81526
-
Nagyi2pac #57810 Egy próba lehet hogy nem sikerül beszúrni, ha nem jelenik meg akkor alatta van a link, ott megtudjátok nézni!
New PES 2010 Video Released!
--------------------------------------
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DCUIowVwopU&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DCUIowVwopU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/08/new-pes-2010-video-released.html -
Nagyi2pac #57809 A második és a negyedik az nálam is előfordult 1x, 2x de nagyon ritka az ilyen! Az uccsó az meg alap játékhiba higy megáll az ember, de ez a 2010-ben szerencsére már javítva lesz! A többivel még nem találkoztam! -
Hoztam nektek egy kis csemegéznivalót, avagy mi is zavar a játékban :) Persze lenne még mit mutogatni, most erre koncentráltam a vállogatásnál...
No comment :)
Ezek a szituk nagyon tudnak idegsíteni...
Ez a legkevsébé gáz kapushiba, de azért itt is nyugodtan elvetődhetne a nem túl jól helyezett labdára, ehelyett...:(
Ez megint vicces, egy gyenge kapura kotort lövést a kapus nem tud fogni, aztán a térdére pottyantja, ahonnan a játékosom elé pattan.
Itt a kapus mellén/hasán egyszerűen átmegy a labda a védés után, node sebaj :) Azt is érdemes megnézni, hogy a pörgésből milyen hirtelen egyszercsak megáll :) És a végén a pont az i-n, senki sem zavarja a kapust, ő azért kihullajtja a lasztit.
Itt csak azt kell nézni, hogy a szabadrúgás ellövése után mennyi idő telik el, amíg újra irányítani tudom a játékost. A kurzor végig rajta volt, nem váltottam sehova, éppen csak nem volt kedve megmozdulni.
Remélem sokaknek tetszenek ezek a szilveszteri jelenetek :) Két nap (hmm, mondjuk kétszer másfél óra) termését látjátok. Volt még 2-3 potya illetve vicces szituáció, de azokat nem tettem el, csak később realizálódott bennem az ötlet, miszerint megosztom őket veletek.
Félreértés ne essék, még mindig a pes-t tartom a jobb szimulátornak pc-n, de azért vannak itt javítanivalók dögivel...
-
Konami-nál már jelentkeztem, fifához idén már nem készítettem gyepet, de ott már a készítők egész szépeket csinálnak talán szebbet is mint a konzolos, legalábbis felülnézetben
például
-
Nagyi2pac #57806 Lol..érdekes!
-
Nagyi2pac #57805 Fúú jjj! Ezt inkább nem kellett volna beraknod!
-
Közben meglett az a gif-em amiről korábban beszéltem
ez hiressé vált mivel FCH betette avatarnak magának
Fifa 2006
-
Nagyi2pac #57803 Hát az tény hogy a te gyepeid sokkal szebbek! Jelentkezz az EA-nál gyepkészítésre!:) -
Persze ehhez képest csodálatos
-
Amúgy a Fifa-s képek azért kerültek elő mert akartam mutatni konzolos füvet.
Régen mindig arra gondoltam, hogy de jó lenne Fifa konzolos füvet készíteni, pc-s fifához kértek is ilyesmit.
De most megnézve pl ezt
Lehet szerénytelenségnek hat de sztem Pes-hez ennél sokkal szebb füveket készítettem legalábbis ebből a nézetből
-
Nagyi2pac #57800 Ja azzal én is!
-
pont erre gondoltam
talán Cossack-al tudnék annyit játszani de focival fóleg egy meccset nem..... -
Nagyi2pac #57798 pff ez beteg! 90 perces meccs?? Megunnám az életem ha 90 percig kéne egy meccset játszani még ha pes-ben akkor is, nemhogy FIFA-ban.. -
akkor adtam fel......... -
Azt hiszem a PC Dome-s fifa fórumon volt egy srác aki azért szidta mindig az új Fifa-t hogy nem lehet 90 percet beállítani mert ő 90 perces meccseket akar játszani -
Nagyi2pac #57795 Az is nagyon nagy volt amikor az egyik gyerek elkezdte magyarázni hogy ilyen előfordul a valóságban is...LOOOL! 
-
Nagyi2pac #57794 Ez tetszik, asszem lassacskán átváltok én is a FIFA-ra...
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1151744729&no=24663
Volt egy osztálytársam aki régebben mindig arra izgult hogy FIFA-ban beállította hogy a lehető leghosszabb ideig tartson a meccs és lőtt szó szerint 200 gólt egy meccsen...a FIFA kb. erre jó.. -
pedig nem nehéz sztem
én csak simán átnevezem a csapatneveket amiket törölni kellene a többi sima másolgatás.
Fifával most többet szenvedek, hogy elindítsam
pedig most érdekelne vmi (lásd fifa topic) csak nincsen meg a telepítőm így próbálom helyrepofozni -
Nagyi2pac #57792 Ahogy gondolod! Ha mindent a leírtak szerint csinálsz és nem keversz be más kiegészítőkkel akkor pedig minden rendesen működik! -
Nagyi2pac #57791 Hát igen... akinek már a sima másolgatás is nehéz dolog az nem is érdemli meg hogy jobb játéka legyen! -
Tomy Lee #57790 Őszintén én már ezt nem vállalom be az újjabb update-edet mert már össze-vissza van keverve megint minden:CC -
Tomy Lee #57789 Ami nagyon közrejátszik ám az még a telepítés.A nép nagyon szereti az exe-s telepítőket.Sokan neki sem állnak a másolgatásnak.. -
Nagyi2pac #57788 New PES 2010 Video Tommorow!
--------------------------------------
Konami will release a new PES 2010 video tommorow at 11 AM CET (10 AM GMT).
