81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• eZo
    így próbáld meg :
  • csocso14
    Elején nekem is akadt vele gondom, de most meg a kapus hiába érzi az irányt úgy szélre ill. fel rúgom, hogy nem éri el. Eddig ha szélre rúgtad elérte, de most ezzel az újítással sokkal életszerűbb lett, nem ér oda a kapus a szélekre.
  • horpeti
    Jaja eléggé.. én mindig normalon nyomtam az igazolást, és akkor bizony voltak vándorlások.. Valszeg ha low-ra teszi az ember, akkor kevésbé, de az irrealitás dolga valszeg független.

Pl. 2009 master ligában néztem, hogy 2. évben Kaka az Aston Villában, C. Ronaldo Meg Newcastle. :D
  • horpeti
    Talán Breki, vagy valaki rakott be ide egy képet, ami megmondta, hogy kell rúgni a tizit. Azóta nekem simán megy. Persze elrontani lehet, ha rosszul húzza az a kart az ember, de az már egyéni remegés kérdése. :)

Mondjuk múltkor haver megpöttyintette a "D"t, és felsőkapufás pipát lőtt. :D
  • Flashly
    ja ez engem is zavar, azér aki tud focizni elég könnyen eltalálja a kaput, és nagyjából oda rúgja ahova akarja, de ebben a PES-ben... kész művészet egyáltalán a kaput is eltalálni...
  • Flashly
    remélem az igazolásokat is megcsinálják, hogy ha viszem BaL-ba, akkor fél idény után ne igazoljon el Lampard a Sevilla-ba pl... vagy Ashley Young a Monaco-ba, ezek elég irreálisak :/
  • Gabe18
    Örülök hogy ti már itt tartotok,én egyelőre annak örülnék ha egy nyomorult 11-es el tudnék rúgni úgy hogy oda menjen ahova akarom.Eddig az volt a baj hogy a 11-es túl egyszerű volt már,most meg valami külön egyetemi képzés is indulhatna rá,annyira nincs még ötletem se.Össze-vissza,mellé,főlé... Ezt hogy lehetett így elrontani?
    Nagyon nem szeretem a Fifa-t,de abban a 11-es tökéletes.Irány,erő,oda megy ahova lövöm,nagyon jól rá lehet érezni.De itt...
  • horpeti
    Valszeg ennyire nincs túlbonyolítva a játék, bár lehet olyan algoritmus van benne, hogy ha egy center középpályással szélsőt játszat az ember, akkor a szíve miatt inkább befele húz, ill. ha egy szélsőt beraksz középre, mégis kimegy, mert ott érzi jól magát.. stb. :D
  • horpeti
    Majd biztos lesz róla leírás. :)
    Az hihető, hogy ha egy védőt beteszel csatárba, akkor nem fog annyira jól helyezkedni, meg ilyenek. De lassabb ,ügyetlenebb pl. nem lesz.. Talán kicsit igen, mert zavarodott.

DMFet feltolni AMF helyére: igazán itt nem is a pozi helye érdekes, hanem maga a pozi. Ha DMFként előre rakod, persze visszamegy, de mivan, ha egy DMF saját posztú játékost úgy tolsz előre, hogy AMFet is adsz neki.. :) A védőből csatár szélsősébb példa.
  • Gnome
    ez tényleg érdekes kérdés...teljesen értelmetlen mondjuk egy DMF-t feltolni pl. az AMF helyére, szerintem akkor is vissza fog futni..az előző részeknél volt olyan, hogy Gerrard a csatárokig volt feltolva AMFként(amit a játékban nem lehet beállítani, de vhogy megoldották)...meg jó lenne tudni, hogy a számozások pl csupán reprezentatív értékűek, vagy tényleg befolyásolják fifa módra az alapértékeket...( sajnálom, hogy kivették a grafikonos kijelzőt)
  • horpeti
    Azt én is megfigyeltem, hogy gyakorlatilag a gombnak nem sok értelme van.
    Inkább az R2 az,amire úgy odalép, mindig azt nyomom. :)
  • horpeti
    Úgy láttam a kártyákat, meg a player cuccokat (balanced, attack mined, defensive mined) is újra kell állítani meccsenként ugyanúgy, mint a lineupot. Szóval kicsit hosszú így is, nem is tököltem vele. Ez valszeg a teljesnél jobb lesz. :)

