81526
-
Nagyi2pac #62976 Miért nem? -
kurvajó:)
az első sokkal szebb szerintem -
JeFFo #62974 Közben haladtam az U17-es WC eredményjelzőmmel:
Örömmel venném, ha véleményt mondanátok akár a 16:00-kor, a EuroSport-on kezdődő U17-es találkozó alapján is.
A képen két verzió látható, az egyik a szöveges emblémákkal, a másik pedig az alapokkal. -
JeFFo #62973 Eredtileg Sport1-es scoreboardot akartam, de nem találtam hozzá forrást. Azaz kellene egy logo, ami még rendben van, de kellene mellé még egy használható kép a kijelzők kinézetéről. Ez azt jelenti, hogy lehet homályos, de azért az alapján reprodukálni lehessen a grafikát. -
tök más az online játék mint a gép ellen, össze se lehet hasonlítani a kettőt, neten ha nem olyan taktikád van és nem tudod lassítani a játékot esélytelen vagy
az ívelések nekem se mennek, beadások se, mondjuk szerintem a többségnek se nagyon mert mindenki a szélre leviszi, bemegy a 16-oson belülre és visszapasszolja lövésre, legalábbis az eddigi tapasztalatom ez...
a 11-eseket gyakorolnom kell, mert ált. bármit nyomok középre megy :(
láttam azt a tutorialt, de úgy se nagyon sikerül... viszont a szabadrúgások ismét jók ! -
Múltkor játszottam a Barca ellen (eddig össz 6 online meccs rutinom van:D), de a srác elég gyenge volt. 4-5-1gyel kezdett, mondom ez valamit tud, de aztán 2-0ra zártuk a félidőt úgy, hogy helyzete se volt. Aztán átállt 4-3-3ra, de végül úgy a 60. perc végén kilépett.
Ranking meccset még nem toltam, félek a nagy bukástól. :)))) -
billdm #62970 A héten megveszem én is..3 év után..
Engem pld nem nagyon zavar ha nyernek ellenem,én ugyanis csak a fatökű Magyarokkal vagyok,viszont ha megverek egy olasz,vagy bármi nagy arcot,az jól esik. :)
Lassítani kell a játékukat,mást nem nagyon lehet tenni a szuperhősök ellen. -
Inteles vagy?
Majd játszhatnánk. Még sokat kell tanulnom, nagyon rég onlineoltam, még PES6ban, az is 2v2. -
Nem nagyon jönnek be az előre magas passzok, inkább laposan. Megtaníthatnál majd rá.
L1+szöktetést használom. Vagy kapusnak adja, vagy még a védő fölött sem megy át. No jó, azért persze néha összejön. -
Gabe18 #62967 Igen csak amikor sorrendben a 5. ember jásza el azt hogy csak azért jobb nálad mert az ő csapatában van 3 ember aki annyira gyors hogy 2x körbefutja akármelyik védődet (plusz ezek technikailag is jobbak általában,tehát elvenni eleve nem egyszerű tőlük a labdát) az már elég kiábrándító.
Arról nem beszélve hogy a "zseniális" emberváltásnak köszönhetően igazából esélyed nincs a beadást levédekezni.Fut csávó szélen,te mellette.Látod középen jön egy másik,ha megprobálsz átváltani egy belső emberre az egy 19-re lapot húzni effektus.Mert vagy jó emberre vált át középen,és esetleg fel tudod venni a másik támadót,vagy átrakja az irányitást egy teljesen értelmetlen figurára és ezzel véged is van.Mert akivel a szélen követted eddig a támadást,az egyből lelassul,mire átnyomkodod a kívánt emberre addigra ők már héthatáron túl vannak,és csak imádkozni lehet hogy ne jól adja be.
Végül védekezésnél a CPU társ hívása is el lett szerintem cseszve.PES6-ba nekem az gyakorlatilag alap volt hogy folyamatosan középpályán már zavartam igy,hogy ráhívtam egy CPU irányitotta játékost az ellenfélre,és ott tök jól zavarták is,próbáltak labdát szerezni,de főleg jól elzárták a futások útját.Itt viszont ha hivom a CPU-s emberkét,mintha örökké az ellenfél oldalába akarna menni,nem szemből megy rá.Az előbb említett gyors játékosok meg ugye ilyenkor simán elhúznak mellette egy sima labda megtolással aztán már csak bottal üthetjük a nyomát...