You'll be able to find it here at that time, so check back tomorrow to make sure you're up to date with the latest PES2010 news.
http://pes2008editing.blogspot.com/ -
Nagyi2pac #57787 Best PES2009 PC Patch Award
------------------------------------
As the arrival of PES 2010 closes in, I thought it's time to decide on the Best PES 2009 PC Patch Award of the season.
Please let us know which patch you like the most based on the following criteria:
* The amount of the effort (such as the number of faces patched)
* The quality of the effort (such as the beauty of the faces, quality of the kits)
* The accuracy of the Option File
* The "bug-free"ness, hence the playability of the patch as a whole
* Awareness and the activeness of the patchmakers towards the feedback from the gamers
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=53945
Aki regisztrálva van evo-web-en, az szavazhatna a PAC-PATCH-re, hálás lennék!:)
A legtöbben természetesen a GA patch-et nyomják, mivel ez a leghíresebb, legtöbben ezt (csak ezt) próbálták ki és mivel ez ilyen: mit szeretnél látni a patch-ben kívánságműsor..
Természetesen én is próbáltam a GA patch-et, meg még jó néhány patch-et de úgy gondolom az enyém talán a legjobb, ezt nem azért mondom mert én csináltam hanem mert látom hogy a többiek (többi patch maker) hogy csinálják: megjelenik egy új mez, új arc egyből berakják a minőségtől függetlenül és ellenőrzés nélkül..minőségben messze elmarad a többi patch! -
Nagyi2pac #57786 Na, ekkora dicséretet sem kaptam még a patch-emért! 
"Your patch is the most polished I've seen for a pes game!"
-
Nagyi2pac #57785 Ezeket a képeket megnézve tényleg elég megdöbbentő a különbség! Mármint az hogy szinte nincs is különbség...
Én játszottam még régebben a FIFA 2001-el, lehet inkább azt választanám ha kéne döntenem hogy 2001 vagy 2009..
Ez elég elszomorító az EA-ra nézve! Szégyen! -
Nagyi2pac #57784 Jaja emlékszem még a 2008-as PAC-PATCH-nél volt ez! 
Akkor még nem teljesen vágtam hogy hogyan is vannak a dolgok!:)
Különben az img fájlokat nagyon jól lehet tömöríteni!:)
pl. a cv0f.img az olyan 180 MB aztán 20-30 megába be lehet tömöríteni..
Ooh, köszi! Asszem többé nem nagyon lesz bajom a feltöltésekkel!:) -
fantastic Fifa 2001 Turf
fifa 09 turf
-
Most olvasok egy érdekes hozzászólást a hivatalos electronicarctos fórumon
Fifa 2001 -es kép
Fifa 09-es
reakciók
"ea pc graphic developers: go home!!! "
-
Van több ilyen is
pl itt találsz sokat
http://www.kjetil.org/?p=387
Emlékszel, hogy előszőr komplett img-ket akartál feltölteni?
Alig tudtalak lebeszélni róla :P -
Nagyi2pac #57780 Köszi!
Lassan nekem is regisztrálnom kéne gazup-ra!
Csak az a baj hogy itt max "csak" 150 megát lehet feltölteni! Nekem legalább 300-as kéne ,ezért is használom a gazup-ot!
Bár igazából ez volt az utolsó PAC-PATCH, legalábbis a következő pár évben biztos nem készítek még egy ilyen nagy méretű patch-et, úgyhogy nem is nagyon lesz szükségem nagy méretű fájl megosztóra, mást meg nem nagyon töltögetek fel csak PES-hez... -
Nagyi2pac #57779 Egetrengető különbség nincs köztük, de a konzolos FIFA-nak eddig sem volt rossz a grafikája! -
van még jó multis feltöltő
pl ez
http://www.sharebee.com/
csak azért használom a Gazup-ot mert ott ingyenes regisztráció után látom a feltöltéseim -
Igen érdekes nekem a nagy képen pont a Fifás tűnik jobbnak. -
Nagyi2pac #57776 Erre gondolsz: #57749?
Hát igazából nagyjából egy szinten van a két arc, mindkettő tetszik! A FIFA-s az ilyen hogy is mondják barbisabb, letisztultabb olyasmi mint a Sims-ben az arcok, a PES-es meg realisztikusabb, jobb az arc textúra! Összességében nekem mind a 2 bejön, de a PES-es arcot picit realisztikusabbnak tartom!
Különben csak hogy mindenki tisztában legyen vele ez az arc egyértelműen a konzolos FIFA-ból van! PES-nek meg a konzolos és a pc-s grafikája igazából egy és ugyanaz! Tehát ezt lehet akár konzolos FIFA vs pc-s PES-nek is venni! -
Nagyi2pac #57775 Köszi az infót! Különben gazup-ra töltöttem fel és mivel 100 MB alatt van az Update2 ezért kiválasztottam hogy rapidshare-re is rakja akkor már fel! 
De már látom hogy nem sok értelme volt, bár ugye egyszerre tölti fel úgyhogy nem gond! -
Nagyi2pac #57774 Igen akkor pont a sima "OF"-ot kell használni, ahogy leírtam! Ez exe-től független! -
Amúgy neked melyik fej tetszik jobban? -
rapidnál azt hiszem ingyenes reggel is be lehet állítani, hogy ne csak 10 letöltés lehessen
különben nem sok érteme használni patcheknél mert csak 10 ember szedheti le -
Igen ezeknél az eredeti gyepek is jobbak sokkal élethűbbek
Az options filéknél ha fent van az 1.4-es és nem kell chantspack, de ugye az exe 1.2-es akkor mehet ez?
"OF" ---> (Alap eset) Azoknak akik a patch-et az összes hivatalos patch-el használják, viszont a Szurkolói hangokat (Chantspack) nem!