Amúgy a kártyás dolog tényleg érdekel, meg az, hogy mi van, ha nem a megfelelő posztján játszatok egy játékost.. Valamicske feltűnt, de az hogy lassabban fut még nem, ill. nemtom. Pl. Babel CFként legjobb, de szélen akartam, így CFnek raktam be szélre, nem RWFnek.. hogy jobb lett-e? nemtom... :D
  • Flashly
    nem is mondtam hogy mindenki fikázza, ha lassú a reagálás ha nem, de nálam az, és nagyon zavaró... hiába nyomom a pass-t vagy a beadást, viszi tovább, ki a vonalon túlra, és csak akkor adná be, holott már 2 megtolással előtte megnyomtam a gombot...
  • Darkon
    PES5bol igazan visszahozhatnak mar a lerantast! A vedekezes nekem olyan automatanak tunik: beallok valaki ele ha jo a vedo elveszi ha nem akkor meg nemtortenik semmi. A vedekezes gombot hiaba nyomom (regen legalabb odapiszkalt). Nagyon keves a szabalytalankodas :(

Igazi szenvedos meccseket akarok 0-0-t:)
  • eZo
    Lampard, Kalu nincs is a demóban !

Értsétek már meg, hogy a kiegészítőknél, csupán a készítő szubjektív meglátásai alapján ruházza fel a játékosokat a különböző képességekkel !
    Így ezt nem szabad alapul venni ! Az hivatalos demóval kell játszani patchek nélkül, és akkor valóban jogosan lehet szidni vagy dicsérni a játékot !

A reakció idő tényleg gáz, ez vagy változik a teljes játékba vagy nem, nem tudhatjuk még!

Petinek igaza van: "És már PES6 óta érdemes kiismerni a csapat játékosait, nem csak úgy nyomni a gombot random playerekkel"

Ezt a játékot tanulni kell, minden részt újra, szóval nem csak leülök és játszok, a másik dolog meg, hogy akinek gondja van a gameplay-el az próbáljon leszokni a folyamatosan lenyomva tartott futásról, csak akkor kell nyomni a sprintet, ha valóban sprintelni akarsz, ez nem fifa !
    A lövések, a labdaátvételek, a passzok minden pontosabb, ha nem nyomod mellé a futást ( cselezni is könnyebb )

Akinek nehéz a játék az úgy kezdje, hogy beállít egy formációt, majd a megfelelő helyre rakja a megfelelő embert ( ez eltart egy darabig amíg rájössz melyik posztra ki a legjobb a játékban ), majd beállítod a formációnak és a játékstílusodnak megfelelő taktikát pl. kontra, széljáték stb., majd tessék használni a kártyákat is ( igaz ezt csak részben lehet kipróbálni a demóban, de sokat számít az is ), ez után igaz menteni még nem lehet, de ha bemásolod egy üres slotra akkor amíg nem lépsz ki a játékból, csak újra vissza kell tölteni az újabb meccsek előtt, végül jöhet a 10 vagy 15 perces meccs ... ha valaki ezt végig csinálja és tudja, hogy kb. milyen stílusban akar/tud játszani és olyan beállításokat használ, akkor rájön, hogy nem is olyan nehéz ez a játék !
  • horpeti
    Vannak játékosok, akik ilyen 1touch passosok, valszeg azokkal jobban lehet gyorsítani a játékot. :)
  • horpeti
    Jah, már a 2009ben is voltak olyan dolgok, ami nem a playeren múlt. :)
    És már PES6 óta érdemes kiismerni a csapat játékosait, nem csak úgy nyomni a gombot random playerekkel.

