81526
-
Nagyi2pac #69161 Ok értem...csak picit félreérthetően fogalmaztál.:) -
Nagyi2pac #69160 Ezt adom!
Nagy meglepődésemre nekem az idei FIFA valamivel jobban bejön mint a PES. Ezzel nem azt mondom hogy a FIFA jobb mint a PES, csak most valamiért jobban megfogott, legalábbis eddig. Mindkét játékban vannak pozitívumok, valamiben a FIFA jobb, valamiben a PES. Igazából akkor kapnánk egy igazán élethű focis játékot ha össze lenne gyúrva a kettő.
Összességében a PES realisztikusabb, viszont a FIFA-ban játszott meccsek meg jobban hasonlítanak egy igazi meccsre, rengeteg fajta mozgás, szituáció van ami nagyot dob a játékon. E téren a PES mindenképp elmarad az idei FIFA-tól. -
mikiking #69159 én nem a mennyiségen akadtam fent,mert az bőven elég,csak elég végignézni,hogy hogy van kivitelezve az egész cselrendszer... Nagyon amatőr -
fczolika #69158 Ha ilyen lesz a végleges,nagyon boldog leszek. Milan-Juve meccs video
-
Nagyi2pac #69157 Aki annyira trükközgetni akar annak ott a FIFA Street. 

Szerintem fölösleges "több száz" cselnek lennie, mert a focinak nem az a lényege hogy cselezz...persze ez is hozzá tartozik, de annyira nem lényeges...szerintem a PES-ben található cselek bőven elegek ahhoz hogy normális játékot lehessen produkálni a pályán.
Persze az csak előny ha minél több lehetőség van pl. cselezés terén, de ilyeneken fölösleges "fennakadni".:) -
ha állítod a simát, akkor azzal a modot is állítod szerintem -
midian #69155 A Demo Tweak et hogy lehet használni a moddolt több csapatos demóra?
Mert a D T en bekereséskor csak a sima demo exe t látja.
G -
Egyáltalán nem rossz az idei fifa szóval azért ez erős volt :) -
Balázs 17 #69153 hát igen, mivel a fifa csak azt tudja megcsinálni
-
mikiking #69152 a trükkök fifához képest eléggé levanakn maradva,és akkor még vissza is fogtam magam -
Balázs 17 #69151 a select gombra tették a fejlesztők -
Köszi:)
Cseleknél csak most látom hogy lehet használni az L1-et is, eddig mindig taktika gomb volt, most azzal mi lett? Vagy csak amikor áll a játék akkor él az a gomb? -
tehat nincs erre valami gomb? -
Analóggal
"a lövés pillanatában az ellentétes irányban húzd a kart.Minél jobban húzod,annál jobban leszorítja.Ha sokáig húzod,akkor a talajtól minimálisan elemelkedve suhan a labda. " -
-
-
Ez azért nemsemmi :-)
Ha jól értem saját cselkombinációkat lehet összeállítani
-
Balázs 17 #69144 :DDD
azt lehet a legjobban szerintem
team styleban a legelsőt feljebb kell tolni -
Lehet valahogy kiugrasztani csatart ? (Magatol nem nagyon indul be ures teruletre, pedig jo lenne..)
Amugy maga a jatek nagyon tuti, vegre volt sok fejlodes elozo evhez kepest, a mozgasok foleg sokkal jobbak lettek. -
-
?? -
elnézést hogy megszólaltam... te jó ég mi megy itt. észak kórea v2 :) -
mivel mint írtam ráraktam próbaképpen pár effektet
gondolom lcd......... -
nemtom szerintem elég ronda a gif, világít az egész... :/
a gól szép! :) -
PES 2011 Files List (IMG Files)
http://pes2008editing.blogspot.com/2010/09/pes-2011-files-list-img-files.html -
Megoszthatnád, hogy hogy szorítod le:) L2? -
tök jól dolgozik ez a Video to Gif progi 800k-ba belefért az egész cucc pedig effeketet is raktam rá.
Csak ezt a feliratot kéne már eltüntetni -
Kezdek rájönni a lövés trükkjére :P
Nemsemmi, leis lehet szorítani a lövést frankó
-
Még maga se hitte el. :D
Első 10 ilyenig én se hiszem el majd a PESben. Utána meg anyázok, ha nem megy be. :D -
PES 2010 World Finals live on Ustream
Konami Digital Entertainment GmbH has today confirmed that this years PES Finals, on September the 25th, are set to be the first to be streamed live on the internet.
The showpiece event, which this year takes place in Majorca, as masters of PES from around the world come together and compete to become the ultimate champion.
The competition, which will be streamed live via Ustream, will pit 40 players from across the globe against each other in a Champions League of PES players!
With the competition kicking off at 17:00 local time players from 23 represented countries will begin in randomly selected groups with the top two players from each proceeding into the knockout stages.
Viewers will be able to watch the action unfold with selected matches being shown online. The video stream will also allow those watching to participate in an online chat window to discuss the tournament and fire away questions at KONAMI representatives.
The tournament will be followed by a live broadcast of the prize giving ceremony where you can see Jon Murphy (the PES European Team Leader) and Shingo ‘Seabass’ Takatsuka (Series producer) hand over the trophy to the winner.
To watch the broadcast live on Ustream on September the 25th go to:
http://www.ustream.tv/channel/official-pes2010-world-finals
-
Matthäus derűlátóan készül az Eb-szereplésre
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20100923-matthus-derulatoan-keszul-az-ebszereplesre.html -
Ez nem 20 méterről rúgta azért, meg mondjuk életében lő egyszer egy ilyet. De itt minden harmadik mozdulat ilyen. -
ha azt vesszük, akkor pl ilyen gólt is esélytelen rúgni, ilyen gyors labdából így eltalálni mekkora esély van rá...:
-
hát a kérdező nem sok percet játszott eddig a PES-sel :D...szinte minden meccsen van hasonló mozdulat, bár csak kevés megy be.... -
Ez az egyetlen gáz az idei pesben szerintem, 20 méterről ilyen mozdulattal ilyen gólt lőni, esélytelen. -
megkérdezték
"awesome videos.... i like it how you make it? " :P -
Jaja szerintem sem kapusgól, sokkal inkább egy óriási védelmi hiba. -
mgkp #69124 Miért lenne kapusgól?
Kapusnak ilyenkor az 5-ösön kell állnia, semmi hiba nincs ebben. -
-