81526
-
nekem pl. tegnap volt egy olyan eset, hogy Ronaldinhoval voltam a 16oson belül, simán vittem a labdát, az ellen csak elém áll de nem csinált semmi extrát, és befújta a 11est...pedig Ronaldinho még csak meg se botlott, vitte volna tovább...elég vicces volt. mondjuk ezen kívül én olyan hatalmas bírói bakival még nem találkoztam -
Azért sajna nem:S Olyanokért ad 11-est és olyan becsúszásokat nem fúj le, hogy néha borzalmas a játékélmény! -
akkor ezis realisztikus :P -
Curesz #58727 istenem mennyi bajod van:) de a bíró télleg egy ökör:) -
Pro Editing Soccer - Total European Football (Juve, Inter, Real and Man Utd)
PES Total European Football for the PES 2010 Demo.
- Barcelona, Liverpool, Manchester United, Inter, Juventus and Real Madrid.
- Kits for all teams
- Stats, positions and faces for all created players
- New ball
- New menu
- Lowercase (es: "Alessandro Del Piero", "Andres Iniesta"...)
- New chants
- Own exe
Credits:
Kits: Crocco, Pisoluzzo, Billy
Faces: Sheridans, Nesta, drift, Romantik
Ball: McLeo
Hex editing: Crocco
Teams editing: Crocco
Sweat patch: Motta
Chants: gigimarulla
Menu: Crocco
Logos and stats from New Star Patch
Thanks to Inas for DB Editor.
In next versions:
- Strong foot corrected for all players
- Real boots for all players
- Ball Changer (like Referee Changer for PES 2009)
- Kits model corrected for all teams
http://uploaded.to/file/7rh8y9
http://uploading.com/files/27am2f91/PESTEF%2B2010.zip/
-
Már visszacseréltem részben az átlátszóra így nem tudom megmutatni felraktam a bl kijelzőt amit készítettek, de abban a játékosneves kijelző rész nem tetszett ezért megnéztem az img-ben a bl-est azt átrakva a #58718-ben láthetó szerintem sokkal jobb lett, de mecs elején a kiírásnál a hátterek kicsit elcsúsznak, mecs közben minden oké de az elején meg gondolom félidőben a kiírás háttere nem pontos. -
Én sem használom a d pad funkcióit kicseréltem a jobb analógra így azzal próbálok cselezni ezt megszoktam és nagyon zavart hogy analóg paszt tettek rá.
LB+B ? -
Nyomtál egy RT-t h megállitsd a labdát,majd hátra,és gyorsan le-elöre slégan,vagy csak le!Ezek a cselek bejönnek analógkarral is!
Én nem is használom a D-padot,csak szabadrúgásnál!
Amit viszont kivettek.:A 09 ben én mindig az LB-vel cseleztem+ irány,de ez megszűnt,helyette RB+ irány a kerülös csel!
Szintén hiányzik az LB+B ami mindig emberhez rugta a labdát inditásnál,ill szögletnél,ez is megszünt!Legalábbis a szöglet az nehezebb lett!Inditani meg ott van az RB+Y,de ez meg nem olyan erös sajnos!
Összesitve nálam az LB-s cselezést felváltotta az RT-s+ gyors irányváltás,tehát fel majd le vagy hátra elöre,hátra elöreslégan stb.. persze futást elengedve!Kicsit kezdünk átmenni Mortal Kombat-ba az az érzésem!
-
De az a baj, hogy ezt lefújta, csak épp nem adott érte lapot, márpedig sárgát legalább ért, de akár pirosat is. És közben érvénytelenítette a gép gólját.
Egyébként amit írsz, azt én is észrevettem még tavaly, csak én a passzok után léptem oda.
Összességében a bíró fos, a kapusok még mindig nagyon bénák és sajnos játékmenetben is van 1-2 furcsa szituáció. A váltás maga a rémálom, és ezt nem tudják megoldani a 2008 óta :( -
Balázs 17 #58721 én is remélem hogy jó lesz az online így pes6 után ismét megveszem, jajj de rég is volt már:)
jó kis 2v2 :)
csak csíterekkel kéne vmit csinálni :S -
billdm #58720 ja ja..ez már tavaly is volt a passz előtt,ha rácsúszol az ellenfélre,nem fújja le,így ha agyon rúgod,a passz a fekvőhöz megy..:(
A váltásos dolog talán megszokható,a kapusok meg...hát ez van sajna.
