81526
-
nem tudom, csak xboxon frissítettem, de pc-re is ma jött ki
-
Nagyi2pac #65338 Ez ugye csak a dt0f.img-t cseréli le? -
2009.12.21 NEW Download Content Released!
NEW Download Content has been released during maintenance at 10:00 - 11:00 on 21/12/2009(GMT).
To implement this exciting new Download, go to SYSTEM SETTINGS then DOWNLOAD.
(To implement this new update, you would need to have installed the previous Patch.)
Our exciting new update due on 12/2009 features the following additions!
• Some of the latest footballs
• Some of the latest football boots
Please be aware that once the downloaded data has been automatically validated, any user generated team roster data or team formation settings will be lost. User generated player and team data (excluding formation settings) will remain intact.
All save files will remain intact.
Save data which is created whilst the download is being validated will be invalid once the downloaded content has been removed.
Only users who have downloaded content data which has been validated will be able to play online.
You can confirm each player's game version from Version of profile. The latest version is 1.03. -
töltsd le a legfrissebb DLC-t ! -
Balázs 17 #65335 hi, ez mi?
-
Erre van egy jó gyógyszer amúgy, amennyiben a PES Edit-es Patchot akarjuk használni. A probléma abból adódik, hogy vhogy a játék nem képes X-nél több csapatot egyszerre kezelni a Master League-ben.
Az unnamed11-es bin (vagy 12-es, amelyik a ligatartalmakat hordozza) - max 1104 lehet méretre, akkor nyugodtan hagyja elmenteni és visszatölteni, ellenben runtime üvöltés lesz.
A bat-ok semmit nem csinálnak, mint visszaállítják az eredeti kinézetet (ezért is lehet menteni), igen ám, de abban az elmentett játékban már nem nagyon lesz újonnan készített csapat - tehát BL-be, sehova nem sorolja be őket.
Megcsináltam úgy, hogy mindenféle bat-os cuccok nélkül mindent tökéletesen bármivel lehessen játszani, ugyanakkor a holland csapatok sem vesznek ki, a 4 nagyobbat ki lehet választani vmint be is sorolja ezeket a nagyobb európai küzdelmekbe is.
Tulajdonképpen a csapatok unnamed11 (vagy 12)-be történő dobálásával meg lehet oldani, igény szerint, attól függ, ki milyen csapatokat akar.
Én megcsináltam Német másodosztályra és Angol másodosztályra is. -
van egy ilyen kis progi: banner maker a neve és 3.1-est tudtam beszerezni, de már van újabb is asszem -
Megosztanám néhány tapasztalatomat amit eddig szereztem xbox360-al:
Kb egy az egyben ugyan az mint pc-n leszámítva, hogy gördülékenyebb a játékmenet, nincsenek azok a fura ütközéses, csúszkálások, toporgások, mint pc-n !
Az online játék lag mentes, vannak is szép számmal, teljesen jó az egész !
Beszereztem a fifa legújabb kiadását is, és azt kell mondanom, hogy baromi jó lett, egyetlen hibapont az, valahogy nem érzem annyira realisztikusnak mint a konami játékát, valahogy a fizika és a játékmenet bizonyos elemei jobbak a PES 2010-ben !
Egyenlőre még mindig többet játszok a pessel mint a fifával, valahogy ezt szoktam meg az utóbbi 5 évben :) -
Mivel is készíted? -
Hello !
Előrehozom, hátha már elfelejtetted :)
karácsonyi banner -
Még egyszer ki tudja hányadszor leírom.
1. Ilyen kérdéseknél írjátok már le mi van fent pl a hivatalos patchek közül.
Nemtudom már hányadik kérdés itt és máshol is ahol a kérdező azt gondolja majd mi ezt kitaláljuk............
2. Bár én mostanában nem használom ezt a patchet, de annyiszor szerepelt már itt ezért szerintem a felrakás menete
Alapjáték
1.01-es Konami patch
1.02-es Konami patch
Játékon belül System Settings/Download...(ekkor töltöd le a DLC-t)
(vagy leszeded külön)
PesEdit patch hivatalos patchet már használó és kezelő verziói
Ezenkívül a telepítési leírásban le van írva, hogy milyen bat-okat kell futtatni, de mivel nem használom ezt majd Nagyi2Pac szerintem elmagyarázza nekünk részletesen. -
Poolfan #65328 pes edit 1.01 van fent,s ha elmentem az ml-t ,mikor újratöltöm hibát ír ki,és kilép a játék!!! lécci valami orvosság erre!:) mert amúgy nagyon jó a játék! -
Professionalon vagyok,
Exhibitionben pl. PSV-vel is kikaptam vmi román csapattól 2-1-re, hasonló kalibereket kell elképzelni -
Sziasztok,
Annyi kérdésem lenne, hogy van szerintetek különbség a Master League-s játékmenet és egy sima Exhibition játékmenet közt? Tapasztaltatok ilyesmit?
Ugyanis, nekem túl könnyűnek tűnik a Master League...másodosztályban vagyok, 1860-nal (nem egy világverő banda), gólt kapni benne szinte lehetetlen, simán le lehet hozni nullára minden meccset (kupában döntőben vagyok, Bayernt és werdert is odébbtettem...) - míg sima exhibitonben eléggé izzasztó minden meccs, bőven nagyobb csapatokkal is.
Van erre vmi ötlet, hogy mitől van ez, vagy vmi infótok van erről?
