81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Utálom a hexa editorokat !

Kéne nekem egy olyan ahol a bin-ből egy részt tök egyszerűen lehet kivágni és helyére mást illeszteni

egyáltalán hogy lehet egy hexa editorban pontól pontig kijelölni
    egérrel nem megoldás mert elég hosszú ctrl-al meg nem jelöl ki
  • Breki33
    Na felraktam a DDS-t ezt kénr berakni a bin-be

http://www.gazup.com/tq3JZ-unnamed106_new1.dds-download-mirrors
  • Steve1988
    Okt. 23 asszem :)

Kipróbáltam hogy be lehet e vinni a kapussal a labdát a kapuba... és hát sikerült :D Mondjuk elég érdekes módon!!

• HoReSz1975
    PES 2010 mikor jelenik meg, már stresszelek, annyira várom
  • HoReSz1975
    így van, ez egy baromság, aki írta ezt a cikket, az nem nézte meg a ratyi-gagyi PC verziót, mi semmit sem kaptunk, csak a szokásos sz@rt, amit szoktunk
  • Breki33
    FIFA 10 - minden korábbinál életszerűbb focimeccsek a monitoron

Igazi 360 fokos labdavezetési rendszer, 10-10 elleni online csapatjáték, és a Game Face segítségével a játékos maga is bekerülhet a stadionba.

http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=117047

Na hogy erre a sajtótájékoztatóra senkise tudott elmenni beolvasni nekik milyen xar a pc-s termékük..
  • Breki33
    Na csak otthon van DDS-ben ha kell délután tudom feltölteni úgy

• Breki33
    Nem ebből áll a műveltség sztem. P
  • GonzaloGerardo
    Akkor művelődj: )
    Nem értek a lovakhoz. Csak a szénáért jöttem !
  • Breki33
    Ez egy elvileg rendes csíkozás, mindjárt megnézem megvan-e itt dds.ben

• Breki33
    MIért ne járnék, most voltam majd két hétig elég sok ember között :-)

Ezt még életemben nem halottam.

Már kiraktam, de akkor felrakom újra DDS-ben.

ILyen hexaeditoros berakáshoz lusta vagyok, egy jó fű készítése rengeteg tesztelést igényel, vagy hasonló lesz az eredmény mint az elábbi pedig csak a csíkozást módosította.

Eddig kb egy-két perc volt megnnézni egy esetleges változás hatásait.
    EGy stadionhoz kb 40-50 változatott teszteltem kezdetben aztán persze mikor kész voltak a változatok egyszerűbben ment.
  • The Hedgehog
    Te nem jársz emberek közé? Nem értek a lovakhoz egy szójárás. Azt jelenti, hogy nem értek hozzá :)

Egyébként ahogy nagy vonalakban átfutottam a hexeditoros berakás nem olyan nagy was-ist-das. Ha átküldöd a gyepet én megpróbálhatom berakni, bár szerintem Neked is menne. És még én vagyok a lusta? :D
  • Breki33

• Breki33
    lovakhoz?

dds-t kell berakni hexa editorral a bin-be
  • Breki33
    Én megcsinálom ha berakod a bin-be.

Nincs kedvem hexa editorrel szórakozni.
    Remélem lesz egyszerűbb megoldás.

De hozzá kell tenni, hogy ez a gyep még mindig sokkal szebb mint a korábban készített hupililák meg türkizöldek.

Mert ugye itt a színhez hálisten nem nyúlt.
  • The Hedgehog
    Én nem értek a lovakhoz :D Vagy lehet, hogy igen csak lusta lennék? :P
  • Nagyi2pac
    Hát igen...ezért lenne jobb ha végre egy profi gyepkészítő is munkába állna pl. Te!
  • Breki33
    két jól látható hiba még

Az első világos csíknál látszik az illesztés vonala és a mellette lévő sötétebb túl vékony, pedig ez egyszerűen javítható lenne.
  • Breki33
    Hát elég sok gondom van ezzel a gyeppel

Vagyis igazából ez nem új gyep hanem csak új csíkozódás.

De mikor a mintázat nagyobb akkor a fű mintát finomabbra kéne venni ezt már énis tapasztaltam korábban

De ez még ígyis viszonyleg jól néz ki de a csíkozás pontatlansága bánja a szemem, felülnézetből jól látszik, az egyenletlen szélesség
    de legjobban a 16-os körivére nem illeszkedő csík váltás zavaró
    mert nem kell illeszkednie a csíkokra dehogy pár centire menjen és úgy túnik a felezővonalnál is átlóg kicsit

• Nagyi2pac
    Igen, szerintem is! Ezt a "viszonylag normális gyepet" az eddig 2010-hez készített gyepekre értem, nem a KONAMI-s gyepekre!
    A KONAMI-s gyepek tényleg szinte hiba nélküliek, egyedül a színükkel vagy egy kicsi gondom, bár az sem zavar annyira! Az alap Anfield-es gyep lehetne picit zöldebb, a Ville Marie gyepe meg talán kicsit túl kékes, olyan FIFA-s! Persze csak ha nagyon kötözködni szeretnék!
    Különben az előző évekhez képest sokkal jobbak a gyepek a 2010-ben, minden tekintetben!
  • Breki33
    Én megcsináltam a gyepem csak te lusta voltál berakni a bin-be P
  • The Hedgehog
    Egész szép! Bepróbálom!
    Gyerünk Breki! Még lemaradsz :D
  • Breki33
    pont most nézem ezt

de az eredeti is normális sztem
  • Nagyi2pac
    Na sikerült l4vezz1-nek viszonylag normális gyepet készíteni PES 2010-hez! A készítő azt írja hogy később majd koszolódással is próbálkozik.

