81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• [HUN]FaTaL
    És mivel kell berakni?:D
  • bgreg
    breki,van egy rossz hírem.nekem xbox360 controllerem van és rezeg kapufánál,plusz a sorsdöntő tizenegyeseknél amig el nem rúgom/rúgják.
  • Terminátor14
    Elég egyértelmű, mikor belépsz a game plan-be, akkor van 3 lehetőség, gondolom vagy a legelsőt, vagy az utolsót kell választani, hogy egyáltalán ne nyúljon bele a gép a taktikába. Most nem tudom fejből, hogy melyik-melyik...
  • Szilcsio
    És az a taktikánál hol van ?
  • punkers
    köszi a segítséget!
  • Breki33
  • Breki33
    látom :-)

a képek is abból vannak
  • Breki33
    tessék

http://www.multiupload.com/5NY0LSHPUD

Kétféle azért van egyiknél 1

Cselek

De nekem is válaszoljon már valaki ! :P
  • Terminátor14
    Nem vagyok Breki, de a taktikánál valszeg beállítottad, hogy automatikusan változtassa azt a meccsnek megfelelően, cserél, formációt vált stb...
  • daver88
    mert meccs közben átváltassz a másik fél irányítására, majd vissza...
  • symbol
    amúgy ez a sok grafikai bug valszeg a portolás miatt van, remélem jövőre behozzuk az egy év lemaradást, mert a konzolos fifa idén beszarás jó lett megint. jövőre remélem javítva lesz minden bug, a második portolás majdcsak jobban összejön
  • symbol
    nehézség állításhoz ezt a ma.ini-t szedjétek le, simán bemásolni a game mappába, aztán múködik is. nehézséget meg átirni 2-esre, hogy pro )vagy akármi más) legyen a txt-be előtte. nekem is nehezen akart összejönni, ezzel okés.
  • punkers
    köszi!
    Még annyit hogy esetleg van már valami anyag hogy a cseleket hogy kell előzhozni.Én például csak bicikli cselt használtam vagy a labda hosszan megtolását de ezek most nem működnek ugyanazokkal billenytükkel
  • Pethy23
    Engem mai meccsek után 2 dolog zavart:
    1. az ollózós mozdulat, sajnos többször lő így mint kellene, most pl egy meccsen 3x:S
    2. Nem kéne minden kis faltot visszajátszani mert darabolja a játékot még az is.
  • Breki33
    akkor majd felrakom az ini-t
  • Szilcsio
    Breki az mért van, hogy automatán cserél nekem meccs közben vagy félidőben ?
  • Breki33
    Az az új konzolos Fifa

De ebben a PC-s fifa demóban tényleg minden újraindításkor be kell állítani újra az irányítást?
    És miért nem rezeg kapufánál a gamepad?
  • daver88
    Hát őszintén szólva egy két meccsel a hátam mögött, azért lenne mit javítani, őszintén szólva...

1. Kapus...még mindig elég érthetetlen cselekedetei vannak..pl:

Mit keres a 11-es környékén...mert az rendben van, hogy 8-10 passzal előtte megfogott az 5-ösön állva egy távoli lövést, de miért jött ki még jobban, ahelyett, hogy visszább ment volna, vagy ott maradt volna...

2. olvasgattam visszafelé a hsz.eket, és asszem Breki rakott be egy olyat, hogy összeérnek a testrészek fifába...bizony-bizony minden meccsről tudnék berakni olyan képet (ha nem is olyan brutálisat, mint amit Breki rakott), ahol összefolynak legalább a lábak.

3. Passzrendszer...remek lett, ettől függetlenül vannak érdekességek. Bedobás után a bedobónak vissza akarom passzolni a labdát, éppen csak látszik a csík halványzölden, erre kibikázza taccsra. (az ilyen esetektől eltekintve tetszik, de még van mit javítani rajta)

+1 pozitívum
    Szabálytalanságok...Végre nem csak az ellen kap mezőnyben szabadot, hanem én is...az eddigi részeknél nem volt sztem ennyire jellemző ez...és tényleg csak olyat fújnak be, ami jogos (persze van vitatható, dehát hol nincs..)

Egyenlőre ennyi, de nálam még mindig jobb, mint a fifa...habár erősen záródik az olló a két játék között...
  • punkers
    próbáltam most de sehogy se akar összejönni
  • Breki33
  • Breki33
    ma.ini reggel volt róla szó

van kétfajta is már
  • Zsolek123
    telepíts új rendszert, ne ilyen win7fost, hanem jó kis XP-t az mindent visz.
  • ToM1113
    Üdv!