Mondjuk eddig főleg a Poolt próbáltam, azért ott is látszik, hogy máshogy megy a játék Torressel, v. Rierával, mint amikor Carragher próbál megindulni. :D
    Messi, Ibra meg vicc, azzal gyakorlatilag bármit nyomhatsz. :DDD

• Steve1988
    Én a 2010 után nyomtam egy meccset a 2009cel és ekkor döbbentem rá hogy mekkora a különbség!! Grafikailag sokkal szebb lett a 2010 és a gameplay is sokkal realisztikusabb szerintem!! Igaz, hogy 2009ben olyan támadásokat vezetek, hogy élmény nézni őket, de hihetetlenül gyors az egész... talán a 2010ben jobban figyeltek arra h csökkentsék a tempot és ne legyen az h állandóan labdaátvétel nélkül tökéletesen továbbítsd a labdát... :) ez azért tényleg nincs így a valóságban! Persze azért kíváncsi leszek a teljesre, mert azért lehet még ezen finomítani szerintem!! :)
  • Breki33
    Official PES 2010 TV Advertisement

• Breki33
    Egyébként a Realistic Football Gameplay Patch pont lassítja a játékot utánna visszatérve a rendes gameplay-hoz túl gyorsnak is túnt.
  • Breki33
    miért lenne hülyeség?

szerintem meg az a hülyeség, hogy azért írta
    ez egy vélemény amiben lehet igazság is

És szerintem a demo alapján nagyon is jó focis játék
    és ha nálam nem reagál lassan nem fogom szidni azért mert most az a menő
  • Pethy23
    Azt lehet tudni hogy pl az xbox demo is lassan reagál?
  • Flashly
    ez hülyeség... ezt csak azér írta valaki hogy nagyobb játéknak mutassa be... nemértem mér kell szuperlatívuszokban beszélni erről a játékról, tény hogy jó, sokkal jobb mint a (PC!) fifa, de azért ez sem olyan jó focis játék...
    Tökmind1 hogy Lampard-al viszem, Kalou-val, vagy bárki mással, ugyanolyan lassan reagál, ez nem játékosfüggő, hanem mint kiderül gépfüggő, csak azt nem értem hogy miért... "Minden játékos különböző tulajdonsággal van felruházva..." Sztem ezt az se hiszi el aki leírta... és ha valaki a lassú reagálásra azt írja hogy ez így jó, mer nehezíti a játékot stb, az már csak nem akarja észrevenni a demo-ban a legnagyobb hibát... ez olyan mintha pl NFS-ben nyomná a balra nyilat hogy kanyarodjon, de az autó csak fél, vagy 1 mp után kezdene csak fordulni... Nem kell erre minden hülyeséget kitalálni, hogy ezér van meg azér van, meg biztos direkt lett így... nem, ez egy hiba, ami valakinél kijön valakinél nem, és reméljük hogy a teljesbe kijavítják ezt.
  • Breki33
    Peshungary fórumából
    én ilyesmit nem tapasztaltam, de lehet, hogy így van

"Szerintem itt sokkal jobban oda kell figyelni a játékos és labda viszonyára (helyzetére).Minden játékos különböző tulajdonságal van felruházva.Értem itt a labdakezelést és a reakcióidőt is.Ezért van hogy egyik-másik játékos később reagál a gombnyomásra,és szerencsétlenkedik a labdaátvevéssel.Nekem igy sokkal reálisabbnak tűnik egy meccs, minthogyha egyből passzolni tudnék.A pro evonál egyénileg is ki kell ismerni a játékosokat.Utána majd olajozottabban,megy a játék.A teljes verzióban biztos változatos összecsapások lesznek.Lesz majd olyan ,hogy sok hibával játszanak a játékosok és lesz olyan is ,hogy nem.És szerintem ez nem mindig rajtunk fog múlni.Most ez jó vagy nem?Szerintem úgy jó ahogy van.Nekem mindig a pes sorozat legújjabb része tetszett a legjobban, bár 2008-asban könnyű volt gólt szerezni."
  • Breki33
    A rapidsharere felrakták, de mivel már 10-en leszedték most nem lehet onnan letölteni.
  • Breki33
    Én most váltottam pár meccs vissza Top Playere és csodálkozva vettem észre hogy a meccsek többségét nyerem.

Viszont a mecsek olyan brusztolósak lettek, majd csak begyötrök egy gólt alapon.

Cselezés továbbra se megy, illetve tudatos szinten nem, hogy pl most kis elhúzás kéne a védő mellett vagy a szélen egy az egyben elmenni melette.

