81526
-
Domino2007 #70937 sőt olyat is tudok mondani a ami a 2008ban jobb volt :-D -
Domino2007 #70936 hát ha játszottál vele és nem látod, hogy ugyanazok a hibák vannak a 2011ben mint ami a 2008ban volt akkor valamit nem jól néztél -
Rakd fel a 2008at, nem rég játszottam vele, semmi köze a gameplaynek a mostanihoz. Te vagy vak vagy vagy szimplán csak hülye. Már a 2010 gameplaye is merőben eltér a 2008-tól (egyik sem túl jó). -
Domino2007 #70934 nézd meg a 2008at a youtobe-n bár ott és aztán játsz a mostanival, bár jobb lenne mindkettőlvel játszanod és értenéd miről beszélek -
klinsmann #70933 ember miről beszélsz?? még jó hogy nem tökéletes de hogy nem változott a gameplay 2008 óta na ne röhögtess -
Senki nem mondta hogy nincsenek benne hibák de 1:1-ben leszarozni mindkét idei játékot elég nagy idiótaságra vall. Játssz mással akkor :) -
Domino2007 #70931 látom itt sokan viselnek szemellenzőt :-D de csak úgy mondom, hogy olvastam már itt hasonló véleményt a PES2011ről mint ami belőlem most kijött. Az is hülye volt? Mindenki hülye aki észreveszi a hibákat?? -
Domino2007 #70930 ezek szerint én más játékokat látok akkor :-D Természetesen a fifánál nem a pc-s verziora gondoltam mert az jó hogy jobb mint a tavalyi -
klinsmann #70929 Mit vársz egy 3 évestől
-
Te dilis vagy, idén mindkét focis játék jó lett, ellentétben a tavalyiakkal erre jössz lefikázod mindkettőt :DDD -
Domino2007 #70927 zseniális? Télleg? :-D -
Poolfan #70926 domino...te hülye vagy!!!!! a játék zseniális,attól,hogy nem tudsz vele játszani,nem kell fikkantani!!!! ámen -
az aztán a részletes érvelés :D -
Domino2007 #70924 Azt hiszem most sokakat le fogok lombozni de kikívánkozik belőlem szóval hadd szóljon. Amint látom nagyon sokan örvendenek annak, hogy milyen jó lett a PES2011. Nos a helyzet valójában az hogy a játék inkább a nulla felé közelít erősen. Én utoljára a PES2008-al játszottam (előtte nagy PES-es voltam a PES3tól kezdve a PES6ig minden részt imádtam és sokat játszottam vele). Aztán jött a PES 2008 ami grafikailag nagyon szép lett, de játékban nagyon sokat romlott a PES6hoz képest. Rengeteg hiba és hülyeség volt benne. Nos most a PES2011-ben azt veszem észre, hogy a játék ugyanott tart. Ugyanazok a hülyeségek vannak benne, komolyan mondom ami néha a PES2011ben megy a pályán az nem foci hanem bohóckodás. 3 év alatt semmit nem javult a játék, kivéve a grafikát mert abban javult, de azt hiszem, hogy káposztafejű emberek meg a cukorlabdák helyett lett volna még mit dolgozni. A legnagyobb gond az azonban, hogy idén a Fifát is elcseszték úgyhogy szépen ki lett szúrva a focis játékokat kedvelő emberekkel. -
eddie #70923 Szia Breki!A Juventuszos bin filet melyik img.-be kell másolni?
Előre is köszi! -
Nekem tökéletesen működik!
Egyébként nézegetem a letöltéseket, és ilyenek van mint: Fan club membership changer, money cheat... most komolyan, aki ebben a játékban csal, az mire fogja vinni az életben? -
annak mi értelme lenne?
én használtam anno ilyet mikor kitiltottak a soccergamingról
hát kicsit lassabb volt :) -
Attól függ milyen proxit használ, neteztem én már dél afrikából is
-
Miért Indonéziából és Törökországból ki ír?:D -
jelentkezzen aki japánból ír :P -
gondolom :-)
én még nem raktam fel -
Oks, asszem kész. Föltelepítettem, a két img mapát felülírtam, fölraktam a fix-et is, és most indításnál nem írja ki, hogy töltsek le vmit. Elvileg akkor most jó lett? -
Fölraktm, de nem jó, mert nem tudja betölteni a fájlokat. Meg hogy más verzió vmi, Ennyit tudtam lefordítani? A telepítés után mit kell tennem? -
de, elindítani a telepítőt -
Ezt nem értem. Leszedtem a fájlokat, az asztalon vannak. Most nem kell azzal semmit csinálni? nem kell vmova rakni őket, hogy a játék lássa? -
#70901 -
áhh, én máshol voltam. Köszi a segítséget. Még azt leírnád nekem, hogy kell majd alkalmazni? Biztos leírtátok már, de megtennéd? köszi. -
itt nézd
link -
Ott csak azt látom, hogy miket kéne letölteni, és a méretüket. -
AZ megvan:) és ott?:D -
Скачать .torrent alatti gombot nyomd le :P -
Regeltem, de ott hol van hogy letöltés?:S -
Oks. köszi. -
wright #70904 Sziasztok!
Aki felrakta a pesedit 0.3 patch-et,annak is kifagy amikor taktikát állít?
Értsd:game plan-ban-team style,és az ott lévő dolgokat ha állítom(állítanám) kifagy.....
Előre is köszi a választ. -
oda mint írták előbb regisztrálni kell
itt lehet
-
Üdv.
Valaki pls segítsen, hogy tudom letölteni a pesedit 0.3-at? Az orosz oldalról nem tudom:S pls help -
semmit, indítsd a PES-t, magától telepedik minden -
Attlen2 #70900 Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy leszedtem a 0.3 patchet, szval ezután a fökönyvtár/kitserver/pesedit mappába lettek ilyen img mappák azoknak a fájlait bekell importálni afs-sel a fökönyvtár img-ébe? -
Ha már labdák az új PES labda fantasztikusan jó, nálam exhibition meccsen mindig az van:) -
Egyébként ezeket is érdemes kipróbálni
ACP22
Üdv!
Hoztam 2 kiegészítőt. (Akit érdekel próbálja ki.) Csak a kitserver megfelelő mappáiba kell bemásolgatni a bineket.
1. Arquero7171 által készített új reklámtáblacsomag (amely pályánként a tavalyihoz hasonlóan már 8 sortáblát képes beadni a játékba) általam frissített, szerkesztett változata:
Adboards by arquero7171 (Edited by ACP22):
http://www.sendspace.com/file/2tjt7p
2. Egy újabb labdacsomag, amely az 5 extra helyre (cukor, hordó...) is újabb labdákat tesz be.
Ballpack with Extra balls (Edited by ACP22):
http://www.sendspace.com/file/4nnbnb