81526
-
Fű az viszont ronda
-
Sok különbség nincs -
Lodmixer 9.11 by Robbie & juce
Look at the boot details of the player who's about to take a free-kick. On the left - default, on the right - with new LOD mixer setting.
Download:
http://rapidshare.com/files/309659859/Lodmixer_9.11_by_Robbie___juce.rar -
Az a csak 2 éppen 3 :) -
ugyanúgy mint a képen
csak egy gigás -
Csak ez a 2 kapcsolódási pont van rajta? -
nem is kaptam olyat... Most bent vagY? Akkor felvesszük egymást.
Arsenal ellen is játszottam, jó erősek. Egyedül a kapus a gyenge pont, úgy lőttem gólokat Almuniának, hogy moccanni se tudott, amikor lecserélte Fabianskira az meg háttal állt a kapunak amikor elrúgtam mellette a labdát. :D
De ki akarom őket is próbálni, csak nem akarok túl jóval lenni. És Arsenal gyors csapat, ergo könnyű. Mondjuk Milánnal csak egy gyors ember van, de az is épp elég (Pato) :D -
hát csak elvileg eléggé össze kellett nyomorgatni hogy jó legyen -
Bár meggondolva az nem segít!
Elvileg elférnek egymás mellett, szóval tökéletes az úgy ahogy van
-
Van hosszabbító -
A GamingAccess Community Patch Beta v0.2 -t is felraktad? -
Hali.
Az lenne a problémám hogy leszedtem a GA petchet és vannak olyan csapatok amelyeknek összekeveredtek a mezek.
pl. a Liverpoolnak a VfB Stuttgart meze van :S
Ez csak nálam lett ilyen?
Mi lehet a hiba?
-
Na tök gyors lett a felújított gépem , de megvan az első bibi is
tök közel van egymáshoz a két kimenet
ha a tv-t is rá akarom dugni a kettőt szinte össze kell nyomorgatni vagy megfaragni a hdmi kábelt
nincs vmi olyan átalakító ami ilyen esetekben használható?
-
játékban megtaláltál volna, bár még nem igazoltad vissza a baráti listás kérésemet :) -
chelsea,arsenal,liverpool ezeket próbálgattam 4-5-1-be
ha játszok akkor csak a játék fut semmi más...
skype-t csak céltudatosan használom :) ... szóval olyan nem nagyon van, hogy csak be vagyok jelentkezve és fut miközben egészen mást csinálok
-
Tegnap fent voltam skyepon, vártam, hogy lesz valami, de téged se láttalak, semmi. :)
Aztán nyomtam 3 Milán vs meccset, a Milan vs Barca kicsit kikészített, de azt írtam is lentebb. :D -
Chelseavel kezdtél játszani? :) -
köszi de az esős kéne
afternoon-rain, night-rain
az ahol nincs stadionárnyék -
végre akkor fel lehet rakni a patchet is -
nem értem miért akarjátok kivenni a camera angle-t azzal sokkal jobb nagyobb rész belátható a pályából -
Flashly #64318 PES 2010 XBOX Option file
lényegében ez 1 olyan patch, amit pc-re is csinálnak, valós csapat és liganevek stb
ha nemtudod hogy kell telepíteni kérdezd meg a többieket, ebben sajnos nemtudok segíteni, nincs xbox-om -
Poolfan #64317 fejts ki kérlek! -
Flashly #64316 vannak letölthető Option file-ok -
Poolfan #64315 sziasztok! xboxra van valami amivel "teljes lehet a játék"? csapatnavek stb....FONTOS lenne! köszi -
kköszönöm -
Nagyi2pac #64313 Múltkor én is majdnem ugyanilyet lőttem tesóm ellen, csak akkor én picit magasabban találtam el a kapufát és a kipattanó a kapus hátáról pattant be.
-
Nagyi2pac #64312 Mindent kiveszel belőle, ami be van állítva...:)
Ha a kameraforgást akarod kivenni akkor vagy a config-ba a camera angle-nél 0-át írsz be, vagy a config.txt-ben átírod ezt:
[camera]
angle = 50
erre:
[camera]
angle = 0 -
valaki segítsen már légyszi -

-
srácok!
letöltöttem ezt az új GACP-t
a lodmixert hogy tudom átállítani(vagyis visszaállítani) úgy hogy úgy legyen mint az alap játékban
úgy hogy nem forog semmi -
Nagyi2pac #64308 Kicsit komplikált lett a GDB-ben lévő config, de így legalább sokkal részletesebben be lehet állítani:
collar = 2
front.number.show = 1
front.number.size = 11
front.number.x = 26
front.number.y = 22
main.color = E4E4E4
model = 10
name.shape = type3
name.show = 1
name.size = 18
name.y = 24
number.size = 12
number.y = 12
shorts.color = E4E4E4
shorts.number.location = left
shorts.number.size = 14
shorts.number.x = 14
shorts.number.y = 6
sleeve.patch = 0
sleeve.patch.pos.long = 1
sleeve.patch.pos.short = 1 -
Próbálkozz, mást nem tudsz. Lehet 3.ra eljön :) -
Nekem 15 éves emberkék sem jönnek.Mit tegyek? -
Nagyi2pac #64305 Jah...természetesen kitserver-ről van szó!
-
Nagyi2pac #64304 Version 9.1.0
- kserv: support for 1st/2nd kits from GDB
- all modules updated to support 1.2 exe
http://www.sendspace.com/file/qniopd
http://www.filefront.com/14954805/kitserver-910.zip/
http://webfile.ru/4097177 -
Hát nemtom. A magyarok elég jók. :D -
jó kis statbuzik vannak itt. Játszottam Milan - Barcát egy nem is kis pontú ellen.
végig vezetek, de kapok 3 potyát 4-4. Hosszabbításban lövök kettőt 6-4 és kilép. Így "csak" 3-0, gondolom neki jobban mutat a statjában, hogy nem kapott 6-8at egy meccs alatt. :) -
Flashly #64301 gép ellen, mér online-ba nem suták a játékosok? :D -
onlineban nyomod, vagy gép ellen? :) -
Flashly #64299 istenem de béna lett idén a PES...
sztárfocistákkal játszok, mégis mire megfordul a labdával 6x elveszik, nemtudja levenni, elpattan tőle 3 méterre mintha fal lenne, a védekezés mocskos idegesítő, csak fut a játékos, nem is cselez semmi, 1 irányba fut, mégse lehet tőle elvenni, mintha burokba futna, közbe én a védővel már 15x elfutottam a JÁTÉKOS ÉS A LABDA KÖZÖTT... ez a legidegesítőbb!
ha meg becsúszok, akkor persze 1ből lefújja, és min sárga lap, ha szabályos ha nem... arról meg már nem is beszélek hogy van mikor csak 3. gombnyomásra fogadja el az utasítást...
és akkor most jöhet a kérdés hogy ha nem tetszik akkor minek játszok vele... mert nincs más focis játék, a FIFA úgy ahogy van kuka, a PES-ben bíztam, de nekem ez az idei verzió a grafikán kívül hatalmas visszalépés, mintha valami 10 éves gyerekeket kéne irányítani a játékba akik úgy mozognak mint a robotok... az emberváltás is ultrafos. Ha lenne pénzem XBOX-ra már rég vettem volna egyet és azon fifáznék, már nézni is kielégítő. Na mind1, most hogy ezt kiírtam magamból megyek vissza játszani újra felúzni magam :D