81526
-
Neoncsoves #67717 a gyep nálam nem a legfontosabb grafikai elem... az se érdekel ha egy zöld pacán kell a labdát gurigálnom virtuálisan.
persze elvárom hogy egy bizonyos szintet megüssön, de nekem az ilyen gyep bőven megfelel -
a gyep az nem grafika? :P
elég érdekesek ezek a kijelentgetéseid :)
Ezenkívül nálam pl a hangok is majdnem egyenértéküek a grafikával -
Neoncsoves #67715 engem a gyep érdekel a legkevésbé, végre legyen rendes gameplay meg grafika azt ennyi -
-
Fifa 11 PC-s gameplay
Másik fórumon nagyon dicsérik a gyepet hát megnéztem, de szerintem lehetne jobb
"a jó gyeptől ez egyébként messze van
tiszta abrosz hatás, elmosottzöld, nem fűhatású szín, csíkozás sem megfelelő teljesen véletlenszerűen változik a csíkok szélessége, még az sincs hogy a sötét és a világos csíkok szélessége azonos lenne, egyszer vékony, egyszer túl széles.
Ezenkívül nem illeszkedik a vonalakra félköríven pl simán átmegy, középkezdőkörnél se illeszkedik közben pedig a középső két csík sötétebb és élesebb mint a többi.
És ez talán a legzavaróbb a tizenhatoson belüli csíkozás, beraktak öt csíkot a széles világos felénél megy majdnem az öt és feles vonala, normális helyeken a csíkok illeszkedni szoktak ám rá, és általában három csík van első az ötésfelesig következő a 11-es pontig és egy a 16-os vonaláig.
Persze lehet sűrűbb a csikozás de általában akkor is illeszkedik a vonalakra nem így mint itt.
És nem is a sötéttel kéne csíkozni hanem a világosabb színnel rárakni a csíkokat ahogy itt is látható
Ez azért zavaró mert ezek egyszerűen megoldható dolgok lennének, de így igénytelenségre és összecsapott munkára utalnak.
Biztos sokakat nem zavar, de számomra ezek miatt, csak nem annyira undorítóan ronda a gyep mint eddig, de jótól szerintem messze áll." -
Azt akarták, hogy maradjon csak a slepjét akarták elküldeni úgy meg nem vállalta -
Neoncsoves #67711 nem csodálom hogy így történt -
Az Argentin Labdarúgó-szövetség úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg Diego Maradona szerződését. A legendás játékos tehát már nem a labdarúgóválogatott szövetségi kapitánya. Erről a szövetség hivatalos honlapja adott tájékoztatás. -
gondolom nincs leíltva az exe a tűzfalban és azért van ez -
Rob Reggae #67708 Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy rendesen feltettem ezt az adboard selectort mutatja mikor másolja a fájlokat meg minden rendben. DE és itt jön a lényeg, pár stadionba még mindig konami felirat van. Egyébként jó mert a többi stadionnál működik, csak nem vágom, hogy ez ilyen vagy valamit rosszul csináltam, hogy néhány nem változott mégse...
Előre is kösz. -
hekhubá #67707 Sziasztok.
