81526
-
"konami always realese a patch a few weeks after the games realese, then all transfers will be right" -
neked meg van Trez meg Giovinco
szerintem biztos nem a megjelenés után pár nappal mikor még vhol kise jött
Amúgy milyen az online?
-
klinsmann #69893 ez így nagyon korrekt !! -
karmacoma #69892 Vajon lesz hivatalos roster update? Mármint arra gondolok, semmi kedvem ezzel a "fél" juve-val lenni multiban, míg a szokásos csak a Barca/Real playa-k megkapják még Ibra-t is Villa meg Messi mellé. -
lehet én is csak részben értek vele egyet de a fifas gondolkozást jól leírta :P
Ezzel viszont teljes mértékben egyetértek
"Üdv!
Szerintem teljesen meddő dolog egy "elvakult" FIFA rajongót meggyőzni a PES szépségéről, magával ragadó erejéről, mert ők és mi teljesen más világban élünk. A számunkra / számukra létező "legjobb világban".
Ebből adódóan mindkét fél a saját játékát, annak jellegzetes elemeit szeretné viszontlátni a másikban is, azt, ami "elvarázsolta", s a játék rabjává tette... Csak a két játék teljesen más jellegű, így marad a megosztottság...
Csak az nem mindegy, ki hogyan, milyen úton jut el az egyik végletig! Az én környezetemben aki kipróbálta a PESt, az egytől egyig "megfertőződött".
Szerintem az emberek 90%-a a kezdeti időszakban előbb találkozott a Fifával, mint a Pessel. Én a Pes4-ig csak az előbbit ismertem, de kimondhatatlan élmény volt, amikor a PESben a harmadik meccsemen regularon már eljutottam az ellenfél kapujáig...
Évekig párhuzamosan játszottam mindkét játékkal, több részben felfedeztem az előző PES részek újításait a FIFA következő kiadásában, de az utóbbi 3 évben csak 1-1 meccset tudtam már lejátszani ez utóbbival, mert hiányzott az élményszerűség, az életszerűség. (Egyedül a magyar kommentár ragadott magával még az első évben.)
Tehát egy olyan embertől badarság lenne elvárni, hogy "megtérjen", s PES hívővé váljék, aki a YouTube bug-jaiból s a demón lejátszott 1-2 meccsből ítéli meg a játékot, amely alapvetően eltér az általa megszokott, kiismert, "sablonosabb" világától.
És ekkor jönnek a bugyuta, többnyire érzelemből fakadó "érvek"...
Őszintén szólva, a licensz hiánya engem soha nem tántorított el a játéktól, mert mondhatni, az utolsó "szegig" szerkeszthető az adatbázis és a grafika is. Tudom, ez sokak számára mellékes, de én ebből a szempontból is "fertőzött" vagyok már több éve. Egy szép új mez vagy arc vagy fű, reklámtábla, logó stb viszontlátása esetén percekig képes vagyok annak hatása alá kerülni.
Természetesen az idei részben is vannak még fejleszthető eleme" -
ezek mik pontosan? mármint milyen kombináció
nem kevered a fifás cselekkel? -
-
két napja jött ki a játék :P
majd kiderül -
Kitserver idén lesz? Vagy megint olyan év elé nézünk mint PES 2009 esetén hogy várni kell rá több hónapot:/ -
popiOF PESEdit 2011 Patch 0.1 [02.10.2010]
English:
Hello everyone. I made some changes and transfers only of players missing in the game especially the Italians. transfer only, no jersey numbers or store teams, just transfers.
I edited on course the pesedit patch OF, no other, so it’s completely compatible.
http://hotfile.com/dl/73244039/7822fab/popiOF_EDIT_02.10.rar.html -
Lövés gomb,majd R2=csavarás szerintem illetve
lövés jobb-bal iránygombok (brrrrrr billentyűzet:) -
Már lassan egy hete van... szerelni magától szerel, becsúszni az íveléssel kell. Csavarni sima lövésnél annyira tudatosan nem lehet, de ha nyomod RT-t akkor pontosabban lő.
PATCH!
Telepítés AFS explorerrel! (Ha gyorsabban akarod szedni a patchet, torrent oldalakon megtalálod.) -
Úristen, ezért miért kéne reinstall? Bemész a beállításokba, button configuration, és cursor settings... meg nem értem, ha kitörlöd a save mappában a settingset újra megkérdezi a játék elején... -
DeDy #69882 Üdv.
Pár kérdésem lenne.
Csavarni hogyan lehet benne? Nem akar összejönni, lövés után hiába nyomom az iránygombokat ( billel ) - szabadrúgásnál sem.
Illetve hogy a fenébe lehet rendesen szerelni?
