81526
-
Nagyon rossz a szimatod, sima liba lesz :D -
Végre van kezdőcsapat.
Meglepetést szimatolok :P
-
De lehet az SM patchez van is külön video
http://www.multiupload.com/L8J7WR8GX4 -
Hát igen a fű nem valami jó :S gondolom azt sokkal nehezebb kicserélni.
A logót a Google-ba találtam és Photoshop-al kivágtam:)
Az intro videót hogy tudom kicserélni? vagy az nem lehet? -
Mármint függőlegesen -
Szuper :-)
Márcsak a füvet kellene cserélni
A logót honnan vetted? Talán picit lehetne nagyobb vagy nyújtottabb. -
-
-
A kijelző bin-jét tudod elvileg megnyitni graphic studióval
és vele tudsz módosítani azután általad készített grafikai dolgokon.
Egy már kész kijelzőt nézz meg vele, de nem olyan egyszerű van olyan bin amiben az elhelyezkedés van benne azokat nem tudod módosítani vele. -
Bocsi h megint zavarok de hogy tudom bele tenni az én kijelzőmet a Graphic Studioba? Photoshop al már megvan a score_02.png de a Graphic Studioba nem tudom beletenni. PLS segíts
Köszi előre is. -
-
Ezek már előre tudták mennyit kapnak :P
-
Dán Holland mecs csapatainak mezei.
Dánoké elég érdekes nem a megszokott hagyományos Hummel szerelés
-
A vuvuzela is hibás a szerb zakó miatt, a bűnbak összetört
Több mindent is említettek a szerb játékosok a Ghána ellen elszenvedett 1-0-s vereség okai között. Marko Pantelic szerint a vuvuzelák elnyomták az őket buzdító drukkerek hangját, Nemanja Vidic pedig amondó, a levegőben nagyon nehéz kiszámítani az új labdát, ez is közrejátszott a büntetőnél. A 11-est okozó Zdravko Kuzmanovic valósággal összetört.
A meccset egy hajrában megítélt 11-es döntötte el Ghána javára. Egy beadás után Zdravko Kuzmanovic kezére pattant a labda. A vétkes futballistát valósággal összetörték a történtek:
– Nagyon remélem, hogy a csapattársaim meg tudnak bocsátani. Nem beszéltem még senkivel, átgondolom a történteket. Súlyos hibát követtem el, de nem az volt szándékom, hogy kezezzek. El akartam fejelni a labdát, de sajnos nem sikerült elérnem, és a kezemre pattant. Egyértelműen az én hibám, elnézést is kérek a csapattól. Legalább egy pontot megérdemeltünk volna, de sajnos emiatt egyet sem szereztünk – nyilatkozta a középpályás a lefújás után.
Nemanja Vidicet, a Manchester United védőjét is megkérdezték az esetről. A bekk így foglalta össze véleményét:
– Nem egyszerű ezt a labdát kiszámítani, ha száll a levegőben. Nagyon gyors, leginkább a levegőben, nem is annyira a földön. Ha már a földön van, nincs gond, ráadásul minden csapat ezzel játszik, szóval ez elvileg azért nem lehet kifogás – mondta.
Marko Pantelic egy másik külső körülményt is megemlített, egyben megveregette szóban a drukkerek vállát:
– A vuvuzelák miatt nem hallottuk a szerb szurkolók buzdítását. Ők mindent megtettek, kiabáltak, drukkoltak nekünk, de csak a zümmögést hallottuk.
A csapatkapitány, Dejan Stankovic azt ecsetelte, saját maga miért tűnt haloványabbnak a vártnál:
– Természetesen ez egy nagyon negatív nyitány számunkra. Megvoltak a lehetőségeink, de nem tudtuk őket kihasználni. Most meg kell mutatnunk, hogy úrrá tudunk lenni a nehézségeken. Abban a rendszerben, amit játszunk, több védekező feladat jut rám az optimálisnál, de ez kényszer, hiszen nagyon sok a remek támadónk. -
Köszi :) -
photoshop, graphic studio -
Helló!!
Érdeklődnék h milyen programok kellenek a kijelző készítéshez? Meg akarok próbálkozni eggyel :)
Előre is köszi. -
Ezek állatok
"Vb2010: Nézték a foci-vb-t - brutálisan meggyilkolták őket!
