81526
-
Egy szóval se mondtam, hogy problémám lenne vele. :D -
Ez nagyon érdekes, és elgondolkoztató írás... -
Igen!
#69685 töltsd le szerintem rájösz mi lehet a baj. -
olyan mint a biciklizés
egy számítógépesnek nem lehet nehéz -
ezzel se jó
te eredeti exe-re raktad? -
PES6 óta nem csináltam ilyesmit. :) PES2009 2010re se tettem fel semmi patchet, csak a kitserver, és abba néhány dolog bepakolása (ugye ott nem kell meglévőeket módosítani) -
Érdemes elolvasni:
"Sziasztok!
Őszintén szólva már sokszor megfogadtam magamban hogy hidegen hagy ,ha valakik vagy valaki arra vetemedik,hogy a FIFA mellett érvel - ami nem baj ha neki gyerekjáték jön be - és ezt mindenkire kötelező érvényűnek akarja beállítani...
De úgy látszik nem bírom ki (max megint megkérnek hogy ne írjak a fórumba )
Örülök hogy FIFA fan-ok is átnéznek ebbe a topicba,és talán végre hosszú évek után kicsit magukba is néznek végre.
Félreértés ne essék,nem gond az ha valaki szeret egy játékot,de ha valaki egy olyan f...t mint a FIFA istenit az nálam kiakasztja a mérőműszereket.
A két játék egy napon egyszerűen NEM említhető!
Ha valakit csak azért érdekel jobban egy FIFA mert minden licensz az övé,akkor örüljön.De óriási különbség van a két játék között..
A PES egy fociszimulátor.Ebből következően minden tekintetben a valóságos mozgás - mint labda mint játékosok tekintetében - fizikai modellezés,és a játék folyamatossága, játékosintelligencia került előtérbe ,és ez teszi a legrealisztikusabb játékká ezen a téren (én még emlékszem pl a This is Football nevű érdekességre , vagy akár a FA. Premier League Stars nevű focijátékra -ez utóbbi EA fejlesztés és milliószor jobb volt mint bármelyik FIFA rész eddig,függetlenül attól hogy alig egy két kiadást ért meg... ezek gyenge próbálkozások voltak akkor is)
A FIFA ezekkel ellentétben csak egy manager játék...
Nem sértegetés senki felé mert az egyszerűbb játékkal szeret csak játszani ( élénken él bennem a félpályáról való gólszerzés lehetősége, vagy akár a 16-osra kiugró párductestű kapus jelensége....) és nem szereti a kombinatív, gondolkodásra késztető nehéz játékot.
Az utóbbi évek (sok sok évről beszélünk) alatt a FIFA semmit nem változott semmilyen téren szinte.
A grafika egy fos -elnézést a kifejezésért - a stadionok egysíkúak (ha jól emlékszem az 1906-os szám misztikus jelentőséggel bír, ha bajnokságot játszunk) a játékosok mozgása...kidolgozottsága...nos az minden csak nem a mai kornak megfelelő színvonalú...Lehet beletenni a játékba mindenféle iramvezérlőt,meg 3. játékos hívást , meg mittumomén milyen kütyüket a lényegen semmit nem változtat.
Sosem jó érzés ha az embernek el kell viselni a kritikákat bármilyen téren . de könyörgöm legyen már mindenki olyan beismerő , hogy nem istenít valamit ha az NEM jó.És ezt nem csak én gondolom így,hanem egyre többen és többen, mely úgy is megmutatkozik, hogy ugye az egyik játéknak egyre jobban nő a tábora...míg a másiké csökken...
Végezetül számomra a 2000es év volt a fordulópont, hogy hova melyik táborba is akarok tartozni....egy ps1-re kapott játék !!! változtatta mg a hozzáállásom a focijátékok terén... a neve ISS volt....kerek 1 hónapig nem tudtam gólt lőni vele,mire ráéreztem hogy nem virtuális focit játszom, hanem nagyon is valóságosat
Már akkor akkora különbség volt a játékmenetben , kidolgozottságban a két termék között hogy el sem hittem....
(akkoriban 2000-es évről beszélünk a FIFA-ban volt kb 9 gólszerzési lehetőség.Értsd úgy 9 pont amin áthaladt a labda a gólvonalon, 9 féle gólszerző mozdulat.... az ISS-ben akkor tartottak 25-nél....lényeges különbség szerintem)
Nos bár nem teljesen a PES2011-ről írtam,azt hiszem a lényeget mindenki érti.
TÖKÉLETES, HIBÁTLAN, UTÁNOZHATATLAN !
