81526
-
de máris feltűnó, hogy most regeltetek be P -
Balázs 17 #65539 már csak 292szavazat kell:)
-
Én is leadtam az óhajom! 
-
Nagyi2pac #65537 Ja ok, csak nem egészen értettem hogy ez a kérdés most mire vonatkozik, mert támogatni mindent és mindenkit lehet!:) -
én azt írtam senkit:D csapatot kéne szerintem, nem fontos infó csak megjelenik az adatlapodon -
Nagyi2pac #65535 Regisztrációnál ide mit kell írni, mert úgy nézem mindent ki kell tölteni..:
Who do you support
? -
megvan a szavazás -
Na srácok közzé tettem a pesfan.com-on egy szavazást ami Magyar kommentár implementálására irányul valamelyik következő Pes részben.
Azzal mindenki tisztában van, hogy ez nem biztos, hiszen minden hónapban 1 tanács jut el a Konamihoz, de próbáljuk meg lehet, hogy hamarabb megcsinálják a vártnál, hiszen egyszer úgy is sor kerül rá.
Szóval szavazzatok, még 7 ország van körülöttünk ahol szintén beszélnek magyarul, nem egy veszett ügy szerintem.
Szóval regisztráljatok és szavazzatok itt a link a szavazáshoz:
http://forums.pesfan.com/showthread.php?t=227412
Nyugi nem spam, nem pénznyelő oldal, nézzétek meg. -
Nagyi2pac #65532 Mármint ilyen grafikai cuccokat csinálni pénzért, vagy egy ilyen nagyobb cégnek dolgozni? Gondolom mindkettő jó lenne!
Különben én is szeretnék valami ilyesmivel foglalkozni, tök jó lenne főleg hogy nem ingyen csinálnánk azt amit most csak "hobbiból" csinálunk!
-
nem teljesen komolyan, szeretnék egyszer ilyennel foglalkozni -
Nagyi2pac #65530 Igen emlékszem arra, de azt hittem hogy csak úgy viccből írtad hogy írtál nekik! 
Ja az biztos hogy te jobbat tudnál csinálni!
Ha lenne arra reális esély hogy a konami-nak lehessen dolgozni akkor én is írnék nekik, mert bármelyik grafikai cuccot jobban meg lehetne csinálni mint ahogy azt ők megcsinálják!
-
Nagyi2pac #65529 Az biztos hogy nem kamu és az is hogy egy próbát megér! Viszont hogy ebből lesz is valami azt kétlem...magyarokon kívül szerintem szinte senkit nem érdekel a magyar kommentár. Arra meg kíváncsi leszek hogy hogyan fog összegyűlni több száz szavazat annak ellenére hogy nem is tűnik az olyan soknak!
Lehet én is regisztrálok, már csak azért is hogy megnézzem a többi szavazást illetve hogy azokra is szavazzak, ha úgy látom hogy jó ötlet! -
természetesen korábban írtam is erről
ez még pes 9 előtt volt azt hiszem
simán úgy érzem, hogy jobban meg tudnám csinálni és pénzért ezt csinálni
nemlenne rossz.
ja kitserveres ügyben Juce írt a repülőgépről
"guys, i was on vacation. No internet... but i did some more work on kserv module and the support for extra kits. Hoping to release it in the next few days, definitely before the New Year " -
Nagyi2pac #65527 Te komolyan írtál nekik?? 
-
"Approved Suggestions
When a suggestion achieves 100 or more yes votes it is moved to the approved suggestions forum, the top approved suggestions are then submitted to Konami each month. We do this so that only the suggestions that are really wanted are sent. If a suggestion is good enough it will achieve approved status very quickly.
What suggestions are submitted to Konami
Only the top voted approved suggestions each month are passed on to Konami. If everyone votes for the best suggestions these are the ones that will be passed on. As the suggestions are passed on we will create a list of those suggestions submitted so far. We only submit the top suggestions as we only want those that enough people have requested, the more votes a suggestion gets the more proof we have its required.
Do these suggestions really get given to Konami?
Yes Konami have officially requested that we get ideas and features from PES Fans to help improve the game. So now you have an official line of communication with Konami that you can voice your opinions.
What happens when my suggestion is submitted to Konami
Once your suggestion is officially approved and submitted to Konami you will become officially part of a new group of PES Fans 'PES Heads'. This will give you further access to inside PES information where Konami may ask you direct questions and for further feedback regarding your suggestion.
Who are PES Heads?
