81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• punkers
    még annyit, hogy azt sem értem hogy valakinek hogy lehet olyan vágya hogy magyar bajnokságot játszon...felfoghatatlan....
  • punkers
    pont ez a durva hogy annak is örültek hogy a BL-be vannak.Egy jó csapatnak nem örülni kell annak hogy játszhat, hanem versenybe szállni a győzelemért
  • punkers
    magyar focival elbujhattok, szerintem szégyen emlegetni is.Az meg hogy szakdolgozatot irtál nem sokat számit, nem értesz többet a focihoz attól.
  • robi11
    BL GYŐZTES VOK:D

• robi11
    ÉN PC-N TOLOM MIND2.T
  • Breki33
    helyes

felesleges itt szájkaratézni attól hogy ilyen hangvételben írsz még nem lesz igazad

de ringasd csak magad álmokba és hidd azt hogy ez a magyar foci jó
    aztán csak gondolkozz el, hogy a környező bármelyik ország bajnoksága jobb-e a magyarnál nem nagyon találsz olyat ami nem jobb

sok okoska azt hiszi ha más szövetségi kapitány lenne akkor brazilok angolok szintjén állnánk biztosan

• barcalaci84
    bővítettem szurkolói hangcsomagomat:Barca+ Magyar válogatott+ Loki+ Haladás+ ZTE

szurkolói csomag

Nem volt célom senki megsértése, csupán a lelátói hangulatot szerettem volna visszaadni
  • karajjj
    most írtam a témáról szakdolgozatot, de tényleg én vagyok a hülye... bocsánat, hogy meg mertem szólalni, szarok fosok vagyunk, ja és dögöljek meg, mert érdekel a magyar foci, szégyellem is magam, amiért feltettem a soproni ligás kiegészítőt

részemről a téma lezárva
  • Breki33
    remélem előbbit konzolon, mert PC-n ...........
  • robi11
    én inkább kipróbáltam a pes-t minthogy szidjam meg ilyenek...
    én szeretem mind a 2-t fifát meg a pes-t is:D
  • Breki33
    mivel is nem vagyok tisztában ? lol

attól, hogy elég sok külföldit hívnak be még ugyanúgy szar a bajnokság
    és nem véletlenül hívják be pont a külföldön játszókat a válogatottba.

Hiába magyarázgatod egyértelmű hogy a béka segge alatt van a bajnokságunk és az egész magyar foci színvonala.

És mivel egy haverom és volt osztálytársam az egyik legpatinásabb magyar klub ügyvezető igazgatója van azért elég infóm a dolgokról úgyhogy mást oktassál ki please.

Aki nem látja be hogy bármelyik magyar csapat csak tölteléknek jó rangos nemzetközi kupákba az elég vaksi.

Majdnem az összes környékbeli ország bajnokságából van időnként egy csapat aki meglepetéseket okoz és nagycsapatok ellen vitézkedik mi meg örülünk ha néhanapján bejutunk egyáltalán és van csapatunk ami megéri a tavaszt.

Mint egykori focista elég sok meccset nézek , de magyart egyre kevesebbet, főleg mióta ilyen a Fradi, de a Videotonnak speciel most szurkoltam, hogy nyerjenek így elég sok mecsbe belenéztem.

Szval ne nekem akarj mellébeszélni és megmagyarázni egyértelmű, hogy szar sajnos a focink szövetségi kapitánytól függetlenül és szégyen hogy 86 óta kise tudtunk jutni csak egy olimpiára ahol szintén jól leégtünk.

Itt te nem vagy tisztában a dolgokkal és nem látod mik mennek mostanság is a háttérben !
  • karajjj
    bizony, hogy komolyan kérdezem, mert az említett meccsen szereplő magyar válogatott több mint 70%-a külföldön játszik és nem a Soproni Ligában, tehát nem értem, hogyan is mutathatná ez a magyar bajnokság színvonalát, ez nem Olaszország, ahol szinte csak hazai csapatokból válogatnak, vedd már észre, hogy mióta Koeman van, hazai csapatokból mostanában kezdett csak behívogatni pár embert... a BL meg teljesen más színvonal, a Loki megmondta, hogy ők örülnek, hogy ott vannak, de mivel az utánpótlásuk és a stadionuk is egyenlő egy oltári nagy nullával, ezért inkább akadémiát alapítottak, meg új stadiont építtetnek és nem arra költötték a pénzt, hogy igazoljanak pár kiöregedett pénzéhes nevesebb játékost

de pl te hány magyar bajnoki meccset láttál az elmúlt szezonban? mert szerintem nem sokat, ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal
  • Breki33
    ezt most komolyan kérded?

szerinted nincs köze egy ország bajnokságának ahhoz, hogy milyen a válogatott? Egyértelműen a válogatott az adott bajnokság lenyomata.

