81526
-
-
Nou Camp turf for Pes 2011
AUTHOR : FrenkieSP
-
talán ha érthetően is leírnád..... -
gyári peccsel nem kísérletezett még senki werziónál??
lassan befejezek egyet, lehet, hogy megnézem, mit alkottak pesedit-hez képest. -
11-es rúgásról
"-Három gombot kell egymást követően a megfelelő ideig nyomva tartani (nem egyszerre)
1.Először a lövésgombot megnyomod(Ennek szerintem ebben a részben nincs jelentősége ,hogy meddig)
2.Amikor a játékos elkezd futni a labdához akkor kell a lövés irányt és a lövésmagasságot megadnod egymás után megnyomva a megfelelő keresztgombot.
3.Az irányt a felfelé és a lefelé keresztgombok megfelelő ideig való lenyomásával adod meg.(ezzel a kapunak a jobb alsó sarkába vagy a bal alsó sarkába lövi a játékos)Ez eddig tavaly is így volt.
4.Most jön a lényeg mert a jobb és a bal oldali keresztgombbal a lövésmagasságot határozzuk meg .
-A jobb keresztgombot megfelelő ideig lenyomva tartva erőteljesebben lőhetjük ki a sarkot.
-A bal oldali keresztgombot megfelelő ideig lenyomva meg lágyan(panyenkásan) is sarokra lőhetünk.
Tehát: Lövés>függőleges keresztgomb>vízszintes keresztgomb
Ezt a három kis mozdulatot kell egymás után elvégezni és begyakorolni.A magasságmegadást (Bal vagy jobb) keresztgombot érdemesebb egy kicsit rövidebb ideig nyomni mint az irányt (le vagy fel)
A traningben érdemes gyakorolni." -
Le kell szedni a krekket újból, vagy az eredetit átmásolni a dvd-ről, majd az 1.3al beállítani (1.4+angle=halál) valahogy így.
-
az általam korábban belinkelt saját kamerabeállításaim tartalmazó exe-re gondolok -
midian #71290 ? -
próbáld ki az én exemmel -
midian #71288 Szia
Akkor sem jó.
Már mindent próbáltam de nem áll vissza.
Leszedtem az 1.3 at is azzal sem műxik.
Van valami tipped még?
G -
PES 2011 Camp Nou Turf by JohnMarrusso
http://hotfile.com/dl/80128577/907f50b/Camp_Nou_by_JohnMarrusso.rar.html -
illetve azt hiszem van ilyen hogy alapbeállításokra rakja vissza -
nem a progit hanem az exe-t -
midian #71284 Visszaraktam a progit de akkor sem jó. -
rakd vissza az eredeti beállításokra szerintem -
-
midian #71281 Tegnap próbálgattam a kamera patchet különböző beállításokkal .
És az egyik beállítástól elszállt a játékban a kép ,a neveket látom a pályán de totál fekete a képernyő .
Egyszer előtte már előfordult ,de akkkor állítottam a progin ,és helyrejött .Most semmi ugyanúgy fekete az egész.
Tudtok valami megoldást?
G -
-
-
további képek
http://picasaweb.google.com/108600998892040722800/Barcelona# -
Hamarosan kész a Nou Camp
Afternoon ezt a legnehezebb megcsinálni szerintem
-
"olasz" ""bajnok"" """foczi""" csapat.
-
Az a baj hogy nálam is ez a helyzet:D Mármint realitás szempontjából, bár tippmix távol áll tőlem.. -
Ez a Gareth Bale egy állat...az a poén, hogy pont ma játszottam online ezt a mérkőzést és én voltam a londoni klubbal és meglepetsére pont 3-1-re nyertem :D PES-el fogom eldönteni, hogy töltsem ki a tipp mixet ezek után. -
fczolika #71273 Tegnap játszottam a haverral xbox 360-on az új FIFA-val.Kb 3-4 percig volt a gépben,utána gyorsan ki is cseréltük PES 2011-re!Nem tudom mit esznek ezen annyian,egy nagy ratyi az egész,semmi változás évek óra ugyanaz,grafikástól,mindenestől.A PES sokkal jobban vissza adja a labadrúgást.Egyedül a kommentátor jobb a FIFA-ban. -
kijött egy új editor , mellyel a chanteket is lehet relinkelni, úgyhogy mostmár pl a válogatotthoz is rakhattok ti is szurkolói nótákat, illetve használhattok többet kedvenc csapatotokhoz...