Talán ha az online végre jó lenne majd...a 2v2 meccsek elfeledtetnék a hibákat is.
Mert gép ellen nem sokat ér ez a rész sem,sajnos.
Valószínűleg kis csapatokkal egész jókat lehet majd játszani vele.
Mert a sztárok szokás szerint lelőhetetlenek..:) -
Nagyi2pac #58719 Nekem most nincs időm kijavítani, de azért érdekelne hogy mi is a gond vele! -
Benne van a játékban a BL kijelző is
kicserélve egész jól néz ki csak mecs elején nem teljesen jó
nem akarja vki kijavítani? :)
-
Eléggé poénosra sikerült a bíró ebben az évben is, vmi hihetetlen, hogy mennyire gáz :(
Most pl egy szöglet után kipattant a labda a 16os vonala elé az ellenfél csatárához, aki kapásból bebombázta azt a ficakba. Csak épp én egy védővel menteni próbáltam és rácsúsztam a lábára, ezért a gól nem volt érvényes, helyette az ellenfél kapott egy szabadot 18ra a kapumtól, én pedig még sárgát sem. Persze a szabadból nem lett semmi, így az ellenfél szegényebb lett egy góllal én pedig egy srága vagy piros lappal. -
nehogy azt hid, hogy én tudom, csak próbálgattam aztán ez jött elő.
De ilyen szitukban nagyon jól jön -
Nagyi2pac #58715 Komoly ez a csel...én nem nagyon szoktam cselezgetni de jó lenne végre megtanulnom nekem is!
-
Nagyi2pac #58714 Köszi, akkor nem érdekel.. 
-
Érdekes lett ez a leheletfinom lövőcseles elfektetés
-
Cselekve visszatérve gyakoroltam kicsit, valaki elmagyarázhatná ezt mivel csináltam, nemtom mennyire látszik, de tökjó csel
-
bocs, nemtom mér ilyen lassú, pedig állítottam gyorsaságán... -
no, előkaptam régi gamepadomat, amíg nincs meg az új, gondoltam jobb lesz mégiscsak azzal, mint billel...
Jött is egy Ibra gól:
-
Érdekes átvétel és kapáslövés
-
-
Egyébként van németes patch is
PES 2010 Demo Patch with Bundesliga teams
Included Teams:
[LIST]
[*]VfL Wolfsburg
[*]FC Bayern München
[*]VfB Stuttgart
[*]Hamburger SV
[*]Werder Bremen
[*]Arminia Bielefeld
[/LIST]
Features:
[LIST]
[*]Correct squads with correct player numbers
[*]Faces for almost all players
[*]Real kits, numbers & fonts
[*]Correct player stats
[*]Correct line-ups
[*]Correct emblems
[*]Correct radar colours
[*]Bundesliga sleeve patch
[*]Adidas Terrapass ball
[*]Correct chants (additional download)
[*]lowercase player & team names
[/LIST]
Download:
[SIZE="3"]Update 1[/SIZE]
PESEdit.com 2010 Demo Patch Update 1
Features:
[LIST]
[*]Corrected kits with correct numbers, fonts and shorts numbers positions
[*]Added 2 players (Gentner & Dejagah)
[*]Corrected line-ups for Bielefeld, Bayern & Wolfsburg
[/LIST]
Download:
-
értelemszerűen a patchekkel nem lesz több csapat hanem az eredetiket cseréli le másikakra -
De már letölthető, viszont PC-re tudtommal nem adták ki -
a demoban a bíró szégyen, nagyon remélem, h fullban már normálisan fog ítélni, mert többször is visszajátszottam és nagyon lábra megy az ellen. -
A leggyengébb pont továbbra is a bíró, focijátékban talán eddig ez a mélypont! -
Hab lenne a tortán ha Games For Windows Live-os lenne a játék,mert akkor tuti befutó lenne nálam,bár lehet h igy is megveszem net miatt!
Szerintetek az lesz? -
Nagyi2pac #58701 Ja én is tegnap toltam néhány 20 perces meccset tesóm ellen meg a gép ellen is és egy csomó valósághű szituációt véltem felfedezni amik eddig hiányoztak az előző 2 PES részből!
A védekezés is sokkal jobb lett már nem lehet csak úgy simán elfutni a védők mellett mint a 2009-ben, mert most egyből leszerelnek illetve egy csomó kapura rúgást blokkolnak!
