81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Rob Reggae
    Nekem is hasonló véletlen... a problémám: Nekem az, hogy az új kitserverrel, amiben található a GDB mappa nem működik a mez. Szerettem volna kicserélni a fehér shortos Milan mezemet feketére, a pa mappán belül, átírtam mindent a txt-ben, hogy 138,"Club\Milan" avagy "SerieA\Milan" ez tök mindegy, ám mégsem rakja be, talán a benne lévő png-vel lenne probléma... A példa, ami az orosz válogatott, csupán egy numbers van, ami úgy tűnik tartalmazza a hát meg a short számait is... Előre is köszönöm a segítséget.
  • Breki33
    kitörlek? P
  • Pato97
    N@gyi2Pac van msn-ed és utána egyből kitörlek csak ...........
  • Nagyi2pac
    Valamit rosszul csinálhattál mert nálam működik, de nem érdemes elrontani az eredet szép mezeket ezzel!
    Ha valamit picit is félreírsz akkor már nem működik, figyelni kell hogy a mappanevek meg az amit beírsz az uni txt-be az teljesen ugyanaz legyen!

Különben csak a karszalagot nézted hogy változott e, a mezt nem?:P

• Pato97
    Van egy baj az hogy ha a kitserver\GDB\uni\map.txt-t megnyitottam és egy új sorba beírtam ezt: 138, "SerieA\Milan" oké minden rendebe volta addig amig nem léptem be a játékba és szürke meze volt az AC Milának .Utánna kitöröltema 138, "SerieA\Milan" és utánna betettem a 289 "SerieA\Milan" és semmi se változott a Ck karszalagon és ez miért van mindent úgy csináltam ahogy le van írva Miért van?:(
  • Nagyi2pac
    Ahogy elnézem 2 fajta uni txt van a kitserver\docs mappában, akkor nem tudom hogy melyik számmal fog működni...
    Ha 287-es számmal nem működik akkor a 287 helyett 289-et írj a map.txt-be!
  • Nagyi2pac
    Bár ha külön a BL-es mezeket akarod lecserélni akkor inkább pl. BL nevű mappát hozz létre a kitserver\GDB\uni mappában és akkor a map.txt-ben 287, "BL\Milan" legyen beírva!
  • Nagyi2pac
    Mivel ezek a Milan mezek már gbd-ben vannak ezért úgy kell megcsinálnod hogy a kitserver\GDB\uni mappán belül létrehozol pl. egy SerieA nevű mappát amibe belemásolod a Milan mappát (amiben ga, gb... mappák vannak) és a kitserver\GDB\uni\map.txt-t megnyitod és egy új sorba beírod ezt:

ha az alap Milan mezet akarod lecserélni akkor:
    138, "SerieA\Milan"

ha kimondottan a BL mezeket akarod lecserélni akkor meg ezt:
    287, "SerieA\Milan"

Ha ez megvan akkor elmented a txt-t és kész!
  • Pato97
    Különben msn-címem [email protected]
  • Pato97
    Hát azért szeretném lecserélni a mezt mert az szebb meg normális CK karszalag meg minden különben erről az oldalról töltöttem http://downloads.moddingway.com/index.php?file=1216 Különben nagyon szép munkátok van N@agyi2PAC és Breki33 szép munkákat készítettek

Forza AC Milan
  • Nagyi2pac
    Nem is tudtam hogy a Milan-hoz készítettek már mezeket...
    De miért akarod lecserélni amikor a Milan-nak így is frankó mezei vannak?
  • Breki33
    what?
  • Pato97
    Az AC.Milan mezcsomagot akarnék betenni és van benne egy patch PESEDIT.com 2010 PATCH 1.0 van benne
  • Breki33

ez alapján dt0c.img
  • Nagyi2pac
    Attól függ melyik csapatnak akarsz mezt berakni. Akinek alapból volt meze vagy akinek nem volt pl. angol, spanyol csapatok?
    Illetve használsz valamilyen patch-et?
  • Pato97
    elló a pesbe, hogy lehet betenni mezeket ? c:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img\ betettem és nem működött akkor hova kéne betenni? Előre is kösz!

FORZA AC MILAN
  • Nagyi2pac
    Én vonalzót nem szoktam használni, az fölösleges..

Simán kijelöléssel (Rectangular Marquee Tool) kijelölöd pl. az egyik csíkot és utána a kijelölést odébb viszed a másik csíkra, persze nem árt azért ilyen 280-300%-os nagyításban közelről nézni hogy lássad rendesen!
  • Breki33
    és hogy mérem le a szélességét?

