81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Kár, pedig nem tűnik rossznak

http://www.radikalmod.hu/index.php?p=5&y=4654
  • Breki33
    ja ezt bemásoltam egy fifa fórumra

elfogult srác lecsapott rá :P

"Ez marhaság amit írt a srác. De szerintem csak megkéne nézned egy videót és nem vonnád kérdőre ezt a kommentet. A mozgás sem darabos teljesen olyan mint a konzol 10-esé. A látvány meg még kicsit fel is lett csiszolva. Egyszerűen nem értem miből gondolt ilyeneket."

"De ha te egy HD minőségű videó alapján nemtudsz eligazodni akkor meg is érdemled"
  • Breki33
  • daver88
    modósítok, pc-re nincs is, ha jól olvasom, csak xbox-ra
  • daver88
    gamepad olyan 13.000-tól kezdődően van pc-re, de elég ritka, inkább xbox-ra lehet kapni
  • Breki33
    igen az egérről már hallottam pont ezért kérdeztem
  • Terminátor14
    A Razer híres a nagyon jó kiegészítőiről, elég csak pl a az egereket/egéprpadokat megnézni, vagy vannak nagyon jó billentyűzeteik és füleseik is. A kontrollert magát még nem láttam, de biztosan kapható, ahogy a többi razer termék is hazánkban. :)
  • Breki33
    Razer Onza Professional Gaming Controller
  • Breki33
    Az EASport oldalán ilyen kontrollert ajánlanak

lehet ilyet itthon vhol kapni?

• Gabinnyo
    Hát nem is tudom mit mondjak, ez megint jó nagy kamu az EA részéről érzésem szerint, hogy full nex-gen lesz a fifa, meg hogy egy az egyben ugyanazt kapjuk mint konzolon. Az én meglátásom az, hogy a gameplay része teljesen ugyanaz lesz valóban, fizika, test-test ellen kontakt, miegymás, de hogy azt a nyanvadt grafikus motort miért nem lehet végre száműzni ez számomra felfoghatatlan... ugyanazok az ocsmány kinézetű karakterek, darabos mozgással, akik a tényleges next-gen gameplay elemeket probálják meg imitálni a szánalmas 2003-as fifából való karakteranimációval... ettől függetlenül a demo kap egy esélyt, de nem sok reményt fűzök hozzá
  • Breki33
    Nekem egyenlőre igen csak túl gyors és 1:12 után pillanatok alatt földre kerül a barcelona játékos
    még ha kihúzná a lábát se esne így el itt meg bedobás jön :P

Szval ez a jelenet elég fura
  • Rob Reggae
    Nekem nem tetszik. Még mindig idióták a mozgások, nézni is rossz, nemhogy leülni és játszani vele. Lehet másnak bejön majd, de ez az én véleményem. A PES demót kicsit felfokozottabban várom.
  • Breki33
    na itt már Legendary szint

FIFA 11 PC: Real Madrid vs Barcelona 15 Minutes - Legendary (HD 720p)

• Breki33
    PES 2011 DEMO élmények!

Igen, bizony, focis társaim, a Plusz szolgáltatásnak hála kipróbálhattam a PES 2011 demo verzióját.

Mielőtt letöltöttem az 1460 valahány megát, kimentem a konyhába, és elkezdtem gondolkodni, mit is várok a játéktól:

* Legyen olyan, mint a PES 3?! Igen, briliáns passzok, szép támadások, valósághű foci szimulátor

* Legyen szebb grafika?! Igen, Mert a fifa bizony alaposan feltuningolta a grafikai motorját

- Legyenek cselek, látványos megoldások?! Lopni nem szégyen, ahogy a FIFA lopkodott évek óta, úgy a Konaminak le legyen pofája lenyúlni a jó dolgokat...
    De nem volt időm tovább gondolkozni, lejött a demo, irány a JÁTÉK...

Barca, Bayern meccs. Szokásos bevonulás, igazából sose érdekelt, így gyors elnyomom.

Első meglepetés: SZÉP a játék, nem tökéletes, de SZÉP.

Második meglepetés: Kamera nézet. Mintha az igazi meccset néznéd. rendkívül jól eltalált újítás.

Nah de írány a meccs. Passz rendszer teljesen más. Igazából még most se értem, néha oda passzol ahová szeretném, néha pedig nem. Egy biztos, most már hatalmas, gyönyörű kiugratásokat lehet passzolni, látványos keresztlabdák, és területekbe való bepasszolásokat lehet végre hajtani.

Amit észre vettem, hogy a mélységből jövő embereknek VÉGRE értelme van, és aki lendületből jön, az el tudja simán tolni, mint a való életbe.

Rengeteg cselt vettek át a konkurenciától, de ez egyáltalán nem baj. A mozgások a régiek, ugyanolyan tökéletesek, mint anno. Ezek mellé még rengeteg új animáció került fel a játékra. (elvileg 1000.)

Amúgy a demonak voltak hibái, de mint minden PES demonál, a véglegesbe szerintem ki fogják javítani.

