81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    csak itt kevesebben :)
  • Neoncsoves
    mindenhol vannak hülyék, egyezünk meg ennyiben :)
  • Breki33
    ebbe ne menjünk bele

idézhetnék itteni fifas hülyegyerek privijéből
  • Breki33
    Na hogy Fifa is legyen új PC-s video HD-ben

• Neoncsoves
    azért van különbség ez meg a másik hsz között... valószínűleg hogy amelyik magyar írta azt a hülyegyerekes posztot valószínűleg max 12 éves lehetett
  • Breki33
    A hivatalos EA Fifa-s fórumról egy PES demo teszt egy Fifas szemszögéből

okay to start off im massive fan of fifa and always will be, i jus want to share my views on the new pes 2011 game as iv played the demo on ps3.

Graphics - Very good, the start up of a match is decent, similar to other PES games, kits and players look very good.

Gameplay - Its still a little robotic, but it has improved so much, i really enjoy playing you demo, you can play either Barcelona Vs Bayern Munich, Or 2 other teams. didnt play with them (sorry)

Animations - The animations on pes 2011 are very very good, the way players pass, move and shoot makes it feel very realistic, you can produce some very good moves now on pes 2011, and you have to think more about your passes to complete the final ball of your attack. It seems alot slower but one major thing i think is amazing is the dribbling you can produce just using the analog stick to move your player, Lional Messi looks very good when dribbling on the ball, he drops his shoulder automatically and little twists and turns make it look really good.

overall i would say im de* going to buy pes 2011 this year, my main game is still FIFA 11...i think it will agen finish on top, but pes 2011 is the closest to fifs its every been. i also cant wait to play master league online

AND MAINLY I CANT WAIT FOR FIFA 11

i have done this thread so ppl can read and plus ask any questions they have.
  • Breki33
    Egyébként a Hardcore Pes-esek pont azt kérik számon Pes 6 óta hogy a Pes egyre inkább Fifásodik sajnos.
  • Breki33
    és hamar meg lehet unni
    2004-ig én is ilyen voltam :)

mit szólnál ha valaki azt írná azért játszik inkább a need4speed-el
    mert ott nem kell figyelni mint az RBR-ben? :-)

Ez egy PES fórumról van egyébként ahová nem nagyon járnak Fifasok
  • Neoncsoves
    én nem vagyok hülyegyerek, mégis jobban szeretek fifazni, mert ott ki lehet kapcsolódni, nem kell figyelni, hogy hogyan indítsam a társaim meg ilyenek... de amikor "szimulátorozni" van kedvem akkor előszedem a PES-t és azzal is szívesen játszok.
  • Rob Reggae
    Ezzel csak azt mondja az író, hogy a PES mennyivel reálisabb és szimulátor érzete van, mint a FIFA ahol menj és lőj kábé erről szól. Bár azért nyíltan én sem írnék ilyet, hogy az idióta barmok menjenek FIFÁzni. Valaki úgy is mindig megsértődik vagy bevadul az ilyen hozzászólásoktól.
  • Neoncsoves
    tudom hogy idézet másik fórumról, de akkor is szánalmas...
    "Messikével NEM TUDOK GOLT RUGNI, fuuu de sajnálom Mehetnek fifázni a hülegyerekek, mert itt tudni kell focizni "

itt nem kell tudni focizni, na a való életben kell tudni focizni.
  • Breki33
    ??

ugye az világos, hogy ez idézet másik fórumról?

