81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    27,5 % :-)

a szabadrúgásnál viszont eszembe jutott egy nagy hiba az tényleg hülyeség és a rugó játékos rugás utáni mozgásával kapcsolatos.

Na az tényleg valós hiba !
  • Neoncsoves
    remélem soha nem engedjük el L. Diarra-t. Jó játékos és még aránylag fiatal.
  • zsilka péter
    Kicsit OFF, de foci. Szerintetek mennyi az esélye, hogy Lassan Diarra a MUFC-ba igazol? Most olvastam a MUFC hivatalos oldalán, hogy nagyon érdeklődnek felőle. "J. Mourinho tudná nélkülözni a középpályát" ezt nyilatkozta az ügyben. Szerintetek mikor üt nyélbe az igazolás?
  • Breki33
    most azért szar mert nem tudsz szabadot rúgni? :P

más meg azt írta korábban milyen könnyen megy már neki
    ezek nem igazi in okok, deha szarnak akarod tartani tardsd,
    de a hiba benned van és nem a szabadrúgásrendszerrel.

az hogy full random lenne meg totális baromság kb akkora mint hogy 6* gyorsabban fut

Nézd és tanulj

• Neoncsoves
    persze, de itt világsztár focistákról van szó (ingame)...
  • symbol
    hát én meg fociztam sokat, bár hivatalosan annál kevesebbet, és bár a szabadrúgás rendszer lehet attól még gáz, de eltalálni a kaput nem nagy szám. minden játékos el tudná találni ha az lenne a cél. de a valóságban gólt akar lőni az ember, azt meg nyilván nagyon ki kell helyezni, erőből meglőni, vagy keményen elcsavarni, vagy valami. azért az életben is a szabadrugások zöme fölé, mellé megy szvsz.
  • Neoncsoves
    SZERINTEM

ez a szabadrúgás rendszer akkor is szar, akármit mondasz. még én is, pedig nem vagyok nagy focista, 16osról eltalálom a kaput, sőt 25 méterről még én is néha eltalálom a kaput(ezt már nem tudom, rég játszottam nagypályán, suliban meg csak kispálya van)... valóságot ez sajnos nem közelíti meg (max a labda fizikája mert az tényleg nagyon jó).

a guidet vagy 10x megnéztem, gyakoroltam is tutorialban de nincs sok értelme, mert full random az egész...

apropó én nem vagyok elfogult, leírtam a fifában lévő hibákat is és azt is, hogy az se tökéletes, de számomra jobb szórakozást nyújt mint a PES. FIFA 98 óta játszok a FIFA sorozattal, úgyhogy tudom, hogy sajnos lefele ível a sorozat (majd idén talán elkezd felfele)
  • fook
    Valaki ?
  • Breki33
  • Breki33
  • totti10
    melyik pessel lehet multizni? (amihez nem kell eredetijáték)
  • Breki33
  • Breki33
  • zsilka péter
    Sikerült közben köszönöm.
  • Breki33
    ja ha olyan játkos akinek alapból van hozzárendelt egyedi arca
    akkor semmit sem kell csinálni elég bemásolni, de ezt a bin térképen megis tudod nézni ha a játékos az adott sloton benne van akkor elég ennyi

egyik az arc a másik a haj szerintem
  • Breki33
    úgy tudom hozzá kell relinkelni ha nincs benne alapból

DE ehhez Nagyi2Pac ért jobban érdemes tőle megkérdezni illetve korábban leis írta itt, sztem, ha a keresőbe beírod megtalálod.
  • zsilka péter
    Breki egy olyan kérdésem lenne, hogy létrehoztam egy játékost a játékban, és letöltöttem egy arc-ot, és ha azt az arcot szeretném betenni a készített játékosomnak azt hogyan tudom megcsinálni? Ezt a két file-t tartalmazza a *.rar. ----unnamed_429.bin--- és ---unnamed_4003.bin--- Tudom, hogy az "img" mappán belül a dt0c.img-be kell tenni az arcokat, de gondolom valami mást is kell csinálnom, hogy a készített játékos használja azt az arcot. Előre is köszönöm a segítséged.
  • Breki33
    PES 2010 Tutorial – How to replace kits in kitserver (PC)

• Breki33
    Mindig elfelejted hozzátenni a dolgaidhoz, hogy szerinted. :)

Ez a szabadrúgásrendszer egyik legjobb, csak meg kell tanulni, hogy kell lőni.