Kaptunk egy régire hajazó, de teljesen ÚJ köntösbe öltöztetett focis játékot. Hogy ez mire lesz elég? Nem tudom, a FIFA 2011-et nem próbáltam, de ahogy elnézem, nem is fogom.

PES forever ;)

UI: FIFA fanok kíméljenek. Még mindig a PES a szimulátor, a FIFA pedig árkádosabb ...

• Breki33
  • Markov
    Hali srácok!

Ma esedékes a DEMO igaz?
  • Breki33
    ezt most nem ere a játékra mondom inkább általánosságban

elmúlt években nem nagyon halottam tőled olyat, hogy ez vagy az tetszik de nélkül

szerintem a Fifa-nál is így lesz.

Én meg elfogadom és élvezem sokszor eszembe jut 97-es fifa demo mikor fél percet lehetett játszani és mi leesett állal indítottuk el újra és újra és ha akkor megkaptuk volna a mostani Pest hát szerintem nem hittük volna el hogy ilyen lehet.

Nekem a Fifa is tetszett 2004-ig csak aztán meguntam, hogy mindig ugyanaz és én javíthatom fel a mezeket, gyepet, hangokat stb.

Emléxem egyikhez még gameplay javítást is írtunk mert nem lehetett a 16-oson kívülről gólt lőni abban a részben :)

Volt mikor a szögletzászlót elfelejtették kiszínezni az grayscale maradt :P

És mégis élveztük, mostanában meg mindig csak a nyavajgás megy minden játéknál szinte, sokan mintha csak a hibákat keresnék direkt, ezt most nem rád értve elsősorban.
  • horpeti
    jah, egy idő után sajnos mindig meglátom a hülyeségeit.
    Pl. 2010zel tegnap is nyomtam elég sok meccset (gép ellen) ML stoke city.
    Gyakorlatilag 60-70es rúgású emberekkel csinálok olyat, amilyeneket ide linkeltek. Persze benne van a pakliban,hogy "eltalálja" úgy a lövést, és örülök is. Aztán 5/1 meccsnél megszivat a gép, és akkor semmi se jön össze, de úgy, hogy üres kapura játszom Chelsea ellen, üres a kapu fele. Húzom a kart, hogy kitörik hogy lője a rövidre ahol van 3 méter luk, leszarom, ha mellérúgja, de szélre menjen, erre visszalövi középre, ahol áll a kapus > ne legyen gól.

Köv. meccsen meg teljesen lehúzott ember 75ös lövéssel 16os sarkáról berúgja a rövid pipába egy "jól ismert helyzetből -> megtolom rúgom és jól rárúgja".

Szal csak az nem tetszik, hogy túlságosan belenyúl a játékba. És nem csak gép ellen,2 játékos ellen persze jobban érződik, főleg ha azonos tudásban vannak.

De ettől függetlenül ez még mindig a piacon levő legjobb focis játék, ezt nem vitatom. Csak sok"hülyesége" van, amit meg kell szokni és elfogadni. Új játéknál persze hónapokig ilyen probléma nincs, csak ha valaki agyonjátssza, és kijönnek ezek.
  • Breki33
    De te mindig ilyen vagy.

Soha semmi nem elég jó.

"EZ jó de" "az tetszik de biztos" "szép gól de ez se" stb. :P
  • Breki33
  • Breki33
    bocsi nem szerintem én csak idézek másoktól !

én fanyalgok pl a háttérdrapik és a Konami logós cuccok remélem mielőbb cserélhetők füveken is van mit javítani, de fifas és pes-es együtt elég sok meló lehet csak egyik lesz.

A Brazil kommentár tényleg lesz benne hivatalos infóként is olvastam.
  • fczolika
    Üdv! Régen írtam már ide.Nagy örömmel olvasom,illetve látom a videókat,szerintem az idei PES már közelít ahhoz a játékhoz amivel én mindig is szeretnék játszani.Jobb a kamera,jobbaknak tűnnek a szurkolói hangok és a játékmenet is élethűbb Breki szerint(hiszek neki).Stadion edit mód is fantasztikus,többé nem fanyalgok,ha nem tetszik egy gyep vagy egy pálya.Ami viszont eddig a legjobban tetszett,az a brazil kommentátor.Ha ez tényleg benne lesz a játékban nálam csak ez fog közvetíteni.Ez nagyon csúcs,borszasztóan feldobja a játékot,a meccsek hangulatát.Az unalmas angol kommentátorból már elegem volt.
  • horpeti
    Legalább ebben egyet értünk, hasonló véleményen vagyok én is. :)
  • Breki33
    amúgy gondolom ez az új Brazil kommentár ami állítólag alapból benne lesz
  • Breki33
    mondjuk a Pest se
    de azt furának tartom mikor vki két videó alapján kijlenti, hogy a fifa márpedig idén jobb lesz :P
  • Breki33
    azért érdekes

két csoport van

Egyesek szerint

"Egyszerűen nemtudom hogy ezzel mi baja lehet bárkinek is. Most is gyönyörű de még milyen-re lehet ezt majd megcsinálni... Bár olyan hatalmas szépytések biztos nem várhatóak mint a 09 illet 10-esnél. Ez így ahogy van tökéletes lesz. A gyep, játékosok, közönség, fizika. Egyszóval minden."