UI: őszintén remélem hogy a két kedven riporterünk végre átpártol a PES-re....borzalmasan sikerülnek a magyar kommentárok mióta csinálják..Lelketlen, nincs a helyzethez illően eltalálva a szöveg sokszor.Csak lefordították, felmondták az egészet.. Sajnálom"
-
Pro_Evolution_Soccer_2011_MULTI_DVD_PC-R55 Lemezen található Crack mappában ezek vannak LINK
-
Nekem így sem jó ... -
Breki irjál már majd hogy működik e ezzel a Pro_Evolution_Soccer_2011_MULTI_DVD_PC-R55 exével -
Pro_Evolution_Soccer_2011_MULTI_DVD_PC-R55 eredeti exe -
és kevésbé részletesen, de ezt illik tudni pes3 óta használjuk a progit -
angolul biztosan -
ez benne van a readmejében is, ha letöltöm? :) -
PesEditing 0.1 Patch elemeinek importálása AFS Exprorer-rel:
- először is tömörítsd ki a becsomagolt PesEdit.com 2011 Patch 0.1 fájlt
-ha nincs fenn a gépeden az AFS Exprorer 3.7, akkor telepítsd fel (a kitömörített mappába is mellékelték)
-találni fogsz egy Patch Files img mappát, benne a berakni kívánt összetevőkkel külön mappába rendezve
ezek szükségesek az importáláshoz
Az importálás menete:
1. Nyisd meg az AFS Exprorert
2. A menüsorból felül válaszd a "File Import AFS File" opciót
Bejön egy ablak "Select AFS file to open" felirattal
3. A Fájl típust állítsd át "all file"-ra, majd tallózd be a PES 2011 Img mappáját (ahová a játékot telepítetted), s nyisd is meg
(pl. E:Program FilesKonamiPes2011img)
megjelennek az img kiterjesztésű fájlok, amelyek közül nekünk a következőkre lehet szükségünk:
dt02.img (lecserélt menüzenéket tartalmazza - néhány fájl)
dt04.img (lecserélt csapatlogókat tartalmazza - a nem licenszelt csapatok valós emblémákat kapnak, korrekt liga logókat ill. ha minden igaz adatbázisbeli javításokat is)
dt07.img (a Schücho arenát teszi be Training pályának)
dt09.img (valós bírói mezek - FIFA ill. CL)
dt0c.img (valós mezek a nem licenszelt csapatokhoz, ill. néhány updatelt arc)
Most a dt0c.img mappán keresztül bemutatom, hogyan kell importálni a fájlokat. A többi mappával ugyanezeket a lépéseket kell eljátszani.
4. Az ablakban megjelenő img fájlok közül nyisd meg a "dt0c.img" fájlt
ha a betöltésnél kérdéseket tenne fel esetleg, akkor először "No", utána "Yes"-ek, amíg be nem tölti a fájlokat
elvileg a jobb oldali mezőben meg kell majd jelenniük a fájloknak unnamed_0-tól unnamed_5792-ig
5. A felső menüsorból kiválasztod az "Action Import folder" opciót, majd a feldobott ablakocskában betallózod a PesEdit 0.1 patch dt0c.img mappájának helyét, majd "OK"
6. Általában ezen a ponton kiír egy üzenetet, hogy a betenni kívánt fájlok mérete nagyobb vagy kisebb, mint a lecserélendő fájloké (vagy valami hasonlót), de nem kell megijedni
7. Választ a "Yest" (A Rebuild-os kérdésre)
8. Ezután jön egy üzenet, hogy akkor adja meg a létrehozandó új fájl nevét, amelybe majd importálja a beteendő fájlokat OK
9. Bejön egy ablakocska, alul állítsd át újra a formátumot "all files"-ra, a fájl nevének megadásánál pedig kattints egyszer az ablakban megjelenő img fájlok közül a "dt0c.img" fájlra (elvileg az ablakban felül a PES 2011 img mappa img fájljainak kell megjelenni, ahogy az elején betallóztuk), majd a fájl nevét alul írd át "dt0cnew.img"-re, majd "OK"-zd le
10. a program importálja a kért elemeket, majd a végén kiírja, hogy a művelet sikeresen befejeződött. Ezután lesz egy kis ablak, azt OK-zd le, ez végigfuttatja a fájlokat, úgy emlékszem, majd feljön egy újabb ablak, hogy Kívája betölteni az új fájlokat (az új dtocnew.img fájlt). Válaszd a No-t, majd zárd be az Exprorert.
11.Menj be a játék img mappájába (ahová a játékot feltelepítetted, s ahová a "dt0cnew.img" fájlt is létrehoztad, s töröld a "new" részt, hogy "dt0c.img" legyen belőle, mert a játék csak ezt a formátumot kezeli. Ekkor jön a kérdés, hogy felül kívánja írni a régi dt0c.img könyvtárt? Erre válaszd a Yes-t.
