81526
-
adtam a fórumában, ha ide beirogatom akkor az lesz megint a gond valakinek -
Nagyi2pac #69290 Az új kamerához tudnál linket adni? Please!:P
Mert alap kameraállás elég gagyi, + amiket még belehet állítani azok sem nagyon nyerték el a tetszésem.:D -
Egyébként egylábbal füvön csúszás Pes-ben is szokott lenni lassításokban van amikor látni, talán nem ennyire. -
-
Nem arról van szó, hogy rosz lett csak a demoban ezek nagyon zavaróak
ez alapján írta az egyébként konzolos fifas srcác hogy szerinte a PC-s idén jobb lett.
Akit ezek nem zavarnak annak meg a konzolos jobb
-
én sem foglalkoztam vele mert 30-40 lejátszott meccs után egyszer sem találkoztam vele, egyből fújt a bíró minden alkalommal. idegesít is, kicsit sokat áll a játék emiatt.
nem zavar, akárhogy látod, csak nem értem hogy lehet hogy én nem találkoztam vele... ebből gondolom hogy nem lehet még jó.
valaki nem tud egy jó konzolos fifa 11 gameplay videót? tényleg ennyire rossz lett? -
ha erre azt írnám jónak látom az nem tetszene
semilyennek nem látom mert eddig nem nagyon foglalkoztam vele
most meg mióta van olasz kommentátor patch és az új kamerák azóta a fifát próbálgatom
De a videó alapján nekem megfelel talán azt kivéve, hogy majdnem nekifut a bírónak :P -
ez szép munka, csak utoljára kb a 2008/2009es szezonban volt ilyen frizuja emlékeim szerint, de lehet tévedek -
Insert files with AFS explorer in dt0c.img
http://www.mediafire.com/?ci9j9tw9qca9096 -
én viszont most erről kérdeztem... de akk ne válaszolj. -
nem arról volt szó, hogy milyennek látom, hanem hogy van-e
a többit privátban leírtam -
rendben ha így jobbnak érzed, akkor moderáld ki és zárjuk le...!
de akkor flémen kívül igazán elmondhatnád, te komlyan jónak látod a demoban az előnyszabály működését?
továbbá szerintem kicsit többet fúj a kelleténél a bíró a test-test elleni küzdelmeknél... bár lehet túl sok angol bajnokit nézek P -
nem ez azt igazolja, hogy állítsd már le magad
-
Neoncsoves #69278 -
én még várok a pesre, még azt nem próbáltam, de lehet adnom kéne neki egy esélyt :D csak hát konzolon ugye a licensz... :S
meg ami hiányzott nekem az a 360 fokos mozgás, azt beletették? -
izlések és pofonok :)
engem nagyon zavarna ha nem tudnék jobb kamerát grafikát hangokat berakni -
na igaz, ezt már én is néztem, hogy "csúszik" a lábuk, meg "átmennek" egymáson, de ezeket leszámítva (próbálok nem erre koncentrálni, így már nem is olyan rossz, meg miközben játszol nem igazán lehet észrevenni) nekem jobban tetszik mint a tavalyi :D -
egyenlőre a Pes, de az új kamerával és a fantasztikus eredeti olasz kommentárral kezd tetszeni a fifa
na ezek nincsenek pl konzolon :P
-
Ez sem zavar?
"Kezdjük ott, hogy onnantól, hogy letette a jobb lábát, az még csúszik a talajon vagy fél métert, miközben a bal lábát lendíti, hiszen azzal fog lőni. Miközben a jobb lába csúszik, a bal először előre mozdul a levegőben, aztán nem mozdul, csak csúszik az egész karakter, majd hátra mozdul a lendítéshez, szóval igen akrobatikus mozdulat
Aztán megjön a kapus, aki átgázol a lábával játékosunk combján.
