81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• eZo
    Közben szépen csendben csordogálnak a kiegészítők is a játékhoz ...
    Van itt minden... labda, csuka csomag, reklámtáblák, fekete háló, és Gabe figyelmét is felhívnám a Bayren patch-re !

LETÖLTÉSEK ITT !
  • Cat 02 #58489
    Áááá végre helyezkednek a játékosok !! Regularon nem sikerült gól lőnöm, bezzeg az ellenségnek igen ... Így nyertem >.< Easy-n meg 6-1 idexP mókás így játszani, védelem az sétál te meg elfutsz mellettük :D Bár mintha nem lenne kapáslövés :S
  • Danka88
    10+20-0-ás történetet hazudik billröl?
    Ki volt az? Bannt neki!
  • Cat 02 #58487
    Tehát mert te nem tudsz azzal játszani, ezért szar ? :(

Ám pes demo sucks, utálom mikor d-re telepítek, de C-n kell neki 1.7 free space -.-
  • Terminátor14
    Ki a f*sz vagy te, hogy ilyen stílusban pattogj? Mihez gratulálsz? BTW mi közöd hozzá, hogy mivel játszom?

Vegyél már vissza ember!
  • savaria
    Köszi!
    Ez már nekem is elindul!
  • Gnome
    Úgynézki Juce visszatért a játék modolásához...ez azért is jóhír mert a nevéhez fűződik a kitserver....a moddingway.com-on meg gamingaccessen kb mint megváltót várták. Jah meg elkészítette a Demo Tweak 2.0-t amiben már a meccs végén lehetnek 11esek + extra kameraállások...Jah a 11es rugást vki elmagyarázhatná mert eddig kb 4ből 4et mellérúgtam:)
  • Kmarha
    jól van, nem vagyok én nagy pes fan, csak kezdő játékos :) nem hittem volna, hogy top playerig kell huznom, hogy jó legyen. Igy már elég kemény lett a játék :)
  • Tomy Lee
    Talán mert ha kontrollert használnának egyesek nem jönnének a birka billentyűzetes kérdésekkel és még ráadásul behazudik ide nekünk a 10+20-0-ás történettel.Ez zavar ezt megszólom,ennyi
  • Gabe18
    Hát én is megnéztem,csak jókat tudok róla mondani.Mivel a 2008-09 online olyan volt amilyen,nem sokat játszottam velük.Néha felraktam,pár meccs,aztán annyi.Tehát hogy offline azokhoz képest mennyivel jobb,azt én annyira nem is érzem.
    De az biztos hogy most azt érzem amit még a Pes5-6 időkben,hogy egy élmény a játék.A jelenetek,a helyzetek,az egész életszerűsége.
    Erről csináltam is egy gif-et,nem azért mert nagy gól,hanem mert az egész helyzet annyira valósághű,a beadással,a labdára robbanó emberekkel,és a kissé esetlennek tűnő lövéssel.

A 11-esek talán ami nagyon fura lett,mert egy döntetlenes meccs után lehetett lőni.Lefelé irányítom a jobb sarokba erre fölrúgja a léc alá... Viszont a kapussal lehet mozogni védésnél,bár elég furán mozdul az is.Ezt még ki kell tapasztalni.