mármint azt tudom, hogy odahúzom a vonalzót hogy ott kezdődjön, de ennél pontosabban
  • Nagyi2pac
    Hát egyszerűen, először csak random-ra húzok egy X szélességű csíkot majd azokat elkezdem másolgatni egymás mellé és amikor elérek pl. a 16-osig akkor kiderül hogy hány pixellel nagyobb vagy kisebb a 16-oshoz képest. Pl. nálam a vékony v2 vonalazásúnál úgy volt hogy az 5 és felesen belül pont kijött egyenlő méretűre, de az 5 és feles és a 16 között részen már 8 pixellel kisebb volt ha ugyanolyan szélességű csíkozást folytattam, ilyenkor jön az a szakasz amikor kicsit gondolkodni és számolni kell. Az 5 és feles és a 16-os közé 6 ugyanolyan szélességű csík fért csak be de így 8 pixellel el volt maradva a 16-ostól. Én ezt úgy oldottam meg hogy az 1-es, 2-es és 5-ös, 6-os csíkot 1 pixellel megtoldottam és akkor már csak 4 pixelt kellett elosztanom így az 5 és feles és a 16-os közti 2 középső, azaz 3-es és 4-es csíkot megtoldottam 2 pixellel és így pontosan érintkeznek a csíkok a felfestett vonalakkal.
    Ha leméred a PSD-ben ezeknek a csíkoknak a szélességét akkor lehet érhetőbb lesz hogy jött ki pontosan.
    A 16-os és a felezővonal közti részt ugyanígy kell megcsinálni de ott valószínűleg több szélesebb csík lesz.
  • penge96
    Futtasd le mindketőtt....
  • Pato97
    Helló a pesbe, hogy lehet betenni mezeket ? c:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\example-root1\img\ betettem és nem működött akkor hova kéne betenni? Előre is kösz!

FORZA AC MILAN
  • Roland10
    Become a legendnél a BAL-t vagy a BAL2-t kell futtatni?
  • Breki33
    jó de ezt hogy csinálod hogy pontos legyen?
  • Nagyi2pac
    Hát igazából a vonalak nem 100%-ig ugyanakkorák, úgy nem lehetne megcsinálni de úgy csináltam hogy csak nagyon kevés eltérés van a csíkok között és az egyenletesen eloszlik, így szinte nem is látható az eltérés.
  • Nagyi2pac
    Ja igen, azt láttam tetszik is, de külön layer-en jobb lenne! Majd lehet később megpróbálom kiműteni a koszolódásokat..
  • Roland10
    És olyat nem lehet csinálni a játékba,hogy legyen köd estefele?:)
  • Breki33
    és a vékonyat hogy igazítottad be a 16-os vonalához is?
  • Nagyi2pac
    Ja ebből a v2-es vékony függőleges csíkozást ajánlom, ha használni akarod, az sztem jobb!
  • Breki33
    nem külön layeren van a koszolódás hanem az alap gyepre rajzoltam fel
    majd megnézem de egyenlőre egy 64 bites win7-em van fent ami csak két giga ramot lát és nem tudom miért, illetve 4-et lát, de csak kettőt használ
  • Roland10
    Értem..
  • Breki33
    nem mert vhonnan felülrajzolja tehát én kiveszem a vonalazást és ő rárajzolja

pont ebből vannak gondok
  • Nagyi2pac
    Koszolódásaid? Nekem olyat nem küldtél..pedig jól jönne!:)
    A felfestéseket az alap gyepek alapján csináltam meg + a te régebbi felfestésedet is felhasználtam, de az is átesett egy kisebb javításon.

Igen mindenféle fehér-fekete csíkozás külön layer-ben van!
  • Roland10
    #64783 Szupi nagyon,de amikor esik az eső nem tudnátok ugy megcsinálni hogy a vonalak is legyenek sárosak..ne tök tiszta fehér?:D Nem ezekhez mondtam félre ne értessék.
    #64782 Ez is tök jó!
  • Breki33
    köszi majd karácsonykor
  • Breki33
    De hová tűntek az én fincsi kis koszolódásaim?

vagy lehet korábbit küldtem a legújabban elszórtan elhelyezkednek koszolódások és az alap konamist a kezdőkör jobb oldalán szebre készítettem és a a 16-oson belülit is jobbra cseréltem

a felfestés nagyon jó azt már akartam is kérni mert néha látom, hogy elcsúszik, de ezt hogy tudod miliméterre pontosan beállítani?

a fekete fehérek hoszábban és keresztben is megvannak külön layeren?
  • Nagyi2pac
    Nagyon jól néz ki!
  • Nagyi2pac
    Igen, de javítani nem javítottam inkább csináltam új csíkozódásokat:

Ez a psd a következőket tartalmazza:

- alap gyep (felfestések nélkül)
    - javított, pontos felfestések
    - vékony vízszintes (v.) csíkozás (cs.)
    - vékony függőleges (f.) csíkozás (cs.) - (2 verzió)
    - közepes vízszintes (v.) csíkozás (cs.)
    - közepes függőleges (f.) csíkozás (cs.)
    - vastag vízszintes (v.) csíkozás (cs.)
    - vastag függőleges (f.) csíkozás (cs.)

Mindegyiknél külön layer-ben a fekete és fehér csíkok.

Példák:
    - vékony vízszintes + függőleges csíkozás

- közepes vízszintes + függőleges csíkozás

- vastag vízszintes + függőleges csíkozás

Letöltés:

http://www.multiupload.com/RZRVLMT3FI
  • eZo
    volt egy kis időm, összedobtam egy ilyet, ha aktuális lesz cserélheted a mostanit :

közvetlen
    elérés
  • penge96
    Valaki megtudná mondani hogy miért lett kivéve(?) a Master League-ből hogy lehessen játékost cserélni?
  • Breki33
    Lehet mást is érdekel, voltam az Euronics-ban hdmi kábel ügyben, és rákérdeztem az ismerős srácnál a ps3-ra és hozzá a Fifa 10-re

nos utóbbihoz van most egy akció ahol 15 helyett 30%-al olcsóbban lehet venni ha veszel mellé bármi kiegészítőt.