81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• USAMEN POWER
    Oksa nekem ez a játék ennyi volt, azt a mondást már kitalálta valamelyik nagy koponya hogy ami nem megy azt ne erőltessük. Voltak győzelmi hullámaim, olyankor fasza kedvel töltött el a játék, utána meg mintha kétszer nehezebbé vált volna az egész. Próbálkoztam a taktikai beállításoknál mindennel, + ma említette valaki a segítség kérés opciót, az utóbbi győzelmi hullámot indított, majd megint jött a zuhanás. Nekem nem megy az 1 - 2 csatárommal kicselezni a 7 - 8 emberes sorfalat, továbbá több furcsa dolgot is észrevettem, nameg sűrün nem úgy mozognak a játékosok ahogy irányítom őket, esnek kellnek, fél óráig fetrengenek stb... Ami meg vicc hogy esetenként 2 - 3 játékosommal se tudom elvenni a géptől a labdát, van mikor ezzel a díszkísérettel keveredik a kapu elé az ellenfél, gólt rúg, én meg sasolok hogy mi van, a bírói bakikrol meg inkább nem mondok semmit. A kameraállás se valami qrwa jó, nem sokat látni, sűrün úgy kell paszt adnom hogy nem is látom hova megy a labda. 1 szezont letoltam, de ez nekem nem megy, mielött valami kárát látná a szobámban, békésen törlöm az egészet a francba. Na sziasztok.
  • bela96
    császtok.a world cup 2010-rol pes 2010-be tudtok linket adni légyszives?válaszokat elore is kossz
  • Terminátor14
    Jahh, Nyíl meg sportigazgató lesz....talán végre jó irányú változások történnek! :)
  • [HUN]FaTaL
    Na akkor Gera jöhet vissza a válogatottba :)
  • Breki33
    Erwin Koemannal szerződést bontott az MLSZ

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség és Erwin Koeman közös megegyezéssel szerződést bontott egymással. A hivatalos bejelentésre holnap kerül sor, a távozó holland szakember munkáját Egervári Sándor veszi át.
  • Breki33
    Forlán és Robben lába, Schweinsteiger szeme, Puyol feje a vb szuperjátékosán

A szuperjátékos

http://sportgeza.hu/futball/2010/vb/cikkek/igazi_kozmopolita_a_vb_szuperjatekosa/

• Breki33
    Azért nemsemmi faszi vagy.

Lecseszel mert segíteni próbálok.

Tök alap dolgokat kérdezel, mikor meg megpróbálom elmagyarázni még neked áll feljebb :-)

Lehet nem érdekel a kitserver működése, deha nem érted a működését, hogy akarod használni?

Semmit sem kell vacakolni csak ugye ez fifaból kiszedett pes-be átrakott
    kommentátor, kb két perc telepíteni ha valaki érti mit csinál.

És nyomod itt, hogy nincs fent patch aztán meg kiderül hogy fent van a pesedit.

Azt pedig elmagyaráztam, hogyha nincs fent patch a kitserverben akkor nincs benne img mappa hanem a főkönyvtárban van az eredeti img mappa.

Ezt próbáltam elmagyarázni mivel láthatólag még mindig nem érted, de bocsánat többé nem teszem :)
  • Breki33
    Igen a KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\CameraSettings.exe

így kell lennie az exe-nek

nekem a Tottimas féle patch exe-jét nem sikerült állítanom illetve sikerült, de játékban nem jelenik meg.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, ezt a Fifa 2010hez csinálták, amiben nincs VB mivel előtte jött ki :)
  • USAMEN POWER
    Na akkor magyar kommentátor beüzemelve, habár ezt lehet hogy a VB patchez csinálták, mert meccs közben említette Hajdú B. hogy "először rendez világbajnokságot Dél Afrika, és a végefele..." ahelyett hogy a szezon végét említette volna, na mindegy jó ez. :))

