81526
-
Nagyi az ugye adott nálam is tupacra pedig nem gondoltam mindig kettőpacnak olvastam.
Szerintem ezt fejből tudtam, deha vmikor elirtam az gyors gépelésem miatt lehet. -
Nagyi2pac #59173 Hát ezzel azért nem egészen értek egyet te is már párszor elírtad a nevem, tudom hogy csak véletlenül de szerepeltem én már mindenféle névvel...na mindegy nem olyan nagy probléma, de nyugodtam hívj N@gyi-nak (ne nagyi-nak, vagy Nagyi-nak mert az félreérthető XD) ezt könnyebb is leírni meg nem is olyan hosszú!
A Nagyi a becenevem a vezetéknevemből adódóan, 2Pac pedig a valaha élt legnagyobb rapper (R.I.P.) és ezt a két nevet összerakva jött ki a nickem!
-
Nekem se nagyobbak másfél gigánál
lehet játszani a méretezéssel optimalizálással crop-al lényeg a csúszka ne legyen csak egyel lejjebb.
Nem lehet, hogy folyamatosan nyomod a gyors futást? -
-
Valamit nem jol csinálok akkor...előző részekben nem volt gondom ezzel...
ha gifeket meg nem butítom le akkor nagyon nagyok lesznek:P -
Ezt akartam megúszni :-)
De figyeld meg én eddig mindig jól irtam a nicked és tudom kivülről csak most az a kimaradt.
Mondjuk nem tudom mitis jelent -
A másik, azt hiszem egy megtorpanás sincsen ahogy nyomom a lövést egyből ellövi nem pattan el előtte stb
-
Ennél jól megfigyelhető a gólszerző automatikus beindulása és utánna még egy jobbra látható emberke középpen szintén mozog az üres területre -
Nagyi2pac #59166 Semmi baj!:D
Szerintem ez a replay logó nem használható az alap PES 2010-es replay logó helyett ami pl. Exhibition meccs alatt van, mivel az máshogy működik!
Bár megpróbálhatod azt hogy pl. az unnamed_975-öt exportálod GGS-el, berakod a logót az első slot-ba, átnevezed 973-ra és beimportálod a dt06.img-be! Nem 100% hogy működni fog de meg lehet próbálni! -
Próbáltam ehhez hasonlót összehozni, persze egy mecs alatt nem lehet tök hasonlót, de sztem látszik hogy egyiknél sincs ilyen
Elsőnél direkt emiatt lőttem el egyből a másiknál ugye még át is kellett venni de ígyis elég gyors volt fordulással együtt
-
Ezenkívül ha minden kis patch többször is előkerül elég nagy keveredés lesz itt.
Ez egy korábbi patch vannak már jobbak ép tegnap linkelt ki egyet Nagyi2pac
-
Mi vagy te ellenpólus? P
Nem oltottam le senkit ez a patch pedig szerepelt már
és eddig eléggé szidták még a peshungary-n is
és nem titok hogy utóbbi két csapat nem a szívem csücske.
pl idézek egy hozzászólást innen
"Nem tudom ki kreálta ezt a Por evoluti patchet de eléggé hanyag munkát végzett mind az adatbázisban mind a grafikában.Kicsit jobban nézzétek meg a kereteket és a játékosok arcait pl.:owen arcát vagy salomon kalou posztját.Ráadásul 5 csere mind a 4 új csapatnál"
De nem kell kommentálnod minden hozzászólásom :-) -
bocsi tudtam, hogy a is kell csak úgy nézem lemaradt
Erre a replay-re gondolok ami így átfut
-
Cat 02 #59161 Kapáslövés csak nekem is ritkán jön össze =\ -
Szubjektív, hogy neked bejön-e ez a 4 új csapat. Nem kellene leoltani mindenkit aki nem naprakész és ajánl valamit. Egyébként jó patch. EVO-WEB-en statjavítások és különböző dolgok jöttek hozzá, pl C. Ronaldo egyedi szabadrúgása stb. -
Igen. Én ezt is használom. Tényleg remek kis patch. Ráadásul az EVO fórumon állandóan fejlesztik és javítgatják. -
Nagyi2pac #59158 Breki:
Igen, elvileg használhatók a 2009-es replay logók a 2010-ben! Persze nem mindegy hogy melyiket akarod lecserélni mert ugye van olyan fajta replay logó ami átfut a képernyőn meg ami két oldalról jön be (asszem az alap PES 2010-es logó is ilyen)!
Ha esetleg kellenek a replay logó bin-ek:
dt06.img
unnamed_961.bin-től unnamed_991.bin-ig
Ha minden igaz akkor az unnamed_973 az alap logó!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Ez mindenkinek szól: elég ha N@gyi-nak hívtok, mert úgy látom sokaknak (régebben és most is) gondot jelent rendesen leírni a neven, így talán könnyebb lesz leírni, köszi!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -
Illetve másról is kérdem, de szerintem ő tud erre válaszolni csak. -
Nagyi2Pc-tól kérdezném, hogy szerinte a Sport1-es replay logo-mat szerinte bele lehet-e rakni ebbe a játékba? -
még egy gond van ugye a másik exe-hez nincs settings.exe pedig vhogy be kéne állítani a felbontást -
kicsit le vagy maradva
ezt már kritizálták is itt
és nem új csapat hanem csapatok cseréje, de milyenekre :P -
Ezt már próbálta valaki, valami csodaszépek lettek a csapatok:
ProEvolution Demo Patch
Telepítés
Csupán egy .exe fájlt kell futtatni.
