81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• PeetMondoo
    Sziasztok a 09es arcokat melyik mappába kell másolni?
    köszi a választ!
  • rage
    Megnéztem ezt a játékot, s eléggé tetszik is.
    A beállításoknál max 1024*768-at enged, biztos van valami mód, hogy feltegyem 1280*1024-re, gondolom.

Ha igen, akkor szeretném tudni a módját.
  • Rob Reggae
    Az arcokat kinéztem az edtiorból, át is neveztem, bemásoltam és mégsem működik...
    Avagy kitserverrel nem is lehet...? Köszönöm a választ.
  • Pethy23
    Lehet neked nem tűnik fel, de van! Ha kevés lenne a gép akkor xbox ps alatt se kéne lassabb reakció időnek lennie... Demohoz képes egyébként valamelyest gyorsult!
  • ProEvoFan
    5-10-15-20-25-30 perces játék idő van, még
    ha kijön pl a GamingAccess patch, akkor majd talán lehet állítani
    de mi a bajod a 10 percel?

olvasgattam a fórumot közben, mindnkinek mennyire könnyű a játék....mondom nem regualon kell játszani!!!!
  • yossarian14
    hello!
    Azt be lehet valahol állítani hogy egy meccs 8 perces legyen?
    ProEvoFan tudsz segíteni?
  • ProEvoFan
    bocsi a dupláért de elfelejtettem leírni, h nálam nem jelentkezik a késői passzolás, lövés reakció
    minden időben történik, ahogy nyomom a gombot
    eddig sem értettem h ez miért jött elő nektek
    talán kevés a gépetek a játék alá?...
  • ProEvoFan
    2 napja tolom a játékot
    grafika maxra húzva 1680X1050ben gyönyörű
    viszont a nehézséggel sincs bajom, mert egyből Top Playeren játszok (ugye aki évek óta PESezik, annak ez nem gond) és tényleg izzasztó néha de a taktikai változtatásokkal könnyebbé lehet tenni a dolgokat:)
    viszont aki a legkönnyebb fokozaton nyomja, az ne csodálkozzon h 7-10 gólokat rúg, mert azt a nehézséget gyerekeknek találták ki, játszatok Top Playeren, az az igazi:D

2 nap még nem volt elég ahhoz h több véleményt mondjak
    talán annyi h jobb mint tavalyi rész, és a mesterséges intelligencia tényleg fejlődött, a gép nagyon szépen passzolgat, zárja a széleket, cselez!!!!, és könnyebb szerelni is
    már csak az online legyen lag mentes, és minden idők legjobb PES lesz ez:)
    találkozunk online, remélem sokan megvettétek:)
    PES Forever
  • yossarian14
    hello!
    Azt be lehet valahol állítani hogy egy meccs 8 perces legyen?
  • Cat 02 #61205
    Itt az túl könnyű. Profin meg a társak is hülyébbek, vagy csak az ellen jobb, franc se tudja, de csak felbaxom az agyam rajta :D
  • báttyó02
    akkor játssz közepes szinten
  • Tyler1
    én is profin játszottam eddig, aztán kezdett szembetűnni az első hiba, ami miatt megutáltam a fifát is. Nagyobb nehézségen már unfair lesz a játék!!! Amatőr szinten lefutsz akárkit akárhonnan, profi szinten lefutnak akárkivel akárhonnan. Pl. egy Man U-Pool meccsen egy kontra akcióból, Torres szerelt a tizenhatosnál, de olyan gyorsan odafutott h időm nem volt megnyomni a passz gombot. Aztán amig amatőr szinten mindig helykezdtek a támadók, profi szinten már a középpályán egyedül maradok. Amatőr szinten a csapattársaim is szerelnek, profi szinten hagyják hadd fusson be a kapuig.
  • ForzaInter
    nagyobb a gépigénye mint a tavalyinak?.s
  • Cat 02 #61201
    Én pl 09-ben néha beginneren is megizzadtam :D
    Itt meg pl tenerife-barca 7-0 lett regularon, real madrin-valenica meg 3-0, 3-1 lett professionalon. Bár az jó csapat :)
  • Szilcsio
    Breki olasz komment javitás nincs ?
  • Rob Reggae
    Érdekes, hogy mindenki aláz, én az Arsenallal profin kezdtem el master league-t, mert előtte már játszogattam top playeren és nehéz volt. Első két angol bajnokin kikaptam 1-0-ra rengeteg helyzetet jól véd az ellenfél, védők is jók és a bíró semmit nem fúj le szinte...
    Lehet, hogy mert az Arsenalnak néhány játékosait kivéve nem sztárok és még szoknom kell. Nekem még egyáltalán nem könnyű játék, még élvezem.
  • Terminátor14
    Képfrissítést tedd át 60hz-re.
  • Nagyi2pac
    Ezen minden külön layer-en van kivéve a csíkozódást!
  • mikiking
    azt nem engedi
  • tobias88
    Nálam azzal próbálkozik, hogy egyre inkább letámad, de ez lesz a végeredménye:

(ez akció)
  • Cat 02 #61194
    Mondjuk Barca nagyon imba lett, demo-ban is nagyon nehéz volt legyőzni.
  • mandju
    állítsd be a megjelenítőt (tv-t) driverből 720p-be, aztán a settingsben is az 1280X720-as felbontást. nálam így működik, és tökéletes.

samsung 32" lcd gtx260 és HDMI kapcsolat
  • DaemoonHunter
    Nálam High-on van, és közép távolról elég csúnyácska, legalábbis a játékosok...lehet az én gépemmel van baj, de a pingvinszerű futás és ez a grafika eléggé kiábrándító. Sajnos csak 1024-ben tolom, AA nélkül.
    Közelről viszont istenien szép.
  • 9csöves9
    kb 10 meccset nyomtam eddig vele.el lehet vele lenni de sokszor felkúrja az agyam.szerintem a régiek (4,5,6) még mindig odaverik.az meg hogy kurva jó a grafikája nem érint mert 800x600 lowban tolom:D
  • Nagyi2pac
    Maga a játék tartalmaz egy olyan fájlt ami pl. bajnokságokban, BL-ben...rárakja a mezre ezeket a logókat, ezt gondolom nem mindenki tudja mert a 2009-hez ilyen nem volt!
    Még tesztelni kell hogy pontosan ez hogy és hol működik!
    Különben ez még csak egy korai mezcsomag úgyhogy nem kell sokat várni ettől, főleg hogy nem PES 2010-hez való mezek!
  • DaemoonHunter
    Én most profin játszok, barcával akár 7-8 gólt is rúgok, bármelyik csapat ellen...Ibra hatalmas fegyver, és ezt ki is használom leginkább távolról. Viszont ha kisebb csapattal vagyok már nehezebb(max 6 gól), szóval én még abban a helyzetben vagyok hogy van egy szintel feljebb...
    Sajnos a gép elég buta, védelemben nagyon, mivel alig fognak embert. Támadásban meg...van néha 1-2 jó megmozdulás, de ezen kívül semmi ésszerű...
    Pedig nagyon vártam ezt a "teamvision?" cuccot, hogy majd kitanulja a gép a játékomat, dehát eddig nem nagyon ment neki.
  • báttyó02
    sosenem
    am hogy tetszik a játék lajcsibá?
  • 9csöves9
    azthittem te gizdítottad meg
  • báttyó02
    hát h most jelenleg milyen azt megnem mondom,de pár hete még zöld volt jah:DD

• 9csöves9
    mimenő:o kajak zöld most a haja?
  • gyepesjoint
    hali,ti hogy álltok BaL-be?? a Toulous-ba szerződtem le az elején,francia nemzetiséggel. már letelt a téli átigazolási szezon,maradtam a Toulous-nál,eddig a bajnokságban 22 gól 4 asziszt 12 MoM, kupában 7 gól 1 asziszt. a bajnokságban 2.-ok vagyunk a Lyon mögött 2 ponttal lemaradva,kupában az elődöntők jönnek!! reguláron nyomom,de ez csak egy gyakorlás,hogy belerázódjak az új pesbe! :)
  • báttyó02
    u de fasza 2009böl átrakom a fészeket

• Bulykin
    a szezon felénél

és 7 gólt lőttem eddig^^
  • tobias88
    Viszont az ilyen apróságok nagyon tetszenek, hogy Keita elnéz a szél fele, hogy ott van e üres ember!

• Terminátor14
    Nem a méret a lényeg, hanem a képarány, az pedig ugye 16:9. Szal olyan felbontást válassz.
  • Breki33
    ja még annyit hogy a fűhöz én mindig a saját bump-omat használom konamissal nem tudom milyen.
  • Breki33
    van más is aki 82-es tv-re rakja ki?

milyern felbontás az amin jó lenne és nincs a szélén keret?
  • Breki33
    ja mondjuk én nem nagyon állítgatok taktikát
  • Breki33
    ne egy lövést hanem egy akciót
  • Terminátor14
    Kapcsold be a vsync-et.