Hát igen,ha jó lenne az online,nagyszerű játék lehetne.Félek ebből nem lesz semmi.Mióta a Pes6 után lecserélték az egész grafikus motort (meg gondolom vele nagyjából az egész játék "lelkét"),nem tudják online használhatóvá tenni.De hát egy hónap múlva kiderül.Igazából abban reménykedem,hogy ugye szó volt róla hogy a 2009 ki sem jön.És talán annak a megjelenése csak valami "pótlék" volt,legyen valami erre az évre is,miközben már talán a nagyobb energiát ebbe a részbe fektették.Mondjuk ennek ellent mond a Become a Legend mod múlt évi bevezetése.
    Na majd kiderül...
  • báttyó02
    haggyuk már ezt a bill leoltást
    pes3óta billel tolom,ehhez vagyok hozzászokva,mindent tudok amit kell mégha néha polip kéz kell hozzá,de így esik jol..innentöl kezdve nemtudom mit kell mindig a gamepaddal jönni
    nekünk így jó,nektek úgy
  • Tomy Lee
    Breki hol van?Nem szándékozik már végre hazajönni trópusokról??
  • Tomy Lee
    Te is bill.-el tolod.Neked is külön gratulálok:DD
  • blackfire001
    Bocsi, azt még hozzátenném, hogy nem semmi, hogy next-gen a játék. Mármint hogy az van PC-n, ami konzolon. Az EA ezt nem tudja meglépni. Ebből is látszik, hogy a PES foglalkozik a PC-sekkel. Ami mindenképpen pozitívum. :D
  • blackfire001
    Kipróbáltam XBOX-on a Fifa10-et, meg a PES10-et... A demót. Szerintem a Fifa 10 jobb boxon, viszont PC-n pedig a PES lealázza azt a "játékot"... Idézőjeles játékot. :)

Nekem túl rövidnek tűnik am a játéktér. 1ik pillanatról a másikra már a tizenhatosnál vagyok. ;)
  • Pethy23
    Top Playeren is alig fúj:D

Les is szerintem túl sok lett!
  • Nagyi2pac
    Ezzel teljesen egyetértek!
  • Nagyi2pac
    Mondjuk én még nem top palyer-en játszok, még meg kell szoknom egy picit az eltérő gameplay-t, lehet top player-en többet fúj a bíró..
  • Pethy23
    Én csak a szereléssel nem értek egyet, azért nálam ha beindul a gép akkor nagyon nehezen tudom elvenni tőle:)
  • ProEvoFan
    -sokkal könnyebb szerelmi mint a tavalyi PESben
    -a játékosok nagyon jól mozognak, helyezkednek a pályán; keresztbe futnak megpróbálják elvinni a védőket...beszarás mennyire jó lett ez
    -grafika eszméletlen gyönyörű!!! ez már nextgen grafika a javából
    -a gép sokkal szebben játszik, a csatárokkal cseleznek a kapu előtt, sokat és szépen passzolgatnak a középpályán; sokat fordítják a játékot

szerintem nagyon sokat fejlődött a játék és csupa pozitív irányba
    már csak az online kódnak kell tökéletesnek lennie, és megvan minden idők legjobb PES része:)szerintem...

• Pethy23
    A játék meg kifejezetten "nehéz" lett, hála a reakcióidőnek! Annyira ráálltam a sprintre a PES 6 óta hogy alig veszem le róla a kezem, ez most meg is látszik, szinte minden átvétel után többek között ezért is veszítem el, szóval nekem még ehez hozzá kell szoknom!

Ami viszont a legeslegjobb, az a labda sebessége, egy bika erős bomba hihetetlen valósággal tud repülni!
  • eZo
    játszatok egy olasz-német meccset top playeren a bíró szétfújja a meccset annyi a szabálytalanság :)
  • Nagyi2pac
    A bíró az engem is zavar, tényleg szinte semmit nem fúj be kb. 1 meccsen van olyan 5 szabálytalanság! Mondjuk a tavalyiban meg talán túl sok mindent fújt be...
  • Nagyi2pac
    Még jó hogy könnyű a játék ha könnyű szinten játszol...
  • Pethy23
    A bíró számomra a leggyengébb láncszem! Szinte semmit nem fúj be, alig van szabálytalanság, előnyszabályt is csak ritkán alkalmaz! Remélem teljesre még javítják többek között ezt is! De itt szerencsére a Demo nem azt jelenti mint a FIFA-nál, ezt lehetne inkább nevezni BETA-nak!
  • Gnome
    regular szint az lofsz:P....próbálgasd professionalon vagy TPn..nah ottmár egy gólnak is úgy örülsz mint ha igazi meccset néznél
  • csocso14
    top playeren már zárják a széleket is elég rendesen
  • Terminátor14
    A pesre a kezdetek óta jellemző, hogy a legnehezebb szinten jelent igazi kihívást, teljesen más játék és mentalitás szükséges a legnehezebb szinten. :)
  • sudden death
    Szaisztok! Sztem nagyion jol sikerült az idei játék is!:) meg kell még szokni az igaz de eddig nekem nagyon tetszik:)
    és íme egy golom:)
    http://www.myvideo.hu/watch/6931821
  • Kmarha
    szerintem pont hogy könnyü igy a játék. Jó, a valóságban is ott a legkönnyebb támadni, de nem úgy hogy egy árva támadást nem tud az ellenfél a szélen megakadályozni. Egyet sem.

