81526
-
Laca1985 #72018 Ez gondolom a menüben lévő szöveget változtatja csak. Vagy a kommentátornyelvet is? -
Próbáld meg ezt
http://www.filestube.com/aO6jnVvHBoR2xIpym0l1su/PES11-MultiLanguage-Menu.html
Mondjuk én inkább az angol nyelvet preferálom -
Laca1985 #72016 Breki!
Nem tudnál nekem belinkelni egy olyan helyet, ahonnan le tudnám tölteni a német nyelvet a játékhoz, illetve kommentárt? Angol eredetileg, de néha nem jutok vele teljesen düllőre! -
Sikerült megoldani, már csak a kamerákat kell beállítani -
lol és most fehér lett nálam a háló :P
-
felraktam az 1.03-as patchet erre megint elkezdett meccsek előtt kidobálni
kiszedtem a mentést akkor jó lett, de most meg ez van újra
http://s3.directupload.net/images/101225/8dj2oomb.jpg
és hiába raktam fel az új kitservert és attach-olom nem működik.
Nálatok rendesen megy a patchel?
Ilyen szempontból nagyon utálom a játékot. grrrrrr -
Én nem nagyon használok selectort.
Engem személy szerint régebbi híres válogatott és klubcsapatok érdekelnének, pl szívesen játszanék 82-es 90-es 96-os VB-t vagy korábbi BL szezonokat.
Ilyen vegyes dolog nem annyira érdekel. -
A játékban viszont ez jelenik meg ki tudja miért :P
-
Igazából nem tudom, hogy hol van ez a kitserverben mint látható nincs 54-es file mikor beraktam se változott vmiért a játékban pedig a dt07-ben ez van
-
Breki, ha megkérlek feldobod nekem azt a fekete hálót, ami neked van a játékba??? köszi!! -
Ganszpa1999 #72008 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,amolyan közvélemény kutatás.
Aki ismeri a PES-t ismeri a selectoros megoldást is,a különböző másodosztályok lehetőségeit.Idén a HunPatchben szívesen bővítenénk a selector általi választható lehetőségeket.Kérdésem az lenne szívesen játszanátok egy classic champions league,egy classic old national team (el grande féle képlet),és terveznénk egy Inter Euro ligát,ebben lenne 18-20 csapat,magyar,lengyel,osztrák,román,orosz,cseh,szlovák,horváth amolyan balkán vegyes,így tudnátok vele liga kupát meg minden egyéb nyalánkságot játszani.Van igényetek ilyesmire?
Ja és felmerült bennem egy olyan hogy az egész játékot átreformálnám,nem bundesliga,meg nem premier league lenne benne hanem EuroClubs1 euroClubs2 és stb,besorolnánk 6 osztályba vegyesen a csapatokat,és úgy lehetne tolni velük a ligát,kupát,mastert,become-t.
Egy pl.EuroClubs1 menne,Chelsea,MU,Arsenal,Milan,Juve,Inter,Bayern,tehát amolyan vegyes elrendezés,természetesen ezt is a selector kezelné. -
-
Ganszpa1999 #72006 Hát az a gyep valóban messze van az életbeni pályák zöld színétől,végülis grafikailag lehet ezt a zöldet szépnek nevezni,de jobb lenne egy menükép hátterének mint fünek.Egy részt túl élénk,más részt nincs ekkora színkülönbség az életben a pálya eltérő részein,legyen az akár csíkos,akár kör,akár négyzetes,akár átlós variálású gyep. -
Ganszpa1999 #72005 Gabe Logan és társai idén is elkészítették a fifából a PES magyar kommentárt,innen letölthető magyar kommentár patch gabe Logan
Csinálj egy biztonsági mentést a dt00_e.img mappádról,ha nincs ilyen akkor hozd létre és abba másold bele a letöltött tartalmat. -
-
hát moist kiakasztottak kicsit ezzel, hogy berakja ezt, hogy szerinte milyen szép
hát szerintem egyáltalán nem realisztikus
-
Ganszpa1999 #72002 Amúgy én a tavalyihoz úgy csináltam gyepet,hogy a tv meccs felvételét rögzítettem,utána photoshoppal levettem a zöld színek mintáit,ezekkel szerkesztettem ki a füvet,de a játéknak van egy fény effektje alapból,kifényképeztem játék közben a füvet,levettem a színmintát,és addig modósítottam a játékban lévő fü színét,amíg olyan érték nem lett mint a tv felvételből kivett fü színértéke.Rohadt időigényes volt,azt hiszem bernabeu,camp nou,san siro,old trafford lett csak kész. -
Ganszpa1999 #72001 Én is elemezgettem a készült stadionok füveit,és sajnos a füvek miatt kevés az a stadion amelyet tényleg el is találtak,talán ha végzünk az idei patchhel és időm engedi akkor mélyebben beleásom magam egy egy stadion füvének a felderítésére,de addig marad az eredeti stadionok kavalkádja,mert azokhoz van fü bőven,és lehet is szerkeszteni,nem túl sok idő alatt.