Hát szóval van itt még mit kitapasztalni. -
sajna nem csak a camera angle-be ha beírsz nagyobb értéket kapsz jobban látható pályát
de remélem teljesre is kijön majd kamera patch -
Egész jó, a zoom mértékén nem lehet valahogy állítani?Engem az zavar inkább. -
köszi -
ez hogy működik a játékban ?
-
igen a kitserverben van sztem érdemes 50-ra állítani én úgy játszom -
TottiZsolt #62961 Tudom, de jó lenne honfitárs ellen játszani. Azt hiszem gabe nevét említette horpeti, remélem majd előkerül, és jelentkezik. -
igen intel, de az amd-s szobákba ha mész simán tudsz játszani ! -
TottiZsolt #62959 AMD. Amilyen pech, gondolom Neked Intel.
-
milyen processzorod van ? intel vagy amd ? -
Camera tweak létezik ehhez a verzióhoz?
Valami rémlik, de nem emlékszem pontosan. -
TottiZsolt #62956 Ha valaki ráér mostanában, vagy délután online játszani írjon egy privit, s végre megtudom milyen amikor végigmegy egy online meccs. -
Nah más is hasonlóra gondolt és egész jóóóóóóóóó !!!!!!!!!!!
mmaster_po
my new giuseppe meazza turf - Milan vs Real Madrid 03/11/09 (night fine):
Download:
copy to "dt07.img" folder -
ezt kérdezték tőlem berakom ide is hátha valaki tudja a választ
Request
Hi mate, I have got question to You. When I play in masterleague mode. My team and others we have colored goalnet it makes me mad. Do you know how to make them normal color (white) as in the exibition mode? If You know tell me please. Thanks mate and sorry for my english -
Lehet, hogy kéne megint egy hamachis szoba
egyszerűbb lenne
Vagy hamachin keresztül nem megy? -
aki szeretne játszani annak privibe adok msn címet !
ha többen lennénk csinálhatnánk community módba valami jó kis kupát ! -
Tegnap én is megvettem !
GoNZ4Lo névem megtaláltok
Chelsea-vel szoktam játszani alapfelállással, taktikám a következő:
Pressing 70%
Compactness 25%
mecs közben csak a Pressure van csak bekapcsolva
minden más alapon van !
a szélső futóversenyzők ( real, barca ) ellen elég a Compactness 25% + a 2 szélső hátvédet szoros emberfogással ráállítani messire , ronaldóra és a többi szélvészre ! Teljesen megfojtja a játékukat és játszhatjuk a sajátunkat ennyi !
Jó taktika nélkül nem is szabad nekiállni a netes játéknak !
4 meccs 3 győzelem 1 vereség, így állok most !
Egyébként 1-2 magyarral már találkoztam, de a nevükre nem emlékszem ... ti melyik szerveren játszotok ?
Én ált. a németen vagy az olaszon !
Amúgy ennyi pénzért szerintem aki kicsit is szereti a játékot az megveszi, mivel nagyon jól játszható az lett a játék, nálam még nem volt lag és szakadás sem ! -
miért nem megy?
nem mindegy hogy hányadik vagy?
hova számit????
Érdemesebb ismerősökkel játszani és nem szél játékot meg hasonlókat beállítgatók ellen hanem inkább jó mecs legyen a cél, ne a statisztika. -
ProEvoFan #62949 komolyabb játékos online az végig viszi a labdát pl Ronaldoval vagy Messivel
igen, ez a taktika nyerő online
mindenki a szél játékot erőlteti, Ronaldo, Messi fut szélen, bead, azt fejes góóól...vagy Ronaldo, Messi szélen fut, befelé cselez, passzol vagy lő és góóól...
