81526
-
Nagyi2pac #62856 
Ezt még olyan 7-8 óra körül csináltam, több idő volt összerakni ezt a 2 nem túl bonyolult képet az összes változatról, mint magát a cursor-t megcsinálni az összes színben!:P
Azért került fel ilyen "későn" mert feltöltési problémáim akadtak!
Már kialakult egy megcsinálandó stadium intro lista:
1) Bernabeu
2) Anfield
3) Wembley
4) Olimpico
Ja és köszi az Olimpico-s képeket!
-
nemtudom mit rágódtok ezen a kurva kapus témán
aki már látott ilyet az biztos nem örül neki(nálam is bakiztak,ezvan) aki meg nem,az örüjön
ez a játék sem tökéletes sajna,van még jópár dolog ami zavar pl a bírók,dehát ez van,ezt kell szeretni,én ígyis tökéletesen elvagyok vele.. -
Nagyi2pac #62854 Múltkor még csak 1-et kellett szerkesztenem, már 2 van? 
A 146-os az megvan, a 150-es az nincs azt átküldhetnéd aztán majd holnap megnézem! -
Na ez egész jó lett
Ezt az eredményjelzőt nehéz lenne 16:9-esre megcsinálni szerintem még mindig ez a legjobb kijelző
-
ja még egyet ehhez
természetesen nem érdekel másnál milyen
nekem az a fontos hogy nálam milyen a fele nyavajgás itt kapásból cáfolható mwg az ilyenek mikor meg akarják magyarázni nekem , hogy ahová a havast készítem az a Nou Camp mert ő jobban tudja, de eztán annyi nincs benne hogy elismerje, hogy tévedett
én nem akarom megmagyarázni senkinek, hogy nála jó csak elmondtam nálam milyen, de érdekes módon ezt mások nem tudják elfogadni
mert biztos nálam is olyan csak nem veszem észre lol
a nagy többségnél itt kicsit jobban ismerem ezt a játékot
másik meg hogy az itteni többség csak használni szereti a dolgokat megköszönni nem, az introkat is egy ember köszönte meg pedig jó sokan letöltötték innen is, de már képeket segíteni keresni arra a többség lusta, tisztelet a kivételnek........ -

látom van időd most nem akarod az Olimpico intro-t megcsinálni? P -
közte vessző -
146-150 szerintem előbbit már átküldtem -
előbbit hagyjuk bánom hogy belementem
csak egy mondat számomra az divatdrukker aki az idézőjelben galaktikus még becsülendő reálből nem tud nevet sem mondani
ez nem neked szól csak erre írom, de tényleg hagyjuk, ha neke kell legyen
Másikra viszont, mivel ez a játék fóruma.
Nem azt mondtam, hogy marha jók hanem hogy én meg vagyok velük elégedve és ilyeneket nem tapasztalok.
És azért ha megengeded van annyi tapasztalatom hogy észrevenném ha ennyit bakiznának nálam.
Mint elmondtam már de úgy látszik egyesek még mindig nem értik, nem azt bizonyítom, hogy nálatok nem bakiznak csak megmutattam nálam hogy védenek illetve milyen teljesen valóságosnak tűnő dolgokat csinálnak.
Szerintem meg az a furcsa, hogy érdekes módon a játékban fellelhető finomságokról újdonságokról senki sem beszél, illetve nagyon kevesen.
Én ugye sosem mondtam, hogy másnál nem bakizik, de én nem így tapasztaltam és azért vannak akik hasonlóképpen, de ugye az nem lehet hogy nálam jók a kapusok mert ugye meg lett mondva hogy a kapusok igenis rosszak.
Viszont én nem az alapján fogom eldönteni, hogy jók-e vagy sem, hogy itt mi a divatduma, hanem saját tapasztalatom alapján.
És a múltkori okoskodás után direkt figyeltem nem volt potyagól azon kívül amit leírtam.
Viszont voltak hibák amik tényleg vannak és amiket leírtam, de ugye ez érdekes módon senkinek nem nagyon tűnt fel, pedig azok tényleg hibák legalábbis nálam.
Ja és ez a másik megmosolyogtató, hogy ilyenre vártok patchet hát ezt hogy nálatok ilyen nem fogja javítani.