Lapos begúrításból nem nagyon kaptam gólt sztem.
    Ha kiugratáson a lapos W-s kiugratást érted az egész jól megy -ugye raktqam is be ilyen gólt.

A magas L1+W-s-t még gyakorolni kell iletve vki írt L1+a-st azt szoktam próbálgatni.

Lövéses dolog sztem ez amiről szó volt korábban mikor volt ilyen gif.
    Ha igen szerintem ott rá volt tenyerelve a gyors futásra ugye raktam be példákat, hogy nálam kapásból elrúgja.

Sőt szerencsére itt pasznál is lehet egyből továbbot nyomni nem olyan szar mint a Fifában ami erre visszakényszerítőzött.

Ha mégsem erről van szó akkor a fifahungary-n olvastam erről egy magyarázatot majd megpróbálom megkeresni.

Ha lefutáson azt érted, hogy egymás melett futtok pl a szélen és m,eghúzod a szélt és egy idő után lemarad az általában szokott sikerülni.

• Attelee
    Ez nagyon tetszik!Kéne nekem is!Nem tudod felrakni valahová,már ha fel lehet egyáltalán!?
  • Balázs 17
    hát nekem ez a játék nem megy

visszaálltam top playerről professionalra de hát így még jobban elver gép :)
    a legrosszabb, hogy nem tudok védekezni, akkor lő gólt amikor akar és mindig laposan begurítja
    a másik nem tudok kiugratni mert vagy rövid vagy hosszú vagy nem oda megy ahova szeretném
    a lövés, üresen futok nyomom lövést és megvárja amíg oda ér védő és belerúgja
    negyedik nem tudom lefutni az ellenfél embereit

meg még sorolhatnám
    még 1 szintet nem fogok visszalépni
    csak én vagyok ilyen béna vagy ennyire más a játék?
  • billdm
    Sajna nagy volt az arca...nem véletlen akadtak ki a többiek...
    De szerencsére volt egy Gulácsi...:)
  • tobias88
    Még annál is több, Németh mit csinált...
  • Breki33
    megvaaaaaaaaaaaaaaaaan nemsemmi volt
  • Breki33
    Eddigi legjobb Anfield gyep szerintem

• Breki33
    Hm jobb lett mint vártam

Csak ez az élénkebb zöld nem illik egy tiszta sáros csíkhoz, de a koszolódás egész jó

De a félpályán átlógó csíkozást még mindig nem javította ki.
    És hiába kérdem a berakás módját arra senki se válaszol............
  • Breki33
    Amiben nem vagyok biztos az az, hogy a DDS-ben csak ezt a készt kell kijelölni vagy esetleg az egészet, össze vissza ugrál és mindig a WWW-st mutogatja

Ezenkívül aztis csak sejtem, hogy az eredetinél a kijelölés helyére másolja paste-val.
  • Breki33
    Na sokadszor megnézve úgy tűnik az eredetit megnyitja hexa editorban kijelöli a képen jelzett részt mellette megnyitja a dds-t abból kijelöli a másik képen lévő részt azt copy majd az eredetinél paste.

Csak nála a példán WWW-k vannak én meg csak úgy tudtam pozicionálni, hogy DXT1 alá úgy hogy van egy @-os és egy üres sor.

Képekkel

• horpeti
    :D

Valszeg meg fogom venni, ha nem lesz oltárian elkúrva az online megint, hisz jó lenne újra 2v2őzni, de most már annyira nem vagyok besózva, mint a 2009nél... a játékra persze igen. :)
    Főleg, hogy eléggé nem megy még, nagyon szokni kell bizonyos dolgokat.
  • Gnome
    persze-persze:)
  • horpeti
    Mert most tuti nem szaladok be a boltba 1. nap...
  • horpeti
    Remélhetőleg pár nappal/órával később meglesz a törés is. :P
  • Gabe18
    Pro Evolution Soccer 2010 Konami 10/23/09 EU
    Pro Evolution Soccer 2010 Konami 10/29/09 AU
    Pro Evolution Soccer 2010 Konami 12/31/09 US