81526
-
Engem pl nem érdekel a fifa, főleg nem ebben a topikban...
Eléggé zavar, hogy minden 2-3. hsz arról szól, miközben annak is megvan a topikja. Oké, hogy foci az is, de én a pes miatt járok ebbe a topikba. -
-
ittis akkorákat véd néha csak nézem
nagyobbakat még mint 2010-ben -
Nagyi2pac #68915 A FIFA-ban legalább megmozdul a kapus.
-
szerintem se
a fifából raktam be nagyobbat akkor nagy kus volt :P -
megfelelő exe-vel indítod?
akkor kiválasthatod a két csapatot -
Nagyi2pac #68912 De legalább csinált volna úgy mintha ő lenne a kapus, az nem baj ha ilyen gólt kap, de legalább mozduljon a labdára, ne csak nézze... -
-
Nagyi2pac #68910 Persze, persze...
-
Ja, csak épp rossz helyen áll, ahogy mindig...
Vagy maradjon bent a kapuban ,vagy úgy készüljön, hogy visszaérjen egy esetleges lövésre. Amúgy ez védendő lövés lenne, mert bár nagyon durván jó helyre megy, de gyenge/ívelt, oda érthetne simán, ha jó helyen állna. -
Ez szerintem nem akkor hiba, hihette azt is hogy mellé megy meg amúgy se érte volna el ha ugrik akkor se. -
Vagy csak azt hitte mellémegy :D -
Nagyi2pac #68906 Szokásos kapus hiba...azt se tudja hol van...ez nagyon idegesítő tud lenni, nem értem hogy miért nem javítják már. -.-" -
Nagyi2pac #68905 Hát ezt a patch-et elég rendesen elk*rták...eddig csak a United-et meg a Tottenham-et néztem meg, a United-nak hibás a meze, a Tottenham meg úgy szar ahogy van...
Nem értem hogyha már egyszer valaki nekiáll megcsinálni akkor miért nem csinálja meg normálisan, hiba nélkül... -
sziasztok! letöltöttem a 30 csapatos patch-et de csak 2 uj csapat van benne a real és a milán a többi nincs benne?:S hova kell rakni a dolgokat? -
Hát ez érdekes kapott gól volt:
-
még egy hiba amit nem láttam beírva: a bíró mindig arra mutat szabadrúgást amerre éppen áll, a mutogatásában semmi következetesség nincs. -
a lövésekről
a játékos mindig a helyzetnek megfelelően lövi el a labdát, messziről erősen, közelről gyengébben, mindig elég minimális erőt belevinni (lehetséges, hogy ez kikapcsolható funkció lesz)
ha mégis máshogy szeretnél rúgni, az Y (L2) gombbal megbikázza, a C (R2) gombbal pedig elcsavarja a labdát -
Hunor1 #68900 ProGabe köszönöm! :)) -
select side -> settings -> change cursor (?) -> semmi-auto -
vagy inkább fordítva..Villa-Messi :) -
hát sztem sokkal könnyebb cselezni mint a tavalyival...Előbb játszottam egy meccset, mindkét gólom előtt volt egy csel, úgy sikerült betalálni..
jah még valami...lövés. messziről ha lőni akarunk (mint pl. második gólnál), nem kell telibe nyomni a csíkot, elég csak annyi, hogy épphogy látszódjon, és belebikáz...ezt még javíthatnák
Messi:
Villa:
u.i:
A kapus nektek is átmegy állandóan a kapufán vagy a hálón, ha fölérúgjátok a szabadot??? -
Bíró lol. -
ha már szabadrúgások, első meccsem ezzel az új patchel :)
a bíró besegít
-
wright #68894 Igen,azt a gombot amivel a cseleket kell összekötni(pl az általad linkelt skill tut.-ban lévő gomb az)a játékban manual pass mode.Nekem így sikerül a megszokott lövéseket behoznom(persze nehezebb lőni mint tavaly)+a szabadrúgásoknál is ez segít-értsd:legalább eltalálom a kaput normális erővel.Ami még nekem új:ha jobb stick+cursor change-akkor összeköt 3-4 cselt is. -
Hunor1 #68893 Breki.
Tudnál segíteni mert még senki nem válaszolt nekem...
A Pes demóban hogy lehetne beállítani hogy pl ha védekezek NE A GÉP váltogassa a játékosokat aszerint hogy ki áll közelebb hanem én.Nagyon zavaró hogy hiába váltok át, a gép felülírja és mszinte másodpercenként váltja védekezésben!