PES Heads are a very select group of users who have had suggestions officially submitted to Konami and have become part of the officially recognised feedback group. PES Heads are regarded as users with good ideas on how to improve PES! "
Szerintem nem kamu, egy próbát megér... -
egyébként ezen az oldalon már rég regisztrálva vagyok -
Inkább realista
Ha pesszimista lennék nem írtam volna korábban a cégnek, hogy részt vennék az új rész megfelelő minőségű füvesítésében P
Fifa-s magyar kommentár ügyben egyetértek az előttem szólóval -
Az evo-web nem olyan oldal...amúgy már legalább száz szavazást indítottak különböző dolgokban azt hiszem háromszáz szavazat után kezdik komolyan venni. Nézzetek szét az oldalon, egy klikkelésért megéri regisztrálni mert ingyenes és még lehet is belőle valami.
Pesszimista honfitársaim...:P -
és gondolod a 20. ilyen fórumot komolyan vennék, mert magyar?
az evo-web-en is van ilyesmi fórum érdemesebb oda írni sztem. -
Nagyi2pac #65521 Nem lenne rossz magyar kommentár PES-hez, de ha olyan lenne mint ami a FIFA-ban van akkor nem kéne mert az egy sz*r...
Különben szerintem semmi esély rá hogy legyen! Meg ha már itt tartunk akkor inkább olyan szavazásokat kéne indítani ahol le van írva hogy milyen nagy hibákat kéne javítani a játékban szerintem a kommentátor lenne az utolsó dolog amit változtatni kéne mert ennél vannak sokkal fontosabb javításra szoruló hibák a játékban amik nagyon zavaróak!
Különben nem rossz ötlet!
Egyszer lehetne egy olyat csinálni hogy itt SG-n megbeszéljük hogy mik a játék legnagyobb hibái, mit kéne újítani, javítani megfogalmaznánk angolul aztán egy nagy csoportban mennénk a pesfan.com-ra hogy ezt közzé tegyük!:) -
kazuma89 #65520 ------------------- Playstation 2----------------------
Peseseknek 1 kis segítség(PS2)...
Pes 2010hez jött ki 1 pecs amiben az összes csapat licenszelve van(tökéletes nem gagyi munka!!)
(Végülis ez nem 1 pecs hanem 1 options file amit fel kell másolni a memóriakártyára....
E szerint csináljátok meg, érthetően le van írva....
(Ja és FMCB szükséges hozzá hogy a file kezelőn keresztül fel tudd másolni)
Letöltés után lessz ugye 1 .max file...->ps2 save builderrel megnyitod...
A Root/ID sorában található névvel készts egy új mappát(Értelem szerűen ez legyen a mappa neve).
Utánna a Root/ID alatti fileokat extractolni kell ebbe a mappába...
Igy kész is van csak pendrive-ról fel kell memóriakártyára másolni a mappát amit létre hoztál...
Remellem érthető volt :D
S2-PES2010 UK-version) error_1205 OF Final version
-Correct names for all clubs and national teams in lower case
-Correct names for all club, national, hidden, ml youth and old players
-Duplicate players replaced with real players
-All transfers done
-EPL players numbers assigned
-EPL league kits+amblems+logos done
-Spanish La Liga kits+amblems+logos done
-National kits+amblems done
-All Champions league teams added in Other teams and kits+amblems+logos done
(APOEL FC, VfB Stuttgart, FC Bayern Munchen, VfL Wolfsburg, Debreceni VSC,
Maccabi Haifa FC, FC Rubin Kazan)
-Some Bundesliga teams added in Other teams and kits+amblems+logos done
(SV Werder Bremen, Hamburger SV, FC Schalke 04)
-Correct names for all stadiums as: "Wembley Stadium, London (ENG)"
-Arsenal and Bayern U-17 teams replace two pre-career teams in BAL mode with real kits and amblems
-99999 points
-player names, logos and amblems fixed thanx to tolinho
I Patch/Options File Europai, Pal-os játékokhoz I
videó
-
Én támogatom az ötletet. Annak idején nagy Fifa fan voltam, de már kiábrándultam belőle nagyon. És az én véleményem is az, hogy mostmár nagyon érik az, hogy a fifát össze vissza verje a pes és letolja a trónról. -
Köszönöm a segítséged!! -
Sziasztok, kéne egy kis segítség...igazából a tököm tele van és tele lesz, mivel a fifa nem feljleszti a kommentátort pc-re így ugyanazt kéne átpakolnom évről évre...idén még megcsinálom de!
Nem lenne jobb magyar kommentátor a peshez? Szerintem elért már a konami oda, hogy nem kell sok ahhoz hogy letaszítsa a trónjáról a fifát, amit csak a licencekkel és több nyelven történő forgalmazással meg persze a nagy múltjával tud megtartani.
