81526
-
jó reggelt!!!
gyors kérdés:
Game Graphic Studioba hogyan kell megnövelni a méretet??? mert ha be akarok valami importálni, akkor kiírja hogy a fájl túl nagy...
2 éve, amikor utoljára használtam, még tudtam, de most meg vagyok lőve vele.. -
Gabe18 #61053 Na csak megvettem ezt a csodát,német csapatok nélkül is...
Persze ami érdekelt,az az online része.Azt kell mondjam,egész érdekes.A Konami oldalán megcsináltam a tesztet,3 A betű,elvileg minden oké (Diginet 30/20).
Ugye játékon belül maradt a kis lámpás rendszer,vörös rossz,sárga elmegy,zöld tökéletes.
Az előző két részben látott lagg hegyek gyakorlatilag eltüntek.Vörös ellenfél ellen is maximum némi lassulás,vagy minimális lagg van,amitől még lehetne játszani.Persze lehet nála rosszabb (én eddig mindig zöld voltam),de a játékmenetből eddig még olyan nem jött le hogy valakinek játszhatatlan lenne.Na de itt jön az új érdekes húzás,ugyanis a meccsek 90% nem megy végig nálam mert megszakad.És jön egy üzenet,hogy ezt a meccset el fogjuk hagyni,mert valami váratlan események miatt nem folytatható...
Hát elkezdtem ma vagy 15 meccset,eddig 2 ment le,a többi valahogy megszakadt,vagy az elején,vagy a végén,vagy akárhol.
Hát ha ezen még tákolnának valamit,akkor kifejezetten használható lenne.De ha ez igy marad,akkor ott vagyunk ahol a part szakad.Ok,tudom,első nap,Konamitól az is csoda hogy már ma elindult a rendszer... -
Balázs 17 #61052
-
Balázs 17 #61051 egy akcióról van szó (nemtom mennyire lehet majd látni)
itt a gép becsúszík, semmi mehet tovább
majd itt én utánafutok és becsúszok és erre lefújja :S
http://tinypic.com/r/2wf1bog/4
azt vettem észre hogy rengeteg iylen van, hogy kis odaszúrásért lefújja, de ha ő majdnem eltöri a lábát a játékosnak akkor mehet tovább, főleg akkor idegesítő, ha a 16os előterében van
-
Amikor a Barca-Reál után Roma-Milánt nyomtunk, láttuk, hogy eszméletlenül esett a színvonal. Hiába, nagyon erős a két csapat. :) -
Nah, én most vagy 3 órát nyomtam haverral 1v1, cool volt.. Reál Barca, Milán Roma, Reál Mu...
Sajnos elég sok idegesítő dolog van, ami nehezíti a játékot, amin kiegyenlített játék esetén simán el lehet csúszni. Sok baki. De evvan.
AI tényleg iszonyúan gyenge, mondjuk gyenge csapattal is ugyanolyan, mint erőssel. Labdatartás nagyon megy, de kapu előtt csak nagyon ritkán tud alkotni. Bár erős csapattal szokott menni. -
:)én 4 :) -
Szilcsio #61047 Nah jah azért akkor, mert már feltette csak éppen nem indult el aztán jöttem rá h exe nincs. -
Szilcsio #61046 Breki az img mappába másoltam be.
Nem oda kell ? -
Balázs 17 #61045 magyar-wales 0-0 11esekkel 4-2
a meccs alatt kapott 11es úgyan nolyan szar mint demóban? -
az biztos:D
-
jó helyre másoltad be?
a patchet még nem érdemes felrakni sztem amig nincs patches exe -
pes 3 ha jól értem a kérdést
máig emléxem rá -
Szilcsio #61041 Igen Breki. De nekem csak a text nyelvet irja ki. Váltani kell vagy mi ?
2. Ezt a hiv. pecset ( PES2010Patch101.exe ) csak az eredeti gémhez lehet feltenni ? Mert nekem nem rakja fel. -
melyikkel kezdtétek el ?:) -
GERMAN COMMENTARY FILE
PART 1: [URL="http://www.filefront.com/14773871/dt00_g.part1.rar/"]http://www.filefront.com/14773871/dt00_g.part1.rar/[/URL]
PART 2: [URL="http://www.filefront.com/14772567/dt00_g.part2.rar/"]http://www.filefront.com/14772567/dt00_g.part2.rar/[/URL] -
bírom, hogy bejönnek ide emberek és úgy nyilatkoznak mintha csak az az egy vélemény létezne, hozzá nem téve, hogy pl én gondolom így és esetleg más másképp láthatja -
deha gondolod feltölthetem a DDS-eket -
nem nézd meg a file nevét, direkt ugyanazt a nevet adom neki mint a dds-e -
nem olyan egyszerű átszínezni mert nem az a szín lesz ami a bin felső DDS-ben van nézd csak meg a képeket egész jó szinűek
kis változtatásokat kell tesztelni mert sokat változtatnak, csak ez egyedül készítve elég időigényes
engem meg zavar mikor a csík a vonal melett megy el egy centivel közben meg látom igazából hogy van -
Nagyi2pac #61034 Na ezek közül egyik sem az! 
