81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    oké akkor PS3 Demo
  • Breki33
    van rá gomb, hogy kérd a labdát ezt is kitárgyaltuk korábban részletesen
  • Breki33
    szerintem most konkrétan a videóban semmi gond a kapussal
    nézd csak meg 30 méternél van a labda ötösön belül mozog ki

erre meg nem számolhat, hogy kapásból így eltalálja, hogy mögötte rendben lecsapódik.

És ugye ezt egymás ellen játszották írta is, hogy ezzel nyerte +
  • horpeti
    Azt a rákövetkező HSZben írtad, én még az előttire reagáltam. :PP
  • Neoncsoves
    PES2010 Be a Legend módba akkora ászok a társaim, full üresen állok de azért is visszafele passzolnak nem ám nekem!:DDD meg amikor inkább ellövik messziről minthogy indítanának engem
  • Nagyi2pac
    haha...
    A lényeg hogy ez igen zavaró...igazán csinálhattak volna vele valamit...
  • Breki33
    szval a Supercancel :P
  • Breki33
    ilyennél te se tudnád :P
  • tobias88
    Futás+Cselgomb, és te jobban tudsz helyezkedni! (A gép nem csinálhat meg helyetted mindent)
  • Nagyi2pac
    Szép gól, de az nagyon gáz hogy a kapus még mindig nem tudja hogy hol van...
  • Breki33
    Fifa és Pes védekezés összehasonlítás

• Breki33

• Rol3
    Én is így vagyok vele, Pes6 óta megjelenéskor kipróbálom aztán törlés.
    Mondjuk ha normális játékot kiadnának aminek az online része is jó akkor én megvenném. Jó lenne azért újból multiba játszani mint régen:)
    Breki előzetese alapján azért van remény.
  • Breki33
    honnan tudjam?
    én is csak azt tudom amit írnak :-)

Egyébként szerintem ilyenre való a a SuperCancel ha jól értem amit írsz.
  • Flashly
    és azt megcsinálták hogy ha indítasz 1 játékost hosszú passzal, akkor nem oda fut a játékos ahová a labda érkezni fog, hanem oda, vagy úgy, hogy a leghamarabb elérje a labdát?

mert a tavalyi részben a támadó, vagyis az indított játékos oda futott ahova a labda érkezett, s így sokszor volt olyan hogy csak a lábát kellett volna kicsit kinyújtani, és már vezethett volna a labdát, ehelyett hagyta hogy elguruljon mellette vagy elötte a labda, és nem is foglalkozott vele a játékos mindaddig, amíg oda nem futott ahová a gép kiszámolta hogy futnia kell. (persze rosszul) mert míg a támadó így futott a labdáér, addig a védő rendesen a labdáér ment.

Nem tudom így érthető e a kérdésem, próbáltam valahogy megfogalmazni hogy értsétek. Mind1, ha nem sikerült várok a PC demóig. :)
  • Breki33
    PES 2011 DEMO - AMAZING BICYCLE GOAL

• Breki33
    Konami Digital Entertainment GmbH has listed the full range of newly licensed clubs that will grace its forthcoming PES 2011 title.

PES 2011 will be released in Europe for PlayStation 3, Xbox 360, and PC-DVD on September 30th with versions to follow for Wii, PlayStation 2 and PSP™ (PlayStation Portable), and Smart Phone formats in October – and KONAMI has added a number of key new officially licensed club teams to the new game.

KONAMI has already detailed the inclusion of the Copa Libertadores competition in PES 2011, with fully recreated versions of its 40 competing clubs added to the team rosters from the tournament’s 2010 entrants, with additional details about the licenses to follow later this month. The publisher has also added a wealth of key European sides, which will be included in the game’s bolstered UEFA Champions League and UEFA Europa League modes. The winners of these competitions will also be able to play in the UEFA Super Cup Final, now fully integrated into the Master League and Become A Legend modes.

The new Italian sides are Lecce, Cesena, and the newly promoted Brescia, while the Spanish league is bolstered with the addition of Real Zaragoza, Sporting Gijon, Almeria and Getafe. Similarly, Tottenham Hotspur join Manchester United in the English section, while the recently-announced Bayern Munich are joined by fellow German club Werder Bremen. These additions swell PES 2011’s roster of official European club sides to over 100: its largest number to date.

PES 2011 represents the greatest leap forward for the long-running series to date. The new game ignites the series with a wealth of gameplay additions, control options and graphical enhancements. Every aspect of the game has been honed and polished, with total freedom of play the core ideal in the new game. Amongst its new innovations, PES 2011 introduces a power gauge for each player that allows the user to exactly place every pass, cross and shot. Balls can be placed anywhere with utter precision, while all new AI routines hand complete control over to the player.