Létezik egy pesfan.com nevű oldal, amit a konami stábja figyel és ahol szavazatokat lehet indítani..tudom a legtöbb ilyen oldal nem igazán működik..de ez igen, hiszen olyan játékról van szó amit évről évre kiadnak és a konami figyeli a visszajelzéseket.
Szóval gondoltam regisztrálok az oldalon és indítok egy szavazást, de ott ezt ugye mindenki leszarná, szóval regisztráljatok legyetek szívesek és szavazzatok. A részletekről majd írok később , merre mi van az oldalon.
Én gondoltam Méhes Gáborra, Tóth Csabára, Horváth Ferencre vagy Fülöp Lászlóra. Az egyértelműen nehezíti a Konami dolgát hogy nincs szerintem magyarországi kirendeltsége, de Németország egy köpésre van és ott az európai központ. Szerintem egy próbát megér, főleg úgy hogy fillerekért elvállalnák a mi drága kommentátoraink szerintem.
-
Etelkozi Vata #65516 Hi!
Jól látom, hogy az 1.03 exe-hez nincs még működő kitserver? -
Nagyi2pac #65515 A tavalyi leírásom alapján meg lehet csinálni:
http://peshungary.hu/vegigjatszas/Archaj_relinkeles_PES_2009_Editor_segitesgevel
Csak be kell helyettesíteni néhány szót hogy a PES 2010-re vonatkozzon:
PES 2009 Editor = PES 2010 Editor
Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save = Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
PES2009_EDIT01 = PES2010_EDIT
üres arcok: 1916-tól 2226-ig = 1660 - 1758
üres hajak: 5508-tól 5818-ig = 5234 - 5332
kitserver/img/cv06.img = kitserver\example-root1\img\dt0c.img
Az egyenlőségjel utániakat helyettesítsd be a szövegbe és akkor már a szöveg kompatibilis lesz a PES 2010-el!:)
Itt a progi amit használnod kell:
PES 2010 Editor v1.8.1
De az általad relinkel-t arcok, hajak el fognak veszi ha felrakod az SM patch következő részét és akkor újra relinkelned kell őket!
-
Nekem mindent megtalál kb egy hónapja újra jó
-
Köszönöm a segítséget! Mostmár ugy tűnik, hogy jó. Annyi kérdésem lenne még, hogy olyan arcokat amik nincsenek benne a patch-ben mint pl Bastos, vagy Cissokho azokat hogyan tudom betenni?? -
Nagyi2pac #65512 Jah, csak az a baj hogy nem találja meg azt amit beírok...
Van valamilyen szabályzat arra hogy mit lehet és mint nem lehet beírni a keresőbe, mit talál meg és mit nem?
Elvileg minden beírt szót, kifejezést, szöveget meg kéne találnia ha az már le lett írva hozzászólásokban, nem? -
a már jól működik azt jelemti : újra tökéletesen működik -
Nagyi2pac #65510 Milyen kapós lett az 1.2-es DLC!:)
Tessék:
1.2 DLC
Ide kell bemásolni:
ha Windows XP-t használsz:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
ha Windows 7-et használsz:
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
-
Vki tudna linket adni, hogy külön honnan tölthetném le a dlc-t?? Az 1.02-es patch-hez? Köszi előre is! -
Nagyi2pac #65508 Kereső?? Lehet hogy működik de arra kíváncsi lennék hogy hány szó, kifejezés a kapacitása mert én eddig még semmit nem tudtam megtalálni vele amit kerestem... 
De érdekes mert ha beírok valamilyen teljesen más szót a keresőbe, amiket kiad találatokban meg bent van az a szó amit előzőleg nem talált meg! -
Nagyi2pac #65507 Nem...de ki tudja...
Igazából már kellene hogy legyen hozzá új kitserver mert ez a patch nem most jelent meg..
Lehet juce (a készítő) is tört játékkal játszik?:) -
punkers #65506 oké azt hittem, hogy az 1.3 után lehet letölteni az uj dolgokat is... -
egyszer Nagyi2Pac kilinkelte ide, de neked kell megkeresned. kereső már működik -
de azóta kijött újabb patch
egyértelmű, hogy download az újabbat tölti le...... -
punkers #65503 esetleg linket tudnál adni hogy hol tudom letölteni magában a dlc tartalmát? -
punkers #65502 igen letöltöttem, de a multkor is letöltöttem és jól működött
megpróbálom ugy hogy külön töltöm le nem a játékba -
Az új kitserver után új kompatibilis patch is kell majd