Teljesen random szerel a játékosom, ha én irányítom ha nem akkor is, elvileg azzal amelyikkel el kezdi követni automatikusan az ellenfelet, ( mint a fifaban )vagy mégsem?
Van már olyan patch ami az eredeti csapatok, játékosok neveit teszi be? -
Balázs 17 #69881 nájsz -
Chicharito! :D
-
Balázs 17 #69879 van már hivatalos peccs? ami tényleg 2011?:D -
Bly24 #69878 Értem.Holnap majd újra rakom megint a gamet és majd meglátom hogy hogyan tovább.Elsőnek felraktam és elindult másodjára már nem indult el utána újra raktam és akkor sem indult el.Na majd holnap kiderül. -
Majestic01 #69877 Szerintem akkor re-install. Rám is ez vár, hogy be tudjam állítani a játkos neveket a játékosok fölé. -
Bly24 #69876 Egyszer elindult a game csak kiléptem hogy lentebb vegyem a felbontást. -
Bly24 #69875 Valaki segítsen már.Nem tok játszani mert ha be másolom azt a szar rld dll. fájlt akkor bejön a fekete ablak és nem válaszol.Ha meg nem másolom be ezt a fájlt akkor nem jön be semmi. -
Szilcsio #69874 De szoktam csak most nem volt kedvem.
Thx. -
Shelton #69873 Túlságosan elfogult a gyerek, valószínűleg még sohasem játszott konzolon a fifával, sőt az idei pc-s fifával sem. Mert amúgy minden igaz nagyjából amit ír, ha csak az elmúlt években pc-re megjelent játékokat vesszük alapúl, az meg, hogy bármelyik játék is tökéletes lenne erős túlzás.. Ja, és arról beszél, hogy a "fifások" ráakarják erőltetni a "pesesekre" a saját igazukat, hát gyakorlatilag az írás nem szól másról, mint ennek a fordítottjáról.
-
az elején úgy kezdődőtt, hogy csak véletlenszerűen a mozgattam a kart, aztán amikor bejött az első csel, a hát mögötti passzt már bármikor megcsinálom, az az egyik legegyszerűbb, utána meg a támaszkódólábbal megtolást szintén tudatos volt... -
-
azért annyira nem lehet részletesen stadiont építeni, de képekre kiváncsi lennék :) -
rnnyi infó alapján pasz
annyi exe szerepelt itt ma próbálj ki párat -
és véletlenszerű vagy tudatosan? -
Majestic01 #69867 AMúgy a kapus az Casillas,, vagy hogy kell írni a nevét..:) -
Majestic01 #69866 Köszi. :) -
Bly24 #69865 Valaki a# 69853 kérdésre??? -
analóg.. -
PES 2011 Stadium Pack by anhtaidatquang (11 stadiums)
11 STADIUM MADE WITH “CREATE STADIUM” IN PES 11 by anhtaidatquang:
- MY DINH STADIUM (VIET NAM)
- MANCHESTER OF CITY (MAN CITY)
- ANFIELD STADIUM (LIVERPOOL)
- EMIRATES STADIUM (ASERNAL)
- STAMFORD BRIDGE (CHELSEA)
- ST. JAMES PARK (NEWCATSLE UNITED)
- REEBOK STADIUM (BOLTON)
- STADIUM OF LIGHT (SUNDERLAND)
- UPTON PARK (WESTHAM UNITED)
- WHITE HART LANE (TOTTENHAM)
- GOODISON PARK (EVERTON)
- v.v…
http://hotfile.com/dl/73233891/1e36323/11_stadium_pes11_anhtaidatquang_vn.rar.html
http://uploading.com/files/723m19b6/11_stadium_pes11_anhtaidatquang_vn.rar/ -
-
Nagyi2pac #69861 Szép gól!;)
Viszont a kapus megint nagyon LoL...-.-" -
kicsit szaggat meg rángatod a kamerát, de elsőnek nem rossz :P
érdemesebb kicsit közelebbi kamerával venni akkot jobban látszik
vagy nem kicsinyíteni hanem a szélét vágni -
ezek kombók vagy analóg? -
szép gól, de ezeket please vágd már meg rendesen fél perc kb így meg egy csomó felesleges rész van rajta
-
Majestic01 #69857 Bocs, hogy telenyomtam mindennel a topikot. Még azt szeretném kérdezni, hogy hol tudom beállítani azt, hogy a meccs közben a játékos neveket kiírja a játékos felett. Köszi. -
te somem olvasol vissza? :P
tegnap raktam be torrentet ahonnan szedhető
Egyébként itt is van
http://www.pes-patch.com/2010/09/italian-commentary-for-pes-2011.html