Véletlenül nem keveredtél bele és kiraktad ugyazt a képet? Mert ha nem akkor meg 3 San Siro-s van, amit kétlek csak ha nem külön van a day, afternoon, night vagy fine, rainy! -
Itsuki #61033 tölük meg 5-0ra igaz Juhászt kiszorták 1-0nál:) -
Itsuki #61032 Én 3-1re kaptam ki,igaz az vb csoportba volt. kamerunt 2-0ra,Irakot 2-1re 8addöntöben 1-0ra a spanyolokat,negyeddöntöbe a 120percbe fejelt Gyepes öngóllal kizugtam a vbröl. Ez a játék se a legjobb PES,picit elszállt a ló a konamival én ugy érzem... Emberváltási szisztéma egyszerüen förtelem,ennyire rossz még nekem sose volt,régen regularba jól eljátszottam,profi szint az már vmikor erös is volt,most meg egyedül top classba ér valamit a játék (igaz real 7-1re verte el a zenitemet...) ugyhogy ez az erösségi szint eléggé ellett baltázva. Még mindig kevés csapat van a játékban,de legalább válogatott már elég sok. Többet vártam a játéktól,multi lehet jó lesz,de a multiért nem venném meg. Pes 6 óta nem volt értelmes focijáték pcn,de még mindig a pes 4 a legjobb. És evvel a játékkal is csak az fm10 ig fogok játszani... mondjuk majd 1 jó kis bundesliga és bl patchet megvárok... -
Balázs 17 #61031
két csatárral játszok, de eddig hiába:D -
na akkor itt tartunk
Unlicensed:
Konami Stadium
Estadio Amazonas
Bristol Mary Stadium
Estadio Del Pelenque------------unnamed_236
Mohamed Lewis Stadium
Ville Marie Stadium-------------unnamed_106
Licensed:
Anfield---------------------------unnamed_156
Old Trafford
Wembley Stadium-------------------unnamed_226
Camp Nou
Santiago Bernabeu-----------------unnamed_166
Estadio Do Dragao-----------------unnamed_196
Estadio Jose Alvalade
Day
-----------unnamed_206
-----------unnamed_207
-----------unnamed_208
-----------unnamed_209
Afternoon?
-----------unnamed_210
-----------unnamed_211
Night?
-----------unnamed_212
-----------unnamed_213
-----------unnamed_214
-----------unnamed_215
Estadio Da Luz------------unnamed_186
Amsterdam Arena-----------unnamed_266 ?
El Monumental
Saitama Stadium 2002
Stade De France
-----------------unnamed_216-unnamed_226
Stade Louis II
Giuseppe Meazza-----------------unnamed_56
San Siro-------------------------unnamed_256
Stadio Olimpico -
Nagyi2pac #61029 Az ajax stadionja ugyanolyan formájú mint pl. a San Siro de látszik hogy mégsem ugyanaz! A San Siro meg a Meazza meg ugyanaz, mivel ugyanaz a stadion!
Majd lehet, mert gondolkodtam rajta hogy én is nekiállok gyepeket javítani csak én úgy hogy az alap gyepeket átszínezem normálisra de a mintákat nem változtatom!
-
bent van a fórumomban :P
http://i38.tinypic.com/11ux7q1.jpg -
Na a Bernabeu a legrondább most megvan kijavítanám de nem sikerült szépen kiszednem az árnyékot kirakom jpg-ben hátha másnak sikerül
-
Akkor már csak az kéne melyik az ajax
nem akarsz megtanulni dds-t készíteni és berakni? P -
valszeg jövőhéten megyek Pestre
melyik a legjobb "pláza" ahol sok informatikai bolt van és kezembe foghatom mint a chillstreamet és ezt a Speedlinket?és ha tetszik olcsóért meg is tudom venni!? -
Nagyi2pac #61024 Ha megmutatod azt a 2 képet amire azt hitted hogy a San Siro meg a Meazza akkor megmondom hogy ezek közül melyik az Amsterdam ArenA, bár most már te is eltudod dönteni ha letöltötted amit adtam!
-
Nagyi2pac #61023 Ja igen bocsi, a második a Estadio de Palenque!
-
szerintem két csatárral kellett volna játszanod
és fiatalítanod -
karajjj #61021 délután óta megállás nélkül játszok, de nem bírom abbahagyni :D
nem gondoltam, hogy ennyire jó a Become a legend mód -
igen csak kérdés melyik az -
na látod pont ezért kérdeztem, szerintem a második nem a Stade France az már megvan és a negyedik lehet Ajax stadion is vagy pedig az eddigi kettőből egyik az.
Nem mindet lehet egyértelműen megállapítani elölnézeti képet nézve sem
amúgy ahogy én gondolom azt már beírtam a fórumomba a stadionlistába -
simán a menüből ugyanott ahol a nyelvet megjelenik egy másik menüpont -
Balázs 17 #61017 itt is nagy védekezést nyújtottak a csapatok és egy szép juhász öngóllal nyertek a dánok :D:D
-
Nagyi2pac #61016 Ez nem a harmadik San Siro, ez a Giuseppe Meazza a másik amire azt hitted hogy a Meazza, az meg az Amsterdam ArenA lesz sztem! -
Liszi #61015 minden évben feljön ez a téma, hogy másik név kell, de x ideje ugyan ez a név és mindig mindenki idetalál.. az első vagy a második oldalon állandóan ott van ez a topik, az meg már egyéni szoc. probléma, hogy ha valaki annyit tud PES és nem vágja mellé a KONAMI-t.. szvsz..