Leírás
4 új csapat:
Chelsea
Manchester United
Inter
Real Madrid -
na jóis lett csak sana újra az eredeti ball cursor van ami szerintem nagyon gagyi ugyanígy ez a kijelző sem túl jó
ezenkívül ugye a camera angle-t is újra be kell állítani most láttam milyen jó is egy 40-es angle -
Na kipróbáltam a felrakást és nem pontosan írtam tényleg van amiknél nincs rebuild ott tényleg el kell menteni más néven én a méretnövelésesben a regenerate asf-el csináltam ugye a pf-es megfelelő névvel.
Még egy csavar volt benne, hogy ugye a könyvtárnév ugyanaz mint az img neve ez nem szerencsés mert mikor mentenénk bemegy az adott könyvtárba
Én az adott img nevekhez hozzáatam még egy 1-es pl 1pf05.img
És amikor kész volt a könyvtárak elé kesz-t raktam és az 1-est a nevek elöl kiszedtem.
De elég pl az egész telepítés elött pl a könyvtárnevekből az img-t kiszedni. -
hát ez a megtolás labdaátvételnél van mozgásban ha a gyors futást nyomod pl biztos ez esetben nem futottál gyorsan a labda felé?
Itt úgy néz ki mintha a gyors futást nyomtad volna először és aztán a lövést és azokat végre is hajtja sorban.
Majd megpróbálok egy hasonlót
más ne rontsd már le így a gif minőségét -
Így már ok :) -
akkor úgy mondom, nem érzékelem, hogy lassabb lenne mint 09-ben -
Akkor neked ez is bemenne?(gif)...Mert hidd el időben nyomtam a lövés gombot de ő inkább még lök egyet rajta, pedig kapáslövésnek lett szánva..esetleg csak kicsit kellett volna megtolni....a legjobb amikor a gólvonal elött van a labdával és ahelyett, h megtolná, belebikázik egyet..legalábbis csak szeretne mert azalatt az 1 mp alatt odaér a kapus és betolja helyette...már megszoktam ezt a reakciókésést de azért örülnék ha javulna
-
Reakció idő neked nem lassabb? Ne idegesíts!:) -
Ez nem az amit korábban külföldi fórumról idéztem?
Mert én nem tapasztalok ilyet, hálisten -
barca olyan csapat lett már tavaly a pesben mint előtte volt az inter az előtt meg a milán, bármit is állítasz, bárhogy is játszol nyersz :) -
Barca-val lehet is ilyet, de pl németekkel a spanyolok ellen öngyilkosság:D -
Az tuti szar volt:D -
Most a Pressingnél nálam alap a 100 + a taktikáknál is benyomva megölöm az ellenfél játékát a Barcával, úgy hogy a védő vonal is jól fel van tolva! -
Nem emléxem annyira. Nem is játszottam vele. Szörnyű játék volt a 2004. -
Az OTB volt a focis játékok történetében legnagyobb legális csalás amit csak el lehet képzelni, emlékszem: kontra+széljáték 4-4-2 vel a védővel indítottam a szélső középpályást OTB-vel, majd mielőtt megkapta volna újabb OTB és ráváltottam a csatárra és jött a fejes gól, azaz 3 érintés a labda pedig nem is esett le csak a kapuban, mind ez az én 16-osomon belűről indítva :)
Aztán nagyon hamar le is tiltották a használatát az összes online bajnokságba :)
Az újak kedvéért Fifa 2005ről beszélek :)
-
icemankimi #59138 21 nap már csak
-
" Taktikát meg 2-3 perc alatt be lehet lőni " akkor te nagyon tudsz valamit :)
Pes 6-ban amikor rank 16 ig jutottam az akkor még 120 ezres online társadalomban akkor hetekig tartott amíg rátaláltam a megfelelő taktikára ami legjobban illik a játékstílusomhoz !
A taktika baromi erős volt mindig a pesben ami főleg multi meccseknél jött elő, pl. nigéria egy középcsapatnak számított mindig, még is a megfelelő taktikával simán vertem a brazilokat vagy a többi top csapatot.
A játéktudás mondjuk 45% a jó taktika pedig 55%, kb. ez volt mindig is az arány pl. emlékszem, hogy tök jól álltam már az online ranglistán, de pl. Peti ( horpeti ahogy itt szerepel ) ellen mindig szenvedtem, mert olyan taktikával játszott ami pont ütötte az enyémét és ilyenkor már nem játszik szerepet se az, hogy milyen csapattal játszunk, se pedig a játéktudás.
A 2010-es demóra visszatérve, baromi jól alkalmazza a gép a beállított taktikát, de ugye a kártyás rendszert igazán csak a teljes játékban fogjuk igazán kitapasztalni... a letámadás, emberfogás, széljáték csak a taktika egy része, szóval addig ne mondjuk túl sokat amíg nem fogjuk teljes mértékben az összes lehetőséget kiismerni, és kitapasztalni ! -
Flashly #59136 igen ez engem is eléggé idegesít, ezért nem is játszok vele, megvárom a teljest hátha abban ez nem lesz...
mind1 mekkora felbontásra teszem, az ajánlott rendszerkövetelmény is megvan, már a windowst is újraraktam (nem a PES miatt) mégis lassan reagál :/ -
2004ben volt:)