negyeddöntő a ManU ellen, idegenben 4-1 lett oda, szóval elég reménytelennek tűnt a dolog, de azért csak nem adjuk fel, gondoltam. 20 perc után már 0-2 hazai pályán is, szóval már 6-ot kellett volna rúgni.
5-2-re nyertünk, és kiestünk idegenben lőtt gólokkal... Az utolsó percben Amauri passz helyett rálőtte, pedig tökéletes ziccerben lettem volna, engem talált el, és centikkel mellé pattant rólam, a kirúgás után meg vége is lett a meccsnek. Elképesztő.
Megjegyzem, ilyen jól még egyszer sem játszott a csapat, sőt, egészen borzalmas amit produkálnak. Nem is értem, hogy mit keresünk a tabella tetején, jó ha 1-2 helyzet összejön a 90 perc alatt. Ráadásul a védelmünk is borzasztó gyenge, az utóbbi időben minden meccsen kaptunk minimum kettőt. Pedig nem volt olyan sok szopatós meccs, egyszerűen csak lassú és béna a csapat.
Remélem azért a gólkirályi cím meglesz, most eggyel vagyok lemaradva Pato mögött. -
Nagyi2pac #54384 És azt a cv0f.img amit álítólag a System Settings/Download-al lehet letölteni azt meg ide kéne bemásolni: C:\Documents and Settings\Saját név\Local Settings\Temp mappába? Mert nekem így nem történt semmi változás! -
Nagyi2pac #54383 Nemis egy! 
Köszi srácok!
Ti összebeszéltetek? ...ugyanaz a link!

-
privi ment -
Nagyi2pac #54381 Ha te letudod, akkor lécci szedd le nekem az 1.2-est aztán rakd ki!
Aztán meglátjuk, hogy miben lesz újabb ez az "igazi" 1.2-es patch! -
Nagyi2pac #54380 Én minden nap legalább 3x-4x megnéztem, hogy kint van e, de nem volt! Ma is 2x megnéztem, de nem volt kint! Köszi hogy szóltál!
Most nem tudom, hogy mit csináljak, mivel holnap jelenik meg az igazi 1.2-es patch, és ahhoz gondolom másik fixed exe kell majd!
De a gamecopyworld-ről még mindig nemtok leszedni semmit...
-
Érdemes ellátogatni a gamecopyworld oldalra......... -
Amauri is beköszönt
De a második Del Piero ismét szabadból így első meccsen 2-0 a róma ellen -
Nagyi2pac #54377 Gondoltam, hogy az árnyék ottmarad...
Akkor asszem nemis szedem le!
Köszi! -
nah megnéztem
másik stadionokban az árnyék ott van a homokzsák eltűnt
tehát csak emiatt ne szedd le
ami még nem tetszik
nincs labdakurzor nem bl meccsekre is berakták a bl kijelzőt viszont a replay -nál a konami-s jel van.
Egy stadionmban a reklámtábla elektronikus volt, de nem váltott, bár nemis tudom az lehet-e igazából.
kb ennyi így elsőre -
Nagyi2pac #54375 Eddig nem is néztem a 2009-ben nem lehet már gyep mintázatot választani! -
Jól néz ki! Esetleg MANU-s is van valahol?
-
pill megnézem -
ottvan 2 hsz-el feljebb -
ehhez a csajszis menühöz tudnál linket mellékelni 
-
Nagyi2pac #54370 Megnézted több stadionban és napszakban is? Mert akkor nekiállok leszedni! -
igen -
A változatosság kedvéért
Del Piero
-
fanatikusoknak:
Real Madrid szögletzászló:
itt -
Djemba #54366 játékban melyik a manager fél-e mód? -
Nagyi2pac #54365 És akkor ez az Assemble Patch V.3 Beta, ugye? -
Sajnos nincsenek meg...ezeket már végig böngésztem.
Ami azt illeti mindegyik img.-t megnéztem de semmi.
De mondom, lehet én vagyok a sügér és ott van az orrom előtt.
Aki esetleg tudja már, kérem ossza meg velem a tudást!
Köszi! -
fejtől lefelé nézem...:D :D -
Ok megnézem -
Énis pont most néztem ezeket a képeket külön wallpaperként, de ezek japán csajok vagy hasonlóak