-
Nagyi2pac #62847 Ja bár lehet már megvan, hányas bin-ből is származik az amit szerkeszteni kell? -
Nagyi2pac #62846 akkor küld a dds-t!:P -
elküldhetem de jobb dds-ben szerkeszteni mint jpg-ben -
:)
A margitozás és a zebrázás nagyon nem ugyanaz a műfaj, szerintem.
A madridistán röhöghetsz, az hogy divatcsapat, arról én nem tehetek.Nekem elég az hogy a csapatot szeretem, nem pedig 1-2 frissen igazolt tag miatt vándorlok egy másik klub táborához (ezeket gyűlölöm)
Pc-s fifával kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, az utolsó a 2004 volt az életemben(jó szar volt).
Az meg furcsa hogy nálad marha jók a kapusok, és nem is érdekel téged hogy sok embernél irreálisan nagy mennyiségben bakiznak, de ENNEK ELLENÉRE gifekkel bizonyítod hogy márpedig nem így van.Szerintem ez furcsa, amúgy meg mindegy is:)
Ettől függetlenül én is játszom a játékkal, csak sajnálom hogy ilyen apró hibák torzítják az összképet.Nekem ez a meglátásom, és várom a hivatalos patch-et, hátha segít.
További kellemes játékot:) -
Nagyi2pac #62843 Colored menu cursors by Nagyi2pac
1) Blue
2) Blue v2
3) Extra
4) Fire
5) Green
6) Red
7) Yellow
Letöltés:
http://www.filefront.com/14845201/Colored-menu-cursors-by-Nagyi2pac.rar/
Telepítés:
Másold a dt06.img mappát a kitserver\example-root1\img mappába!
-
Nagyi2pac #62842 Bocsi, ma már nem akarom, de ha holnap még jó akkor majd megcsinálom, csak küld el az alap képet hozzá amiről ki kell vágni az árnyékot! -
Nagyi2pac #62841 Én viszont egyáltalán nem! 
Hát igen de Storari meg Dida ahogy te is mondtad mostanában lettek jobbak, Dida az már olyan jó 4-5 éve eléggé eltűnt, már nem számít jó kapusnak..
Almunia pedig épp hogy az elmúlt 2-3 évben volt jó, viszont ebben az évben elég szar, de akkor is jóval magasabb értékeket kellett volna neki adni mert ez így vicc.. -
hát igen sokan nemis tudják mennyi meló van ezzel
köszi, az olimpico-t nem akarod még egyszer megpróbálni? -
Nagyi2pac #62839 Jaja már vágom! 
Csak már annyiféle psd-t, bin-t, DDS-t adtál hogy már azt sem tudom hogy mi micsoda.. egy egész mappaszerkezetet kellett létrehoznom hogy rendszerezni tudjam a cuccaid!
Asszem a Bernabeu-s megvan:
http://www.gazup.com/AhNY1-bernabeu166_9b_v2.rar-download-mirrors
Viszont az Olimpico-sat nem találom, valószínűleg az már törölve lett! -
Rob Reggae #62838 Lehet igazad van a kapus dologban, de én megvagyok vele elégedve. Fellehetnék háborodva, hogy pl. Storarinak miért nem magasabbak az értékei mikor olyan jól véd, de előre nem tudhatták természetesen vagy akkor inkább vegyem ide Didát, aki 2005-ös formáját idézi mostanában a madridi meccset leszámítva... Almunia viszont sosem hajtott végre olyan bravúrokat sorozatban amióta véd SZERINTEM. -
Igen a bernabeusban a csík pici eltolódásait javítottad az általam felrakott psd-t majd felraktad így
még mondtam is, hogy jó csak szerintem kicsit sötét
még ahogy írtad azis megvan
- 1 bin
- 1 dds
- 1 jpg
http://www.multiupload.com/RTFFSZAE21
tehát minden benne csak a psd nem
A másiknál meg mikor próbáltam kiszedni az árnyékot teis megcsináltad és felraktad csak akkor nem tudtam megnézni -
Nagyi2pac #62836 Ebben biztos vagy?:P
Én erre nem emlékszem...általam javított Bernabeu és Olimpico shadow?
Lehet kihagy az agyam te tényleg nem emlékszem ilyenre!