#67596, #67602: Ez megint hatalmas segítség volt srácok, a passz gombot idáig is tudtam, csak a segítségkérés nem volt tiszta. Mostmár a fél órás passzolgatásnak elejét tudom venni. :) Eredmény pedig hogy újra zsinórban 3 győzelem, és lehetőleg megpróbálok többet nem veszíteni.
  • USAMEN POWER
    Végre valaki érti mit szeretnék, köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Bazzeg találd már fel magad, pesedit/img.
  • USAMEN POWER
    Félreértesz, hülye se vagyok a témához, a kitserver, és a működése pedig nem érdekel. Fent van egy külön mappában a VB patch szal az lényegtelen, és az alap gamere fel van telepítve a patch edit patch (A reális nevek, logók miatt.). Továbbá van egy magyar kommentátorom, amit használni szeretnék az alap gameben. Nekem csak ennyi kell, főkönyvtár (PES 2010)/xxx/xxx/xxx, nem kell körbemagyarázni. Fifa 07, és a 10 -nél is használtam ezt a Hajdú B. István és Faragó Richard kommentátor párost, bemásoltam a fileokat a megadott helyre, és játszottam, nem kellett ennyit vacakolni.

"Alap játék estén valószínű a kitserver/img könyvtárba kell rakni és mivel nem patchet raktál fel ezért valószínűleg abban nincs dt00_e.img könyvtár tehát könyvtárastul kell bemásolni, ha mégis van akkor értelemszerűen akkor abba kell belemásolni a file-kat de nem könyvtárastul."
    ---> Ennyire ne nézz hülyének kérlek, de hogy lásd, itt nincs img mappa, nameg #67589.
  • Hunor1
    Breki!
    Eddig 2 camera patchot szedtem le.Hiába állítottam azonban AKÁRMILYEN értékre soha nem változott a játékban a screen...:(((
    Gondolom a patchot ugye a főkönyvtárba kell tenni?( és persze nem felejtettem el az exét menteni stb.)
    Lehet hogy a monitorom beállításai a ludasak ebben?? 1024X768 4:3 ???
  • Breki33
    Sziasztok !

Hosszú és unalmas (... :) ) nyári szünet után indul az izgalmas
    találkozókban bővelkedő magyar bajnokság, és persze a Góltotó.

Az első forduló tippszelvényét minden tavalyi játékos megkapta, aki
    idén szeretne játszani, és nem volt a listán, annak itt a szelvény.

Ha van ismerős, barát, barátnő, aki nem szeretne kimaradni, várom,
    adjátok neki tovább a szelvényt !

Mindenkinek jó játékot, sok sikert kívánok !

Hunyi

1. fordulo

2010.07.30.
    FTC - Paksi FC
    2010.07.31.
    DVSC - Lombard FC Papa
    MTK - Kecskemet
    Vasas - Honved
    2010.08.01.
    Siofok BFC - Videoton FC
    ZTE FC - Kaposvar
    Ujpest FC - Gyori ETO
    2010.09.05.
    Szolnoki MAV - Haladas
  • Pethy23
    Oks:)
  • Breki33
    broadcast camera. na:P
  • Breki33
    Ez szerintem a Wide amit beírtam már korábban, vagy a boardsast1 ami meg az elküldött exe-ben van benne
  • Pethy23
    Ennek is elkérhetem a configját:D?
  • horpeti
    Ja, én meg szanaszéjjel játszottam magam ugye, amikor kijött, meg meg is vettem. Aztán amikor már neten nem nyomtam, offline master liga.. Aztán nem csoda, ha az ember ráun, ill. már minden bitjét ismeri. :)

Ezért várom már az új részt, annyi mindig szokott változni, hogy pár hónapra lekösse az embert legalább addig, hogy teljesen kiismerje a játékot.
  • Tormiee17
    Valaki tudna adni Megauploados linket a WC patchez?:S
  • Breki33
    attól még hogy letöltöd nem lesz ilyen kamerád

nekem ígyis jó a nehézség igaz én fél évig csak rallyztam szinte és nem állítgatok nagyon taktikát
  • horpeti
    Ja, ez jó.
    Amikor váltottam 16:9re a 4:3ról, már sokkal jobb volt a játék, ha még lehet távolítani, akkor még jobb. :)

Majd akkor letöltöm, aztán így is játszom pár meccset, ettől függetlenül nem lesz "nehezebb" a játék a gép ellen, 1v1ben meg megvannak a tipikus bugok, az nem kamera függő. De ha játszunk néhány meccset, akkor azt majd így. :)
  • Breki33
    Hát egy ilyen kameránál nem fog kifutni

• horpeti
    Ja, értem. Jól néz ki.

