81526
-
köszi
te a prohardveres ProEvoFan vagy? -
Ja igen azt úgy akartam berakni, hogy kezd tetszeni a játék.
Mondjuk ezek nem azok a tolódásos indítás paszok teljesen amikről szó volt
akartam olyat is készíteni, de mivel szó volt róla, hogy most jó nincs értelme berakni. -
ProEvoFan #58808 Breki, én totálisan kiállok melletted
sokan nem is tudják, nem is akarják tudni h mit nyújt a PES, közelebb van az igazi foci élmény, mint a fifában, ez tisztán látszik az összes kis videóból, az ilyen embereknek nem is lehet megmagyarázni h mi is az a PES élmény, milyen az amikor 2kapufás gólt lősz, vagy mikor látod a védők fantasztikus helyezkedését,zárják a szöget, kisegítik egymást stb.. (PES2010), szinte nincs egyforma góóól...stb a fifásoknak a liszenc a lényeg, nem a játékélmény:S de nekünk is lesz liszenszünk a játék megjelenése után úgy kb 1-2héttel:)
a fifának hatalmas a reklámja, és ez sajnos el is adja rendesen
és eddig kb 6 embernek mutattam meg a PES anno, mindenki azóta csak PESel nyomja, fiából elég nekik a demó, igen konzolon is
-
szerintem nem felesleges, mire kijön a teljes egy csomó dolgot meg lehet tudni hogy kell és azokat felhasználni a teljesben is
Sokan panaszkodnak a patchek minőségére hát szerintem az olasz patch adatbáziza arcok meg minden tök jó munka ennyi idő alatt sztem nagyon jól megcsinálták.
Pedig reménykedtem tőled egy közönség és labda coursor patchben illetve eredményjelző javításban -
Nagyi2pac #58806 A második az nagyon buta gól, rendesen meglett küldve! -
Nagyi2pac #58805 Demo-val nem nagyon foglalkozok, mármint azt még nem nagyon akarom szerkesztgetni mert fölösleges, bár majd lesz egy Arsenal-os patch azt majd lehet felrakom! 
Megígértem hogy elkészítem még ezt a Final Update-t és ezt be is tartom! Különben már szinte kész úgyhogy kiadom mert még vannak akiket érdekel!Különben ezzel a Final Update-el lezárul a PAC-PATCH project , nem fogok több ilyen nagyméretű tartalmas patch-et készíteni max olyan 3 év múlva, mert mostanában kevesebb időm lesz ilyen patch-ek készítésére!
Csak kisebb kiegészítőket, grafikai cuccokat fogok készíteni ezentúl!
Ha minden jól megy akkor majd a PES 2010 megjelenése után összedobok egy licensz patch-et ami ezeket fogja tartalmazni terveim szerint: igazi csapatnevek, logók, mezek az összes csapathoz, új arcok meg még pár grafikai cucc... -
Nem, ezért nemis raktam ki eddig mostis csak azért mert az indításokról volt szó. -
az első bement?:) -
Na akkor a kiugratásokra visszatérve ez a két mentésem volt ilyen jellegű
Ezek alapján is mondhatom, hogy Totti-val pl nagyon jól lehet osztogatni.
-
Én akkor is beszerezném mert szerintem nem jár fényévekre -
Én mivel pöcköm van így maradok a Pesnél, de ha lenne boxom, le se tölteném, mert a Fifa fényévekre jár a konzolokon! -
Igazából nekem az nem tetszik, hogy nem támogatják jobban a fejlesztőket mindig meg kell küzdeni először a dolgok berakásáért ahelyett hogy kiadnának egy importáló progit :P
Miért nem inkább a demohoz dobsz össze egy jó kis patchet?
Szereintem a másik már csak felesleges munka -
Nagyi2pac #58798 Régebben nekem sem tetszett hogy a PES-ben hiányzik egy csomó csapat licensze, kicsit szúrta a szememet de mostanára már talán az is előny hogy nincs 100% licensz mivel úgy alakíthatom a játékot ahogy csak akarom, teljesen átszabhatom az egészet ha nekem úgy jobban tetszik...
Ja különben valószínűleg holnap este felé érkezik a PES 2009 PAC-PATCH Final Update 2009/2010-es BL-el, összes nyári átigazolással, frissített felállásokkal (Premier League, Ligue1, Serie A, Bundesliga, Primera Division), új 2009/2010-es mezekkel, új arcokkal...
Hátha valaki még akar pár meccset, BL-t, bajnokságot stb. nyomni a 2009-el mielőtt megjelenik a 2010...
-
Nah legalább vki megért ha elfogult vagyok akkor inkább pc felé és afelé hogy belenyúlhassak a játékba mert mindegyikben van olyan ami zavaró, de ha tudunk hihetetlen sokat lehet rajta javítani. -
Nagyi2pac #58796 Ezzel én is így vagyok! -
Ennek ellenére énis szívesen játszanék konzolon a fifával, de hogy csak ezért vegyek konzolt az sztem hülyeség.