-
Szilcsio #62835 akkor se jó
most megint újratettem és úgy se jó -
de minek?
ha kitserver telepítve van nem kell kiszedni és berakni újra sztem -
Szilcsio #62833 remove -
kikapcs????????????? -
Szilcsio #62831 igen kitservert kikapcs utánna bemásoltam. utánna újra fel és az options file-t meg a save-ba. -
rendesen telepíteted?
Nekem új bl-t kellett kezdenem, de jó lett -
Szilcsio #62829 Feltettem. Mégsincs benne bundásliga se. Meg pl. arsenal logo is alap maradt.
Mi lehet a gond ? -
nem tudom mit használtál, de pl próbáld ki ezt nálam most ez van fent
http://www.pes-patch.com/2009/11/sm-patch-1-1-by-soulmirror.html
De egy kitservert nem lett volna nehéz elmenteni :) -
Madridista :-)
figyi én nem megyek ilyen fórumokba, de ez nem erről szól
énse mondogatom hogy divatcsapat meg egyebek pedig eléggé nem szimpatikus csapat
és ha a juve-t vki zebráknak vagy a másik nevükön hívja nem fogok itt akadékoskodni
de ez nem az a fórum
a másikkal meg nem kell egyetérteni, de néha mulatságosak ezek a magyarázások
míg nálam jól véd a kapus addig ezzel úgyse értek egyet
érdemes megnézni egy korábbi istenített játékot most felrakva hogy fog tetszeni
és aki pc-s fifát játszik ahol pl a saját csapatoddal játszol mecset meg hasonlók ne jöjjön nekem bosszantó hibákkal
végén meg elnézést kell kérnem mert nálam nincsenek ezek
-
Szilcsio #62826 Bocsi srácok újra kellett raknom a gémet és nem találom a linket az angol csapatok logoihoz, h normális legyen. Valaki pls. -
Velem biztos nem, nekem meg szúrja a szemem , mivel Madridista vagyok:)
"Szval szó sincs ingerküszöbről, viszont azt észrevettem, hogy most divat lett a játékokat szidni is hibákat keresni."
Ezzel nem értek egyet, szerintem is sok apró, bosszantó hiba van a játékban, sajnos. -
ez akkora hiba volt :-)
egyébként ezt egyszer már megbeszéltük részletesen ugye szó volt pl zebrákról -
többen mások sem
és az nem ingerküszöb hogy pl #62758- sose volt nálam a játékban.
Csak feltűnt volna.
Szval szó sincs ingerküszöbről, viszont azt észrevettem, hogy most divat lett a játékokat szidni is hibákat keresni.
a gif-nek mi köze a füvekhez?
hát ha neked a #62813-ben lévő jó akkor nézd meg a #62775
szinte tök ugyanaz a ronda gyep pedig az még a pes 4 demóból van.
Járt nálam már srác ilyen véleménnyel aztán leesett állal ment haza mert azt hitte más játékot lát
grafikai és hang dolgok hihetetlenül feldobják a játékot, énse hittem volna pl a hangról, hogy mennyit számit mielőtt chantspackokat kezdtem el gyártani még a fifa 2004-hez
-
na előbbi megvan csak pont minden benne van csak a psd nincs
unnamed_166.bin
Bernabeu166_9b.dds
Bernabeu166_9b.jpg
remélem az megvan még ! -
margitoztál -
sztem csak szimplán más az ingerküszöböd:]...Demot sem érezted reakciókésősnek stb..
pl. én maximálisan megvagyok elégedve a gyári gyepekkel de látom, h neked meg még jópár embernek nemtetszik ezért gyártjátok is hozzá a dolgokat...én sem linkelgetek különböző kameraállásokból gifeket, h márpedig ez a gyep igenis jó (nálam! ti biztos más verzióval játszotok:P).. -
ezt azt hiszik én írtam csak kilöktél? :-)
neked pontosan milyen veziód van?
nálam is teljesen ez a helyzet -
rég nem voltam:) vmi hír a japán szinkronról?
-
hát emberek, én néha csak nézek, milyen kapusbakikat raktok be...nálam még szinte nem is volt ehhez hasonló...sőőt...iszonyat jól védnek nálam, profi szinten...néha csak nézek, hogy honnan szedi ki a labdát, mármár idegesít is...:D