81526
-
ProEvoFan #62295 és ez még semmi, online a csávó litömhetett volna ugy 5-6 góllal, de Valdes a helyén volt mindig:D -
És az csak Barcelonában lehet? P
Ez a Konami stadion elárulom -
ProEvoFan #62293 de komolyan, nekem sincs ilyen problémám, semmi késés, sem a demóban, sem az eredeti játékomban....ezt már több fórumon is leírtam
tudod hol késik a játékos reakció ideje? online game alatt, mikor piros a kapcsolat jelző -
Nagyi2pac #62292 Múltkor az nagyon felbaszta az agyamat amikor 1 az 1-ben vezettem rá a kapusra a labdát, 100%-os helyzet volt erre a védő úgy becsúszott hátulról hogy köze nem volt a labdához, mondom ez kapásból piros, meg egy jó közeli szabadrúgás aztán megy tovább a játék, be se fújta a bíró...
Meg még azt vettem észre mintha a beadásokra nem reagálnának a kapusok, kb. 10 beadásból 7 gól de úgy hogy a kapus meg sem mozdul, csak sétálgat!
A kapusok elég vegyesek, szerintem úgy alapból sokkal jobban védnek mint a 2009-ben viszont rengeteg labdára rá se mozdulnak, csak sétálgatnak ez nagyon zavaró, mindig ebből van a potya! -
Laci82 #62291 Mióta Barcelona?
Azon a képeden pont egy Barca-Real BL meccs képe van.
Az meg hogy 100 évente egyszer esik a katalánoknál a hó...
-
Végülis eddig csak 4 ember írta be az utóbbi kb 10 percben, hogy a kapusok szarok :) Vagy hogy egyetértenek az állítással. De nálad persze tökéletesek. A bíró is jó, nincs késés, már a demóban sem volt, és a váltás problémája sincs meg nálad. Pes 2020? :) Cool.
NAhh tényleg felejtsük el egymást kérlek, hihetetlen milyen ember vagy, semmit nem tudsz elfogadni, csak az lehet igaz, ami a te véleményed. Ezzel tele a hócipőm, úgyhogy tényleg jobb lesz, ha nem szólunk egymáshoz. Bár ezt már 3 hsz-el ezelőtt leírtad nagyjából, de azóta is ugyanúgy lököd nekem a sódert :)
-
#62282? -
aham csak az nem tűnt fel, hogy én a hozzászólást nem neked címeztem
de akkor kiskolás módon az arra szólt, hogy szerintem jók a kapusok korábban is raktam be ilyet
más a véleményem és a tapasztalatom ennyi -
Nagyi2pac #62287 Ezzel úgy nagyjából teljesen egyetértek! -
Nagyi2pac #62286 Na nem is lett olyan rossz ez a gif!
-
mgkp #62285 Na kipróbáltam én is:
Lenyomtam egy Master League szezont a Lyonnal top playeren, 10 perces meccsekkel. Sikerült mindent megnyerni bár a BL-t nagyon nehezen. 1 igazolásom volt még a szezon elején (Quaresma). Ami elsőnek szembetűnt, hogy nekem könnyebb mint a 2009 mert azon csak professionalon játszottam ( bár az szerintem ótvar szar volt szóval nem játszottam vele sokat)
Ami tetszik:
-BL nagyon hangulatos lett, tényleg szuper
-Grafika még szebb lett
-Játékosok mozgása javult
-Taktika, játékos kártyák tényleg jó újítások
-Master League nagyon jó lett vetekszik a konzolos fifa menedzser módjával
-Became a Legend: végre a saját csapatom is normális támadásokat vezet
Viszont ami nem:
-Kapusok: tényleg no comment, óriásikat védenek néha de rengeteget potyáznak, meg se tudom számolni mennyi középre menő labdát engedtek be és mennyi null szögből lévő gólt lőttem nekik ( még köténybe is) és kaptam
-Játékosok mozgása: javult de még mindig nem az igazi, a futás borzasztó (könyörgöm melyik ember fut így?)
-Bírók: Mérhetetlenül idegesít amit csinálnak ( Lesz fraps-om felteszek a youtube-ra és belinkelek 2 olyan esetet is ami egyértelmű hátulról becsúszás a labda sehol és nem fújja be.(De én azért kapom rendesen a sárgákat meg piros lapokat) Azért van csak 2 egyébként lehetne 20 is mert már csak a szezon végén vettem rá magam, hogy ezeket is felvegyem mert nagyon felb*szott)
-A játék néha csal: Érdekes én Quaresma-val (akinek asszem 84 a gyorsasága és a gyorsulása is hasonló) nem tudok elfutni a szélen ha már a közelembe van az ember mert elnyom testtel. Persze a gép egy Valencienne-i kis szar játékossal aki egy 190 cm-es állat és a gyorsulása, gyorsasága 65 körüli ő simán lesprintel 50 métert úgy, hogy én ott vagyok mellette a gyors szélső védőmmel de nem tudom elvenni tőle a labdát mert, hogy ő fedezi is közben(LOL).
