81526
-
Nagyi2pac #60894 Teams Relink Tool 2010 coming tomorrow
Another nice tool for patch makers is coming tomorrow from ModdingWay Labs. With Teams Relink Tool you will be able to add/move/delete teams through leagues and modes without any hex work. Final touches are remaining until the final version is ready and release, here at ModdingWay. Keep in touch for more...
-
képek:
-
Akkor kezdem is:
akinek van KONAMI ID és GAME ID tavalyról pl. annak nem kell újat regisztrálnia, mert minden további nélkül megy a már meglévő GAME ID + az idei Regisztrációs kód ( cd key )
Már a belépés is meglepő gyorsan ment, 0 várakozási idő, gondoltam jól kezdődik, maj jön a 4(!) oldalas profil oldal kitöltése, amiből az 1. oldalon vannak a személyes adatok a többin pedig pl. az eredménylista a bajnoságból a vs meccsekből, a legendbdból stb.
Majd a szokásos online panel fogad , ill. sokkal bőségesebb beállítási lehetőségek vannak..
itt kiválasztottam egy vs meccset, ezután sincs semmi újdonság 4 európai szerver, elég üresek még !
Játszottam 2 meccset, az elsőnél én csináltam a szobát, én voltam a host mind ketten zöld azaz a legjobb kapcsolattal rendelkeztünk Real-Inter meccsen lag mentesen 4-0ra nyertem, semmi lag nem volt ugyanolyan gyorsan töltött be a játék és olyan folyamatosan futott mint gép ellen
A második meccsen csatlakoztam egy szintén zöld kapcsolattal rendelkezőhöz, de amint elindult a meccs mind ketten sárgára váltottunk, de így is játszható volt, nem volt lag, ez Real-Brazil meccs volt első félidőben gyorsan berámoltam 2 gólt, de a 30.percben a 2. gól után megszakadt a kapcsolat, amikor visszarakott a szobába már csak én voltam jelen, szóval kilépett a srác
Mind 2 meccs Top Playeren ment ( mert ezt is lehet már állítani ), és nagyon rendbe volt minden
A meccs előtt átnéztem az online beállításokat, és beállítottam semmi assistra így jó volt az emberváltás is, ill. tegnap este csináltam egy jó kis taktikát a real-ra és azt betöltve játszottam !
Azért kíváncsi leszek estefelé amikor már többen lesznek milyen lesz ill. beugrok egy 2vs2 meccsre mert ott hamar kidferül, hogy valóban jó az új netkód , vagy sem !
Egyenlőre túl szép, hogy igaz legyen :)
-
http://i33.tinypic.com/29dh1yw.jpg -
Jah, nálam ilyen nincs 1 bannert látok. IE7.
Másik problémát nem fogtam.
Ha a makróra kattintok, ami feljön cucc az szinte teljesen lefedi a képernyőt (1200as felbontáson van).
Ha letekerem a képernyőt, hogy a banner fent legyen, és úgy makró, akkor a makró kikékül, tehát eltűnik ebben a módban. Ha Xet nyomok a makróra, újra visszajön. -
természetesen a 2009-es csak a 2009-hez használható -
Múltkor sem a sávszélteszttel volt a bajom... De bízunk benne, hogy jó lesz! :) -
Nagyi2pac #60888 Én használtam nem rossz progi, sokféle szerkesztési lehetőséget tartalmaz viszont az adatbázis szerkesztéshez inkább a PES (2009, 2010) Editor ajánlott!
Különben lesz 2010-hez is! -
Szilcsio #60887 Szegasztok !
A 2009-es kitserverrel működnek a mezek ?
És új mezeket csinált már valaki ?
Ha igen download ?
Köszi.
-
Ezt hol is lehet megnézni? -
megcsináltam a speedtestet :
azt írja nem lesz gond :)
Végül is pes6-nál asszem 4mbit-es netem volt most meg 25/5
( pes2008,2009 -be meg sokan 40mbit-el is panaszkodta, de ott ugye más gond volt ) Online játékba a pes6 a mérvadó !