Nekem eddig elsősorban Buffon én Enke mutatott be hatalmas bravúrokat, de azért a többi kapusnál is akadt 1-2 szép védés, viszont Mandanda a franciáknál meg csinált néhány bakit, az észre vehető hogy csak 76-os kapus nem 95-ös mint Buffon!:) -
Jó a banner,de ez #58688 nekem is jobban tetszik!Valami ilyesmi kéne legyen benne a homályositás! -
Én is úgy vagyok vele, hogy tegnap toltam haverékkal 2,5 órát, és nagyon élethű lett, sokkal nehezebb egymás ellen a kapuig eljutni, sokkal élethűbb mint eddig! A jó kapusok meg fantasztikusakat védenek, a gyengék meg egyáltalán nem
-
Nagyi2pac #58698 Különben nekem nagyon bejön az új játék, a KONAMI megint jó munkát végzett viszont van pár idegesítő dolog:
- a játékosok későn reagálnak
- rengeteg összeolvadásos hiba (ez már jelen volt az előző 2 részben is de most mintha több lenne..)
- néhány esetben pl. amikor a játékos elsarkalják a labdát akkor kb. 1 méterre van a labda a játékos lábától és úgy adja tovább.
Viszont a kapusok nagy fejlődésen mentek át, sokszor hihetetlen nagyokat védenek, és olyan lövéseket is hárítanak amik pl. a 2009-ben mindig bementek!
-
Nagyi2pac #58697 Az előző PES-ben lengettek a szurkolók transzparenseket, zászlókat meg voltak görögtüzek is, szerintem most csak azért nincsenek ilyenek mert demo! Asszem a 2009 demo-jából is hiányoztak ezek de a teljesben már bent voltak! Bár aztán ki tudja lehet kivették őket a 2010-ből... -
Nagyi2pac #58696 Ezt a Winning Eleven 2010 demo-t nem lehet valahonnan lehúzni?
-
11es rúgás az most ilyen lett az új részben, ez van, nekem se jön be...a többivel meg egyetértek, bár ezeket a hiányosságokat amiket felsoroltál biztosan nem fogják a teljesbe beletenni...legalábbis az ideibe nem:) -
Most játszottam két meccset és a következő dolgok idegesítenek:
- Még mindig nagyon steril a stadion, több interaktivitást akarok. Jó, hogy a közönség már 3D-s, de például lehetne több transzparens, amit ők lengetnek, dobálhatnának szalagokat, elkülönülhetnének szektorokra. A pálya széli dolgok is nagyon állnak. Nincs kispad, és nincs élet a pálya szélén. Nincsenek görögtüzek stb. Ez mind-mind olyan dolog ami régen megvolt a játékokban, de valamiért kihagyják belőlük, pedig egyik sem túl erőforrás igényes.
- Játékmenet szempontjából semmi bajom a PES-el. Még mindig a legtöbb animációt és meglepetést okozó játék nekem. Egy dolog ami évek óta döcög, az pedig az animációk folyamatossága. A motion-capture-ben a FIFA (nextgen) sokkal jobb, mint a PES és sokkal élethűbbé is teszi magát a mozgását a játéknak.
- Kicsit zavaró volt az is, hogy a 11-eseket, amiket játék közben kapok, oldalról mutatja a játék. Mi a fenéért?
- A sárga/piros és egyéb meccs közbeni szituációk sem változnak évről-évre. Vagy csak minimálisat. Az ilyen szituációkban használt kamerakezelés elég silány, egy pici "filmességet" belevinnék az egészbe. Tény, hogy ez nem valósághűvé tennék a játékot, de picit talán élvezetesebbé. Itt is érezhető a motcap profi hiánya, mert néha nem túl emberi a játékosok mozgása és reakciója. Picit több és kidolgozottabb gólörömök és offline animációk nagyon megdobnák a hangulatot, főleg ha azok köré a már említett mozgalmasabb stadion interaktivitás is társulna.
Jelenleg ezek nem tetszenek. De én már a tökéletesre hajtok :) -
icemankimi #58693 köszi -
Kérdésem uraim. Nálatok is hiányzik a közelikről a 3D gyep? Mert nekem egyáltalán nem látszik és picit zavar, mert olyannyira megszerettem. Vagy ez csak a demó hiányossága?
A vas megvan hozzá, ez nem lehet probléma. -
ugy, h visszateszed az eredeti img fájlokat amikről okosan biztonsági másolatot készitettél, mivel tudtad, hogy az olasz patch nem külön exés.