81526
-
Pes 2011 be egész jól megcsinálták a kidolgozást
Képen látható a PES 10 es kidolgozás majd a PES 11 es és az eredeti kép amiről készült. Kiváló
-
én reggeltem meg leadtam a tippeim meg csináltam "brazília club" ot:P -
Ha a törzstagok közül vkit, esetleg zavarnának itt a tippek kérem jelezze akkor azoknak csinálok erre egy külön fórumot. -
Privát kérésekre a másik tippjáték:
Közeleg a Foci VB! Baráti körök, kollégák,
és családok tippelnek együtt az eredményekre
évről évre,rendszeresen.
Te már vettél részt ilyen csoportos "fogadásban"?
Biztosan volt a munkahelyeden már olyan kolléga, aki imádta a focit és nyakába vette a játék szerevezését, az adminisztrációt és minden ezzel járó nyűgöt.
'Most, mi ettől a feladattól szabadítjuk meg a játék-szervezőket. A "Tippeljünk együtt!" honlap nyilvántartja a tippeket, kiszámolja a találatok után járó pontokat és aktualizálja a tabellát. Szervezd össze a már megszokott csapatodat, játszatok és tippeljetek, ahogy eddig minden VB és EB esetén, és alakítsátok meg a saját klubotokat.
A papírmunkát most mi végezzük helyettetek!
Tippeld meg a 2010 évi foci VB meccseinek eredményét!
Ha eltalálod melyik csapat nyer, veszít, esetleg a döntetlen eredményt, máris nyersz 1 pontot.
Ha olyan jó vagy, hogy még a gólkülönbséget is helyesen tippelted meg, akkor 2 pontot kapsz.
Ha pontosan eltalálod az eredményt, az már telitalálat és 3 pont a jutalmad.
Miért jó neked?
'Azért, mert a már megszokott játékodat játszhatod, akár a családon belül, baráti társaságoddal egy klub létrehozásával. Most azonban nem kell számolgatnod, esetleg órákat pazarolnod az eredmények rögzítésével, mi mindezt megcsináljuk helyetted. A játék a teljes foci VB ideje alatt megy, és bárkivel versenybe szállhatsz egy szuper nyereményért.
'Jó játékot és sok gólt!
link
-
Ja , ha a Lyont kivertük volna a csoportból, akkor talán a Madrid játszotta volna a döntőt az Interrel. :PPPP -
Tehát a tippszelvény
Ki nyeri a VB-t ? 15 pont
Melyik ország adja a gólkirályt ? 10 pont
Melyik ország lövi a legtöbb gólt ? 10 pont
Ki jut tovább az egyes csoportokból ? 2-2 pont
Kik lesznek a csoportelsők ? 3-3 pont
Kik lesznek a csoport harmadikok ? 3-3 pont
Melyik ország játékosa kapja az első piros lapot ? 2 pont
Továbbjut-e Dél-Afrika a csoportkörből ? 2 pont
Bejut-e a 8 közé Németország ? 2 pont
Bejut-e a 8 közé Franciaország ? 2 pont
Bejut-e a 8 közé Anglia ? 2 pont
Bejut-e a 8 közé Olaszország ? 2 pont
Bejut-e a 8 közé USA ? 2 pont
Bejut-e a 8 közé Paraguay ? 2 pont
Bejut-e a 8 közé Svájc ? 2 pont
Bejut-e a 4 közé Brazilia ? 3 pont
Bejut-e a 4 közé Argentina ? 3 pont
Bejut-e a 4 közé Németország ? 3 pont
Bejut-e a 4 közé Anglia ? 3 pont
Bejut-e a döntőbe Brazilia ? 5 pont
Bejut-e a döntőbe Argentina ? 5 pont
Bejut-e a döntőbe Németország ? 5 pont
Bejut-e a döntőbe Anglia ? 5 pont
Olyan világbajnok lesz-e, aki még nem volt ? 5 pont
Lesz-e afrikai vagy ázsiai csapat a 8 között ? 3 pont
Lesz-e afrikai vagy ázsiai csapat a 4 között ? 5 pont
Lesz-e afrikai vagy ázsiai csapat a döntőben ? 8 pont
Lesz-e az első körben veretlenül búcsúzó csapat ? 3 pont
Lesz-e az első körben legalább kettö 100%-os csapat ? 3 pont
Összekerül-e még a döntő elött Németország és Brazilia ? 4 pont
Összekerül-e még a döntő elött Argentina és Brazilia ? 4 pont
A csoport
Del-Afrika
Mexiko
Uruguay
Franciaorszag
B csoport
Argentina
Nigeria
Koreai Koztarsasag
Gorogorszag
C csoport
Anglia
USA
Algeria
Szlovenia
D csoport
Nemetorszag
Ausztralia
Szerbia
Ghana
E csoport
Hollandia
Dania
Japan
Kamerun
F csoport
Olaszorszag
Paraguay
Uj-Zeland
Szlovakia
G csoport
Elefantcsontpart
Portugalia
Brazilia
Koreai NDK
H csoport
Honduras
Chile
Spanyolorszag
Svajc
-
ja csak mindig a ha
meg a védekezős foci
de hagyjuk a magyar labdarúgást
a VB-hez kapcsolódóan a focilistán indult egy játék próbáltam az itteni VB fórumba is betenni, de az ottani modi elég........
lényeg azt gondoltam ide is berakom akit érdekel nyugodtan írja meg a tippjeit ide és aztán megnézzük ki hogy tippelt.