Összességében sokat javult, sokkal jobb mint a 2009 de azért rengeteg csiszolnivaló van rajta. Egyértelmű, hogy PC-n ő a császár, viszont konzolon nem. -
Vicces fiú vagy :) Csak a logikáddal van egy kis baj, mert az ellen nem lehet megvédi a kapusokat, amivel nem is lettek megvádolva :) Hmm? :)
NAhh pacsi, az előbb úgy volt, hogy befejezted velem. -
Nagyi2pac #62283 Tesómmal ma is toltunk pár meccset és szokás szerint megint akkora mázlija volt mint amilyen szokott lenni...
pl. Fiorentina - Sevilla. Egy jobb oldali szögletet íveltem középre, a védők feje fölött elment a labda, Luis Fabiano-val lefejeltem a földre a kapus reflexszerűen belenyúlt, a labda felpörgött de még visszafutó védővel sikerült kifejelnie a gólvonalról
-
bocsi hogy ilyen láma vagyok,de azért biztosnág kedvéért felteszem a kérdést:
letöltöttem azt a patchet amit ajnálottatok
és most letöltöttem ezt is
ha berakom ezt a labdásat akkor működni fog?nem fog összeakadni a későbbiek során se ha más patchet használok? -
-
Kapusok védelmében 4.
-
Most olvasom a foci-listán tegnap milyen jó mecs volt Alcorcónban :-)
kik kéne cserélni a két csapatot a Pes-ben :-) -
nem tovább tolom
elmondtam hogy egy mecsen felvetteket megcsinálom
a veled való vitát fejeztem be -
Meg se néztem :P
Bár innen úgy látszik, hogy kapus mellett lett elívelve. -
Az bomba gól, nem kapushiba:D -
Ez azOF most tartalmazza az összes átigazolást vagy sem? -
Nem kívánsz vitázni, de tolod tovább a gifeket a kapusok védelmében? :D
Milyen ember vagy :) Hát bocsi. Akkor tényleg fejezzük be. -
Köszi!
Igen picit rátenyereltem a karra, usererror:D -
itt vagy az evo-web-es fórumom első hozzászólásában
vagy a http://www.moddingway.com/ -on -
ez nálam még mindig túl gyors, de érdekes módon először lassú aztán kicsit beakad aztán gyors, de a minőség már jó -
tisztázzuk nem akartam a potyás gifekre választ
nálam a kapusok jól védenek és egy meccsen felvettem a bravúrokat
ami volt egypár szinte mindent védett.
ezeket csinálom gif-ben érdekes módon potya egy sem volt
szerintem abszolút nem potyáznak többet a kapusok mint a való életben nálam az eddigi bl meccseimen kb egy potyának mondható volt
szval teljesen más a véleményem erről van szó
te nyavajogsz miatta sztem meg jó
következő
nem kívánok ezen többet rágózni -
Breki a kész gyepjeidet hol találom meg egy helyen? -
uh köszi
tényleg ezvolt a baj
-
midian #62268 A labda mindíg csak visszafelé forog a kapuralövéskor
-
leszedtél egy unnamed 39bin-t ami hibás
pl a real stadion első kiadásában volt ilyen
vagy az én unnamed 39-es filomat aminén a 41-es csak verziószám úgy raktad be hogy unnamed 39_41.bin hiába lett leírva, hogy az 39-es és a 41 nem kell -
Ezzel így ahogy van egyetértek!
Még1: jobb minőségben!
-
őő ezt nem értem
leszedtem az pl az anfield-es pakkodat,betettem a kitserverbe
ezen kívül még mit kéne tennem? O.O -
Breki, lehet más véleményed, de akkor tisztázzuk...
Sokan állítjuk, mert sokunknál így van: A KAPUSOK SOKAT POTYÁZSNAK, szánalmas gólok is születnek így.
Azt szerintem senki nem modja, hogy egyébként szarul védenének, mert vannak óriási bravúrok is. Ami még reális is. De ettől még a sok potya miatt nincs mentség. Tehát nem azt állítom, hogy azért rosszak a kapusok, mert nem tudnak nagyot védeni, hanem mert a nagy védések mellett rengeteget potyáznak, olyat is, ami irl meg se történhetne.
Erről van szó...
Úgyhogy nyomhatod itt a gifeket a védésekről, de a potyás gifekre ez nem válasz :) -
midian #62263 Valaki legyen olyan szíves ,és írja le hogy hogyan kell kapura lőni csavarva a labdát?
Nem jön össze
-
Hello! Become a legend hez valaki irna egy kis leirást, tippeket meg stb, mert igazából ez az elös Pes amivel jáccom és nem nagyon megy a gólszerzés csatárként és igy csa 5,5 6,0 pontokat kapok:S -
ezek megint túl gyorsak és tök lerontott minőségűek nincs rendesen megvágva csináljátok már meg rendesen őket ott a leírás -
nálam nem potyáznak többet mint igazából
sőt a következőek mind egy mecsből vannak és jópár lesz
szerintem lehet más véleményem........
szval akkor kapusok védelmében 2.
-
Két gól:
-
Erre már múltkor is majdnem ugrottam, mert idegesít, hogy tényleg nem tudod felfogni, vagy csak szórakozol :)
Azt senki nem vitatja, hogy nagyon-nagyon jól védenek a kapusok, már-már túl jól néha :D A probléma optt van, hogy mellette POTYÁZNAK, méghozzá nagyon gyakran, 1-2-3 meccsenként egyet, ami nagyon sok. Ez itt a baj. -
köszönöm:)