Köszönöm. -
L2-t veszük manuál pasz gombnak?
-
manuál passz gomb?
lövésről:
"Hát távolabbról nehezebb lőni,de ezzel gondolom nem csak én vagyok 1edül,szóval az eddigi Pesekben lévő 35 m-es lövéseket el kell felejteni. Én most Messivel lőttem úgy 1 gólt,h kb 25-28 m-ről kijátszottam a védőket,s rányomtam hosszúra,s pont a megfelelő irányba csavarodott a labda. A legutolsó része a mondatomnak nagyon fontos. Ugyanis ebbe a PES-be nagyon jól megvan csinálva a lövés,de ez sok nehézséget okoz. Tehát a játékos kisodródásánál már nem pont azonos irányba,hanem élethűen kifelé csavarodik a labda,így kevésbé lehet irányítani. Nagyrészt kapáslövésből szereztem a góljaimat,mindig egy-egy összjáték után. Ember mellől nagyon nehéz gólt lőni,én személy szerint nem is tudtam még,gép 1szer lőtt nekem viszont Altintop-pal 1 hatalmas bombát ember mellől hosszúba. (ugyebár ittmár a zavarás jobban megvan csinálva,és hiába mész Ibrahimovic-csal símán elbaltázza a 90kg-os izomzatával is a zavarás miatt.) Nah a lényeg viszont az,h a lövésrendszer maradt a régi,mind a szabadrúgásokban,mind símán. Szabadrúgásból még nehezebb gólt lőni,ugye a 2010-ben símán meglehetett oldani sorfal alatt,vagy két emberrel passz-->sorfal mellett, itt viszont már sorfal alatti szabadra is van ember,illetve kirobban 1 ember,ha passzal próbálnád sorfal mellett. Nekem szabadrúgásgólom még nem is született. Mondjuk eddig kb összesen 15 meccset játszottam. Szóval a lövés ezen kameraállásban ugyanolyan,mint a PES 2010 broadcasting (sztem hagyományos focis játék) kameraállásánál ugyanis a 2011-ben jobbra/balra átlósan fel/le kell lőni. Mert emlékszem,h a Become a Legend kameraállásában már megint másképp kellett kicsit irányítani a lövést ezt az utolsó mondatomat csak ezért írtam. Szóval a legfontosabb szvsz az,h belelásson a játékos,h merre csavarodik a labda a való életben is,s a PES 2011-ben is,ha a vezetett játékos erre vagy arra kisodródik,vagy hasonló,mert ha ez megvan rálehet érezni arra,h mikor kell lőni. JAH és nagyon fontos mielőtt elfelejteném,h a cseleket meg nagyon jó,ha használjátok. Első önálló gólomat Messivel lőttem úgy,h biciklicselekkel,meg 1 lövőcsellel elküldtem 3 védőt,s elraktam hosszúba,szóval ittis megeszi a gép,ha jókor csinálod őket,szóval azért lehet itt solozni,csak tény,h nehéz főleg top playeren,de annál nagyobb a sikerélmény. " -
Csá!Ha van PES 2010-hez magyarosítás tudna valaki adni egy linket róla,vagy vegyen fel msn-re:[email protected]
thx Csáó! -
thx, ez legalább gyors és nem kell várni sem :) -
wright #68888 Sziasztok.
Látom itt sokaknak nem tetszik a lövés a játékban.Nos nem tudom ki vette észre-de ha a manual passz gombot nyomjátok lövés közben akkor MINDIG nagyot lő,független attól hol állsz(félpálya,5-ös sarka),ugyanúgy mint az eddigi részekben,és nagyobb %-ban találja el a kaput is.Talán segítettem vkinek.... -
PES2011 demo with 30 teams.rar (787.94 MB)
http://www.megaupload.com/?d=1L9VPVE1 -
Valamint a keretek is még tavalyiak:( -
Kipróbáltam nem tűnik rossznak de a Tottenham meze helyett Nürnberg mez van:( -
A lövésekről
"Hali
Olvasgatva a fórumot úgy látom az egy legnagyobb "gondot" a kapura lövés elsajátítása és tetszése okozza.