És amikor #68155-et meg merem említeni jön a szokásos szeélyeskedés.

A másik oldalnak meg egyáltalán nem tetszik.

És úgy látszik csak én vagyok a kettő között aki szerint jó lesz, de nem tartja tökéletesnek.

• gabi89
    Ez nagyon adja :)
    Végén még zene helyett visszakapcsolom majd a kommentátort :D

Fifa 11 pedig háát egyelőre nem nyert meg. Nem mondom, hogy rossz és látszik is a fejlődés valamelyest de nem az igazi. (gameplay szemszögből nézve)
  • Breki33
    hát a demoban 4-5 csapat van max
  • Pethy23
    Jó persze, de akkor ne a Chelsea ellen játszanak, akkor kevésbé zavarna:))
  • Breki33
    kijön egy új játék egy bemutatón leültetnek elé tese fogsz a legnehezebben kezdeni szerintem

gondolom beállítják úgy, hogy legyen sikerélmény

látod ps3 demósok közül valaki még gólt se tudott lőni :-)
    pedig gondolom nem kezdők
  • Breki33
  • Pethy23
    Sorry az elírásokért sötét van:P
  • horpeti
    ill anno Billdmmel is arra jöttünk rá, hogy lehet párat játszani, online is, csak kicsit se szabad komolyan venni, mert egy ilyen konami random mellett nincs olyan, hogy valaki megver valakit, és akkor az jobban játszik, erre nem jó mutató a meccs. :D
    Csomót játszottunk együtt és egymás ellen is, jól kijöttek a dolgok.

Amúgy fasza játék, csak amíg a PES6ot lehetett kb. komolyan venni, addig kár, hogy az újabbakat kevésbé. Persze ez az egyéni szoc. problémám, és véleményem, mindenkinek más van. :))
  • horpeti
    Most úgy nyertem a Tottanhem ellen stoke cityvel, hogy 1. félidőben esélyem se volt akár átlépni a felezővonalat is, csak kergettem a labdát (és kaptam 1 gólt az első percben 30ról), 2. félidőben meg a szuperadogatását lehúzta és el tudtam venni a labdákat, és az enyémek meg full bénából jóba léptek elő, és 2-1re fordítottam.

Egy idő után mindegy milyen csapatok vannak a pályán, úgyis az van, amit a gép akar. Ezért volt vicces az online is, 2 azonos csapatnál/2 azonos játéktudású játékosnál is kb. sorsolt. Az, hogy a kontroller a mi kezünkben van, néha másodlagos :DD

A FIFÁban legalább ezt nem láttam, lehet szar a gameplay de nincs ez a KONAMI random. Ami jó, csak néha idegesítő.. látod, hogy szar a csapatod 1. félidőben, de nem tudsz semmit csinálni, hanem küzdesz, hogy ne égj nagyot. Aztán 2. félidőben meg az ellenfél küzd, míg le kell dolgozni az 1. félidő hátrányát. Jó amúgy, mert változatos, csak idegörlő is 1ben. :D

2011ben kiváncsi leszek erre a le és felhúzásokra.
  • Pethy23
    Egyszerűen nem tudom felfogni miért jó ilyen gyenge szintű gép ellen játszani. Fur CR erre Alex meg az összes védő, kicsiket lemarad deirek annyit hogy 1-1-be mehessen a kapura...
  • horpeti
    Medina jó játékos, vagy élete gólját lőtte? :)
  • horpeti
    lol.
    Szép gól, de ez se a "playeren" múlik. Ha 20/1* megy be egy topjátékosnál, akkor elfogadható.

Bár a PES2010nél is arra jöttem rá (most játszom egy kis ML-t újra stoke cityvel kezdve, hogy majd lássam a különbséget - minden meccset nyerek, pedig 10 percesek és tartja a gép a labdát, mint az állat, hihetetlen mennyire megy a 0-0ra:D), hogy elég egy 75-80 körül rúgó játékos, és már 16os környékéről azzal is simán jól lehet lőni, az ilyen 90es rúgó meg annyiban különbözik, hogy ha szarul játszik valaki, szar helyzetben/ütemben lő, még akkor is bemegy, kifacsartan is.

Szóval kiváncsi leszek mi lesz a 2011ben. Ahogy néztem a linkelt videókat, top játékosok így is bárhonnan bárhova elpasszolnak, kicsavarodva is, és biztosan egy 90-es rúgótechnikájú profi azért nagyon jól fog lőni. De ezzel nincs is probléma, az életben is így lőnek. Csak hát itt jön ki, hogy top csapatokkal nyilván egyszerűbb a gólszerzés, míg kisebb csapattal több küzdelem van és meg kell teremteni a lehetőséget, mert nem lövi be tutira bizonyos távon belül.
  • TDC Geronimo
    Baszki olyan mintha TVt néznék :D
  • Breki33
    Milyen gól milyen kommentár

• Breki33
    azt mondják kezdőn van..........