Eltudnátok mondani hogy a pes 2010-hez leszedtem a magyar csapatokat be másoltam mindent ugy ahogy kellett és a csapatok nak nem az a neve mint pl...fradi hanem egy francia csapat a neve, meg a játékosoknak is külföldi nevük van.Milehet a baj.Mit csináltam rosszul.Segitsetek. -
-
-
PES 2010 Camera Settings 1.4 by MxSoniC
[IMG:http://hostapic.net/s1/thumb/thumb_6c7da971.jpg][/IMG]
[IMG:http://hostapic.net/s1/thumb/thumb_5a0a4f13.jpg][/IMG]
[IMG:http://hostapic.net/s1/thumb/thumb_0a8a6efe.jpg][/IMG]
PES 2010 Camera Settings 1.4 by MxSoniC Features Settings:
1. change Settings for Camera Type “Normal Close”
2. change Settings for Camera Type “Normal Medium”
3. change Settings for Camera Type “Normal Long”
4. change Settings for Camera Type “Wide”
5. change Settings for Camera Type “Broadcasting 1″
6. change Settings for Camera Type “Broadcasting 2″
7. change Settings for Camera Type “Vertical Wide”
8. change Settings for Camera Type “player”
9. restore original Camera Settings
10. load and save Camera Settings from INI File
11. change Penalty Camera Angel (moddingway Camera)
12. change Penalty Camera Manually ( near and far Side )
13. change KickOff Cinematics ( moddingway )
14. disable KickOff Cinematics
15. restore original Kickoff Cinematics
16. change Camera Angel
http://hotfile.com/dl/57990292/1037551/PES2010_Camera_Settings_1.4.rar.html -
Ezt nem olyan egyszerű ám
adatbázis szerkesztővel sztem több heti munka -
Danyi #67702 Köszi Szépen! :)
Ha esetleg valaki tudja, hogy lehet ML-ben, és BAL-ban kicserélni a ligák csapatait az kérem írja meg! :) Köszönöm! -
#67352 -
Danyi #67700 Beütöttem, de sajna konkrét számokat nem találtam
-
már írtam korábban itt ha a wide szót beírod a keresőbe megkapod -
Danyi #67698 Értem. Azért köszi! :)
És ennek a kamerának a beállításait megsúgod? :) -
nem játszok ML-t pes 2010-el
és magyar patchel sem -
Danyi #67696 Köszi! :) Így nem érint a gameplay patch.
Csapatok cserélgetésére valami tipp? :) -
ilyeneket nem változtat a játékosok értékeit változtatják
jobb és élvezetesebb játékmenetet lehet elérni ilyeneket viszont nem változtat -
a kis ablakban le van írva, nem megfelelő a méret -
Danyi #67693 Újfent vannak kérdéseim...
A Master League-re nincs valami csapatszerkesztő? Idegesít, hogy az NB 1 3 szezon után már inkább német másodosztály, mint magyar NB1...
Még régebben játszottam a PES EDIT patch-el Become Legend módot (ezt nem kezdeném szívesen újra), de abban nincs spanyol első osztály (helyette van német 2.osztály) ezt a hibát hogyan lehetne áthidalni? :)
Olvastam, hogy van gameplay patch. Ez mit változtat? Lesz tőle a játékban kezezés? Megadja a bíró a 11-eseket?
-
#67689 ?? -
USAMEN POWER #67691 Nekem 60 fps folyamatosan, de nem nagyon foglalkozok vele. Nekem már 30 -tól játszható egy játék. -
Danyi #67690 Sziasztok!
63 FPS fölé nem vihető a játék? Ha igen, hogyan?
Olyan progi véletlen nincs, amivel a PES-en kívül tudnék betekintést nyerni a visszajátszásaimba? -
Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy a Master Leagueban, hogy kell csapatképet csinálni? A pes 6-ba még tudtam, de ebbe nem tudom. Kösz a választ! -
Ezt írja ki ha ki akarom cserélni :
Mi lehet a hiba? -
A könyvtár név meg kimaradt
KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\SMPserver\SMPatch\img\dt06.img\unnamed_111.bin
Ez a SM PATCH 2010 World Cup Edition by Soulmirror -
Dehogy nincs
-
pl graphic studio ami ugye alap program szerkesztéshez -
nekem nincs a dt06.img mappába unnamed_111 fájl :( [SM Patch et használom] Valami ötlet hogy lehet megoldani? -
És ezt milyen programmal tudom megnyitni? -
szintén
http://peshungary.hu/vegigjatszas/PES_2010_bin_terkep
dt0c.img - Faces, hairs, kits, fonts, numbers, boots
De ha a dlc-re gondolsz akkor
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download\dt0f.img -be kell belenézni, de nem teljesen értem a kérdést -
megkeresed a peshungary-n a pes 2010-es bintérképet vagy megkérdezed a készítőjétől -
Hy! Olyan kérdésem lenne, hogy az alapjátékra feltettem a legújabb frissítést! És van benne egy két arc, amit ki szeretnék szedni belőle, de ugye az alapjátékon még nincs kitserver. Ezt, hogyan lehet megoldani? Köszönöm a válaszokat! -
Akkor hogy toom megcsinálni? -
bocsi ez 2009-es, de fent van a 2010-es is
de miért nem tudjátok már azt a crop funkciót használni mindig az egész asztalt be kell másolni? :P