-
Nekem sem tetszik, amit a holland csinál (1 csatáros, védekező felfogású játék 0 elképzeléssel), viszont még ígyis volt esélyünk szinte végig, ez igaz.
Ha a svédek ellen Gera nem rontja el azt a beadást a végén, vagy ha utána pár másodperccel Tímár (asszem ő volt...) nem szalad a labda alá, akkor a svédeknél mínusz 2 pont, nálunk plussz 1. Ez igaz az előző meccsünkre is elleünk, csak ott "legalább" értelmes akciógólt rúgtak...
Sztem nem akkora probléma, hogy külföldi edzőnk van, a magyarok mióta próbálkoznak, kb 0 sikerrel. Csak ez a mentalitás :(
-
Ehhez egy jó cikk
http://foci.blog.fn.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=133404&bejcim=Legalabb_ne_akarna_hulyenek_nezni_Koeman&todo=/ -
ilyen baromságot írni
"Ezeknek a belinkelgetett videóknak is semmi értelme, mert most is így játszanak a magyarok, csak a világ jobban."
Láttad te egyáltalán azokat a meccseket?
Én speciel a brazilok ellen kint tomboltam a Népstadionban.
Örülnénk ha most ilyen játékosaink lennének most, ne írjunk már ilyen hülyeségeket. Azt meg, hogy minek van értelme itt ne te döntsd már el
-
A másik probléma pedig az "ennyit tudunk hozzáállás".
Így egyértelmű, hogy nem fogunk fejlődni :(
Én akkorsem nyugszom bele, és várok a fejlődésre. Jó esetben még teszek is érte..
De mégegyszer, nézd meg a válogatottunkat egyenként. Ott kéne lennünk a vb-n, ha csak az számítana, hogy ki milyen játékos, de mi sehol sem vagyunk. -
Hun-patches télelg le kell törölni a PEs-edited? -
télleg jó lett
ha bennevoltál akkor köszi:)és reméljül a 11-ben is bennelessz:)
hangulatos -
Örülök, hogy tetszik a kommentátor, élvezd ki xD és a többiek is, mert mégegyszer ennyi munkát nem ér meg :/ -
Sosem értettem, miért várnak ennyit a magyar focitól egyesek, ennyit tudunk és kész, amúgy is csak a Lyon alázta meg a Debrecent, ettől eltekintve szépen játszottak, támadó focit.
De azért tartunk ott ahol, mert az elmúlt 20 évben az utánpótlás nevelés elmaradt nem csak az angol, spanyol stb. színvonalától, hanem az oroszok is pl megelőztek már minket...sőt. Ezeknek a belinkelgetett videóknak is semmi értelme, mert most is így játszanak a magyarok, csak a világ jobban. Ilyen gólokat lő Dzsudzsák vagy Rudolf is akár. Az meg, hogy ki milyen patchel játszik saját szíve-joga legyen az soproni liga, vagy török , osztrák, cseh liga. -
Milyen csoportban? Legerősebb onnan a Pool volt, akik kb semmire nem voltak jók Angliában, a harmadosztályú Leeds kiverte őket a kupából. Lyon meg a Fiorentina meg azért nem akkora elit csapatok, bár nyílván sokkal jobbak nálunk. De azért 1-1 pontot illett volna elrabolni, vagy lagalább kevésbé csúnyán kikapni :(
A 3. meccs után a külföldi sajtó egyszerűen csak pofozózsáknak nevezte a csapatot..
Amúgy mintha ezt már elküldtem volna egyszer, vagy nem? :DD -
zsotesz #66376 de azért azt is nézd, hogy milyen csoportban volt -
Ha őszinte akarok lenni, akkor azt mondom, hogy csak és kizárólag azért jutottak be, mert Platini így akarta :) Ha nem változtatják meg a rendszert, akkor szerintem esélyük sem lett volna, ahogy az eddigi években sem volt. :(
Nade majd a Fradi jövőre :))) -
ja azt hittem, hogy ezt kifogásolod
egyetértek, de hozzátenném, hogy becsülendő, hogy a debreceniek legalább elérték ezt az a szégyen, hogy egy magyar csapatnak ez nagy fegyvertény, hogy bejut -
Csak azt akartam megerősíteni, hogy mennyire a béke segge alatt van a színvonal itthon, hiszen a Debrecen minden idők leggyengébb teljesítményét nyújtotta a bl-ben. (0 pont és valaha volt legrosszabb gólkülönbség)
Az a Debrecen, aki az utóbbi években 5 bajnoki aranyat nyert. -
Na ezzel teljesen egyetértek, de ezt a mondatod nem értem
"A Debrecen meg ugye minden idők leggagyibb bl-csapata volt, hát ez no comment." -
nem egészen értem miről beszélsz ez általam indított topik és ugye van házigazdája
ha neked ez megfelel told, de véleményem fent tartom -
hátha igazából nyernénk visszavonnám
nyernénk, nem elég ha kijutnánk bármilyen felnőtt világeseményre
csak két példa mikor még volt jó magyar foci is
-
azt mondjátok hogy a MAGYAROK nem jók?:P
-
Nem onlineozom már rég, csak 1-2 haverral offlineban.