Köszönöm előre is -
Hy! Vkinek nincs Abate arca a játékhoz?? -
Jahooo #65324 Felraktam a Pes-edit Patch 1.3-at. Szeretnék a Manchesternek BL-es mezt berakni a bl-es meccsekhez GDB-s módszerrel. Meg is néztem az uni_org.txt-t hogy mi a csapat száma: 282
A baj csak az hogy a pes-edit patch ehhez a számhoz ÚjZélandot renelte. Ilyenkor mit tudok csinálni? Meg tudom valahol nézni, hogy akkor a Bl-es Manchesternek mi a száma? Légyszi ha valak tud segítsen. Köszi. -
Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy sikerült feltennem az sm patch-et és arcot hogyan lehet betenni?? Még anno a 09-be azt hiszem, hogy a pes fan editorral megnéztem a játékos számát és a megfelelő mappába bemásoltam a itserveren belül. De itt a pes 10-nél nem tudom, hogy hogy működik ez. Vki tudna segíteni?? Előre is köszi! -
próbáltam,nemrossz
de sztem próbáld ki hogy neked hogy tetszik,csak egy fájlt ír át amit utána visszatehetsz ha nem tetszik -
fodorpetii #65321 ezt ki próbálta már vki? -
fodorpetii #65320 Várhatjuk a panaszkodást a nagy Gifért :D
Amugy szép Gól... -
Tipikus chelsea gól...Anelka lefejeli az előreívelt labdát, Lampard meg berúgja 20-ról:
amúgy ez az SMPatch 3.9 sztem jó lett...most volt időm csak megnézni sajna...:) -
Nagyi2pac #65318 Igen van a DLC meg a hivatalos patch ami meg telepítős! -
Azt tudom csak úgy emléxem hogy a multkor azt mondtátok h két fajta van...DLC meg valami más is..:D -
Nagyi2pac #65316 Játékon belül a System Settings/Download-al letölthető hivatalos frissítés! -
Nagyi2pac #65315 Szinte bármelyikkel, a normálisabb patch-ek közül pl. a PESEdit és az SM patch is tartalmaz Bundesliga-t! -
fodorpetii #65314 Ha ezt valaki ki próbálta írjon már vélemény kíváncsi lennék!! -
Mi az a DCL? -
icemankimi #65312 melyik patchel tudom betenni a bundesligat??? -
Nagyi2pac #65311 Hamarosan új DLC?
Upcoming Download Content Release
The Download Content due for release on 21/12/2009 (GMT).
* Download times may be subject to slight changes.
http://www.konami.jp/we/online/2010/index.php?tg=gb&pf=pc -
uhh na erre kiváncsi vagyok
pontosan ezeket kezdem utálni a játékba amiket ez javít -
Nagyi2pac #65309 ZhekoN: Realistic Gameplay PES 2010 (Without a heavy ball, with adequate refereeing)
That's what changed v10.1.0:
- Increase the number of fouls refereeing& .
- Office bots a little manual.
- Removed game in one touch.
- Understated inhuman pressure.
- The ball is jumping across the field, it is no longer a billiard ball.
- Receiving more realistic.
- Control and development of the attack not only through the flanks.
- More plastic struggle
- Ability to give good transmission in the cut.
- Improved feint for weak players.
- Any changes made with reasonable skill aisles and do not violate the tactics sliders.
Added to v10.1.1:
- Connections extreme defenders and wingers slightly improved.
- Long-distance transmission of more dangerous.
- Improved attacks have a PC, now they will cause more strikes if I will come out of the shock position to delay it will be less than previously.
- Attacking removed "delay", or minimized to a minimum.
- Featured sliders compactness and supporting player in a real situation.
- GK in the position of defence, in theory should prevent unnecessary exits from the gate.
Added to v10.1.3:
- Underestimated the acceleration ... slightly
- Improved dribbling
- Improved jumping
- Changed the sliders Defensive Line, Player Support
New TEST version OF ZhekoN v.10.1.5 for Konami Default 1.0
http://files.wyw.ru/wyw_file?id=4172967
Egyik hozzászólás:
"I tested it, and it really seemed good!" -
1. First use WinRAR or 7-zip to open your iso.
2. Extract EVERYTHING into a folder.
3. Use DkZ Studio 0.90 (it must be 0.90) to open the extracted 0_text, save it once again and replace the old 0_text.
4. Use Game Graphic Studio to open the new 0_text, import the downloaded .bin file(unnamed_5803.bin).
5. Start UMDGen, drag-drop all files in the folder into UMDGen and rebuild it as ISO or CSO.
6. Done!
Valaki lefordítaná?
-
icemankimi #65307 master ligát elkezdtem és nyomtam pár jó meccset elmentettem és amikor be akarok lépni a mentésbe valami olyat ír ki, hogy valami hiba van a pes 2010 exe fájlban.
Az miért van? -
jo ez nagyon..sztem 3 mega meg nem gaz.....amikor en tettem be kb 4 kepet, egyenkent 3 megasat...nah az mar tenyleg gaz volt:P -
fodorpetii #65305 Nem lehet minden kívánságot teljesítenni -
Most akartam elkezdeni egy kupát a Bl-sorsolás alapján, de nem lehet! Eddig mindegyik verzióban lehetett sima kupát játszani, ahogy azt az ember beállította és akárhány csapattal, de ezt most kivették, és csak az előre betett 5 féle van! Elég nagy hiba... -
de nem 1 darabot szoktak betenni nap mint nap, így egy oldal elérheti a 20 megát is, azt meg kivárni -
jajj istenem ne fárassz már :DDDDDD
gondolom valami szar 56kb-os neted van hogy nembírja a gifemet..még 5évvel ezelőtt oké volt hogy megbeszéltük h 1megás gifnél nagyobbat ne,de manapság szerintem nem halsz bele ha egy oldalon beficcen egy 3megás gif
kicsinyíteni meg nem fogom,mert szerintem egy ilyen kurvaszép akció megér egy jó mínőségű gifet -
szerintem tudna. -
ennél nagyobbat nem tudtál volna betenni?