Meg engem zavarna, hogy nem tudnám kijavítani ami zavar csak nagyon nehézkesen. -
Ja és ne állíts be engem elfogultnak azért mert nem veszek egy konzolt azért hogy elmondhassam, hogy a Fifa jó.
Majd akkor fogom azt mondani egy pc-s fórumon ha PC-n jó lesz addig marad az ilyen emlék mert ez játék volt
Szval ne nevezz már elfogultnak please te tudhatod legjobban mekkora fifás voltam régebben gameplay patcheket és egyebeket gyártottam a játékhoz fűről akkor még szó sem volt :P
De azért szidom, mert írtóra dühit mit csináltak a kedvenc játékomból.
Én örülnék a legjobban, ha jó fifa lenne pc-re és pont te mondtad nekem annó mikor azt mondtam, hogy én mindkettővel játszani akarok, hogy választani kell a kettő közül.
-
Nagyi2pac #58793 Ez szerintem is teljesen egyértelmű... -
Miért lennék elfogult?
Ez tök hülyeség
Egy hónapig fifa 09-el nyomtam, hogy fifa 2010-es demora bemelegítsek.
Igen azért hasonlítom a javított pes gyepeket mert korábban ugye arról volt szó, hogy dejók abban a gyepek és hogy csináljunk olyanokat.
Aztán mikor pár hónapja előkerült újra a kép elképedtem hogy mennyire jobb az elkészített gyep a korábban etalonnak nézettnél.
Erről korábban részletesen volt szó, nem akartam megint külön leírogatni.
xbox-on nem nagyon van javított fifa gyep korábban mikor még nem untam meg, hogy az EA helyett rendesen megcsináljam ezeket sokszor kérték el a pc-s gyepeket konzolra, de szerintem az ps2 volt.
Én meg nem vagyok Pes párti, de PC párti és jó foci párti igen és pc-n most egyértelmű a dolog.
Szidtam én korábban a pes-t is elég megnézni a pes3-as topicot ahol én voltam az aktuális közellenség aki meri kritizálni a pes-t.
Lehet a konzolos az alapja, de itt a többség pc-el játszik és engem zavarna hogy írtó nehéz dolgokat módosítani, mert most majd mindennel megtehetem, hogy javítom.
Ez a gól egy volt csak , de ha nem csak néha néznél be láthattad volna mikor 10-nél több ilyet raktam be és nem úgy hogy rákerestem a bugos gólokra hanem simán felmentem az easportos oldalra és az ott látható gólok 80 százalékát kilinkeltem. -
Nagyi2pac #58791 Hát ja a FIFA egy olyan játék amiben "hero" lehetsz, olyan lehetetlen, unrealisztikus gólokat lehet rúgni amik csak az álmainkban vannak, illetve mostanában már eléggé keverik a FIFA Street-el ami szintén nem egy pozitív dolog... -
Nem vitatkozom veled Breki. Elfogult vagy. Elég csak az, hogy Te a javított PES gyepeket hasonlítod a FIFA alap gyepekkel. Pedig ott is van javított, ami legalább annyira jó, mint PES-en :) No mindegy...
Nem vagyok FIFA párti. Én mindegyik játék mellett tudok felhozni pro és kontra dolgokat. De a FIFA-val nem fair, hogy a PES-esek folyton a szar PC verziót emlegetik, amikor a FIFA sorozat alapja ma már a konzolos verzió.
Az általad linkelt gól pedig... Na bumm... PES-ben rúgtam olyat, hogy egy megye III-as szintű magyar kapus is kisarkazta volna. Hülye példa. -
egyenlőre csak a demó jött ki, de sztem ez tavaly is így volt, de állandóan ezen megy a rágózás -
max azért mert a pes most megközelítette nagyon a konzolos fifa szintjét ezért ésszerűbb ahhoz hasonlítani mint az 5éves graf. motorú lebutított pcs társához. -
ezt énis aláírom, de szenvedtem én már pc-s fifa multival is éppen eleget.
De nem értem miért kell ezt annyit rágni ha konzol fifa ha pc pes szerintem tök egyértelmű -
Gabe18 #58786 Megjegyzem,a PES utóbbi két része multiplayer szempontból konzolon is katasztrófa lett.Már pedig ma már a konzolos réteg is megkívánja a multi játékmódokat.Míg a Fifának az EA tökéletes hátteret biztosított ebből a szempontból.Úgyhogy ez is legalább akkora taszító tényező mint az hogy a Fifa összehasonlíthatatlan konzolos és pc-s szempontból.
Én aztán nem vagyok vagy 10 éve Fifás,de a multiplayer része annyira profi hogy bizony jópár meccset én is lenyomtam vele Xboxon. -
De hogy világos legyen keresőbe beírva első találat Fifa 2010-es gólokra.......
