81526
-
Nyomtam egy show all playert, és 3 perce gondolkodik. Remélem nem hal le, mert állítottam egy csomót a trainingen.. :D -
Ilyen eső, meg ilyesmi alapból bennevan, vagy kitserver kell hozzá? -
nagy üresség van, pedig az én játékosom.. :D Szal előre nincs leképezve a görbe.
A másik: keresnék játékost, de semmi adat nincs róla, csak egy össz. Akkor ezzel elégedjek meg? Gondolom ha kijelölöm a listába, akkor meg tudja a részletes adatait is.. Most ahhoz hogy egyáltalán a listába tegyem, kéne tudni, mit tud.. de így rakhatom be az összes playát... :S -
most néztem épp az olasz kommentárt, játék közben nekem nagyon tetszik, de a góloknál nagyon szegényes..de ha azt tudnák javítani, akkor nálam vinné az első helyet...
spanyol pedig a góloknál nagyon jó, játék közben viszont nekem annyira nem tetszik.. -
sztem már javított, de sajna ezekről a tárakról nagyon lassan jön nekem, szóval addig nem szedem le, amíg valaki nem tud róla véleményt mondani...:) -
Szilcsio #61569 Van már olasz komment javítás ? -
Igen, hasonlóan üvölti, de változó, néha elhúzza jobban, néha meg nem húz el semmit. Mondjuk szerintem amikor elhúzza, annál jobban is elhúzhatná, mondjuk 1-2 másodperccel, mert jobb lenne beleélés szempontjából. -
Szerintem írja a játékos tulajdonságai után, csak sokat kell lapozni :D -
Szilcsio #61566 Azt még nem találtam meg, de már nyomogattam a játékosoknál is ott láttam valamit.
Ehh legalább valaki reagál az én helpemre is. -
ízlések és pofonok... nekem ez is tetszik. -
Jó reggelt az uraknak :)
Mesteri beadás és gól az eső áztatta Old Trafford gyepén :)
-
mikiking #61563 van,az utolso liga a bundesliga... Roster update helyrehozza a neveket is -
Helló,
Kösz az infót.
Azt nem tudod, hol írja, hogy miként fog fejlődni a játékos? Mert régen tudod volt ilyen görbe.. Most sehol nem látom. Vagy ez így nem is látszik? Valami potenciál csak látszik a fejlődésre. -
PeetMondoo #61561 tényleg a Spanyol szpíkernél úgy üvölti gólt mint az életben?
Mármint"GOL GOL GOL GOL GOL GOOOOOOOOOOLLLL"

-
Szilcsio #61560 Breki ebbe már van bundásliga ? -
Ez az alap Portugál kommentár lehet vagy egy feljavított?
PES2010 Portuguese Eur Translation Patch + Audio by MDCT
http://www.pes-patch.com/2009/10/pes2010-portuguese-eur-translation-patch-audio-by-mdct.html#comments -
mikiking #61558 kamerát meg a felbontást azt tudom a konfigba változtatni -
mikiking #61557 Jo bele tudtam instalallni a kitservert,azt irja already installed,meg minden...de se egy ikon semmmi.Hogy kell ezt elinditani ? -
Ez a
PESEdit.com 2010 Patch 0.4
és van rapidos mirror is
bővebben itt:
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/peseditcom-2010-patch-04.html -
Amúgy ezeket az árnyékokat milyen programmal készítik el? -
Nekem kicsit túl zöld.
De sokkal jobb mint a meoshevka féle ilyenek
Csak nem tudom hogy szóljak neki mert ha kritizálom olyan mintha csak írigy lennék.
Mások meg great work-oznak.
Perdig ha rendes színnel megcsinálná jó lenne
-
PeetMondoo #61553 Sziasztok!