Ha van valami fejlemény akkor írok, most végigcsinálom a szokásos procedurát... -
Pro Evolution Soccer 2010 Ver 1.01
English
Patch Notes
Time of Release: 22/10/2009
New features: Adds 3 new features to Online mode: Legends, Community and Competition.
Go to Online mode to make sure the new features are available on the menu.
Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.
However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.
We would like to thank you in advance for your patience and understanding. -
Tölthető az 1.01-es hivatalos javítás az eredeti játékhoz !
PES2010Patch101.zip -
az durva lenne oda se érnék kezdésre -
Balázs 17 #60881 tekerj át:P -
végre nem bolhafingnyi emberek
na itt a védő tényleg tök hülyén fordul meg -
-
az azt jelenti hogy több bannert látok egymás alatt akkor amik kilógnak egymás alatt
a másikat se látod? -
azt olvastam, csak nem értettem ezt a "scrollozódikot"..
Énis egérrel görgetek, hát az egész oldal scrollozódik, a flash is egyre jobban megy ki a képből... :P -
mondjuk ezt más nem fogja érteni miért írtam :-) -
én meg azt, hogy veszprémbe nem megy rendes vasúti járat innen
28-án igyanis oda megyek -
görgetésnél egér középső gombjával srcollozódik
alul makrókra kattintva az ablak ami feljön bemegy alá és pont a flash beszúrás nem látszik.
De ezeket már leírtam :-) -
Balázs 17 #60873 én a legjobban még mindig azt hiányolom, hogy nincs félidei játékos értékelés -
nekem jól műxik. Mi működik hülyén neked? -
Mi meg majd mondjuk, hogy "mikor lesz már meg", meg "de szar, ugrál a hang", stb... Hálás egy meló. :)
Thx. :D -
igen azt hiszem vagy 2008-hoz esetleg -
Mi meg megköszönnyük:) -
mint ahogy másnak is más kiegészítőkre :)
de köszönjük
Az nem tudod felül a flash banner mitől működik ilyen hülyén? -
FIFA 10-es, bár szinte ugyanaz, mint a FIFA 09-es. TV-s kommentárt csináljon az akinek baromi sok pénze és ideje van. Nekünk ez is nagy áldozat, hogy erre időt szánunk... -
Jah, az még PES6hoz volt? Arra gondolsz? Volt egy olyan eredetis csomag, az elég jó volt. :) -
csak Premier League Kits v1.0 by Grand Bleu -
olaszok eredeti tv kommentárost csináltak -
Kéne egy olyan kezelőfelület, ahol egyesével lehet rámondani a dolgokat... Mondjuk így is biztos lehet, de nehézkesebb. :DDD
És akkor saját kommentár.. :)) -
A fifa 09-es vagy 10-es kommentár?
vagy ti kommentáljátok? P -
-
[b]PES 2010 MAGYAR KOMMENTÁR[b]
Csak jelentem, hogy Gabe Logan-el elkezdtük a magyar kommentár átpakolását a PES 2010-be. Szűrjük a hülye jelzős játékosnév bemondásokat. Időpont nincs. Elég sok munka, de halad. Örvendjetek. -
srácok nincs valmi olyan patch amiben bent vannak a mezek?? -
Az első gifem, nem a legjobb, de legalább már megy 
-
Paparazzi20 #60857 Ja,és még annyit,hogy a Konami Cup előfordul az ML-ben olyan formában,hogy a BL győztes és a dél-amerikai bajnok játszik egy meccset,ezt nevezi Konami Cup-nak az ML-ben a játék. -
Poolfan #60856 Gyerekek! Xboxon ez a játék világbajnok....!!!! egyetlen negatívuma hogy olasz:(!!! amúgy istencsászár!!!! na megyek is játszani!!!