81526
-
Danyi #65621 Ne haragudj, tudnád linkelni esetleg?
Más: Miért nem tudok Master Leauge-ben igazolni??? Hiába van vagy 300000 euróm, hiába keresek meg olyan játékosokat, akik utolsó évüket töltik egy adott csapatnál, hiába nyertem meg mindent a szezonban, hiába állítom át beginnerre a játékot, egyszerűen nem tudok jó játékost igazolni (75-99 közötti értékűt)...
Volt olyan, hogy én meg egy hozzám képest sehol se lévő csapat tett ajánlatot a játékosért, és a sehol se lévőhöz igazolt...
Más. Become a legend (2. szezon után)-Bevallom ezt nem Top Playeren játszom:
BL-ben gólkirály vagyok, legjobb játékos, stb. Benne votam a "World Team"-be, meg az "Euro team"-ben is, azonban a "World footballer of the year" címet Fernando Torres kapta, amikor a 'Pool 8. lett, én meg első az Astonvillával+kivittem Magyarországot az EB-re... A "Europian Footballer of the year" Totti lett, amit végülis beláttam, hiszen Ő lett az EL-ban a gólkirály (én meg a BL-ben, sebaj...).
Kíváncsi leszek most mik lesznek a díjak. Azóta a Rómába igazoltam és a 3. szezont ott játszottam le. A BL-ben egy meccsen sem léptem pályára, hogy kiessen a Róma, és bezsebelhessem az Európa Ligát is. Meg is lett, ott elhoztam mindent (MVP,Assist,Gólkirály). Aztán megnyertem az EB-t. A vicces az, hogy még csak gólt sem kaptunk.
Most várom, hogy mi lesz az idei ítélet... Amúgy az összes statisztikai mutatót vezetem, az átlagom 7.52... -
billdm #65620 Ok
Hungary vs..REAL..plsssssss:) -
Nagyi2pac #65619 Nem tudom hogy miért de nálam most már működik a kitserver...pedig nem csináltam semmit tegnap óta csak annyit hogy újra attach-oltam. Tegnap már mindennel próbálkoztam hogy beinduljon de meg se mozdult annak ellenére hogy sikerült attach-olni az exe-ket...szóval elég érdekes.
-
2vs2 Hungary vs ? -
Balázs 17 #65617 ezért játszok magyarok ellen
felidegesített engem is real+barca
cronival végig viszi aztán gól játék.D -
billdm #65616 Ez az online amúgy egyre humorosabb lesz...
Egy meccs abból áll,keresel valakit,ha peched van barca.real chelsea manchester..
90% ban az van,amúgy...:)
Ezen túlverekszed magad..következő izgalom,milyen a kapcsolat vajon.
Elindul a meccs...nos konkrétan rohanás a széleken.. beívelés a védők mögé,a kedvencem mégsem ez..
A 70 m es szabadrúgások kapura ívelése.
Egészen komikus tud lenni!
Ugyanis a játék bugja ez..a kapura ívelésből MINDIG baj van!
A legjobb ha jó magasan repül a labda.
Gyakorlatilag mindenki ezt játssza fent.
Betesz előre egy 190 körüli embert..LEHETETLEN elfejelni előle.
Kapus áll,hátvéd hátrál.
Lassan olyan szoba nevek lesznek nem csak..no barca real..hanem no ívelgetés-
Másik nagy kedvenc a 11 es rúgás meccs közben..
Hát ez frenetikus!!!
Bíró,kapus..nem ismétlem,felesleges!
Egy szó mint száz,idén is kaptunk egy aranyos árkád játékot,sajnos.
-
köszi már megkaptam nagyon jó -
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/190 -
csabicsabi #65613 Nekem működik rendesen az új kitserver. -
Pontosan milyen kiegészítés ez?
Mert én általában Firefox-ot használok most pl 3.6 béta 5-öt de itt sem link alapból -
Nálam mintha működött volna, hacsak nincsen sárga kék labda alapban a játékban.
De videokártya visszacsere plusz amiatt, hogy stadionok meg egyebek most alapból benne vannak, nem biztos. -
billdm #65610 Nem,nem működik.Hibás valamelyik modulja. -
Nagyi2pac #65609 Nálatok működik az új kitserver?