És, hogy szar a magyar bajnokság színvonala tök egyértelmű elég megnézni ki volt a leggyengébb a BL-ben...........

Deha nektek ez jó hogy felnő egy generáció aki nem tudja milyen egy világversenyen egy magyar válogatottnak szurkolni.
  • karajjj
    miért? én nem a magyar válogatottal játszok... nem értem, hogy mi köze egy válogatott meccsnek a bajnoksághoz
  • Breki33
    Egyébként nem értem, hogy a hétvégi magyar német után hogy vagytok képesek magyar bajnoksággal játszani.

Ez a meccs egyszerűen szégyen volt.........
  • Breki33
    Hát ez a játékosok alatti csík szerintem nagyon gagyi remélem ki lehet majd kapcsolni.

De hogy milyen hülyeségeket írnak egyes megrögzött fifa hívők a hozzászólásokban.

Agyatlanja bevallottan kise próbálta soha a PES-t de szidja........
  • mikiking
    Na ez biztatóan néz ki.
  • báttyó02
  • barcames
    PES 2011
  • barcames
  • karajjj
    igen
  • robi11
    mit szólnátok hozzá ha csinálnánk itt egy PES 2010 es bajnokságot?
    online modban és mindenki kiválaszt magának egy csapatot és azzal van...
    nah mit szóltok hozzá?:D
  • robi11
    amgy te is hattrick-ozol?:D
  • robi11
    kösz szépen de már újra raktam 2odjára:D
    még1 nem próbálom meg inkább maradok az UEFA-nál:D
  • karajjj
    az a PESEdit a játék mappájában legyen a pes2010.exe mellett
    elindítod a peseditet, aztán a Master League-re kattintasz, ha betöltötte, akkor a legfelső gombra

ne másold ki az asztalra, az hülyeség
  • robi11

ha nem találok megoldást akkor letörlöm a rákba és újrarakom...
  • robi11
    nekem valamiért csak ez jön be:S
    ha rá megyek az asztalon lévő pro evolution soccer 2010 ikonra:

• robi11
    kösz.
  • barcalaci84
    valaki nem tudná felrakni csak a szurkoló hangfájlokat valahová (dt01.img mappából) ?
  • karajjj
    le van írva az olasd el fájlba

a elsőt (az 1 gigás) a játék mappájába, a másodikat azt meg a dokumentumokba, ahol a mentések vannak
  • robi11
    és hova?
    simán a pro evolution... mappába ??
  • karajjj
    csak simán feltelepítettem a képt patch-t és annyi
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Nekem sincs kommentár hangom valaki leírná mi lehet a gond?
    Köszi
  • Maldini
    Nekem is megyar szurkolok vannak de kommentár nincs,hogy raktad fel a kommentárt?
  • robi11
    hogy raktad be hogy jó legyen?? nekem nem sikerül:D
  • karajjj
    istenkirályság, most próbáltam, de asszem ez hosszú időre le fog kötni, egész jó lett a magyar kommentár is
  • V43 1105
    Lehet valahogy a 2010 tört verzióval neten játszani? Kiakarom próbálni haverral, az előző részek mind megvannak, neki ez az első.. és kiakarjuk próbálni mégis milyen ... :)
  • robi11
    hali
    valami szurkoló patch nincsen véletlenül?
    mert elég gyér a szurkolás ha gólt lövök:D
  • zsilka péter
    PES 2009. Kitserverrel akarom betenni. De indexelve van, írtam is, hogy a map.txt-ben stimmel minden. De bármely mezt tennék be Bundesligás csapatnak nem teszi be. Ugyan úgy fekete a mez.
  • Ganszpa1999
    Látatlanban azt mondom,hogy nincs indexelve a mez :)De akkor meg szürke azt hiszem.Tedd fel ide a mezt,meg írd le hogy mivel és miként akarod berakni,így könnyebb segíteni :)