mindenki Barca/Real párost válassza
én már lenyomtam 75 online meccset, 50%os a teljesítményem mert nem nagyon akartam ezt a taktikát alkalmazni, de be kellett látnom h ez máshogy nem megy online:(
a lagg csak a sárga/piros net kapcsolattal rendelkező játékosoknál van (de itt sem vészes!!!!), viszont ha zöld kapcsolat akkor a legprofibb játékosokat is meglehet verni, mert nincs lagg, és időben lereagálod h mit akar(nehezebben könnyebb szerelni Messit,Ronaldot), és nem késik a passz, gyors játékot lehet erőltetni
a PES egyetlen hibája, h nincs sprint mérő, ami megakadályozná az online Ronaldo, Messi stb.. gyors játékosok szólóját
idei online kód így is a sokkal jobb, mint a a tavalyi online PES
gyeretk online játszani, nick nevem: ProEvoFan -
SFX Sounds -Beta- by Diego Martiniello
This patch replaces the sounds you here during the game (no chants) to create a more realistic athmosphere (neutal crowd)
Files changed:
* ambient
* cheer up
* box
* goal
* miss situations
* gk saves
* free kicks
* penalty goal
* penalty miss and saved (now stadium ecplotes when rival miss)
* fouls
* counter attacks
* champions celebrations
* entrance
* ball bounce
* passing
* shooting
* heading
* NEW Whistles - better than v2 version (edited the goal kick, free kick and corner kick lenght- now is shorter and real)
* crossbar
* goal post
* catch trap and punch too (GK)
* all in a realistic sound level
files erased:
* trap ball with chest an foot
* dribblig
* ball touch while running
(some audios still not replaced so you could hear my voice in there (i use that way to MAP the audios) hehehe)
this patch works only with full stadium crowds
http://rapidshare.com/files/302009010/SFX_Sounds_-Beta-_by_Diego_Martiniello.rar -
A konami-s volt ilyen azért is csináltam meg gyorsan
ez már az előzetes videókban is zavart
De még ezis jobb az eredetinél igaz a minta maradt, de HDR-es lett
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/11/konami-stadium-hdr-turf-by-onur551.html -
jaja, hirtelen nem is tudom, hogy melyik stadion..majd utánanézek, hogy hol játszik a Chelsea hazai pályán..de majd csak este, mer most menni kell melóba...:(
-
Először azt hittem manual pasz még akartalak is dicsérni milyen szépen csináltad.
Viszont a gif tök jó megfelelő méret sebesség rendesen megvágtad nemis sötét.
Márcsak ez a pes4-es fű a zavaró :-) -
nah, első "nagyobb" kapushiba, amit észrevettem...rosszul helyeszkedett...a támadáshoz hozzátartozik, hogy 1 az 1-ben vittem a kapusra, le akartam passzolni, hogy üres kapu legyen, de véletlen hosszan nyomtam meg a szöktetés gombot...így kerültünk a 16-os vonaláig...kapus meg épp visszafele fut, de kicsit rosszul...Drogba meg begurítja:
-
made by foreveryp@WECN
in match:
IN GAMES:
download:
MD5: 318E11B951CA295C524391FD5B70446F
or
[/QUOTE] -
Hát azt nem mondanám, hogy az, de szívesen. -
Game Hunter #62941 Tudom, ki is kapcsoltam meg az elejen, de lehet nem jegyezte meg a program. Mindegy, toroltem a dokbol az egesz konami konytarat es ujra beallitottam mindent. Remelem mostmar jo lesz!) Ugy is ujrakezdem majd lehet a bal-t, ha kijon a vegleges PESEdit.com 2010 Patch vagy mas.
Meg ami van ujitas a PESEdit.com 2010 Patch 0.7-ben a 0.6-hoz kepest, az nem jelent meg nekem a regi mentessel. -
A BAL módon belül a beállításoknál van egy auto move funkció, ami alapból be van kapcsolva, erről kapsz is üzenetet, meg az elején értelemszerűen ezt is tudod állítani. Valszeg átsiklottál felette, kapcsold ki. ;) -
Game Hunter #62939 Van mar ujjabb is!:)Kitserver 9.0.4.2 Remelem a PESEdit.com 2010 Patch 0.7-hez lehet hasznalni. -
Game Hunter #62938 Hmmm, ez tokeletes!) Letoltom, kiprobalom. Koszi szepen!)
Hat meg ez is! #62922
-
Game Hunter #62937 Sajnos nincs rola gif-em. De toroltem a Dokumentumokbol az egesz KONAMI konyvtarat save, settings stb... ugy vettem eszre mintha, most nem csinalna, de majd meglatjuk. A vegleges PESEdit.com 2010 Patch-nel majd lehet ujrakezdem a bal-t.