81526
-
nekem előtte se lépet ki elsőre csak az első 10 slotot hozta be eddig míg rá nem jöttem pár napja -
Érdekes, hogy tükrözve teljesen jó
csak ugye ugyanolyan mindkét oldal viszont pont jól megy mindkét oldalon a vonalazás
viszont megpróbáltam felcserélni a jobb oldaliben a színeket az már nemlett jó
-
Nagyi2pac #55401 Trükkös! 
És télleg nem lép ki, legalábbis egyenlőre! Szóval az a lényeg hogy mielőtt megnyitunk egy ilyen gyepes bin-t előtte meg kell nyitni egy olyan bin-t amiben sok slot van pl. lehetne ez a csapatlogós unnamed_5,6 (1169,1170)bin is! -
nyisd meg előtte a 21-es bin-t fullra az összes slot-ot bekérve aztán magában a GS-ben nyisd meg gs-ben a tőlem leszedett bin-t -
Nagyi2pac #55399 Hogy?
-
Nagyi2pac #55398
-
Nagyi2pac #55397 A Bernabeu teszt-et leszedtem, de még nem próbáltam! -
Nagyi2pac #55396
érdekes!
-
Igen a kimaradó emberekkel P -
a bineket megnézted?
ha leszedted elárulom, hogy tudod őket rendsesen megnyitni -
Nagyi2pac #55393 Látom azért készülsz a holnapi meccsre!
-
Hm egymás mellé akartam
Az a gond ugye, hogy hiába csináltam meg a baloldalit korrekten tükrözve nem jó jobboldalt mivel ugye oda is a világos érkezik
Deha azt akarom jó legyen a jobb oldali egyészet inverzbe kéne rakni amúgy -
tiszta agymunka
-
-
Nagyi2pac #55389
-
Rudee #55388 Kössz
-
Nah kezd ez alakulni
De nemsemmi munka
-
Nagyi2pac #55386 http://www.peshungary.hu/leiras.php?id=474
cv05.img
unnamed_457.bin-től unnamed_465.bin-ig ---> Visszajátszás logók (BL, Konami cup...)
unnamed_467.bin-től unnamed_498.bin-ig ---> Visszajátszás logók (Ligue1, Premier League, ML...) -
Nagyi2pac #55385 Igen, egész jó kis update (bár én stadionokat nem raktam volna bele
)
http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=6218
képek:
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=16467 -
Nagyi2pac #55384 Van mire!
-
Rudee #55383 A visszajátszáskor elsuhanó logo melyik fileba van? -
Kijött az új CA patch 2.1 3 új stadionnal -
Kicsit irigynek tűnik a srác, ugye oda van írva a neve alá, hogy Turf Maker korábban beszólogatott az angolom meg egyebek miatt.
itt vannak a korábbi képek binjei
http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=gszgkqlffi
-
Nagyi2pac #55380 Igen, különböző csíkozásokat akar, meg gondolom hogy pontosak legyenek a csíkok a 16-osnál meg a kapu vonalába....nemtom ez hol él..pff!
-
Ahamm. -
Érti valaki pontosan mit akar a srác?
Különböző szélességű csikokat?
"Feedback:
1. Left
2. Right
3. Right
Btw, Frenkie I think you improved a lot and I really enjoy your new turfs! You can see an improvement in almost every new pitch, that's quite a good thing..
Nou Camp is just fabulous!
I've one suggestion that could make your turfs more realistic. It is about the pattern:
What I want to make clear with that picture is the following:
1, 2 & 3
There are three lines that you could consider when you do the turf patterns: 1 as the goal-end line, 2 as the penalty box line and 3 as the half-way line.
In most stadiums, not all stripes have the same width!
That's what I tried to indicate in with blue and yellow lines.
The two stripes in the middle of the field (YELLOW) are actually more narrow than the other ones (BLUE).
I think you would add a lot of realism to the game and your turfs if you would consider that!
Nevertheless, for your work! "
-
tumpi #55377 A #55307-es üzenetben kidobott hibaüzenet jön nekem is elő. Olvastam vissza, de nem láttam a megoldást :S. Lehet elsiklottam felette. Remélem erre van valamiféle megoldás. -
tudni kéne pontosan milyen
ilyesmiről volt szó itt egypár napja
de azis lehet új windows installer kell -
tumpi #55375 Hello!
Következő problémával találkoztam. Próbáltam felrakni a hivatalos frissítéseket, de az installnál a windows valamilyen frissitési hibába ütközik. Valami megoldás létezik erre ? Választ előre is köszönöm. -
kaptam az evo-web-en egy ilyen privit
How can i post...
--------------------------------------------------------------------------------
... youtube videos on this forum? i try to post an video of the optionfile that i made.
Cheers
DeeJay
Dejó hogy énis pont ezt kérdeztem korábban itt P -
na azt hiszem feltolom ezeket a bin-eket ha valaki vállalja innen a tesztelést úgy jobban látható
ha nem akkor csak a külföldieknek -
tudom ezért kérdem P
1. kép bal oldali eredeti pes-es minta szélesítve kicsit kontrasztosabban, jobb oldali saját
2. Alatta lévőnél raktam bal oldalira egy kis noise-t hogy picit egyenletesebb legyen
Az az érdekes, hogy játékban a bal oldali jobbnak tünik képen viszont a jobb oldali illet különbség kevésbé látszik
-
De melyik bal? P -
Nagyi2pac #55370 Ez jó kérdés, passz! Mindegyik "fasza"! 
#55367 / 1.kép - két külön fajta mindegyiket használd azt hogy melyiket hol az te tudod
#55367 / 2.kép - sztem a jobb a jobb!
- bár sok különbséget nem látok!
#55364 - bal oldali jobb, de ha a csíkozást nézzük akkor a jobb oldali!
-
Bal oldal az jobb,de amúgy mindegyik fasza. -
A kérdés #55364-re is áll
-
Kérdéseim
Bernabeu
Melyik a jobb oldal
jobb vagy bal?
-
Nagyi2pac #55366 A csíkozódást nem tudnád kihúzni a 16-osig? Sztem úgy még jobb lenne! -
-
Akkor nézzük a szélesebb csíkozást