http://www.pes-patch.com/2010/11/pes-2011-ultimate-editor-v-2-0-english-by-barcafan2.html -
Persze. Viszont itt más "trükkök" kellenek. Tavaly futóverseny volt, most az indítás az, ami elég "godmód". Mindkettőt le lehet védeni, más stílus. Szerintem sincs baj a mostani résszel ilyen téren. De azért 1v1ben elég sok gameplay hiba hamar kijött, ami ront az összképen, de összességében véve izgis játékot lehet tolni egymással, főleg kisebb csapattal (nagy csapattal, >80as passzolású játékosokkal nem nagy kihívás linkeltekhez hasonló passzokat adni, kis csapattal nem mennek el úgy a labdák, ott kevésbé jönnek be, de azért úgyis lehet szépeket művelni, csak limitáltabb formában). -
Nem beszélve a javított kapusrészről! -
Most hogy lenyomtam egy szezont, azért azt lehet mondani, hogy reálisabb mint a tavalyi futóverseny verzió -
1v1ben pláne igaz, én csak tudom. 6an vagyunk Termi 1 csatárára, de jó néhányszor átvitte már 4-5 védőn is, mire a 6. meg tudta fogni. :) -
Persze, de amikor egyedül viszed rá 1 védőre a kontrát, vagy 2en vagytok 3 védő ellen, akkor nagyon hasznos, ha 1 védőt át lehet játszani, és akkor emberfölényben, v. egyenlőbben lehet kijátszani.
Itt a PESben az a "szar", hogy ha sikerül is kicseleznem egy védőt 3-4 lépés után már utolér újra, vagy 3 másik (70nel futó védők is 2x olyan gyorsak, amikor egy 90es csatárral loholok, érdekes, de legalább kevesebb a futóverseny). :) -
Neoncsoves #71266 én a valóságban mindig örülök, hogy kicselezek egy védőt de aztán látom hogy még van 2 vagy több és inkább lepasszolom a labdát :D -
Amit még nem érzek a játékban, hogy 1-1ben hogyan lehet hatékonyan kicselezni a védőt, valahogy mindig úgy csinálom, hogy Robinho szintű játékos is botladozik a labdával, néha meg mint az őrült megindul (na most nyilván az utóbbira kell építeni:D).
De emlékszem 2010ben, ill. 2009ben is csak akkor tanultam meg 1-1ben kicselezni védőt, amikor lenyomtam 10 szezon legendet, és rá voltam kényszerítve. Rendes játékban inkább kipasszolom. Persze más dimenzió, ha 1-1 csellel emberfölényt lehet kialakítani, mivel általában a védők vannak többségben. :) -
2010ben úgy néztem, hogy akkor mozdult rá jól a játékos a kiugratásra, ha volt "reaction" skillcardja, itt viszont azért alapból is érzik a zsugát. :D -
Értelek. Az extrát úgy értettem, hogy nem kell semmi extrát csinálni ahhoz, hogy ezt csinálja (nem kell külön gombkombó), hanem alap kiugratás funkcióba "integrálva".
Egyébként nekem is nagyon tetszik, hogy jó kis labdákat lehet osztani, ebben nagyon sokat javult az idei rész.
De azért a 2010ben is lehetett jó zsugákat adni, legalábbis nekem ezek a dolgok nem nagy újdonságok, viszont most jobban rámozdulnak a labdára az indított játékosok, ebben fejlődött.
ill. úgy emlékszem, hogy ez a jobbra mész balra passzolsz ez volt a korábbiban is (inkább úgy fogalmaznék, hogy amerre a legutolsó pillanatba húzod a kart, arra passzol), és természetesen a lövésre is igaz (de ez nem 100). De az biztos, hogy ezt a "freedom"ot most maxra fejlesztették, mert tényleg addig tudod változtatni az irányt, amíg el nem rúgja, így nincs olyan, hogy jaj elrontottam az irányt, és akkor látod, hogy szarul rúgná, de már megcsinálja.
Tehát egyértelműen ez pozitív változás, viszont ahogy nézem, túlságosan is jóra sikerült, nehéz 1v1ben levédekezni. ill. le lehet, de észnél kell lenni, mert könnyen ki lehet háromszögelni, kényszerítőzni. Ez is pozitív, hogy le kell védekezni. -
ilyet hogy más irányba jobbra mész és balra passzolsz nem adsz sima kiugratással
számomra ez extra kiugratás és ilyen lehetőség eddig nem volt
-
Igen, ez egy sima kiugratás. Nincs olyan, hogy "extra" kiugratás. :) -
Jah oks, bocs -
írtam hogy tárgytalan, nem szabadrúgásra gondoltam, hanem távoli lövésre, mert az nekem nagyon nem megy -
Dehogy lehetetlen, sőt még könnyebb is, csak nyomd a lefele nyilat és beadás...