Állig felfegyverzett katonák két embert szitává lőttek, tízet pedig letartóztattak Szomália iszlám szélsőségesek által irányított régiójában. Az ok: merték nézni a televízióban az Argentína-Nigéria vb-meccset…
Döbbenetes hír érkezett Szomáliából, amely némileg sajnos árnyékot vet a jelenleg is zajló labdarúgó-világbajnokságra. Egy iszlám milicista szervezet tagjai rajtaütöttek egy társaságon a fővárostól, Mogadisutól északnyugatra, Huruwaa közelében. A kompánia tagjai éppen a vb egyik rangadóját, az Argentína-Nigéria összecsapást nézték, és ez volt a bűnük: kettejüket a fegyveresek szitává lőtték, tíz embert pedig letartóztattak.
Az afrikai államban nincs központi kormányzat, a területek egy részét muszlim szélsőséges csoportok irányítják. Az ő sajátos törvényeik értelmében 2006 óta tilos nézni a világbajnokságot, amely szerintük keresztény gyökerekkel rendelkezik, és a sátán műve. Még abban az évben a hatóságok mészárlást rendeztek egy moziban, ahol titokban szintén a világ legjobb focistáit figyelték. Mohamed Abu Abdalla sejk, a milicisták vezére közölte: ez volt az utolsó figyelmeztetés azoknak, akik megszegik a törvényt." -
Amikor nem a Jabulani, akkor a vuvuzela - mindig van valami, amire hivatkozni lehet, ha nem úgy sülnek el a dolgok, ahogyan azt a játékosok szeretnék. Most Cristiano Ronaldo állt be azok táborába, akik a darázskürtöt kritizálják.
- Nagyon nehéz összpontosítani ebben a pokoli zajban - mondta a portugál csatár -, nem sok olyan játékost ismerek, akinek tetszik a vuvuzela. Mindegy, most úgy tűnik, hogy hozzá kell szoknunk, annak ellenére, hogy mindegyik csapat csak panaszkodik miatta. Ha azonban a szurkolók szeretik fújni, nincs mit tennünk, el kell fogadnunk ezt. -
-
A World Cup-osnál?
Én csak VB-t játszottam vele de nem tűnt fel, de majd megnézem.
A fix-et is felraktad? -
midian #66812 Sziasztok
A játékban nálam az új pesedit patch óta ,meccs indítás előtt az ellenfél és az én felállásomat is 3 5 2 nek mutatja
Néztem Training nél is bekavar, ott csak az egyikünk felállása ez.
Más(ok)nál is volt van ilyen hiba? -
Igen, azért mondom, hogy telibe :) -
úgy telibe, hogy az eredményt is? -
Ezt a meccset telibe találtam ,csak épp késtem 10 percet, már nem volt nyitva a lottózó :((( -
Az ausztrálok tiszta magyarul játszanak... -
-
-
Na olaszokkal megnyertem, jönnek az atgentínok
-
-
-
persze csak ez 30.000 ezután már nem vihetik vissza hogy másnak eladják :P -
Én meg azt mondom, hogy szerintem minden ladán látszik a kopás 1-2 komolyabb betonos óra után. :) -
Én még épp belefértem az otp juniorba, úgyhogy jól jártam vele :)
Nagyobb pénzek úgyis max szülők kártyáin vannak. -
Úgy értem kivitték betonra szerintem fél óra alatt tönkrevágták azután már biztos látszik rajta a kopás -
nemis a cég részéről gondoltam
nekem is kéne egy társkártya amin kevesebb van, meg esetleg dombornyomásos -
Nyílván nem betonra tervezik, ahogy a focit magát sem betonon játszák elsősorban :)
Szal oké, hogy minden felületre ideális, de a beton az mégiscsak beton. -
Azért egy világszerte ismert fogadásokkal foglalkozó cégnél szerintem nincs ilyen veszély...
Mondjuk nekem amúgy sem para, van rajta max párezer mindig, és kész. -
mondjuk nemsemmi, hogy 30.000 ez a labda és kiviszik betonra, gondolom hamar meglátszik rajta. -
Én vhogy félek így megadni a bankártyám adatait, gondolom kéne egy másik amin kevesebb van rajta