Mondjuk lehet, azóta már jó a PES onlineban. :)) De nem hinném, arról biztosan tudnék.
Majd max. a 2011. vagy FIFA, de az is konzolon. :) -
velem tolnál pes be egy meccset?
-
Kéne ide egy moderátor, mert ez nem dühöngő topic, nevetséges amit egyesek itt írogatnak.
Én magyar bajnokságban küldöm a legendet...írjon pm-et akinek ez nem tetszik. -
Pláne a PEShez mi köze van?
Fradival simán BL-t nyernék Top playeren is (pláne ML-ben), annyira gagyi az AI..
Egyébként meg gyengébb csapattal sokkal élvezetesebb a játék 1v1ben is, mint topcsapattal.
Legutóbb Ádámmal Bari - Chievo meccseket nyomtunk, jobb volt, mint az Inter-Barca. :DDD -
én is;) -
GA féle Word Cup patch külön települ? Tehát egy Pesedit patch érintetlen marad? -
punkers #66362 ja egy évbe kb 5 hozzászólásom van. -
Wáááá, FRADINAK! :D
Más: Játszik itt vki 2600xt vga-val? Magas felbontáson aa-val mennyire bírja a játékot? Gondolom semennyire, de nem szeretném potyára felrakni és kipróbálni... -
Hol itt? Hát, úgy értettem, hogy magát a magyar bajnokságot :)
Ez persze az előzőből kimaradt... -
Talán azért szólok bele, mert többezer embert szólsz le, csupán azért, mert nem értesz velük egyet...
Mi a fene közöd van hozzá, most komolyan? Ha vki a japán bajnoksággal akar jászani, akkor játsszon azzal, szíve joga, nem? Most komolyan...
Breki: A magyar foci egyenlő szinte a nullával, sztem ezt ő sem vitatja, de nem ettől függ, hogy valakit érdekel-e, vagy sem. Én sem azért szurkolok a Dradinak, mert most 7. lett a csöves nb1-ben...
A válogatottunk egyébként szerintem nem olyan rossz, ami azért van, mert NEM itthonról válogat a kapitány. Csak éppen a külföldön parádézó (Dzsudzsák a PSV sztárja, Gera az év játékosa lett a csapatánál, Juhász lassan több gólt fejelt, mint az Anderlecht csatáraia, Királyt meg imádják Münchenben..) játékosaink a válogatottban, csapatként nem igazán jók, mondhatni szarok :(
A Debrecen meg ugye minden idők leggagyibb bl-csapata volt, hát ez no comment.
Amúgy szerintem elindultunk egy irányba, végülis a Loki meg a Videóton elég szép összegeket költ a focira, amire eddig nem nagyon volt példa. Ide csatlakozik még a Fradi meg a Győr, plussz jön majd a kormánytámogatás, és akkor talán elkezdünk felzárkózni valamennyire.
Nagyrészt amúgy is csak a pénzről szól az egész. -
és mit szeretsz rajta? -
Hol itt?
Én speciel nem mondom meg senkinek mivel játszon, csak nem értem.
Az meg hogy meg akarja magyarázni, hogy jó a magyar foci elég nevetséges.
Máté Csabi aki kuman szavait szokta tolmácsolni a TV-ban felettem játszott egy korosztállyal, de szerintem még ha őt megkérdezném se mondana ilyen nyilvánvaló baromságot, hogy jó, max annyit, hogy valamennyit talán javult az utóbbi évekhez képest. -
Balázs 17 #66356 én magyarnak születtem, magyar vagyok, szeretem a magyar focit:) -
punkers #66355 nekem olyan erőltetetnek tünik ez a magyar foci dolog.amugy pont ugyanugy én is kérdezhetném tőled hogy miért szólsz bele, mert nem neked címeztem az üzenetet -
Neked mi közöd ahhoz, hogy kinek mik a ványai? Mért ne játszhatna a magyar bajnoksággal valaki, ha neki épp ez a vágya?
Ki vagy te, hogy mások helyett ilyenben dönts?
Vicces emberke vagy, már bocsi...
Soha nem értettem, hogy hogy lehet ilyen szinten beszólni másoknak, és még komolyan is gondolod :D
Tökmind1, hogy szar a magyar foci, senki sem mondta, hogy jó, attól még igeneis lehet, hogy valaki ezzel akar játszani, mert a sajátjának érzi...
Breki: Idén jó lesz a Fradi, remélem Te is nézni fogod itt a dolgokat :P -
Pont erről beszélek én is a környező országokban mindig van egykét csapat ami bejut és ott is megállja a helyét.
Ezzel persze nem a Debrecent akarom fikázni.