81526
-
kár sokkal értelmesebb lenne ilyet készíteni most -
Nagyi2pac #66271 Hello Breki!:)
Majd biztos lesz az is, csak az nem a peshungary jóvoltából.:P -
Hello
Inkább egy jó VB patch kéne -
Nagyi2pac #66269 -
Nagyi2pac #66268 Hi all! 
Elég rég jártam errefelé, gondolom hiányoztam mint a fejfájás...

Hamarosan elkészül a HUN patch, ami a magyar bajnokságot "varázsolja" be a játékba, akit érdekel annak itt van egy kis ízelítő:
http://peshungary.hu/hirek/HUN_PATCH_2010 -
Sziasztok.Feltettem a Pes 2010-et majd utána 1.3 patchet és végül az 1.5 patchet.Találkoztam egy hibával hogy az edzéseken tiszta fekete a mez mind két csapatnak.Mi a gond vele?? -
Dave8814 #66266 Véletlenül nem tudjátok milyen program kell ahhoz, hogy a Magyarzászlót át tudjam alakíta a címereknél, és hogy a kapitányi karszalagot is kicsit kidíszítsem:D, ha egyáltalán valahogy lehet-e ilyen? -
generush #66265 csá
valaki tudna adni egy olyan Logo patchet amit telepiteni kell . -
mikiking #66264 :D az gonoszkodás volt direkt,meg amit Dean-nek,ott tényleg kicsit benéztem a dolgokat. :D Nem vagyok én rossz,e ne érts félre :D -
mint ahogy a fifa topikban sem :P -
mikiking #66262 Nem rosszból irtam -
Nem én találtam ki a legnagyobb olasz pes oldalon írják így, de köszi talán írd meg nekik... -
mikiking #66260 semmi külömbséget nem látok a #66220 HSZ-ban linkelt videó,és ez a videó között :S és gameplaynak messze sem mondható szerintem -
First Gameplay
http://www.gamesnation.it/video/2967/pro-evolution-soccer-2011---lannuncio-di-messi.html
-
-
Valószínűleg igen...arra gondoltak szerintem, hogy játék közben úgyis a játékosodat figyeled és nem a képernyő sarkát és így könnyebb szemmel tartani az erősséget. Én mondjuk mindig érzésből lövöm. Majd meglátjuk, hogy milyen lesz ez. -
ehhez van valami torrent link?
mert én erről a gamingaccesről nem tudok tölteni -
mikiking #66255 ha még van akkor linkeld nyugodtan,szeretjük az ilyesmit. Gondolom az a lövés-erősségi skála akar lenni a képen -
klinsmann #66254 sajna ritkán működik a server hacker támadás érte az oldalt már kb 2 hete, hol lehet hol nem lehet tölteni a patche-et, de ne izgulj még a zenéken/kurva jó/ és az intrón kívül más nincs / még/ -
Nektek honnan sikerült letölteni world cup patch.et? Mert ha én rákattintok a Download It re nem történik semmi bejön egy másik ablak azt kész.
Valaki segítsen pls.
Előre is köszi. -
kitserveres?
van már kitserver a legfrisebb dlc-hez? -
klinsmann #66251 a world cup patch nem rossz , menü ,zenék nagyon tutik , de még nincs friss roster csak mezek + remélem lesznek stadionok is majd
ja és szerintem top playeren nagyon nehéz lett a gép ellen , sokkal élvezetesebb egy-egy meccs -
PES 2011-ről kiszivárgott kép. -
EA :-)
Nem tudom még nem raktam fel most gondolkozom rajta, higy újra felrakom és nézek egy jó VB patchet hozzá.
A Gamingaccess-es patchek általában külön indulnak saját exe-vel.
Érdemes átolvasni a leírását alaposan -
Szia Breki!
Ehhez a Patch-hez szerinted kell még valami?
Mert én feltettem az exe-t de már a Dos ablakban amikor települt írta hogy jópár file-t nem talál.
Aztán a játék indításánál lejátsza ezt a focis videót de a módot nem igazán találtam meg benne.
Sőt a csapatok neveit és címereit is visszaállította azokra a fantázia nevekre.
Na mindegy majd újra telepítem.
Viszont konzolon nagyon állat lett ez a játék.
Most hogy az AE nem adja ki PC-re egyből tudtak normális Game-t készíteni!
-
bab1987 #66247 Üdv! Fel szeretném tenni a Pesedit 3.0-ás patchet de telepítés után mindig kidob.
Így raktam fel: Alapjáték
1.03 patch
DlC system settingsből
Pesedit 3.0
Mi lehet a baj? -
Nem ma kéne jönnie az új DLC-nek??? -
ehh most pár meccsig jó volt, és mikor bekerültem a cserékhez,tölteném be a meccset és újra kidob :S -
köszi,müxik :) -
mikor újat kezdesz, kapcsold ki a kitservert, majd mentsd el, lépj ki és kapcsold vissza -
egyfolytában ezt a hibaüzenetet kapom,ha beakarom tölteni a BAL.os mentésem
pesedit 2.0-ig van fennt.
-
-
-
na akkor inkább link:
KATT -
Pure Fotball trailer...:
Május 27 a megjelenés Xbox-ra és PS3-ra, PC-re nem találtam dátumot..lehet hogy nem is lesz???
bár a trailert elnézve nem fog vetekedni közel sem egy PES-sel, vagy akár a fifával (bára azzal lehet :)).. -
Danyi #66237 Mint eddig minden évben... Mindig ezt a dumát mondják, és legyünk őszinték: l***sz!
A PES 6 a legjobb... -
Nekem az SM Patch van most fent, tehát én az smpatch settings exe-ben állitottam be. Szval belemész a settings exe-be és a keyboard beállitások. Bal oldalt a nyil beállitások alatt van olyan, hogy L felfele nyil és , <L (L és egy balra nyil). Én ezekre az 1-es és a 2-est állitottam be. Igy a játékban mikor mezt választasz, megnyomod az 1-est, az a hazai csapat mezeit, a 2-es pedig a vendég mezeit választja! -
Dave8814 #66235 Nem lehet, csak tekeréssel, végig kell nézni a meccset. Most pedig játszuk azt, hogy az én kérdésemre válaszolunk. -
csibe70 #66234 hello srácok hogyn tudom a végére, tehát arra az idöre tenni a játékot ahol már játszom tehát nincs kedven végig néznia meccset azt akarom amikor már beállok a a tekerést azt tudom!!??? -
Dave8814 #66233 Milyen programmal lehet a pest neten játszani egymás ellen?