81526
-
valaki magyarázza el léci h Master Ligába hogyan tudok igazolni??? Rámegyek a játékos igazolásra de soha senki se jön el. manchester uniteddel vagyok. -
a személyzetet hol és mikor tudom fejleszteni? -
1 féle van:)
Windows alap tűzfal,Win7-en
-
-
http://uploading.com/files/3c9ebbfb/PES_2010_FULL-GDB_ProEvo.ru_v.1.rar/ -
PES 2010 - Full GDB Pack collected by NightWish (ProEvo.ru) v.1
This pack have such teams with GDB kits:
ALL kits for EPL, BBVA GDB Folder, Seria A, Bundesliga, Eredivisie, 52 national teams of Europe(in map.txt - 33),
7 kits for other, Africa - 14 teams, America - 16 teams, Asia - 16 teams, Classic - 7 teams, Europe - 52 teams
[URL="http://uploading.com/files/3c9ebbfb/PES_2010_FULL-GDB_ProEvo.ru_v.1.rar/"]Download![/URL]
[URL="http://turbobit.net/1afdqysh9ron.html"]mirror 1[/URL]
[URL="http://extabit.com/file/28dxhgfva3jhc"]mirror 2[/URL]
Big thanks to:
Arsenal4life
Txak
Crocco
maiers
Tunevi
Pisoluzzo
GRAND BLEUs
pes-world
jvinu2000
Ukraine kit - Kolia V.
Russia kit - V@DER
Edxz101, Josemi, Nacho, Jvinu2000, JabiPro6, Aircriss89 and others great kits makers!
I aplogize to whom i'm forget.
Please, If you are an author of kits - write me about it, I will expand thanks list..
If needed - i will renew full GDB Pack, by adding the fresh kits (give me a links on it).
Thanks!
Little preview:
-
úgy hogy megveszed eredetiben -
szerinted szarabb szerintem speciel sokkal jobb
ne álltalánosíts ! -
milyen tűzfalból? -
Flashly #65210 komolyan mondom az idei PES-nél nincs idegesítőbb játék....
ennyire bután mozgó AI-t a fifa 07ben láttam utoljára...
BAL-ban, az összes csapattársam olyan suta hogy az nemigaz, ívelgetik fel a labdát csak úgy minden ok nélkül,
úgy hogy nincs is ott 1 játékos se... a kapusom olyan potyagólokat kap állandóan hogy a fotelemet szétvertem már.
az ellenfél kapusa persze szinte mindent megfog...
a védők végignézik ahogy az ellenfél elfut a kapuig, és simán hagyják lőni, ha pedig néha elakarnák venni a labdát,
akkor persze nem tudják... én csatárként a 45ös defence-emmel elöbb elveszem a labdát mint ők...
a játékosok mozgása hihetetlen gagyi, úgy mozognak amit én még
egy profi focistától se láttam... nemtudom ezeket honnan vette a konami....
ráadásul úgy pattan le a labda a játékosokról mintha egy darab fa lenne
a bíró szánalmas... idén szartse fúj le, akárhogy kaszálnak fel semmit se fúj, nincs előnyszabály, ha 1 játékos lesen
van ha játékba avatkozik ha nem lefújja...
a body balance-om hiába 85ös, a leggyengébb védő is simán leszerel, akármilyen helyzetben vagyok, ha "seggelek" átlép
rajtam és úgy veszi el... én persze akárhogy üldözöm a CPU-t az halálpontosan időben elpasszolja, és még elvenni se
tudom tőle, mert ő valami láthatatlan burokban fut...
örülnék ha a KONAMI kimenne pár igazi meccsre, amit felvesznek, és kielemzik hogyan is néz ki az igazi foci...
ha már elhívják Torrest, Messit, akkor ne csak a csillivilli reklámvideókhoz Mo-capeljenek, hanem a játékhoz is vegyenek
fel rendes mozdulatokat... és kérjenek segítséget tőlük...
a másik az igazolás... BAL-ban összevissza igazolnak, lehetetlen igazolások történnek... Lampard a Bayern-be? Nasri a
stoke citybe? Beckham a Wolverhamptonba? ráadásul 160 P-ér... ami a franctudja hogy micsoda... érted, 160 ér, amikor még
énis többet érek kezdőként... így mire odakerülök mondjuk a Chelsea-be, addigra az már 2 év után nem is Chelsea, mert minden
olyan játékos eligazolt onnan aki még 3-4 évig ott fog játszani...