Plusz azóta rájöttem hogy szélről nem is ivelni kell fejre, hanem simán a hosszú passz (kapu szöktetés gomb), és ott van a gól.

Regular szinten 10 perces meccsel, lazán összejön a 8-0 végeredmény is.
    Főleg ha pár letámadás után az ellenfél teljesen megzavarodik és elözékenyen hagyják hogy a kapujuk elött játszadozzam a labdával. :) Mindegy, emelünk nehézségi szintet, biztos jobb lesz :)
  • Terminátor14
    Én is véletlen vettem észre, túl sok gombot nyomtam egyszerre, és csak néztem, hogy jaaaaa :DD

Amúgy most meg fogtok kövezni, de nekem eddig nem tetszik, valahogy furcsa. Mondjuk másfél meccs alatt nem elhet megszokni, még próbálkozom. Csak már a gamepad-em sem találom :P
  • báttyó02
    nebassz komolyan? :DD eskü észre se vettem,pedig azzal is toltam pár honapot :o
    de mindenesetre ez az uj pes tényleg kurvajo lesz,már évek óta nem toltam ennyit demóval
  • Terminátor14
    360-et már a 09-ben is tolta kurzorral :)
  • báttyó02
    kurvajók ezek az új mozgások,billen az iránygombokkal is lehet cselezni,ugy mint a gamepad analógján,ha pl fel-jobbra-le-balra nyomom akkor megcsinálja a 360as cselt meg még jópárat
  • gabe paul logan
    Tehát nehéz helyzetet kialakítani, logikusan belegondolsz valóságban is szélen támadni a legegyszerűbb hiszen ott ki tudsz alakítani 2 az 1 elleni szitut, csak utána nem tudsz mit csinálni a szöglet zászlónál.

Mondtam én hogy nehéz játék ez...
  • Etelkozi Vata
    mérce helyett lécet akartam írni...
  • Etelkozi Vata
    Na, kipróbálva a demot, a raklap fos 2008 és 2009 után (mindkettő egy kalap szar volt, minden, csak nem foci), ez most megint jónak tűnik.

A PES az 5-tel igen magasra tette a mércét, és azóta minden évben leveri, mint Iszimbajeva a VB-n.

Ami meg a billentyűzetet illeti, én próbáltam fasza gémpeddel, de most ott porosodik valahol a picsában...

Én focis játékot bill.-el játszok, és teszem ezt 1995 óta, amikor kijött az első FIFA (de én még C64-en is bill-ell játszottam 1986-ban...)
  • Kmarha
    szerintetek nem lehet túlságosan is könnyen felfutni a kapu vonalaig a pálya szélén? szinte erőlködés nélkül. Igaz, utána a beadást már középen a csatár csak ritkán tudja értékesíteni.
  • Terminátor14
    Mi olyan hihetetlen ezen? Próbáltam gamepaddal is, nem tetszett annyira, ezért maradtam a billentyűzetnél. Talán most majd megpróbálom újra.

De attól még nagyonis jól lehet játszani így is, sőt.
  • ede0001
    Te tényleg billentyűzettel nyomod?

Utoljára ezt a focis játékot játszottam billentyűzettel, azóta szigorúan gamepad.

http://www.greatgamesexperiment.com/game/swos