(Ha valaki nem biztos, hogy mindent jól csinált-e meg, annak javaslom, hogy az eredeti dt0c.img fájl nevezze át "dt0cold.img"-re, s ha esetleg az új dt0c.img nem működne vagy az összetevő nem tetszik, akkor vissza lehet állítani (dt0c.img-re való átírással) az eredeti állapotokat.
Ugyanezeket a lépéseket kell végigjátszani a többi mappa esetében is. Lehet, hogy lesz olyan összetevő, ahol a méret megegyezik, s ott nem kell új fájlt létrehozni, hanem a gép automatikusan megcsinálja az importálást. (De itt úgy emlékszem, mindenütt kellett a "dt0xnew.img" formátumot használni. x = az adott img fájl számával)
Ha mindennel megvagyunk (szerintem érdemes mind az 5 fájlt átimportálni, mert az exe fájlok is módosítva vannak (pl. stadionnevek ill. valszeg az új számok címeivel), akkor a játék save mappájába (XP esetén: C:Documents and SettingsAdminDokumentumokKonamiPro Evolution Soccer 2011Save) másoljuk be az EDIT fájlt és a többi összetevőt (pl. Blackburn stadionjának fájljai) a PesEdit 0.1 mappa "save mappájából"
Ezután a PesEdit 0.1 mappa exe mappájából húzzuk át a játék könyvtárába a "PES2011-100" exét, majd töröljük a "-100" részt írjuk felül a régi exével.
(Természetesen, ha valaki felrakta magának az 1.0.1-es hivatalos Konami Patchet is, akkor az a "Pes2011" exét húzza át)
Fontos: Érdemes a lecserélt összetevőkből biztonsági másolatot készíteni (exe fájlt bemásolni valamelyik mappába a gépen, ill. az img mappákat is - ha nem hagyjuk őket a játék img könyvtárában "old" átnevezéssel)
Egyébként ha mindent megfelelően csináltok, semmi gond nem lehet. (S ha minden ok, és tetszenek az új összetevők, lehet törölni a lecserélt fájlokat.)
Remélem, néhány embernek tudtam segíteni valamit.
(És lehet, hogy a leírás alapján kicsit bonyolult, de a gyakorlatban annál egyszerűbb. Csak nem szabad feladni az első próbálkozás után.)
További szép napot!
-
akkor ennek az eredeti exe-je kéne -
Sikerült erre fel ment a patch!
Pro_Evolution_Soccer_2011_MULTI_DVD_PC-R55 -
na eddig azt mondtad lehet :)
felhoztad ezzel első helyre a topikot
-
Pro.Evolution.Soccer.2011-RELOADED (5.19 GB) nem lehet feltelepíteni a frissítést!!!!!!!!!!!!
Ez már biztos.
Megnézem a 8GB-os PES2011-et -
Lehet a 2010es patch többet dob a 2011en is, mint a 2011es patch. :D -
de szerintem tuti az volt volt, de most kipróbálom a 2011-et.
-
melyik verzióval?
lehet senkinek sem megy csak leszedték a tavalyit és azt hitték felment -
nem, ugyanaz mint nálad -
tudom rosszul rakták ki a moddingway-re
ha azt szedted le akkor te nem a 2011-es patchet telepítetted ! -
onnan már tegnap is a 2010-est lehetett szedni
még írtam is a peshungary-n
nem lehet, hogy neked a 2010 patch lefutott és azt hitted, hogy felrakta? -
az van oda irva hogy 2011 de, ha rákattintasz akkor 2010 lesz. -
ez megint 2010-es :P -
Innen szedtem le pedig, de most a 2010-est hozza be -
nehogy a végén kiderüljön, hogy te a 2010-es patchet raktad fel és megy vele a 2011 :P -
olvastam de amikor én bemásoltam nálam azzal nem indult el hanem kiírta azt amit az originálnál szokott, tehát nem crack
nálad egyébként megy? -
Ténleg valmi nem stimmel.
-
mondom ez 2010-es ! -
Tessék :-) -
te figyi ez 2010-es patch én meg leszedtem :P -
nyissátok már ki a szemeteket, nem az eredeti exet töltötte fel a srác, az egy ugyanolyan 1.1es exe -
Próbáljátok ezzel a Patch-el -
hát pedig nem megy fel
nálam ez az iso neve
Pro.Evolution.Soccer.2011_RELOADED\rld-pe11.iso
a feltöltésekhez inkább a multiupload.com-ot használd légyszi ez a data lassú -
Nah én most lépek egy kicsit, hello! -
Akkor sztem a patchel lesz a gond... -
3 gépre raktam föl a Játékot és mindegyikre ráment a patch.
Mindegyiken XP oprendszer volt.