ML-ben is trágya az igazolás... elküldöm az ügynököket igazolni, eltellik 4-5 hét, erre visszajönnek azzal hogy
az átigazolás megszakadt... semmi indok hogy miért...
bocsi de muszáj volt kiadnom a dühömet...
remélem jövőre azért fejlődni fog a PES, nem mint az idei, hogy a tavalyinál is szarabb... -
amúgy hogy lehet multizni a pes 10-el ? -
skacok hoyg tudom kiikatatni a pes-t a tűzfalból?
ah kiiktatom a neve mellől a pipát és indítok egy játékot akkor visszarakja ugyanúgy -
Lol kezdtem egy BaL-t és a Spanyol bajnokság helyén a Bundesliga 2. van, amit nem tok át állítani...még szerencse hogy nem rajongok a spanyol fociért... -
[Slayer67]I have updated Estadio da luz once again. I Think this is my best and final Version.
[COLOR="DarkGreen"]Summer Day Fine[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]Winter Day Fine[/COLOR]
-
[COLOR="DarkGreen"]Summer Day Evening Rain[/COLOR]
-
[COLOR="DarkGreen"]Winter Day Evening Rain[/COLOR]
-
[COLOR="DarkGreen"]Summer Evening Fine[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]Winter Evening Fine[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]Summer Night Fine[/COLOR]
-
[COLOR="DarkGreen"]Winter Night Fine[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]Summer Night Rain[/COLOR] -
[COLOR="DarkGreen"]Winter Night Rain[/COLOR]
Thanks Frenkie for the great San Siro!!! :WORSHIP: -
hát remete nehezen lennék
én nem ingyxen gondoltam
Szerintem a kitserverrel semmi gond sincs sőt a loadmixer még javít is a játék futásán a javításokat inkább új funkciók miatt adnak ki. -
Nem olyan nagy ...
te vagy a szekszárdi remete :P ? gondolom, ha neked is lenne hasonló korú/érdeklődési körű rokonod akkor te is őt részesítenéd előnybe.. Mondjuk inkább neki adom pes-t nevelő célzattal , mint, hogy fifával játszon pc-n :) !
online miatt nem kell csak ajánlott, mivel sajnos egyik résznél se volt olyan stabil a kitserver, hogy néha-néha ne lett volna gubanc !
ha a gép ellen játszok ami ritkán van akkor természetesen bekapcsolom a kitservert !
( nem véletlenül jelenik meg hetente javítás vagy újabb verzió a kitserverhez, sajnos közel sem tökéletes ) -
online miatt egyáltalán nem nem kell patchek nélkül játszani
én már nem bírnám az eredeti gyepeket konamis reklámtáblákat és hasonlóket
nagy a család? P -
az online miatt így is patchek nélkül játszok ( csak a hivatalosak vannak fent ), szóval ez a része egyáltalán nem gond a játékélmény kárpótol !
és ott a fifa is szóval most saját bőrömön is tapasztalom mi a kettő közti differencia konzolon !
a pc-s verziót már elígértem unokatesómnak, a 2009-es is ő kapta meg :)
-
Azt sosem írják oda, nehogy esetleg akinek legközelebb ugyanaz a gondja véketlen megtudja -
mivolt a megoldás? -
Pes 9-es és 10-es fű közötti eltérés hát elég érdekes
-
ja és autós játékot nem lennék képes gamepaddal játszani és FPS-t sem ! -
hiba volt szerintem patchek licensz nélkül tök szar a Pes konzolon
de a pc-st megveszem tőled féláron -
nem
engem csak a foci érdekel meg most a rally -
fifa már megvan tesómnak így én megvettem a pes2010-et(azaz a géphez csomagolva adták)
-
de pl forza 3at igen... -
hát konzolon én biztos nem játszanék pes-t -
Tegnap eljátszottam az utolsó meccsemet pc-s platformon a pes2010-el, ugyanis lecseréltem a gépemet egy csinos kis nettopra+egy xbox360!
azért vicces, hogy a pc-m árából így használtan is tudtam venni újonnan egy nettop+xbox 360 elit + pes2010 kombót
-
Megoldódott -
Help
Elindítok egy Master League szezont lementem és mikor beakarom tölteni a mentést ezt írja ki és utána hibaüzivel kidob. Mi lehet a gond??
-
arra is jó a tűzfal
-
"1.sokkal erősebbek lettek az ellenfelek"
LOL -
köszönöm -
tűzfalon tiltsd le a pes2010.exe-t és jó lesz újra a reklámtábla+stb logo... -
skacok most történt valami
amikor kiléptem még jóvolt aztán beléptem és ez fogadott,közben semmit sem csináltam
1.sokkal erősebbek lettek az ellenfelek
2.eltűntek az adboardok,helyette szar alap konamis van
3.mindenhol hülye konamis logók jelentek meg
valami 5let?