Na van olyan Patch:
-Nemzeti csapatok mezei
-Liga és Kupa logók frissítve
-Bundes liga csapatok
-Német válogatott frissítés
-Néhány játékosnak új arc
http://uploaded.to/file/feqq83 -
Vagy ha kikapcsolod az UAC-ot amíg rátolod a kitservert akkor is sikerülni fog az esetben ha C:\-n van! -
Steve1988 #61551 másold át az exet másik vinyóra, vagy másik mappába...
csináld meg ott a kitserver installt, utána rakd vissza a Pes mappájába... nekem is szórakozott amiatt mert a C:Program Files mappában volt a PES remélem segítettem -
mikiking #61550 hát nemrég volt beletéve a Win7 -
Szilcsio #61549 Miki wonfos reinstall :) Sztem, ha más megoldás nincs persze, ha nemrég csináltál ilyesmit akkor nem tudom. -
mikiking #61548 fura,hogy a data 7 -est hiaba kinyomom h ne legyen irásvédett... le oké-zom és viszamegyek megint irásvédett... -
ugyanúgy a .exe is írásvédett..vedd le azt is, és menni fog... -
mikiking #61546 -
mikiking #61545 igen,gondoltam,de igy is ugyanez a hiba.... Kitservert meg nem tudom beletenni,mert ezt dobja ki ,pedig eredeti exe-vel is probaltam
[IMG][/IMG]
-
magyarul írásvédett...jobbegérgomb a fájlon, tulajdonságok, aztán kiveszed a pipát az írásvédettségről.. -
mikiking #61543 nekem állandoan azt irja ki,hogy AFS file is write protected -
Ez nekem kitserverrel nem megy! -
-
fodorpetii #61540 sziasztok ezt a hova kell másolnom hogy működjön?
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/extreme-rain-by-fch.html
köszi előre is -
Olyen bugokkal szoktam találkozni, hogy valamiért nem tölti be a játék a textúrát! Volt hogy a labdáét, volt hogy a mezét valakinek, vagy a mezszámát, de eddig ilyen még nem volt!
-
Szilcsio #61538 Nah most már én is letoltam pár meccset.
Egy kis segítség azoknak, akik szeretik az ML (Master Liga) módot.
Minden nagyon fasza sokkal jobb, mint volt, de bele lehet esni egy aprócska hibába, ha nem figyelsz és ez a következő volt nálam:
Igazolás igazolgatsz ugya bármikor, persze, ha engedi a gép, de az elején rögtön tudsz nem kell megvárni fél szezont. (Ezt már irta más is). Szóval igazolgatsz és amikor ott jársz, hogy jönne is a játékos, akit akarsz akkor vissza kell igazolnod még egyszer (negation), hogy elfogadod, hogy jöhet. Én spec. ennek örülök, mert így ezzel elkerülték azt, hogy GAME OVER legyen hamar, de ha nem figyelsz akkor meg igy nem hozzád megy az a csávó, akit akit te akartál.
Magyarán mondva:
1. Célszerű úgy igazolni, hogy először berakod a manusokat a listába (azért, mert végtelen sok menü van és elveszel benne újra kikeresni a csávót).
2. Amikor beraktad a listába a kiválasztott manusokat akkor ott még mazsolázhatsz, h kire nyomsz NEGATION-t.
3. Amikor az is megvan, hogy NEG-et nyomtál és már visszaigazolnak, hogy jön is a csávó (ezt egy picike narancssárga oda-vissza nyil mutatja a manus neve mellett), akkor még egyszer rányomsz, hogy suspension negations és akkor levonja a pénzedből az összeget akkor biztos, hogy hozzád megy.
Remélem érthető voltam.
Ha a 3. pont végét nem csinálod meg azaz nem igazolsz vissza, h kell -e a manus akkor elképzelhető, hogy máshová igazol én is ebbe a hibába estem bele.
Ez csak egy kis segítség. -
Ugyan itt senkise írta neki hogy tetszett az új Anfield gyep, de azért kirakom ezt hátha valakit érdekel
Ezek a változatoknak a képei játékban, hogy hogy néznek ki
-
ez alapján értelemszerűen :) -
Nagyi2pac #61535 Ugyanaz, csak kitserver-el könnyebb...

[/IMG]