81526
-
Oldal taktikát még nem próbáltam csak a kontrát... tényleg nagyon jó, hogy végre elöl maradnak a támadók, nem csak úgy immel ámmal.. Ha kikapcsolod a counter attackot, egyből zárnak hátrafele. :)
Oldal taktikánál elvileg balra húzódnak az emberek? ilyet sose próbáltam...
Amúgy a védelem széthúzós attack style-t néztem (egyik véglet), mint szimpatikus elem. :) -
Én már kezdek rájönni az ellenszerre, gyakorlatilag a PES5ös taktikát fogom megcsinálni. :D
(pont ilyen gólokat lövök, csak laposan begurítva, az is végre jó, nem olyan nyomorék, mint 2009ben)
Amúgy el lehet menteni a taktikát a data managementben, szal lehet többet is játszani, ha nem lépsz ki a játékból. Csak SAVE nincs... :)
Igen, ilyen lövések voltak, sőt olyan, hogy picit sem emelkedik meg a labda. Olyan érzés mintha el se gurulna a kapuig, de nem lassul a labda.
Havernak nem is tetszett, hogy így szinte a semmiből jött a gól, míg ő küzdött. :-P
A reakció idő érdekes... jóval nyugodtabban kell játszani,és akkor nem annyira gáz. De ha rátenyerel valaki a sprintre, akkor nem tudja félütemben elpasszolni, meg kell várni, amíg odaér a lába.
De az is igaz, hogy míg PES2009ben lövőcsellel végig lehetett vinni a labdát a pályán (BAL módban fini), addig itt ez nem lehetséges... ill. egyelőre nem nagyon láttam értelmét, mert csak hátráltatott. Sima elhúzás jobb volt.
No de még nem sokat nyomtam, igazán várom a teljest, most még nem mozgat annyira. :D -
igen pont tegnap este próbálgattam én is a 4-3-3-at micsoda véletlen :)
2x15-öt játszok, csak mert előtte szépen beállítom a taktikát, amit hihetetlenül jól kezel a gép, ennyire jól még egyik rész se reagálta le az előre beállított utasításokat, gondolok itt elsősorban a széljáték+kontra kettősre :)
Szóval 4-3-3 valóban úgy tűnik jó lesz, online meg majd kitalálunk valamit ellene mert mindenki ezt fogja nyomni :P
-
ilyenekre gondolsz :)
-
icemankimi #58566 én már azt várom, hogy megnyerjem a bl-t a BARCÁVAL
-
Egy 15 perces meccs, és nem szakadtam meg! Volt úgy 20 kapura lövésem, abból 12 ment mellé, 1et meg kapusba rúgtam, szóval 1et se védett a kapus...
Viszont az arcok, mint látható, isteniek
-
én néha többnek érzem a reakciókésést:P....Kijött egy mini bundesliga patch(nem olyan mint a Török verzio ahol VdVnak csak DM poszt volt megadva, S. Ramosnak meg csak CD stb.) és TPn számomra játszhatatlan kis csapatokkal...még Professionalon is megszenvedek vele...mert az egy dolog, h Torressel,Villaval,Messivel, v Robbennel végigviszed de már egy Stuttgartnál is szinte lehetetlen cselezni, lőni(számomra) stb..
Néha úgy érzem mintha gólemek lennének akiket visz tovább a lendület nekem meg kötelekkel kéne visszahúznom, h álljon már meg, v váltson irányt...
elvileg a motion capture miatt ilyen és javítani fognak rajta teljesig de én nem bízok benne túlságosan:) -
Lövőcsellel 2009ben végig lehet vinni a pályán bármilyen szinten!
2 hibája van a játéknak, ami miatt nem lesz 10/10!
Az egyik a kapus, aminek a reakcióidejét kéne csak feljebb tenni, semmi mást...
A másik az a 0,5 - 1 másodperces reakciókéslekedés, ami a fifára jellemző, és a pesben eddig nem volt
-
A taktikai rész nem rossz, úgy néztem ebben a részben megéri majd újra a 4-3-3. :DDD -
Haver ugyanilyen gólt kapott csak a másik oldalról, és Messi vitte a labdát... A védővel MEssit kilökte a pályáról, de alabda gurult tovább, és így beszívta a kapus. Akkor ez úgy tűnik nem véletlen. :D
Amúgy a Barca elég erős, egyszer nyomtam vele Liverpool ellen, egyből simán verve volt a Top Player.. :)
Haverral 1v1eket nyomtunk, nem volt rossz úgy se. Elég durván beakadnak a 25-30 méterről nyomott lövések, meg 16os sarkáról, ahogy 2009ben is, egyedüli vicc, hogy mind laposan megy be, 1 centit sem megemelkedve a talajtól...
