81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Hogy érthetőbb legyen.

Igy rakok át a képet úgy, hogy az eredeti Alpha maradjon

• Breki33
    Na ez azért nem jó mert ígyis össze kellett nyomni vízszintesen, ha még kiveszem alulról a feliratot és ezzel szélesítem függőlegesen akkor még jobban torzul az eredeti téglalap

MÉg annyit lehet csinálni hogy
    A Sport1 alá jobb sarokba csak annyit irunk, hogy LIVE ahogy igazábol is van
  • Breki33
    "Különben hogy csináltad a sport1-es kijelzőt, vhogy kivágtad, vagy esetleg valahogy el tudtad tüntetni az indexed color által keletkezett feketeséget? "

Dehogy vágtam ki

Leírtam nagyjából, de akkor összefoglalva
    Alapötlet az volt, hogy ugye képet változtatom azon részen az alpha maradjon. Mi a megoldás? GS-ben csak a képet áthúzni a slot-ba alpha maradjon az eredeti.

Ugye ez tök könnyen megvalósítható.

Csak aztán az bekevert hogy azt hittem elsőre jó, sőt amikor Rudee szólt, hogy nem lehet fekete a háttér akkor azt hittem azért van mert nem csináltam meg teljesen egyszinűre.

Közben kideült és jobban visszanézve a képet látható is, hogy már kezdetekkor átlátszó volt a Sport1 körül.

Ha ez nem zavarna akkor egy kész Sport1-es logoval már csak öt perces meló, de így egy másfél órás volt mire megcsináltam rendesen.

A fekete hátteret úgy tudtam hogy a 00000-ás színt kicseréltem mögötte 050505-ösre ezek között nagyon kis különbség van de az előbbit nem rakhattam full-ra mert a kijelző más részeinél is használja

Talán utóbbit is de 050505-ös szint 95%-ra rakva jó lett mindenhol még ha nagyításban nézed is.
  • Breki33
    Úgy halottam már más a cipész (suszter)
  • Breki33
    Na ezt nem akarom lejebb már nem nagyon tudom húzni mert beletörölök a keretbe

Arra gondoltam, hogy esetleg a 2008-as scoreboard editorba beolvastatva a file-t nem lehetne-e feljebb rakni
  • Breki33
    Ezeket próbáld meg

1.

"at the pes2009 main menu go to:

-options
    then
    -system settings
    then
    -port settings and turn it auto

problem fixed"

2.

The decision - switching-off of ALL network devices (network cards etc.) on which you "do not climb" in the Internet.

Like this:

• Breki33
    Akkor veszne el, ha könyebb lenne.

Ajánlom figyelmedbe Pes 2009-es Guide CD-t ami korábban volt itt kilinkelve, pl ott magát csak a beadást is 5-10 percig magyarázzák, hogy honnan milyen szituban érdemes és játék közben sávokkal mutatják, hogy abban szituban melyik teruletre adhatod be és hogyan.

MIóta a Socceraccess patchet felraktam direkt nézem jelenleg a legtávolabbi gólom 18 méteres pedig direkt feljebb akarom tornázni.

Előtte 32 méter volt
  • Terminátor14
    Gyakorolj, a legtöbb ember gond nélkül veri a gépet Top Playeren is, benned van a hiba.
  • midian
    Hali
    Ez hihetetlen:Professional on nyomom,már mindenféle stratégiát felállást kipróbáltam de játszhatatlan a game.A gép védői anyira zárnak és helyezkednek hoyg képtelenség gólt lőni,ha össze is jön akkor is tök béna általában .vagy messzi lövés,a 16 os on belülre be sem lehet egyáltalán adni se magasan sem laposan ,ez így gáz sztem ,főleg hogy teljesen elvész a játékélmény ezzel
  • Gabe18
    Köszönöm!
    Sajnos nem segitett.Ugyanaz az eredmény.

Nem értem,tüzfalat is kikapcsoltam már... És az alap,meg az első patch idejében még ment gond nélkül.Nem tudom milyen programot rakhattam fel ami bezavarja,vagy nem tudom mi van.
  • Nagyi2pac
    Ja bocsi, úgy meglehet oldani ezt a logó+szám feljebb vitelét, hogy az unnamed_36-ban a 3-as slotban lévő képben ezt a sport1-es kis képet lejjebb hozod!
  • tobias88
    de a Madridra jött 3 egymás után most
  • Nagyi2pac
    Sehogy! Ahhoz egy scoreboard editor kell!

A számokat még lehet feljebb lehetne vinni (unnamed_36-ban a 2,6 slotban lévő képekben kéne az összes számot egyszerre feljebb vinni, csak hát megint az indexed color! (Bár ezzel a megoldással nem 100 hogy működni fog!)