és csak arról van szó, hogy aki eddig futkározott idén nem tud ezzel érvényesülni PES-ben.
  • Breki33
    persze semmi gond :-)
  • Neoncsoves
    és még a FIFA-sok a kis pöcsök. nem tudom ki fikáz megint kit
  • Rob Reggae
    Nekem egyébként semmi a bajom a PES-sel. Csak leírtam a véleményem, hogy a valóságba egy kapus kimozdul és igen lehet, hogy jön a másik és átpasszolja neki, de ez ilyen... Én mindig a PES mellett tettem le a voksom, pedig aztán néha a gép csalása a játékban az embert feltudja cseszni idegileg. Ettől függetlenül ez a játék jó és a 2011-ben is biztos vagyok, hogy fasza kis játék lesz, már ha nálam elindul.
  • Pethy23
    Óóóó nagyon jó maradt a vidi kártya minimum, az mint volt, akkor még lehet médiumba megint menni fog:)
  • Breki33
    http://ngebing.com/pes-2011-pc-specs-system-and-hardware-requirements
  • Breki33
    nem neked válaszoltam privátban fifaval kapcsolatosan gamepad ügyben? :-)

most is ugyanazt tudnám mondani
    szerintem egyértelműen nő a játékélmény egyébként én biztos nem játszanék újra bill-el csak teszteléskor használom.
  • bgreg
    sziasztok.Szeretnék venni a PES-hez egy gamepadot mer billenytűvel elég fura.mit ajánlotok? xbox 360 controller for windows, vagy vmelyik logitech? játékélmény nő annyival hogy megérje a gamepad?
  • Pethy23
    Gépigényről van valami infó? Vagy ha ment a 2010 ez is még belefér laptopon:)?
  • Breki33
    "Végre a hosszabbitásnál számolja a másodperceket, igy legalább lehet látni, hogy mikor jár le. Szerintem ez is fontos a játékban, mert a 10-ben irreálisan hosszabbitott, kiirta, hogy 0perc és megtoldotta a játék idöt valamikor 1-2percel is.
    Jellemezném a játékot: Rugalmas, van biro a pályán, taktikai faltok, elönyszabály, szabadrugásgolok, fordulékonyság, labdatartás és legföképp realitás. Messi elfáradt a 69-ik percben, lekellett cserélni pedig nem is futottam vele csak talán 3 szolot néztem meg pont ezért. Más szoval passz, passz, passz, mint ahogy a barcelona csinálja IGAZIBOL. "

"Aztaaaa!!! Szegény forest gumpok mi lesz veletek? Jaj de sajnálom öket!!!! A konami megtanitja öket focizni!! Most már csak az online részére vagyok kiváncsi, hogy játszhato lesz e? Oriási a játék, visszakaptuk a gyors kényszeritöket, mélység passzokat, területbe játszást, de van a számomra 1 furcsa dolog, hogy Messikével NEM TUDOK GOLT RUGNI, fuuu de sajnálom Mehetnek fifázni a hülegyerekek, mert itt tudni kell focizni Kár, hogy a magyarokat nem lehet kiprobálni "

"hát szépöcséim!!
    amit én most érzek pár demomeccs után.....hát az biz'a....
    hát biz'a....közel van a szerelemhez.... "
  • Breki33
    PES 2011 Complete List of South American Teams in Copa Libertadores

KONAMI today announced that Pro Evolution Soccer 2011 will feature all 40 clubs that played in the Copa Santander Libertadores 2010, South America’s most prominent and esteemed club soccer tournament. Check out the teams to be included and the new commentators announced for Mexico and Brazil.

With exclusive rights to the Copa Santander Libertadores, KONAMI has confirmed that all 40 clubs playing in the Copa Santander Libertadores will be included in the upcoming Pro Evolution Soccer 2011. All aspects of the club competition, including top teams and players, and the emotion of the Copa Libertadores will be captured in the game.

Pro Evolution Soccer 2011 will again feature play-by-play commentary in Latin American Spanish from Christián Martinoli and Luis Garcia (former international Mexican player); both are very well known commentators in TV Azteca Deportes, as well as writers for Milenio Newspaper and Futbol Total Magazine, respectively.

And now for the first time, Pro Evolution Soccer 2011 will feature play-by-play commentary from famed Brazilians Silvio Luiz, one of the most important and famous sports journalist and commentators in Brazil, and his counterpart will be Mauro Beting, a prominent sports journalist and soccer commentator of TV Bandeirantes, the channel Bandsports and Radio Bandeirantes.