Megpróbálom megosztani az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat és azt ,hogy én ezt miként művelem.Lehet,hogy nem én vagyok ebben a témában mérvadó ,legalábbis a veletek elért eredmény alapján ,de egy valamit figyelemre méltónak találok a saját játékomba ,mégpedig a kapura lövésből hány gól születik statisztikát.Mennyi lövés megy kapura és mennyi megy mellé egy találkozó alatt.2010-esbe is megfigyelgettem ,hogy nagyon keveset lövök rá ,de az nagyon nagy %-ba kapu felé megy és ha ebből a kevés rálövésből azt nézzük ,hogy mennyi a gól annak is magas a %-a.Azt vettem észre ,hogy ezt a dolgot a 2011-be is folytatom ahogy a statisztikát böngészem.Pl(6/5 ebből 2 gól) ,(4/3 ebből 2 gól) ,(6/6 ebből 2 gól),(4/3 ebből 1 gól) meg ehhez hasonló és durvább dolgok.Lehet hogy ezt a dolgot "stílust" a kosárlabdából hoztam át ide a fociba amit ezt megelőzően élőben és játékban is műveltem,mivel ott az jobban számít ,hogy a játékos mennyiből / mennyit dob be,mint az hogy mennyit próbálkozik. Nem okoskodni akarok csak a meglátásomat leírni .Lehet hogy valaki egyetért vele lehet hogy nem .
Kezdeném azzal,hogy fent lévő eredmények Top Player fokozat és mindenféle rásegítő csík nélkül születtek.
Azt elismerem,hogy a bedobáshoz,passzhoz és szabadrúgáshoz néha jól jönne a lövéserő csík ,de szerintem a góllövéshez nem olyan fontos.
Először is kezdeném azzal ,hogy a góllövés ebben a 2011-ben nem mindig tudatosan történik,ezért nem mindig érezzük magunkénak,csak figyeljük mintegy külső szemlélő.A 2010-ben is előfordult ilyen eset ,de ebben mintha több ilyen lenne.
Lehet,hogy ezt a változtatást azért csinálták a programozók ,hogy így még többfajta gólt lássunk mint eddig.Mondok egy példát : Szélről beadtam Ribéry-vel Klose-nak aki a kapunak háttal állt a 11-es környékén .Én húztam a kapu felé az irányt és nyomtam a lövés gombot.Klose megszelídítette mellel a labdát kapu felé fordult majd a kijövő kapus felett lágyan átemelte.Jól nézett ki ,de azt éreztem közöm nem volt hozzá ,hogy ez bement Adta a szituáció.Amit inkább tanácsolnék az- az akció felépítése ,szerintem a tudatosságot ezen kell kamatoztatni ,mert ezen jobban lehet mint a góllövésen és ha a szituáció adja akkor gólokat érhetünk el.Most lehet ,hogy tényleg azokat a játékosokat fogja a gép gólokkal jutalmazni aki szépen felépít egy akciót,nem pedig azt aki a félpályától rávezeti és rálövi.Én egyik Pes-ben se tudtam hogyan kell kilőni a bal felső vagy alsó sarkot tudatosan úgy ,hogy a joyt húzom,mert inkább a szituációt néztem,hogy a játékos milyen szögbe áll a kaputól ,milyen messze van a bogyótól ,milyen fáradt a lövés pillanatában ki van előtte stb....stb.és ezeknek a dolgoknak információi után küldtem kapura a labdát.Ha úgy éreztem valami nem stimmel mert lehetetlenség hogy abból a szituból gól legyen inkább nem vállaltam el a lövést.Ebben a 2011-ben szerintem ezt nehéz megszokni,hogy abból is lehet gól amit mi el se hinnénk,hogy bemegy és azt is ki lehet hagyni amiről meg vagyunk győződve hogy gól lesz .Nem tudunk mit tenni csak azt hogy ne mindig magunkat okoljuk a kihagyott helyzetért helyette szidjuk inkább a játékost aki kihagyta .Úgyse jön ki Ibra a tévéből átvágni a torkunkat
Nekem mindenesetre bejönnek ezek a dolgok még ha ez a konami legmerészebb húzása is volt eddig.
Nyugtasson meg mindenkit az ,hogy szerintem most olyan gólokat fogunk látni egymás ellen mint amilyet még soha.
Biztos vagyok benne hogy még ritkábban fogunk látni két egyforma gólt,nem mintha eddig is ez jellemezte volna a konamit.
Részben igaza van egy pár előttem hozzászólónak ,hogy mintha a lövésből eltűnt volna a dinamizmus és nem lehet egy jó ízűt bombázni.Lehet itt csak nem mindig Szerintem élethűbb lett."
-
-
Nagyi2pac #68882 800 mb?
-
Nagyi2pac #68881 Ez igen! 

Muszáj lesz kipróbálni!:P
Kár hogy az Arsenal nincs benne.:/ :D -
Köszi. -
Milus #68879 Szerintem, ha innen szeditek gyorsabb...