Mert én attach-olom, ki is írja hogy sikerült meg minden de a játékban semmi eredménye... -
d-padon van alapból a csel
jobb analógon a manuális pasz
cselezést írtam korábban részletesen, hogy lehet pl L1 megnyomásával jobb analóg -al is lehet R2 bal analóg d-pad kombók videóval stb. -
Igazán lehetne már vmi játékmenet vagy bíró paccs...
16-oson kívül még csakcsak foci szabályok működnek, de azon belül inkább rögbi. Szabad a vadászat, nekem még soha nem fújt be semmit.
Vagy úgy gondolták a készítők, hogy az az újítás tizenegyesek rúgásánál, hogy nem lesznek? -
Sziasztok!
Master Leagueben, amikor a kezdő csapat tagjainál megtelik a csúszka (vmiféle tapasztalat lehet?) akkor mit kell/lehet csinálni? W. -
Balázs 17 #65605 bal analóg karral játszok
dpadon van az a gyors passz vagy mi (nem használom)
jobb analóggal meg ugyanazt csinálom mint ballal
akkor hogy lehet itt cselezni?:D
remélem érthető:D -
Balázs 17 #65604 communityn mikor vannak fent emberek? -
Sanyi ki volt írva, nemtom mi a bajod. :) -
Ne szivass. :D -
billdm #65601 Én azzal küzdök..végre ne fake nevek legyenek online..
Ezt tettem fel Kit Online Collection 1.4.1 by MxSoniC..
De nem megy...
Én vagyok balfék?....:) -
Jaja, de annak speciel nincs köze a PEShez. :) -
Én egyenlőre a videokártyámat viszem vissza, hogy kicseréljék
meg most inkább rallyzok
Roland úgy hallottam pestre költözött -
Tegnap letöröltem az összes ML, és legend mentésem. Kicsit túlzásba vittem. Szigorúan csak 2v2.
Breki, mikor lesz meg onlineod?
Kellene egy 4. ember 2v2höz.
így szóba jöhet: billdm, Rol (ha megveszi), Te, én. Lehetne játszani néha. :) -
billdm #65597 Mindig elfelejtenm..mivel firefoxomban linkkénmt szerepel..kiegészités miatt.:) -
köszi
de miért nem linkként? -
billdm #65595 http://www.pes-patch.com/2010/01/kitserver-9-20-by-robbie-juce.html -
-
Nem kívánságműsor. -
jobb szélső vagyok, leigazolt a barca és csatárként játszat...Ibra meg kint van a szélen...fasza, ugyanis vagyok vagy 150XD
nem lehet vhogy kérni az edzőt h ne ott jácccccak?:D:D -
Steve1988 #65591 dlc-k? :) -
próbáld meg a nodvd-vel
dlc-ket letöltötted? -
Steve1988 #65589 már rég nem peseztem, újraraktam a win7et, telepítettem a PES-t, és felraktam sorrendben a 1.01, 1.02-t és 1.03-t és sehogy sem akar elindulni a game :) rányomok az exere és nem történik semmi... valaki találkozott már ilyennel? 1.02-vel még semmi gond nem volt, de ugye online miatt kell az 1.03 -
én 1.2-esre raktam és simán felment -
nem kellenek
nem működik, várjuk a kitservert
addig érdemes img-be pakolni gs-el -
Sziasztok. Sajnálatos módon 2-3 hónap kiesett nálam a játékból...
Az utolsó frissítésem még pesedit 1.01 patch volt.
Ahogy olvasgattam, egyre többen ajánlgatjátok az SM patchet. Utána néztem, a legfrissebb a 3.9 a kérdésem a következő: elég ezt az egy patchet felrakni, vagy kellenek az ez előttiek is... (3.7-3.6 ezekre gondoltam)
a patch működik a hivatalos 1.3-as patchcsel?
esetleg ajánlhattok más kiegészítéseket is, ha van jobb. Előre is köszönöm. -
Gabinnyo #65585 Gyanusan nincs feltelepitve a ket korabbi patch (1.01 éa 1.02) -
1.03as peccset akarom feltenni,de ezt a hibát dobja ki...ha játékon belül akarok frissíteni akkormeg installation failed :| tudtok rá vmi megoldást?
-
Ez meg mitől lett ilyen szép?
Vagy alapban ilyen?
-
Nemis kellett más hozzá csak egy graphic studio és hip hopp kész lett
kb 5-10 perc alatt megvolt
még eredményjelzőn filózom, meg a zászlókon, hogy később okozhat-e keveredést ha alapból benne van