Below is a complete list of clubs:

Mexico:

* Chivas De Guadalajara
    * Monarcas Morelia
    * Monterrey
    * Club San Luis
    * Estudiantes Tecos

Argentina:

* C.A. Banfield
    * C.A. Colón
    * Estudiantes De La Plata
    * C.A. Lanús
    * Newell’s Old Boys
    * Vélez Sarsfield

Bolivia:

* C. Blooming
    * Bolívar
    * Real Potosí

Brazil:

* S.C. Corinthians
    * Cruzeiro
    * Flamengo C.R.
    * Internacional
    * São Paulo F.C.

Chile:

* Universidad Católica
    * Universidad De Chile
    * Colo-Colo

Colombia:

* Once Caldas
    * Atlético Junior
    * Independiente Medellín

Ecuador:

* Deportivo Cuenca
    * C.S. Emelec
    * Deportivo Quito

Paraguay:

* Cerro Porteño
    * Club Libertad
    * Nacional

Peru:

* Alianza Lima
    * Juan Aurich
    * Universitario

Uruguay:

* Club Nacional
    * C.A. Cerro
    * Racing Montevideo

Venezuela:

* Caracas F.C.
    * Deportivo Italia
    * Deportivo Táchira

Fans can also continuously play as C.A. Boca Juniors and River Plate from Argentina in the Exhibition Mode.
  • Breki33
    Ezzel nagyjából egyet tudok érteni.

Ha a 6:30-nál lévőre gondolsz az elvileg R2-es csel.

Itt látszik, hogy a védő visszafele oda akar nyúlni közben.

Valószinű nehezebb fokozaton elis veszi.
  • Breki33
    ha kimozdul bepaszolja a középen jövőnek és üres a kapu

Írtam már ez nem olyan, hogy egyedül viszi egy csomóan követik a támadást védők csatárok vegyesen, és középpen az egyik csatár egyedül van.
  • Terminátor14
    Kíváncsi voltam, hogy vajon milyen kapusbakin tudtok ennyit zsörtölődni, megnéztem...

Hát sztem ez nem akkora hiba, mint amekkorák vannak a 2010-ben, szóval még bőven a túlélhető kategória. Mocskosul közelről ment egy erős lövés, rá lehet fogni, hogy a kapusnak nem volt ideje reagálni. De azért eldobhatta volna magát a labda irányába, hátha alapon. Illetve esetleg ki is jöhetett volna a szöget zárva, nagyon sokat cipelte a lasztit a játékos, lett volna ideje talán.

Ami engem jobban zavar, az a gólpassz előtti irányváltás. Ott bevezeti a játékos 2 védő közé a lasztit, azok nem csinálnak semmit, majd irányt változtat és szépen megy tovább. :D Ez nagyon "peses".
  • jolesy
    Sziasztok!

Fölraktam a PES Edtit 4.1 pecset, de kiírja hogy egy bizonyos d3dx9_37 hiányzik...leszedtem és bemásoltam system 32be de úgysem lett jó...amúgy elindul de ki is lép gyorsan. Van erre valami megoldás vagy esetleg valami másik pecs ami tartalmazza a friss igazolásokat?
  • Rob Reggae
    Dehát egyedül viszi a kapu felé, mikor már kiugratják. Olyankor jönni kell a kapusnak, már elnézést, nem állni kell a kapuba mint egy f**z és végig nézni ahogy belövi. Ezt a helyzetet Pippo góljához tudom hasonlítani... (Más, hogy ott kijött Reina és Inzaghi elpöckölte mellette, de szerintem kábé így lenne értelmesen lemodellezve, nem linkelem be mert nem tudom, hogy kell:D, de persze a BL döntőre gondolok)
  • Breki33
    Itt van egy hasonló jelenet 1:29-nél viszont itt nincs annyira szembe a kapuval szinte csak egy lehetősége van így Pfaff lábbal előre kijött hogy zárja a szöget kiis maradt, de nemsemmi szóló volt

• Breki33
    Közben beugrott a kapus Mlynarczyk volt és nem pont ilyen sziti
    hanem azt hiszem rálőtték elindult egyik irányba vkin megpattant és visszaért a másik irányba vhogy így

• Breki33
    Közben rájöttem, hogy az ismétlést is meg lehet nézni ott jobban látszik
    ez esetben annyit tehettek volna hogy a kapus a jobb kezét megkisérli felemelni, de hacsak nem túdja, hogy a hosszúba lövik ezt csak bravúrral védhetné szerintem.