Hiába próbálod megmagyarázni a külföldieknek hogy ez nem jó az nem jó,pl a konami eredti vágott képei amik 1024x1024-en vannak,ha te ráteszel olyan képet amelynek a szélén is van felirat vagy figura,aki 1024x768-on játszik nem látja az 1284x722 kép szélén látható feliratot vagy figurát,ha 1024x768-on olyan képet akarsz berakni ami kitölti az egész képernyőt akkor 960x722-esre kell kiszerkeszteni a képet,és ezt rátenni egy fekete 1284x722-re és úgy vágni konami módra,így az 1024x768-on játszó is teljes szélességben látja a képet,elég sok idő volt míg felfogták a dolgot,nézd meg halomra gyártják a menüket,de a többsége menünek a közepén van egy kép,játékos vagy labda,egy xy háttéren azt kész.Én ezt nem tudom grafikának nevezni,ilyet a fifa is tud :) a PES meg ezerszer jobb :) -
üdvv!!
tudna valaki linkelni egy sűrű szövésű fekete hálót?? amiket találtam, azokon akkora volt a lyuk, hogy átférne rajta a labda...:( -
a két kép pedig ez a felső az övé
-
Ezt nem értem én sem, hiába megyarázom Slayernek ez a válasza
"Yes I see the different and excuse me please, but I like my version more. Taste is even a different thing. " -
De ezt nem értem..:S Mégcsak nem is hasónlit az igazi gyephez..nem teccik.. -
Nem, szerintem túl élénk a színe, egyáltalán nem hasonlít a valódi gyephez. -
ilyet írnak erre
"i love the 3rd an 4th, but all are extremly good! great turfs! "
tudnám miért imádják ezt a türkizöldet -
csak nekem nem tetszenek ezek?
1.
2.
3.
4.
[/QUOTE]
-
De inkább már a következőő Pesedit-et váárom:D -
Jóónak tűnik:D -
PES 2011 Sky Tim Patch Released
Master Forzaroma released the Sky Tim Patch for PES 2011. All Serie A Stadiums, relinked kits and faces and all you expect from a great patch. This mod also includes the Italian Vintage League that features Italian teams that have made history in Calcio. Get it from our Download Center.
Features
* All the stadiums of Serie A
* All the teams: Premier, Ligue1, Serie A, Eredivisie, La Liga, Bundesliga + the novelty of the Italian Vintage: Italian teams that have made the history of our football. This patch is a purely Italy where you say everything, but everything for the SERIE A TIM
* balloons, choirs, referees, kits, stadiums and many faces created almost all of our reference sites (ModdingWay and OIC)
* updated Option File
* Realistic Gameplay 3.1 by setting spock2005
* Playlist customized to suit all tastes
HOW TO INSTALL THIS MOD
To install the patch, do the following :
1 -. rar file must be downloaded to a total of 9 (7 for "img", 1 "EDIT.bin OPTION.bin FACE.bin" 1, "pes2011.exe settings.exe)
2 - The file "img" is divided into several parts, to join them, just open any of the parts click on "Extract to"
3 - Then remove all the files in order to have the 3 folders: "img", "EDIT.bin OPTION.bin FACE.bin"and "pes2011.exe settings.exe"
4 - Copy all the files in the folder "pes2011.exe settings.exe" in the game installation directory (default: C: Program Files / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2011) and accept the request to overwrite file.
5 - Copy all the files in the folder "pro evolution soccer 2011" in C: Users Documents KONAMI Pro Evolution Soccer 2011 and accept the request for a replacement file
6 - Copy all the files in the "img" folder of Kitserver (default: C: Program Files / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2011 / Kitserver / example-root)
7 - Run the file "manager.exe" Kitserver and click the "Attach"
8 - Start the game and enjoy!
CREDITS
Thank's for excellent files:
Roby
Giulianca
grand bleu
sadik
francole
nicklaaas
nero
klashman69
SG
Nico Blucerchiato
Calimonche
Ron 69
my "Mates" Modders from Moddingway :
Skunk
Goldorakiller
El Gordito
Gigimarulla
Saintkei
Michelot94
VinVanDam13
Tunevi
Carva
Arquero 7171
Mistiq
Jotta
Tottimas
Cigman
Ariel Santarelli
Juce
Stelios
http://downloads.moddingway.com/file/7297.html -
Köszönjük, viszont nektek is -
Köszi, ha nem lenne a konaminak az a hülyesége, hogy az árnyékokat magára
a gyepre rakja rá többet is tudnék csinálni, de erre most nincsen időm, hogy szedegessem ki az árnyékokat és készítsem el újra jó minőségben
A Stanfordd Bridge-t meg egy másikat sztem néztem sajnos nem találtam meg benne a DDS-t amikben pedig megvan sajnos teljesen másfajta füvet használnak mint az eredeti konamis füvek -
A játékba nem lehetne valahogy megoldani,hogy amikor állítod a játékoson,a bokapántot(vagyis a szigszalagot) akkor az mellett,vagy helyett ilyen fehérzokni féleséget rárakni?? Sztem nagyon jóó lenne..mert nagyon sok játékoson az van:D
-
Ganszpa1999 #71987 1.03 okosság
Hogy sokan ne sötétben tapogassanak :)Viszont kitserverrel nem ok,max megalinkkel.
Amúgy nálam reloaded verzára eddig simán ráment minden hivatalos patch,bár az utolsó kettő,az 1.02 és 1.03 a telepítős exére épülővel,az 1.01 meg alapból benne volt a reload verzában.
Breki jók a füvek :)Gratulálok.
A szerkesztett Stamfordhoz nem tud valaki füvet,vagy annak módosítottját? -
Viszont neked,és mindenki másnak Boldog Karácsonyt.!:) -
Ganszpa1999 #71985 -
Én most elkeztem egy bajnokságot Top Player-en és nagyon jóó nagyon élvezetes..elsőő forduloba nyertem 5-1-re másodikba alig birtam megverni az Espanyolt egy CR szabadgóllal:D -
pedig profon játszottam... -
Tudjuk..már fent is van:D -
OK valamit elkúrtam, vagy az sg, mindegy, kijött az 1.03as okosság. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pro_Evolution_Soccer_2011_DD_v1.03_READNFO-FLTDOX -
Nem volt csúúnya..de a kapus mintha ott se lett volna:D