Úgy látszik továbbra is ilyen
-
lehet, de én pc-s oldalról nézem
és nem fogok azért konzolt venni, hogy elmondhassam hogy még mindig csak a fifa mert ott jó
találkoztam olyan emberekkel akik csak ezért vettek konzolt.
Mások meg akiknek nincsen konzoluk játszanak pc ezzel a szar fifával jöttek hogy de konzolon jobb ám.
De mit érnek vele.
Nemis értem egy pc-s részben miért kell mindig jönni a konzolossal mikor van konzolos rész is tudtommal ott van fifa topic.
Deha már beszélünk róla azok a gólok amiket ide is többször beraktam nekem nagy csalódás a gyepekről is írtam korábban szerintem pes-es javított gyepek sokkal jobbak - most fifa 09-essel összehasonlítva hisz a 10-est még nem láttam. -
Akinek nextgen konzolja (PS3 vagy XBOX360) van és megnézi a két játékot döntő többségben a FIFA mellett dönt. Egyrészt a licenszek miatt, másrészt mert van olyan jó ott, mint a PES 2010.
PC más tészta. Ugye itt szar a FIFA. PES-nek így könnyű a dolga. Ráadásul itt még turbózni is lehet a játékot különböző dolgokkal.
Szerintem a PES nagy szerencséje, hogy az EA szarik a PC-re. Emiatt sokan megveszik a játékukat PC-re is. -
én nem mondanám egysíkúaknak csak kicsit sok a félpályáról beollózom stílusó gólok egykét hónapja sok ilyet mutattam itt is elég unrealisztikusak, akor az volt az elég nevetséges védekezés, hogy pc-n nem ilyen.
Ami igaz is de ott meg szar.......
Viszont továbbra is azt mondom szerintem hülyeség xboxra megveni a PES-t
egy csomó dolgot nem lehet javítani benne amik elég zavaróak viszont pc-n javíthatóak
Elég nagy különbség lesz pc-n egykét hét múlva a teljes és feltúrbozott játék között.
Mindig megmosolyogtatnak az olyan hozzászólások fifa topikokban
miszerint nem használják a pest soha kise próbálják mivel azt halották, hogy nem jó a licensz.
Na xboxon tényleg nem lesz jó és akkor grafika szurkolói hang javításról stb nemis beszéltünk. -
mivel ez PC-s fórum és a pc-s fifa ilyen szar mostanában -
Én értem, nálam is ez van. Vagyis egyszer jól indítja, aztán meg nem, pedig ugyanúgy hosszan nyomom. Sőt, mintha néha akkoris jól adná futásra hosszan a játékos elé, ha csak pöccintem. -
Gabe18 #58779 Akartam gif-et csinálni én is most hogy mire gondolok,de most meg egy 15 perces meccsen nagyjából mindig jól indította be a társat.Franc se érti,biztos én nyomok rosszul sokszor valamit... -
Cat 02 #58778 PS2-re lehet, ha xbox-ra warezolsz, akkor letiltanak a live-ról (persze ha nem vagy fent akkor lehet). ps3 meg még nem -
fczolika #58777 A szurkolás,a kommentátor,a kamerabeállítások sokkal jobbak a Fifában,de még mindig gyengébb a játékmenet,egysíkúak a gólok.Nekem kicsit gyors a játék,nem olyan élethű mint a PES-ben.Idén a PES-t veszem meg xbox-ra,remélem javítanak a demo hibáin. -
Jah, csak akkor is ott lesz a hamachis megoldás, meg stb, ami miatt szintén nem éri meg majd megvenni...
Amúgy XBOXra és PS2-3-ra nem lehet warezolni vhogy, ennyire biztos forrás? :) -
savaria #58775 Már kiadták a Fifa10-et! -
jó lenne, ha kiadnák a Fifa2010et Pcre is:).....csak az emberek 98% lewarezolná és így nem éri meg...addig is ott a 6szoros ráncfelvarráson átesett 2004es változat a fanoknak..... kíváncsi vagyok, h a pes mikor fog kivonulni a PCs szegmensből..ha normális online része lenne a játéknak az már garantálná a megvételt nálam. -
icemankimi #58773 pontosan mikor jelenik meg pc-re?
-
Aki esetleg nem lenne tisztában a nextgen FIFA-val, az lesse meg ezt a pár perces meccs videót. Látszik, hogy mennyire más és sok dologban mennyivel jobb, mint a PES. Néha nem tudom eldönteni melyik a jobb... Idén szerintem karcosra játszom mindkét korongot :) -
Mondom. Egy elavult motorra épülő focit hasonlítasz össze egy nextgen (PES) játékkal. Én úgy érzem az mondhat itt a két játék között ítéletet aki mindkét foci nextgen változatát kipróbálta.
De tény. A PC-s FIFA-ban a visszajátszás rövidsége gyatra. A PES-ben meg fos a kamerakezelés.