Ha nem megy ott a guide vagy itt is sokszor volt szó róla.
    A neten is sok video van rá, persze nem olyan egyszerű mint a fifában és gyakorolni kell, de ez igazából is így van.

Szval ezzel nagyon nem értek pl egyet.
    Vhogy úgy érzem, hogy te elég fiatal lehetsz és nem játszol jó pár éve focis játékokkal. Aki 97 óta 10 évig nyomta a fifával egyre jjobban kiábrándult belőle.

Pedig milyen jó is volt 2003-ban

És szerintem VAAAAAAAAAAN normális foci játék PC-re.

2003-2004 ig a fifa volt aztán pes3 óta a Konami-s foci.

Remélem idén kettő is lesz.
    Különben megint jönnek az ilyen okos emberek, hogy elfogult vagyok egyik vagy másik irányába

• [HUN]FaTaL
    Majd a Fifa 11! Remélem. :) Mondjuk a PES 2008 egyáltalán nem volt rossz, csak nem találom azt a jó kis EB modot, amivel annó játszottam és már a nevére sem emlékszem. :(
  • Neoncsoves
    én pl. többször is észrevettem hogy hiába nyomtam az analóg kart majdnem törésig felfelé, ez az idióta gép másfele passzolt... rohadt idegesítő volt amikor ott lifegett a csatárom a lesvonalon ez a barom meg elpasszolja másnak (90%ban az ellenfélnek)... a társak meg idióták. végignézik ahogy elfut az ellenfél a kapunkig majd berúgja a labdát és ennyi.

slusszpoén hogy amikor én vagyok 1-on-1 kapus ellen, ugyanúgy csinálom mint a gép, mégis a gép által vezérelt kapus (hiába valami másod osztályú kis szar csapat kapusa) olyanokat véd amiket még Casillas is simán megirigyelne.

ennél idiótább szabadrúgás rendszert se láttam még. Vagy túl erősen lövi el, vagy túl gyengén, akárhogy nyomom a kart ide-oda, akármeddig nyomom a csíkot... van hogy épp eltalálom de ez ilyen 10/1es eset.

összevetve, minden hibáját tekintve, pár napig a PES nagyszerű szórakozást nyújtott nekem, csak amikor gyengébb csapatokkal is próbáltam játszani, valahogy felbaszott az egész és elmentem FIFA Online-ni. Persze abban is vannak játékhibák, meg a gameplay sem az igazi, de nem idegesít annyira mint az amikor 6x leköröz az ellenfél játékosa, stb.

helyette a FIFA-ban volt olyan, hogy rárúgtam a labdát, az ellenfél kapusa elvileg megfogta, erre átcsúszott a kezei között és gól lett :D

kijelenthetem, hogy PC-re NINCS!!! normális focis játék
  • [HUN]FaTaL
    Én a játékmenetre gondoltam nem az AIra. Az AI csal mint a disznó ezt már tapasztaltam. Sőt nem is a gép lesz jobb hanem inkább a saját játékosaim bénábbak magasabb szinten. Összevissza helyezkednek, széthúz a védelem a gép meg befut középen. Sajnos egyszerre nem tudok 5 játékost irányítani és ha nem sikerül az egyetlen irányítottal szerelnem, akkor a többi szétszalad onnan esélyem sincs.
  • fook
    sőt minden labda feléjük pattan , kapusuk szupersztárok stb :):)
  • Neoncsoves
    én ma felbasztam magamat PES közben. a gép előre tudja minden kurva lépésemet akármit csináltam. 6x gyorsabban fut a gép ha vesztésre áll, etc. sőt van hogy a 16osról el se találják a sztárjátékosok a kaput, pedig nem tökig nyomom a lövést
  • [HUN]FaTaL
    Hát szerintem egy kalap szar, de hajrá :D Maradok a PESnél. Talán majd a FIFA 11.
  • Neoncsoves
    mostanában rájöttem hogy élvezhetőbb mint a PESé...
  • neevous
    Attól, hogy nem írkálok, ha nem muszáj, még követek a topikot.
  • [HUN]FaTaL
    Csak kár hogy Fifaban maga a foci része egy rakás szemétdomb. :D Legalábbis PC-n.
  • fook
    nekem úgy van hogy tárgyalás , és vagy elfogadja (akkor term. nem adok többet ) vagy nem és kész :| ha meg leave to scout akkor nem tudok negotationolni :S:S
  • USAMEN POWER
    De felajánlhatsz. Először tárgyalást kezdeményezel, majd ha hajlandóak tárgyalni, akkor lehet ajánlgatni. Amúgy a PES -ben szarul van megoldva az átigazolás opció, Fifában ez jobban el van találva.
  • fook
    most tűnt csak fel , hogy 2010-ben nem ajánlhatok fel én összeget a játékosért ?
  • Breki33
    az hogy a hírből mi igaz innen úgysem tudjuk megitélni

