81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Külön feltöltőprogram?
    Az milyen? Gyorsabban fellehet tölteni a cuccokat vagy mi?

• Breki33
    Huuuuuuuu ez nagyon jó lett szerintem persze még a csíkok pontos helyén meg talán az árnyékon van még mit javítani, de határozottan tetszik

• Breki33
    szivesen

énis köszi megnézem
  • Breki33
    persze hogy van pl a filemanager és a külön feltöltőprogram

így mindig meg tudom nézni, hogy miket raktam fel nem kell keresgélni
  • Attelee
    Sikerült!Köszi!
    Parancsikont létrehozod az asztalon majd azon jobbegérgomb,tulajdonságok,
    Kompatibilitás,és itt lesz olyan h program futtatása rendszergazdaként.Ezt pipáld be,és utánna mindig ugy indul!
  • Nagyi2pac
    Vagy van valami extra amiért megérné regelni?
  • Nagyi2pac
    Ja én nem regisztráltam ám, de nem is nagyon akarok!:)
  • Breki33
    Itt lehet
  • Nagyi2pac
    Nem tudtam, de érdekelne hogy hogyan lehet megnézni!:)
  • Breki33
    Azt tudod hogy a multiuploadnál meg lehet nézni melyik országból hányan töltötték le amit felraktál?

Pl a Da Luz stadionom Kinában volt népszerű onnan 230-an szedték le :P
  • Breki33

• Nagyi2pac
    Valaki ezt írta az új kitserver-re:

Thanks J, new kitserver "system" works fine, now everythink can be separate, its great for upcomming patches, nice work
  • Nagyi2pac
    Jaa az..dehogynem olvastam de mint írtam nemtudom mi értelme van annak!
  • Breki33
    hát be kell másolni az exe-t a kitseverbe nem olvastad a leírásban?
  • Breki33
    hát úgy értem egy képre ennyit írtak volt hogy kiraktam egy stadiont és nem volt ennyi hozzászólás azt hittem erre nem fog írni senki

közben megcsináltam az árnyékokat a Da Luz-ban egy gond van ezzel, hogy itt pl nem tetszett a korábbi saras és így nem bírtam ki, hogy ne javítsam ki

ahhoz képest, hogy teszt nélkül csináltam nemis lett rossz

• Nagyi2pac
    Milyen külön exe?

Szerintem a GA patch-et meg úgy törölheted ahogy van mert az egy 0!:)
  • Nagyi2pac
    4 hsz?:D

Szerintem nem indultak be rá, csak most véletlenül több ember járt arrafelé és beköszöntek!:)
  • Breki33
    és külön exe miért kell?

én ilyen kijelzőt felsem raktam csak a gamingaccess patchban lehet az meg külön exe
  • Nagyi2pac
    Nem tudom, biztos valamit kevertél.:)
    Nálam most csak pár cucc van a kitserver-ben és minden jól működik, a patch-ektől meg inkább távol tartom magam, holnaptól úgyis elkezdődik a saját patch gyártása.:P
  • Terminátor14
    Pedig a parancsikonon kell :) Kompatibilitás fül.
  • Breki33
    ja és te érted, hogy az evo-web-en most miért indultak be arra annyian, hogy beraktam egy árnyék nélküli képet?

csak azért raktam, de hogy lássák dolgozom rajta erre több hozzászólás meg gratuláció jött mint máskor mikor teljes dolgokat mutatok be vagy rakok fel.
  • Breki33
    oké és szerinted a #64507-ben láthatót honnan veszi?

és miért kell külön exe bele?
  • Breki33
    De hol jobb egérgomb?

A start menüben indítom, de mikor csináltam neki az asztalon parancsikont ott nem láttam rendszergazdaként futtatás beállítási lehetőséget.