A következő problémám lenne.

Pes 10 és pes 11 demo nál is jelentkezik a következő:

Régebben a Pes10 el rengeteget játszottam, semmi gond nem volt a játék nem akadozott, fix en futott, maximális beállítások mellett.
    Aztán nemrégiben ez megváltozott. A játék a meccsek során rendszerint beakad 1-2 másodpercre, aztán 5 másodpercig rendesen fut majd megint ez van.
    Szabályos időközönként.

A konfigom ( 2GB Ram, 4850 1GB, AMD X2 5600+)
    Nem változott azóta.

A Fifa 11 demoja pl, tökéletesen fut.... (maxon)

Észrevettem ma, ha állítok a gép képernyő frissitésének gyakoriságán 60 hz ről 75 re, akkor a probléma mérséklődik, de így sem tökéletes finoman szólva...

Ötlet?

• Krisz018
    Új klub csapat kellene már , várható lesz szerintetek?
  • punkers
    hogy állítottál?
  • Krisz018
    Köszi sikerült
  • Tormiee17
    és,hogy csináltad meg? mer nekem sehogy sem sikerül..
  • Breki33
    readme alapján ezeket berakod a dt0c.img-be a többit a helyére másolod és exe-vel indítod

unnamed_324.bin
    unnamed_3898.bin
    unnamed_3883.bin
    unnamed_309.bin
    unnamed_3906.bin
    unnamed_332.bin
    unnamed_2580.bin
    unnamed_2579.bin
    unnamed_2578.bin
    unnamed_2577.bin
    unnamed_3604.bin
    unnamed_3603.bin
    unnamed_3602.bin
    unnamed_3601.bin
    unnamed_5737.bin
    unnamed_5738.bin
    unnamed_3897.bin
    unnamed_323.bin
    unnamed_3905.bin
    unnamed_331.bin
    unnamed_3902.bin
    unnamed_328.bin
    unnamed_330.bin
    unnamed_3904.bin
  • Krisz018
    Breki hogy kell beletenni a Német csapatot? mert én nem értem.
  • symbol
    nagyon szép a készített gyep... oO
  • symbol
    jaja, a totál fifa-s dolgok kerülhetnének a FIFA topicba, azt hittem még mindig nem lehet nehézséget állítani, de aztán hálistennek mégis, csak ide volt belinkelve. :) a háttércseréért is respect. :)
  • Breki33
    Germany NT Mod for Demo

This mod allows you to play with : Germany, Spain, Japan and the 4 club teams in Demo

http://www.megaupload.com/?d=RQ539VV8
  • Krisz018
    PESEDIT.COM 2011 DEMO PATCH 1.0 #16/09/10

Features:

* Squads and lineups updated for FC Barcelona and Bayern München
    * Added new faces for Kroos, Breno, Contento, Jeffren and Thiago
    * New official referee kits
    * Jabulani ball
    * PSD Stats for FC Barcelona and Bayern München

DOWNLOAD
  • Krisz018
    Germany Patch (PES 2011 DEMO) by hio

Rapidshare

Mediafire

Uploaded.to

Uploading
  • Breki33
    Lehet azért mert állítottam a nehézségen?

mecs végén írta ki
  • Breki33
    Na szép

• Breki33
    Ebben a Fifaban nincs rezgés mikor kapufa van?
  • tobias88
    Gondoltam kipróbálom, milyen a Münchennel lenni a Barca ellen. Hát... kaptam egy 5öst 20 perc alatt
  • szucsy89
    Sajnos ilyen ember visel Milan mezt:S

Mondjuk utána vágott 2-t a BL-ben, de hát ez még nem mentesíti a tettét...és gondolom nem kért bocsánatot utána...

---

Nem tudja valaki hogy amikor az alábbi képen lévő config.exe-t próbálom elindítani, összeomlik a program, és 'a program működése leállt' címszó alatt nem csinál semmit...vagyis nem tudom átállítani a kezelést és a grafikát sem!:S valaki valami megoldást?
  • Breki33
    How to configure keyboard in Fifa 11 Demo - Tutorial

A - Lob, Cross, Slyding tackle

S - Pass. Standing Tackle

D - Shot

W - Switch player, Triger Run

E - Sprint

X - Thrue ball

C - Stop the ball, Pace control