mivel dél koreai lapban jelent meg biztos van benne erős túlzás, de gondolom van vmi valóságalapja is

ezen felesleges vitázni sztem

nekem meg felesleges munka :P
  • USAMEN POWER
    Figyelj, én nem vitázok ha nem muszáj DE ez (#67755) egy írritáló hsz, másképp is meg lehetett volna fogalmazni. Amit leírtál nem média szemét, nekem nem szokásom a média szarjait megenni, Észak Koreában túlzásba visznek ezt azt, nekem régóta megvan a véleményem az országról, ráadásul nem kell sokáig kutakodni az ország történetében, hogy következtetéseket lehessen vonni.

Őt (#67761) pedig biztos az esti szellő fújta ide, hogy kötözködésre adja a fejét. Maradhatott volna valamelyik autós topikban is, hogy vigyorgó pofával szúrkálja a japó szarjait.
  • Breki33
    ha most ezen elkezdtek vitázni törlöm az egészet !
  • USAMEN POWER
    Hülyeség a kérdés. Amúgy meg mi okból írod ezt nekem ? És hogy-hogy itt ? Talán játszol a PES -el, vagy valamelyik focis játékkal ?
  • Breki33
    na térjünk vissza a focihoz !

Werder Bremen: Túl későn ébredtünk a Haladás ellen

A Haladástól Szombathelyen felkészülési mérkőzésen vereséget szenvedő (2–1) Werder Bremen vezetőedzője, Thomas Schaaf szerint együttese későn ébredt a vasiak ellen.

„Túl későn ébredtünk, az első félidőben nem találtuk a ritmust, nem voltunk ott fejben, passzív volt a játékunk. A második félidő már jobb volt, sok lehetőséget kidolgoztunk, de nem tudtuk kihasználni őket. Hozzátenném, rengeteget edzettünk, és így a csapat kicsit fáradt volt, hiányzott a frissesség a játékosokból. Az első félidőt jobb, ha elfelejtjük, a másodikra építhetünk" – nyilatkozta.

• neevous
    Mit kompenzálsz az sg-n?
  • USAMEN POWER
    Dúrva', hogy egyesek fölöslegesen pofáznak a másiknak, csak mert 21 -ik század van.
  • Breki33
    PES 2010 Tutorial – How to replace stadiums (PC)

• Breki33
    Pes 2008-ban ha jól emléxem az alap demoban lévő gyep jó volt
    az ilyenek nem annyira

DE ugyanúgy elmondtam akkor is a véleményem a gyepekről Pes-es gyepeket se szoktam dicsérni ha nem jók.

Viszont azzal vitatkoznék, hogy senkit sem érdekelt egyrészt ez egy játék ahol igenis fontos a fizika gameplay és megvalósítás mellett a kinézet.

Elég csak megnézni hányan töltötték le akkori stadion javításaim.

Egyébként nem teljesen értem hová akadsz kilyukadni, de itt elég ferdítés van.

Ez pontosan úgy volt, hogyha valaki panaszkodott vmelyik stadion gyepére
    akkor elmondtam neki mivel tudtam, hogy egyszerűen kicserélheti az általam készítettre amivel sokkal szebb lesz.

Ugyanezt megtettem az aktuális fifa-s topikokban ahol ugye 2004-től 2007-2008-ig szintén készítettem gyepeket, csak ezt sokan elfelejtik.

Szval nem kell itt belemagyarázni ferdíteni dolgokat, nem attól függ hogy jó vagy rossz a gyep, hogy fifa vagy pes.

Érdekes hogy a pes3-as topikban meg én voltam a fifamániás aki mindig a pes-t kritizálja.
    Az sg-n pedig engem kértek fel a 2004-es Fifa tesztre mondván látják mennyire otthon vagyok a témában. Évekig voltunk Hedgevel felváltva különböző fifa fórumok házigazdái.......

Hogy is van ez akkor? :D