Utána a játékos, már amikor a kapus rég átment rajta, ugrik egy nagyot. Nyilván a kapust ugraná át, ha az időzítés jó lenne, de nem az. De az is lehet, hogy annyira megörült a gólnak, hogy örömében felugrott
Ezek nem csak a visszajátszásban lassításkor látszanak, hanem ilyen az egész játék. Elképesztően csalódott vagyok emiatt a játék miatt, el nem tudom mondani, hogy vártam"
"Egyszerűen minden szerelésnél jól láthatóan mennek át egymáson karok lábak fejek játékosok. Engem ez annyira zavar, hogy el sem tudom mondani. Jó, eddig is volt ilyen, de itt, itt minden kontaktnál ez van. Mindnél. És ezt egy új fejlesztés... pfff...
Ezen kívül a játkosok-talaj kapcsolat is szarabb, mint tavaly. Egyszerűen elcsúsznak fél métereket a támasztó lábak a talajon."
A képeket erről korábban már beraktam.
Itt most nem a pes-el összevetve nézzük, hanem a pc-s fifa új konzolos fifa -
na akkor még 1 utolsó kérdés... :D
pes vagy fifa tetszik idén jobban? :D -
csak kicsit vicceltem
tudom, hogy te konzolon nyomod
-
csak kíváncsi vagyok a véleményedre :D
viszont én meg nem értem, hogy mit értesz a kérdésemen, csak simán megkérdeztem :P
nekem speciel jobban bejön mint a tavalyi vagyis a pc-snél is jobban bejön, mert az idei pc-s a tavalyi konzolos :D -
Na akkor most lehet megint okosakat írni :-)
-
a mostanit még nem
de értem a kérdést és tudom, hogy sok a bug benne raktam is be korábban erről képeket
sokak szerint idén a pc-s Fifa jobb -
breki te már próbáltad a konzolos fifát? -
nem makacskodtam beírtam hogy ő máskép gondolja és erről a demóról
ennyi
-
teljesen mindegy, hiába makacskodsz, nem müködik rendesen -
Nem a fifaban volt ez véletlen? Mert ebben a demoban nekem még 1x nem volt előnyszabály, a fifában már elég sokszor -
Szerinted
#69244 -
most miről is beszélünk? én nem mondtam semmit az előzőkről.
ebben a demoban nincs előnyszabály. -
5ös vagy 6os verzióra írtam -
2010ben nem adott utólag sárgát, az tuti, sőt ha jó ütemben csúsztál, mindenki le lehetett kaszálni retorzió mentesen - igaz sérülést nem okoztam, de legalább nem tudott kényszerítőzni. :) PES5ben emlékszem utoljára én is erre a utólagos sárgára.
Vagy 6? már nemtom. De 2008-2010ben nem volt. -
én igen, és arra is, hogy akkor széjjel rúgtam mindenkit, mert 4 sárgás becsúszás esetén is 1 sárgát adott és csak a legutolsónak -
Én azért PES 5 óta olyanra nem emlékszem hogy előnyszabály után sárgát adott volna valakinek a bíró:) -
Balázs 17 #69247 2010ben nem volt, szerintem azért várták sokan -
szerintem már a Pes5-ben is volt előnyszabály
idézet egy akkori tesztből
"A program gyakorlatilag a tétlen les fogalmán kívül mindent ismer, előnyszabály esetén később osztja ki a sárgát, láthatunk partvonalon kívüli ápolást - sőt az idei részben még azt is bevezették, hogy a földön fekszik egy sérült játékos, de nem áll le a meccs, ha a labda akcióban van és nem történt szabálytalanság (pl. a csatárunk rosszul ugrott fel fejelni és meghúzódott) - csak egy idő után veszi el a spori a bőrt, és következhet a játékvezetői labda. " -
Dehogynem pl Van Basten EB döntő oroszok ellen sokkal nehezebb szögből rúgott hasonló gólt és ott lese pattant kapásból meglőte.
Ezeket rendes emberekre szerelt érzékelőkkel veszik fel volt is video korábban róla.
Nem a mozdulattal van gond, csak túl gyakori -
Balázs 17 #69244 ööö kb 10x volt már előnyszabályom, sőt olyan is hogy nem értem el, ezért a bíró visszafújta és sárgát adott az ellenfélnek -
sem előnyszabály, stb. stb.
bizakodunk a teljesre :) -
igen, én sem akartam kritizálni, mert tényleg szép gól, de egy játékost nem találnál IRL aki így lövi meg ezt a labdát :D