Cselezés, védők közötti szlalomozás is változott a 2009hez képest. A lövőcsel most vmiért nem az igazi.. :( Vagy csak meg kell tanulni. :) -
Bizony. Mivel a pálya gyepe egy egész nagy textúra :) Kurvajó!
Itt egy videó: http://www.moddingway.com/news/239.html -
Balázs 17 #58559 egy nagy baja van a játéknak, mint ahogy az összes többi résznek is a kapusok, tökmind1 mekkora világsztár, a gép rálövi laposan éppen hogy gurul a labda és kapus odaüti a középen álló ellenfélhez aki bepasszolja
és általában ezért szokott elmenni a kedvem a játéktól, a gépnél védő kapus meg..pfff lehet akár milyen noname kapus lehetetlenek letud művelni...
már csak abban bízok hogy online része jó lesz
amúgy a játékmenet elég állat
-
Nagyi2pac #58558 Elkezdték külföldön gyártani a gyepeket, állítólag könnyebben szerkeszthetőek mint a 2009-ben:
-
Olyan furcsa a mozgása... Szvsz mintha nem is ember lenne... :S -
Ha valaki megúnta a demo csapatait, itt egy frissítés...vannak benne hibák, de nem lett rossz.török patch -
-
Pes2010-new messi skills
-
nem tudjátok,h 360-ra honna tudom lekapni a demot? mert bannolva vok szal live kilőve -
Cat 02 #58552 Az se lenne rossz, ha megoldanák, h lepattanó labdával csináljanak vmit... pl buffon alatt átment a labda, felállt és nézett maga elé... meg ha ki is védi, akkor is van h csak áll és néz. -
Remélem majd valahogy lehet a kapusok reakcióján állítani, belenyúlva a programba, mert így ha közelről lövök, olyanok, mint egy álkló fa, azaz ha telibe találom, akkor véd csak... -
icemankimi #58550 fenti 09
alsó 10 -
fenti 09? -
icemankimi #58548 -
icemankimi #58547 már meg van
-
ahogy eddig is az összes pesben :) -
ProEvoFan #58545 ilyen kapus mozdulat is csak a PESben van
szép gól! -
icemankimi #58544 hogyan lehet így szabit rúgni? -
Nagyi2pac #58543 Komoly hogy a kapus elmozdul a másik oldal felé de aztán visszaugrik! -
felugrottakxD -
a sorfal azé kicsit megrázhatta volna magát:D
-
Steve1988 #58540 én egyszerre nyomom a lövést és az irányt, de csak röviden... minél hosszabban tartod, annál jobban szélre megy... ezért lőttem mellé kb az összes 11esem eddig :D -
Néha úgy érzem mintha csalna Top Playeren a gép:D -
tegnap elővettem én is a PES6-ot, mondom kicsit nosztalgiázok...játszottam egy-két meccset profon, elég fura volt az újabb kiadásokhoz képest...
egy gól azér rendesen beakadt..:
holnaptól pedig pes10 demo.. -
Balázs 17 #58537 pes 6hoz tud vki adatbázis frissítést? :) (találtam egyet de ott az embereknek össze vissza van az arca:)) -
mikiking #58536 jaelég nehéz..én ugy rugom,hogy előszor megnyomom a rúgást,majd utánna nyomom az irányt,de nem túl hosszan agyiket se,mert akkor vagy fölé,vagy mellé -
fczolika #58535 Segítsetek már!Honnan tudom letölteni az xbox 360 demót?Pontos link kellene!Sajnos nincs xbox live-om,mivel mikrohullámú a netem....... -
zsotesz #58534 én a tizenegyes rúgással nem vagyok kibékülve, eddig kettőből kettőt gyönyörűen mellérúgtam. -
Cat 02 #58533 Vazze -.- 2. öngól + úgy tűnik Buffon hasa lyukas, mert átment rajta a labda.
Casillas meg gondolta átlépi a hazaadott labdát :D -
icemankimi #58532 az szééép -
Szerintem itt zárjuk le a témát. 
Inkább örüjjünk hogy ien jól sikerült az uj pes.