A hirtelen gyors utánnafordulás viszont tényleg fura, tehát ha jobbra induló mozdulatot végezne miközben megkisérelné kinyúlva elérni realisztikusabb lenne.

De nagy kapushibától azért ez messze van.
  • Breki33
    ez kis vagy nagypálya?

ez esetben a rövidet kell védened elvileg oda legvalószínübb a lövés, ha kifutsz akkor meg begurítja a középpen érkezőnek.

Ez nem az amikor egyedül viszi kapura szemből !

Való életben ilyenkor sokszor azt látni, hogy a kapus leül a rövid felé és mikor látja, hogy a hosszura megy megprónál lábbal vagy kézzel még kapálódzni arra.

A Portó lengyel kapusának volt korábban egy nagyon híres védése hasonló esetben ő elindult egyik irányban, de mikor észrevette hogy a lövés a másikra megy szinte átbucskázva a fején hihetetlen módon visszafordult és kivédta.

Ez a jelenet évekig a legnagyobb kapusbravúrok között volt mutatva és azis volt !
  • Breki33
    megnézve kinagyítva lassítva: ha nem a rövidre várja a labdát illetve a középre jövőnek is lehetett bepaszra várni - szemben a kapuval jött üresen, szóval ha a hosszúra várja akkor bravúrral valószínű ki tudja ütni vissza a mezőnybe

igazából nem csak a feje fordul hanem szinte az egész teste egy pillanat alatt, én ezt látom inkább hibának ha már mindenáron keresünk
    kb egy fél másodperc alatt teljesen megfordul, de nem lehet rendesen kilassítani egyik képhockán még félig szemben áll következőn már háttal.
  • Rob Reggae
    Hát általában kijövök a kapuból, amikor látom hogy a labdás ember ott hagyta a védőket és elé ugrok lábbal vagy úgy egész testtel. De, ha meg benn maradok, akkor is lábbal próbálok mozdulatot tenni, de nem így mint a videón. Ilyen a való életben nincs, én akk állok ilyen mereven, ha egy jól eltalált lövésre, fejesre egyszerűen nem tudok reagálni és nem is érnék oda, de ez a lövés közelről jön...
  • Breki33
    egyébként neked a fejed lassabban mozdul mint a kezed? :)
  • Breki33
    nem néztem a fejét de akkor megnézem mert látom ez kardinális kérdés
  • horpeti
    Ja, de a fejével persze tudja követni azt a labdát, amire moccanni se tud. :PP Persze, ez érdekel a legkevésbé, amikor a gameplayt értékelem. Csak néha mosolygok.
  • Breki33
    hanem hogy?

véded a @-ot? :-P

csak ez a kipattanó mindig elvetődve lövése ne legyen
  • Rob Reggae
    Nem új szakkommentátor van? :D Vagy nem jól hallom.

Az lesz a gáz, ha fejeseknél csinálja újra ezt a kapus. Bár én a valóságba ennyire közeli lövésnél se így reagálok sosem. Tökéletes játék nincs, de csak ennyi hibája legyen, mint ez... Pl. remélem a bíró idén rendesen fúj és nekem így elsőre tetszenek a hangok is, mind a síp, mind a bekiabálások.
  • Breki33
    Lehet, gondolom az tetszene mindenkinek ha ész nélkül kirohanna :-)

holott pont ezt nem szabad, persze felemelhetné a kezét de aki állt már kapuban kispályán az tudja milyen mikor ilyen közelről jön egy lövés.

Ha egy ilyennél levegőben úszva kivédené engem sokkal jobban zavarna.
    De ezek szerint a többségnek ez tetszene :)
  • horpeti
    Lehet Hajdú tervezte a kapust a Konaminál. :D