Különben hogy csináltad a sport1-es kijelzőt, vhogy kivágtad, vagy esetleg valahogy el tudtad tüntetni az indexed color által keletkezett feketeséget?
  • Rudee
    Nem baj, jön még kutyára kamion
  • tobias88
    hétvégén fordítva lesz , csak ott Messi fog etetni
  • Rudee
    Na itt van.

Más:
    Közbe nyomtam egy Classicot, itt egy jó kis jelenet:
    Marcelo megeteti Xavit, kár hogy nem tudom hogy csináltam :D
  • Rudee
    Nekem se eredeti és engedte letölteni a frissítést.
  • Rudee
    Szerintem lehet a nocd cucctól. Töltökk fel egy eredeti 1.20as exe-t, akkor nem kell újraraknod. Jó lassan megy, 10 perc kb.
  • Breki33
    Közben már megcsináltam teljesen

Már majnem teljesen jó a számokat és a logókat kéne egy kicsit feljebb vinni majd Nagyi2Pac megmondja ezt lehet-e

• Liszi
    Köszi! Az nem probléma, hogy nem eredeti játékom van? Mert máshol mintha olvastam volna hogy ehhez kellenek az Origi Konamis frissítések...
  • Gabe18
    Üdv,újra felraktam a játékot,meg a 2 hivatalos patchet rá,gondoltam multizok egyet-kettőt.Plusz a NoDVD cracket hogy ne kelljen a lemeznek bent lenni.Na most vagy 15 emberhez akartam kapcsolodni,de mindig valami hiba történik és nem tudok belépni az általa csinált "szobába".Ha én csináltam akkor meg oda nem tudtak,egy-egy név felvillan egy pillanatra,de nem tudnak bejönni.
    Na annyit akrok kérdezni hogy ez lehet a crack-től?Vagy valami más nyomora van?
    Ergó az újratelepités eredeti exe-vel megoldja,vagy megint valami más nyomora van,mert akkor nem szenvedek vele.
  • Rudee
  • Rudee
    Kiveszem a feliratot, mert úgysem olvasható eléggé és csak a helyet foglalja szerintem. Kicsit lekicsinyítem a logót, hogy ne lógjon bele.
  • Breki33
    Egy baj van még vele

• Breki33
    azért megnézem full-ra rakva ezt a színt
  • Breki33
    És még jólis mutat kicsit átlátszóan az alsó felirat
  • Breki33
    Nah úgy néz ki megvan

050505-re raktam

ez egy kicsit átlátszó volt így hagytam eredmény ez

kis hiba van benne de az csak így nagxitva látható magában a játékban abszolút nem vehető észre
  • Breki33
    köszi

csak közben kiderült hogy sajna 0000 alul is van és ott nem 100%-os opacity kell

most csak egy olyan tippem van hogy a feketétől kicsit eltérőre kéne felül cserélni és azt full-ra rakni
    akkor az nem feltünő és alul is marad a jól beállított opacity
  • Rudee
  • Breki33
    De nem így nagyítva kéne hanem ilyen méretben

• Rudee
    Raktam be mögé fekete hátteret, lesd meg így:

• Breki33
    Alkulra sztem elég hogy LIVE jobb oldalra, de végülis igyis jó
  • Breki33
    Na megvan a dolog

Az volt a gond, hogy a háttér nem teljesen fekete volt hanem egy kicsit más színű és a fekete nem átlátszó

A #55243-et berakva és a 00000-ás Opacity-t 100-ra rakva kaptam ezt

De kéne az eredeti nagyságban mert így torzul illetve a háttérnek együntetű feketének kell lenni (000000)-ás színkód

Ahol most még átlátszó ott kéne megnézned főleg azok a részek kicsit más színűek
  • Pethy23
    Sehogy se jó még ha minden más filet kiszedek mellőle akkor se:S

De csak a kijelző hiányzik, a visszajátszásoknál bejön az espn áttünés stb, meg a meccs kezdeténél is fekete a csapat nevek mögötti háttér de maga az ededmény kijelző és a nevek az mind a default:S

egyszerűen nem értem...
  • Rudee
    Helló!

Nekem a GA community patch van fent most.
  • Liszi
    hello. ezer éve nem jártam erre, és nagyon megköszönném annak, aki tájékoztatna hogy egy szűz pesre miket telepítsek, milyen patchokat, link nem kell, megtalálom én is csak kíváncsi vagyok ti miket használtok. köszi.
  • Breki33
    biztos jó helyre másoltad illetve a számozásból nincs kettő ugyanott?
  • Pethy23
    Az miért van hogy nem működik nekem az ESPN HD scoreboard? Az előző Sentanasat kitöröltem de amikor ezt bemásoltam akkor csak a default kelenik meg, próbáltam már átnevezgetni stb.

Erre valami ötlet?
  • Breki33
    szép

de örülök ha be tudok rakni vmit hogy ne legyen átlátszó a háttér
  • Rudee
    Ilyen lett: