81526
-
TottiZsolt #58650 Senki nem tudja?
-
De azért mégis jobb, mintha TVt néznél, mert te irányítod a játékosokat. :D -
fczolika #58648 Pld ahogy az előbbi kis videó is mutatja(amúgy nagy gól),kapura lősz vagy 30 ról és a kaput még nem is látod.....csak úgy vakon kell lőni a szar kamera miatt. -
fczolika #58647 Akkor sem úgy van megoldva ahogyan a TV-ben szokás.Mindegy a többi hiba ettől még benne van sajnos.... -
Steve1988 #58646 Lehet hogy a PES 5 után újra lesz eredeti játékom :P Azért az online játékról várok pár véleményt, aztán mehetnek a meccsek :)
"erről jut eszembe...nekem a demo tweak 1 se és a 2 se megy errort ír ki mikor kiválasztom az exe-t...lehet azért mert felraktam a brazil kiegészítést?"
Ilyen nekem is volt, valószínűleg a win7 miatt! kiszedtem az exet meg a settingset és máshova raktam pl. D-re, úgy már működött... Utána meg persze visszamásoltam a helyére! -
TottiZsolt #58645 
A brazil, és olasz kiegészítéseket honnan lehet letölteni a demóhoz? köszi előre is! -
Végre egy magas lövés. Nekem mindig laposan lövi. :( De attól még ugyanúgy bemegy:P -
Gabe18 #58643 "4.Az időmérő órát se úgy mutatja a gép mint ahogyan kellene.A focimeccseken nincs másodperc alapú számlázás...."
Hát szerintem focimeccsen maximum a pénztárnál van számlázás,de ettől függetlenül nézz meg akármilyen közvetítést és láthatod hogy mindenütt perc:másodperc megoldással mutatják az időt. -
-
Végre lehet olasz csapatokkal is tolni
-
fczolika #58640 Mióta kipróbáltam az xbox 360 PES 10 demót,napról napra jobban tetszik a hibái ellenére is.Néhány hibát leírok,ami nagyon nem tetszik,nem is értem,hogy ezeket miért nem csinálják meg normálisan.
1.Kamera beállítások hiánya.Ez édeskevés,hogy oldalról játszom illetve nézem a meccseket.....Sajnos nem tudom úgy játszani a meccseket ahogy igazán szeretném.Sokszor nem tudok távolról indítani,vagy kiugratni mivel egyszerűen nem látom a lesről kiugró csatárt.A Fifában ez tökéletesen megoldották,van pld TV közvetítés mód,meg lehet állítani a kamera magasságát stb.
2.Szurkolói hangok.Na,ezek is gyengék,az,hogy egész meccsen végig hallom,hogy Espana,meg Italy az kevés.Sokkal életszerűbb hangulat kellene,úgy mint a konkurenciában,viszont az tetszik,hogy idén már fütyülnek a nézők,ha támad az ellenfél!
3.Bedobásnál és ha az alapvonalnál kimegy a labda egyből sípol a bíró...Minek???Az igaz meccseken csak szabálytalanságoknál fúj a spori!Hihetetlen,hogy ezt nem vették még ki belőle.
4.Az időmérő órát se úgy mutatja a gép mint ahogyan kellene.A focimeccseken nincs másodperc alapú számlázás....
5.A cseréket csak néha mutatják,pedig az feldobná a játékot,ha minden cserét mutatnának,úgy mint igazából....!
6.Az edzőt se látom......,de meccs közben a tomboló drukkerek látványa is nagyon jót tenne a game-nek.
7.A labda is nagyon hangos,pedig ha nézem a TV-közvetítésket csak nagyritkán hallom,itt se kéne,mert ez nem reális.A kapufa is úgy kong,minek?Minden héten meccsre járok,ott mégse hallom ezt a fémes csattanást....
8.A 11-eseket nagyon rosszak,miért oldalról kell végignéznem?Inkább hagyták úgy ahogy tavaly volt....a Fifában ez sokkal jobb.
Nagyjából ennyi,de a sok hiba ellenére idén a PES 10-et veszem meg,mert még ígyis sokkal jobb benyomást tett rám mint a FIFA 10,ami egyértelműen csalódás a javuló játékmenetétől függetlenül. -
Egyáltalán ez a bin unnamed_973.bin melyik img-ben van? -
Ezt le tudja valaki szedni?
REPLAY SKY SPORTS PES 2010 demo by Unknown (45 Kb)
http://downloads.soccergaming.com/complete.php?id=22864 -
Igen, az a 16:10. (1,6 a hányados:D)
Jah, látom.
Akkor visszaszívtam. :)
24-est akarok venni, annak ez a natívja:
1920 × 1200 -
dehogy is...
22" 1680x1050 az a 16:10 ?
-
vagy olyankor játszik a custom ratio, ami volt a kitserver lodmixerében? -
Ha 16:10-es moncsim van, akkor nagyjából baxhatom a PES-t?
Úgy emlékszem tavaly sem volt 16:10-es felbontása, csak egy gyengébb 8:5-ös (ami végülis megegyezik vele).
Vagy ilyenkor window mód a megoldás, és akkor még látom a gyorsindítót? :) -
-
Szedd le az 1.0-ás tweakert, abban manuálisan lövöd be a felbontást, szal be kell írni, úgyhogy az tutinak tűnik. -
mert most megy a tv 10 napja nem tudok semmiről ami itthon történt
LB-t már próbálgattam -
Nekem még 1.0 van asszem, ebben viszont van külön settings és pes :)
Még azt próbáld meg, hogy az Lb ne legyen bepipálva. Bár nemtom, hogy ez segít-e, de hátha :)
Amúgy hogy-hogy nem lcdtv-n tolod? -
Hello
Nálam csak egy exe-t enged beállítani lehet van újabb tweak?
bár ez alul 2.0-nak van írva
-
Köszi
Igen ezt olvastam, csak a hexa-s berakást akartam megúszni P
Képeket majd rakok be az utazás fórumba, de nagyon sok van bajártuk a Ion szigeteket , Lefkada-t stb.
-
Nagyi2pac #58627 Welcome back Breki! 
Csodás helyen jártál, majd még rakhatnál be pár képet hogy láthassunk még ilyen gyönyörűségeket!
A fűtextúrák helyei:
dt07.img
Ville Marie day/fine 106
Ville Marie evening/fine 107
Anfield Road day/fine 156
Anfield Road evening/fine 157
Csak úgy simán nem lehet megnézni, lementeni a textúrákat GGS-el..itt egy tutorial:
http://www.moddingway.com/news/239.html
Elvileg ezek a textúrák, evo-web-en rakta ki egy török srác:
Villa Marie:
Anfield:
Bocsi nekem mostanában nincs sok időm, nem tudok most tesztelgetni, talán majd valaki tud segíteni neked! -
A nagyobb felbontást az élsimítás soha semmilyen körülmények között nem tudja helyettesíteni :) Akármennyi AA-t raksz rá, attól még nagyobb nem lesz a felbontás ugye, márpedig minél nagyobb, annál szebb, leegyszerűsítve :)
Breki: Nem lehet, hogy a vga-d miatt limitálja a beállíátsokat a cuccos? A tweakerben belőtted a settings.exe-t is meg a pes2010.exe-t is? -
tegyél be egy 4XAA t, vagy nagyobbat, és ugyan ott vagy
(igaz nekem a nagyobb felbontáson is bent van a csóri vkarimmal, s meg se érzi) -
tudom és ez csak egy a sok közül
-
Nálam ilyen
-
nekem be se kellett másolni, csak simán kitallóztam az exét -
üdv!!
sikerült nekem is kipróbálni ma végre a demót itthon, nyugodt körülmények között...3 meccs alapján nekem nagyon tetszik...olvasgattam még korábban, hogy panaszkodtok a kapusra...hát nálam hatalmasakat védenek mind a két oldalon...
nincs itthon gamepadom most, úgyhogy billel próbáltam játszani, így elég nehéz...nálam nincs akkora mértékű késés, mint amit írtatok...(ha van otthon PS/2-es bill. próbáljátok ki azzal)
nekem 10-es skálán eddig erős 8-as, reméljük javul még, illetve bízom az itt (is) megtalálható rendes emberekben, akik majd jobbá teszik nekünk :) -
Bemásolod a pes2010.exe könyvtárába és elindítod!
Ha úgy nem megy, akkor biztosan az az oka! -
erről jut eszembe...nekem a demo tweak 1 se és a 2 se megy errort ír ki mikor kiválasztom az exe-t...lehet azért mert felraktam a brazil kiegészítést? -
Jah, és irigylésre méltó helyen voltál
-
nekem 1280*960 on van a demo mindenféle progi nélkül, amúgy a demo tweak 2.0 van fent! -
Hello
Sajnos vissza kellett térnem a nyárból és ilyen helyekről
Lenne két kérdésem
Létezik-e a demohoz olyan settings amivel 1024*768-nál nagyobb 4:3-as felbontást be lehet állítani?
Valaki ki tudná-e menteni nekem az eredeti fű textúrtákat és amit készítek belőle kipróbálás szintjén berakni?
Ebben is úgy van, hogy jobb analóg alapból pasz, de felcserélve lehet cselezésre használni?
Bocsi, ha valamelyik szerepelt már, csak 24 órás buszút után vagyok átmentünk Görögországon keresztben is,
-
Az első mondatom az életre vonatkozik, a második meg egy feltételezés, hogy csak nem csinálták úgy meg, azaz én nem tudom, hogy mi, de ezek szerint mérges leszek
-
Más meg azt írta, hogy pont hogy érezhetően gyengébb lett a játékos :P -
Flashly #58613 sajnos ilyen hiba sok van benne... kaptam már abból gólt hogy szerelni akartam, de a védő lába átment a labdán, a csatár meg persze futott tovább...
olyan mintha az előző fifa részekből átszálltak volna a hibák az idei PES-be... először a lassú reagálás, mostmeg ez... -
De ez hülyeség, mert Puyolt ha előrébb tolom, nem szerel gyengébben és nem fut lassabban...
Szóval biztosan nem lesz lassabb az a játékos aki nem a posztján játszik -
Danyi #58611 Ennyit a nagy hibajavításokról... Jó lett a game, de ez akkor is szánalmas:
http://www.youtube.com/watch?v=-172FLVbnQw