Total Commenderből szoktam eddig indítani, de ez most így nem jó
  • Nagyi2pac
    Nézd meg a kitserver/config-ban a beállításokat, biztos elállította a patch!
  • Breki33
    szerintem a kitsevernél a config-ba nézz be és állítsd be rendesen
  • Nagyi2pac
    Persze, így ugyanúgy működik mint az eddigi verziók!:)
  • Attelee
    Ha nem megy másként Jobb egérgomb,Tulajdonságok,kompatibilitás,és ott pipáld be h inditás rendszergazdaként!
    Nálam müködik rendesen Win7-64bit!
    Még olyat tudsz csinálni,h vezérlöpult,Felhasználoi fiókok,annak felügyelete,és ott lehuzod a csuszkát teljesen!Nálam igy van,mert nem látom értelmét h mindig kérdezösködjön ha csak másolni akarok valamit!
  • Attelee
    Sziasztok! Felraktam ezt : PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one,és
    elkezdett akadozni a játék!Mit lehet tenni ellene,ugy h megmaradjanak azért a csapat mezek!?
  • Breki33
    nekem azt hiszem azon van

csak most xp alól vagyok
  • Terminátor14
    Alapból ugye fent van a csúszka, én meg lejjebb vittem, asszem az utolsó előttire. :)
  • Breki33
    és így simán megy a kitserveres attach anélkül hogy az exe-t meg a settings-et oda másolgatnád?
  • Breki33
    nem megijedtem szimplán hülyeségnek tartom

most egyébként elindítva ilyen
    most ezt a 4:3-as scoreboardot nem tudom honnan veszi mintha a gamingaccesses patchban lenne ilyen újra az eredeti ronda labdakurzor van

Azért is mutatom ezt a képet, mert itt jól látszik a San Siro gyep és a csíkozás, szerintem egész jól néz ki alapból csak kicsit átszínezem
    csak ugye a csíkokat gondolom külön tárolja

• Nagyi2pac
    Én úgy csináltam hogy a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010 mappába telepítettem a kitserver-t, telepítés után kaptam egy kitserver2010 vagy valami ilyesmi nevű mappát, amiben bent volt egy kitserver mappa és a readme. A kitserver mappát meg a readme-t kimásoltam az exe-k mellé, mint ahogy a régi kitserver is volt, majd töröltem azt a kitserver2010-es mappát.
  • Gnome
    :)...átmásolod a kitserver2010 mappából az összes fájlt a kitserver mappádba és felülírod...nem kell megijedni.
  • Breki33
    és meg lehet úgy simán csinálni?

szerintem sincs értelme csak még jobban összezavarja az embereket
  • Breki33
    na megvan mégis a readme mellé kell

és előtte leszedtem az előzöt és így most jó, de nem értem miért jó ez és hogy most akkor a cuccokat át kell másolni ide?
  • Nagyi2pac
    Ja telepítős, de hogy ennek a variálásnak mi értelme van azt nem tudom...

Én miután feltelepítettem megcsináltam úgy ahogy a régi működött mert hogy most másolgassam az exe-ket meg másik exe-vel indítsam a játékot annak nem sok értelmét látom...
  • wright
    Igen erre gondoltam!
    Köszi!
  • Breki33
    szval van egy kitserver's manager program

azt írja

Quick steps to get Kitserver working with PES 2010:
    ===================================================

1. Copy the game exe (pes2010.exe) and the settings exe (settings.exe) here.
    2. Then run kitserver's manager.exe program, select those files, and click 'Attach'.
    3. Run kitserver's config.exe program, select the options you want, click 'Save'.
    4. Double-click on the game exe in this folder to start the game.

namost ahol a readme van -here az

F:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\Kitserver2010\README.txt

De a manager progi egyel beljebb van

F:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\Kitserver2010\kitserver\

Na ide bemásolva az exeket futtatva a managert nálam nem működott az Attach homb csak ha kiszedtem a Pes 2010-es exe-t

De nem értem ez mire jó miért kell külön könyvtárba a másikat nem kell leszedni remove-t futtatni?
  • Breki33
    mi ez az új kitserveres machinálás?

telepítős?????

megkérdezte a kitserver könyvtárat erre azon belül létrehozott egy
    kitserver 2010-es könyvtárat

és van egy, de miért?
    kitserver's manager program