http://rapidshare.de/files/48466822/Anfield_Turf_by_l4vezz1.rar.html
  • Pethy23
    Mindenképp, köszi!
  • Nagyi2pac
    Ha valaki még szeretne pár meccset játszani a PES 2009-el a 2010 megjelenése előtt:

PES 2009 PAC-PATCH Final Update:

http://peshungary.hu/hirek/Itt_a_vege
  • tobias88
    Már rájöttem utána egyből, azt hittem nem ennyire parasztos a megoldás...
  • Terminátor14
    A készítő az ég világon semmit nem írt át, csak és kizárólag a játékosok ÉRTÉKEIT, ilyen volt már tavaly is, ezzel próbálják befolyásolni a játékmenetet :)

• tobias88
    Kipróbáltam!

A passzot azt elrontották benne, gyenge és mindig pattog! De a játékosok sokkal jobban, gyorsabban reagálnak, de Messi meg ugyan úgy, szóval vele semmit nem lehet csinálni... Alapvetően rosszabb!
  • tobias88
    Amúgy ők hogyan írták ezt át, mert nekem fogalmam sincs
  • tobias88
    Mondtam, hogy konstansokkal dolgozik a játék! Itt is látható, hálaég mi is bele tudunk így akkor nyúlni!
  • Danka88
    ez engem is érdekelne, jól hangzik ez a kis leirás.
  • Nagyi2pac
    Breki, ezt már próbáltad?
    Ha kipróbáltad akkor leírnád róla a véleményed?

Különben ez mit jelenet Short Pass Speed=1? Mindenkinek 1 lesz a Short Pass Speed-je?
  • Darkon

Ez nagyon kellett kicsit idegesito mikor a labdas ember lefutja a vedot felpalyarol vagy tavolabbrol indulva. 2009et is csak lassitopatch-el lehetett jatszani.
  • Pethy23
    Azért remélem nem megy el egy NBA irányba:)
  • Breki33
    Realistic Football Gameplay Patch
    This is the first "Realistic Football Gameplay Patch" for PES 2010 Demo. My work consists of global stats editing: changing a stat in particular for all players in the game. Specifically, I mess with the 0-100 scales for several key parameters that shape how the game is played.

IMPORTANT:
    1) For reasons of time and not having an editor capable of doing this automatically, I've only introduced the new values to the starting 11 of Liverpool and Barcelona. Therefore, this gameplay patch is mainly for testing porpouses.
    2) I started working with an early edition of Inas's tool, and it kinda erased all players alternative positions, but then again it's the stats that matter here.

(Thank you Inas for your wonderful editor).
    I invite you all to try this. It's only two files: you backup your own ones, try these, and draw conclusions. Can't hurt.

1.0 Edition.

Aggression: -25
    The most radical change. It is now possible to mark the space (zone mark) in order to make the opposition think twice and redistribute the ball. This way, the flow of the game decreases because the AI attacks only when you are leaving gaps. No more pacman like chases over midfield: AI won't chase your DMF like their life depended on it: they also defend the space rather than the ball holder. Welcome to real football.

Short Pass Speed: =1
    I find the actual short passing speed having more to do with variables such as the body position of a player passing a ball, his momentum, etc. It is said that this stat affects the quality (weight) of passes, meaning that a higher number will make a firm pass and the ball won't raise. While that is something that apeals me, I believe the lower the rating, the more realistic passes become. I also found values between 30-100 to create a
    sense of pinball passing which I don't like.

Speed: -7
    Nothing to say really. Just watch a real game, and see how much space the players advance while sprinting. Compare it to PES.

Dribble Speed: +20
    Since PES players lacks any close control while dribbling, they are actually moving without the ball most of the time, specially while sprinting.

Agility: +15
    A most needed upgrade. When a player did a few step overs or a 90º turn it was like the game turned into matrix mode.

Technique: +10
    Completes the passing feeling. The technique to control an incoming pass is one of those little details that separates professional players from the rest of us.

Dribble Accuracy: +8
    Helps bringing close control into the game.

Acceleration: =10
    This is mainly a measure to stop the AI from running madly or to increase the momentum for no reason. In a real game there are very few moments where players find the space and situation to run at their highest speed. This helps making those moments "unique".

Attack: +10
    This stat has to do with how easy/difficult it is to get the ball from a player. Tune it up, and it will be harder to just walk into a player's ball path and fetch it. In other words, start using the conservative tackle key, or regret it.

Response: =99
    This helps improving the general awareness (attention to loose balls, for example). This doesn't make the players better, it just makes them aware.

Long Pass Speed: +15
    A real must. No need to explain why.

http://www.megaupload.com/?d=TQG7P2IT

http://rapidshare.com/files/288338514/Realistic_Football_Gameplay_Patch.rar.html
  • kazuma89
    Ps2-es verzióba is benne lessz a Bl meg az Európa Liga?(mer tavalyiból kimaradt)
  • Nagyi2pac
    Valaki próbálta már ezt a DB EDITOR v.0.72-t?
    Ezzel lehet mi is betudnánk állítani a kezdő 11-eket normálisra, de nálam nem működik! Elvileg exportálni kell az unnamed_4-et és az unnamed_11-et a dt04.img-ből majd megnyitni őket nem? Én megnyitottam mind a kettőt de semmi nem történik! Valaki tudna segíteni?
  • Pethy23
    Köszi!
  • Nagyi2pac
    Hát ja a felállások, kezdő 11-ek elég összevissza vannak...
    Majd szólok a gyereknek hogy csinálja meg normálisan!