PES 2011 also boasts over a 1000 new animations, with subtle movements both on and off the ball that reflect the pace and power of a top-level match. The new game also boasts a stream of new surprises and additions, ranging from smaller touches such as a new throw-in system that utilises the power gauge system, and simplified tactical selection, through to huge advances such as Master League Online, a radically overhauled Become A Legend mode.
  • Breki33
    újabb infók:

mint már írtam elfutkosások nem nagyon vannak, elég sok szabálytalanság van, nem lehet sokáig 1 embernél a labda mert tuti elveszik v szabálytalankodással megállítják az embert. ennél fogva 1 kicsit tördelt a játék, de belefér. elég sokat lehet és kell használni a kényszerítőtt, mert amúgy nem nagyon mozognak.a passzoknál az irány is erősség is megfelelő kell h legyen. a hosszú indításokat jól meg csinálták ebből lőttem eddig a legtöbb gólt és nem az van, mint 2010-ben hogy legtöbbször elakad a védőben a labda.Lehet állítani a játék sebességet -2 és 2 között én 1-esre raktam a 0 túl lassú volt a 2 picit gyors a csapat beállítást nem nagyon nézegettem még, de nekem az már kicsit túlzásnak tűnik túl sok mindent lehet beállítani, lehet idővel egyszerűbben fog menni, mint aminek most látszik! Összességében úgy tudnám jellemezni mint régebben amikor fifáról áttértem pesre elsőre furcsának tünik de látod, azokat a dolgokat, amiért megéri inkább evvel játszani (remélem érthetően fogalmaztam )
  • Breki33
    fizess elő playstationplus-ra
  • Gabe18
    Én eléggé kiestem már ebből a játékból, de azért igy a megjelenés környékén csak rápillantgatok mindig. Mondjuk idén már nem veszem meg.
    De így visszagondolva szerintem a grafikus motor váltásakor romlott el valami ebben a sorozatban (tehát a Pes6 után). És főleg az online részére gondolok, mert offline jobb a mostani motor meg gameplay nyilván. De a multi, nem is tudom... Az valahogy szerintem jobb a korábbi részekben, a Pes 5-ben, és főleg a 6-ban. De aztán lehet már csak a nosztalgia beszél belőlem, hogy "ej azok a régi szép idők..."
    De jók az új videók. Taktikai rész is milyen látványos lett.
  • Tomy Lee
    De Koreai vagy v.mi Japan ezért gondoltam,hogy itt nálunk ez nem fog menni de azért próbálkozz:)
  • shevy
    ez nem fake, többen is visszaigazolták, hogy működik, forrás: http://www.youtube.com/watch?v=IGw_rBZfsTI
  • Tomy Lee
    Várd meg szept 15-t itt eu-ban és ne látogass ilyen fake oldalakat
  • shevy
    bocs, itt a link: http://tinyurl.com/39mpk7x
  • shevy
    ps3-on tudnék játszani, de nem sikerül leszednem a kulcsokat: valaki tudja ezt (http://jafiles.net /2F99861 )hogy lehetne letölteni? kitöltök ilyen free lotto valamit, de nem ad linket, pls segítsetek, hogy játszhassak
  • Breki33
  • Breki33

• Breki33
    "11font a havi playstationplus lehet megéri ez a pénz hogy ne jövöhéten játsz csak vele "

szted?
  • Breki33
    Jönnek a Demo-s videok

• horpeti
    Ez konzol, vagy PC tapasztalat?

Bíztató.. Bár úgyis meg fogják találni (mi is) azokat a bugokat, amivel előnyt lehet kovácsolni, mondjuk onlineban. A top csapatok valszeg megint "önjátszóak" lesznek, de őszintén remélem, hogy nem így lesz, és akkor egy jó gémet lehet látni. Bizakodom, mást úgyse tudok. :)
  • Breki33
    3mérkőzés eredmény nem fontos de leirom 3-0 a gépnek profin, regularon 2szer 1-1
    kezdem a hibával:minden mérközés után 2perc elnyomhatatlan trailer
    van benne 11es. söt rengeteg faultot befúj a biró és volt egy szitu(les) ahol azt éreztem ha nem én érek bele elöny szabályt ad
    megszokásból nem lehet játszani. izgalmas szép.
    élethű. ja és messi ebben a játékban nem fog tudni sprintelni alaptól alapig,vagy csak én nem tudom mi a forest gomb
    a gép kombinativ,a kapusok védenek és a mozgásuk is más lett,nehéz az új csikos passz,nehezebb a lövés de leszenek meglepö dolgok.tudok cselezni mégha nem is jól deamit bead az szép
    hogy ne értékeljem nagyon túl adok 5ből egy 4est de inkább 4/5öd
    remélem nem az én sutaságom mondja hogy jobb lett hanem majd ti is megerösitettek engem ebben

11font a havi playstationplus lehet megéri ez a pénz hogy ne jövöhéten játsz csak vele
  • Breki33
    van aki már játszik

Az utóbbi idők legnagyobb változásán ment keresztül a PES 2011 az tuti! Futkosás még Messivel sem nagyon lesz ha minden igaz (2 meccset játszottam eddig) a kamera ami most "wilde" az elég fura lett de sztem csak megszokás kérdése. Mi most itt 3-an próbáljuk és fura mindenkinek az biztos de jók az első megérzések! A szabálytalanságokra nagyon érzékeny. a passzoknak most nagyon pontosnak kell lennie és nem elég csak, hogy arra fele állsz. ez erőnek és az iránynak is meg felelőnek kell lennie az indítás viszont így sokkal jobban használható. Egyenlőre ennyi!
  • tobias88
    Ez nem is rossz!
  • Breki33
  • Breki33
    Kapus tutorial

• Breki33
    A játék még nem jött ki de védekezés tutorial már van nekünk :P

• [HUN]FaTaL
    Na neee. Ez egy okádék még mindig...
  • Breki33
    újabb PC-s Fifa képek

Hát ez inkább fél next gen ha a graf maxon van
    http://multiplayer.it/immagini/fifa-soccer-11-per-pc/323440/

• daver88
    kár, hogy kb. regular a szint, de maximum prof. meg egy kicsit szaggatodd a kép, nem???

amúgy vannak közte szép gólók...
  • Breki33