81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    kár sokkal értelmesebb lenne ilyet készíteni most
  • Nagyi2pac
    Hello Breki!:)

Majd biztos lesz az is, csak az nem a peshungary jóvoltából.:P
  • Breki33
    Hello

Inkább egy jó VB patch kéne
  • Nagyi2pac
  • Nagyi2pac
    Hi all!
    Elég rég jártam errefelé, gondolom hiányoztam mint a fejfájás...

Hamarosan elkészül a HUN patch, ami a magyar bajnokságot "varázsolja" be a játékba, akit érdekel annak itt van egy kis ízelítő:

http://peshungary.hu/hirek/HUN_PATCH_2010
  • Taylor10
    Sziasztok.Feltettem a Pes 2010-et majd utána 1.3 patchet és végül az 1.5 patchet.Találkoztam egy hibával hogy az edzéseken tiszta fekete a mez mind két csapatnak.Mi a gond vele??
  • Dave8814
    Véletlenül nem tudjátok milyen program kell ahhoz, hogy a Magyarzászlót át tudjam alakíta a címereknél, és hogy a kapitányi karszalagot is kicsit kidíszítsem:D, ha egyáltalán valahogy lehet-e ilyen?
  • generush
    csá

valaki tudna adni egy olyan Logo patchet amit telepiteni kell .
  • mikiking
    :D az gonoszkodás volt direkt,meg amit Dean-nek,ott tényleg kicsit benéztem a dolgokat. :D Nem vagyok én rossz,e ne érts félre :D
  • Breki33
    mint ahogy a fifa topikban sem :P
  • mikiking
    Nem rosszból irtam
  • Breki33
    Nem én találtam ki a legnagyobb olasz pes oldalon írják így, de köszi talán írd meg nekik...
  • mikiking
    semmi külömbséget nem látok a #66220 HSZ-ban linkelt videó,és ez a videó között :S és gameplaynak messze sem mondható szerintem
  • Breki33
    First Gameplay

http://www.gamesnation.it/video/2967/pro-evolution-soccer-2011---lannuncio-di-messi.html

• Breki33

• gabe paul logan
    Valószínűleg igen...arra gondoltak szerintem, hogy játék közben úgyis a játékosodat figyeled és nem a képernyő sarkát és így könnyebb szemmel tartani az erősséget. Én mondjuk mindig érzésből lövöm. Majd meglátjuk, hogy milyen lesz ez.
  • Firerock
    ehhez van valami torrent link?
    mert én erről a gamingaccesről nem tudok tölteni
  • mikiking
    ha még van akkor linkeld nyugodtan,szeretjük az ilyesmit. Gondolom az a lövés-erősségi skála akar lenni a képen
  • klinsmann
    sajna ritkán működik a server hacker támadás érte az oldalt már kb 2 hete, hol lehet hol nem lehet tölteni a patche-et, de ne izgulj még a zenéken/kurva jó/ és az intrón kívül más nincs / még/
  • Krisz018
    Nektek honnan sikerült letölteni world cup patch.et? Mert ha én rákattintok a Download It re nem történik semmi bejön egy másik ablak azt kész.

Valaki segítsen pls.

Előre is köszi.
  • Breki33
    kitserveres?

van már kitserver a legfrisebb dlc-hez?
  • klinsmann
    a world cup patch nem rossz , menü ,zenék nagyon tutik , de még nincs friss roster csak mezek + remélem lesznek stadionok is majd
    ja és szerintem top playeren nagyon nehéz lett a gép ellen , sokkal élvezetesebb egy-egy meccs
  • gabe paul logan

PES 2011-ről kiszivárgott kép.
  • Breki33
    EA :-)

Nem tudom még nem raktam fel most gondolkozom rajta, higy újra felrakom és nézek egy jó VB patchet hozzá.

A Gamingaccess-es patchek általában külön indulnak saját exe-vel.
    Érdemes átolvasni a leírását alaposan
  • kaposi1
    Szia Breki!

Ehhez a Patch-hez szerinted kell még valami?
    Mert én feltettem az exe-t de már a Dos ablakban amikor települt írta hogy jópár file-t nem talál.
    Aztán a játék indításánál lejátsza ezt a focis videót de a módot nem igazán találtam meg benne.
    Sőt a csapatok neveit és címereit is visszaállította azokra a fantázia nevekre.

Na mindegy majd újra telepítem.
    Viszont konzolon nagyon állat lett ez a játék.
    Most hogy az AE nem adja ki PC-re egyből tudtak normális Game-t készíteni!
  • bab1987
    Üdv! Fel szeretném tenni a Pesedit 3.0-ás patchet de telepítés után mindig kidob.
    Így raktam fel: Alapjáték
    1.03 patch
    DlC system settingsből
    Pesedit 3.0

Mi lehet a baj?
  • gabe paul logan
    Nem ma kéne jönnie az új DLC-nek???
  • Tormiee17
    ehh most pár meccsig jó volt, és mikor bekerültem a cserékhez,tölteném be a meccset és újra kidob :S
  • Tormiee17
    köszi,müxik :)
  • tobias88
    mikor újat kezdesz, kapcsold ki a kitservert, majd mentsd el, lépj ki és kapcsold vissza
  • Tormiee17
    egyfolytában ezt a hibaüzenetet kapom,ha beakarom tölteni a BAL.os mentésem
    pesedit 2.0-ig van fennt.

• Breki33
  • HoReSz1975
  • daver88
    na akkor inkább link:
    KATT
  • daver88
    Pure Fotball trailer...:

Május 27 a megjelenés Xbox-ra és PS3-ra, PC-re nem találtam dátumot..lehet hogy nem is lesz???

bár a trailert elnézve nem fog vetekedni közel sem egy PES-sel, vagy akár a fifával (bára azzal lehet :))..
  • Danyi
    Mint eddig minden évben... Mindig ezt a dumát mondják, és legyünk őszinték: l***sz!
    A PES 6 a legjobb...
  • lacinkacinka89
    Nekem az SM Patch van most fent, tehát én az smpatch settings exe-ben állitottam be. Szval belemész a settings exe-be és a keyboard beállitások. Bal oldalt a nyil beállitások alatt van olyan, hogy L felfele nyil és , <L (L és egy balra nyil). Én ezekre az 1-es és a 2-est állitottam be. Igy a játékban mikor mezt választasz, megnyomod az 1-est, az a hazai csapat mezeit, a 2-es pedig a vendég mezeit választja!
  • Dave8814
    Nem lehet, csak tekeréssel, végig kell nézni a meccset. Most pedig játszuk azt, hogy az én kérdésemre válaszolunk.
  • csibe70
    hello srácok hogyn tudom a végére, tehát arra az idöre tenni a játékot ahol már játszom tehát nincs kedven végig néznia meccset azt akarom amikor már beállok a a tekerést azt tudom!!???
  • Dave8814
    Milyen programmal lehet a pest neten játszani egymás ellen?