Én még a legend módot is wideban játszottam úgy, hogy a labdán van a kamera (és akár kifutok a képből ugye), tehát én kevésbé szeretem a változásokat. :))
  • Breki33
    De pontosan a kamera

Neked lehet az, de én már PES 3 óta várok erre és teljesen más így a játék, hihetetlen sokat változott ezzel a játékélmény, mintha egy teljesen új játékkal játszanék. Egy xboxos fifa feljavított grafikával és jobb gameplay-el.

Egyébként volt gameplay patch is
  • horpeti
    Jah, hát hónapok óta nem nézem a topikot.

Melyik az a legnagyobb újítás, ami szinte új játékot eredményezett?
    Ugye, nem a kamera? :)
    Gameplay érdekel igazán, a kamera és grafika nekem tökéletes.
  • Breki33
    néha vissza kéne olvasni...........

pl ez, amióta pes van az egyik legjobb kiegészítő

MxSoniC Pro Evolution Soccer 2010 Camera Settings 1.3 by MxSoniC

PES 2010 Camera Settings 1.3 by MxSoniC :

added: change Settings form Broadcasting 2 Camera Type, only the Height
    added: change KickOff Cinematics ( moddingway )
    added: disable KickOff Cinematics
    added: restore original Kickoff Cinematics

• Breki33
    igen erre céloztam, látszik hogy csak ideb.tél vmit

Közben talán az utóbbi idők egyik legnagyobb újítása jött ki ami szinte teljesen új játékot eredményezett.

Én inkább attól félek, hogy az új részben ez nem lesz benne
  • horpeti
    Egyébként milyen dolgokról van szó? :) És mi változott?
    Jó lenne játszani, de offlineban teljesen értelmetlen. Leggyengébb csapattal már első idényben is nyerek mindent MLben, meg a Legend mód se izgis...
    Néha játszunk 1v1et offlineban, de 3-4 meccs után nagyon kijönnek a betegségei, és rájövünk, hogy jaajj. :)

De örülnék, ha lenne valami áttörés.
  • Breki33
    PES 2010 El Grande Patch by Onlineman [Update 2.0]

• horpeti
    "ezekkel a dolgokkal "

Azokat a dolgokat nem ismerem, én csak az alap PESsel játszottam (+ hivatalos patchek). Lehet azóta jobb valamitől, akkor bocs.

Majd kiváncsi vagyok az új részre, addig már kihúzom nélküle. :)
  • Breki33
    miért lenne szar?

pont hogy most lett nagyon jó ezekkel a dolgokkal
  • horpeti
    :DDD

Addig játszik majd, amíg rájön, mekkora xar az egész. :DDD De még lelkes.
  • gabi89
    Csak megerősíthetem így van. Bár néhány szuper gyors emberkét a szélen így sem egyszerű megfogni ilyenkor muszáj a felrúgni :D
  • robi11
    pes 11 mikor lesz?
  • [HUN]FaTaL
    lol ez a Blatter esküszöm
  • Breki33
    Lampard gólja kísértett a női focivébén - videó

Nincs egy napja, hogy a FIFA elnöke, Sepp Blatter kijelentette: októberig hallani sem akar a videobíróról. Az esetleges újítás Frank Lampardon és Anglián már biztosan nem segítene, az U20-as női focivébén szereplő franciák viszont nemigen bánnák, ha a gólvonalt rosszul látó bírók és partjelzők is észrevennék végre a szabályos gólokat.

http://www.origo.hu/sport/focivilag/20100721-lampard-golja-kisertett-a-noi-fociveben-video.html

• Breki33
    fogalmam sincs én majd az új idény elindultával jövő olasz patchet akarom majd kipróbálni a friss keretekkel
  • Krisz018
    Breki melyik a legújabb Sm patch ?