81526
-
Ha nektek ilyen szar a PES, milyen lehet a FIFA... -
maximálisan egyetértek veled. na meg a másik, hogy a lepattanók 80% mindig a gépé, mégha ott is van az én játékosom, vagy nem vált rá, vagy elmegy onnan, gép meg röhöve elhozza, és jön belőle a kontra. -
karmacoma #73621 Képek elvileg rendesen:
-
Igen az analóg játékosváltás nálam sem tökéletes, sokszor nem enged váltani. A Fifában tökéletes.
Esetleg vedd le teljesen az assistot, hátha akkor engedi, én még nem próbáltam. -
karmacoma #73619 Sry az imghackes cuccért. Nem tudtam, hogy nem megy. Majd berakom rendesen. -
karmacoma #73618 Sajnos a védelem(nem a védekezés) tényleg minősíthetetlen lett. Kimentettem egy pár vidit róla, de addig nem akarok sírni, meg gifeket linkelgetni miatta, amíg nem próbáltam patchel a játékot. Az a fő gond, hogy a gép nem tudja elosztani a védőket. Nagyon sokszor előfordul hogy 4 védőre jut 2 támadó, de egyszerűen a csatár embere elfut oldalra értelmetlenül. És ugye míg te ökölbe szorult lábujjakkal próbálod szerelni a támadót, mögötted nem tudod irányítani a védőket, akik sajnos totál egyedül hagyják az embert középen. Egy gyors példa:
kép1 Láthatóan mindenkinek megvan az embere. Pirlo és Dc között a 14-es, Barzlagi és Chiellini tökéletesen fogja az emberét. 2 mp múlva:
kép2
Pirlo elfutott a semmibe Vidal légüres térben, a támadó teljesen egyedül hagyva. Sajnos ez nagyon gyakori hiba. Ahogy az is, hogy lesreállításnál a belső védők kirohannak, a szélső védő meg ott marad a helyén. Ami még nagyon zavaró, az analog játékosváltás nekem nem működik éles szitukban. Mikor szélen elfut a játékos, akkor kéne nekem a távolabbi belső védőmre váltani, mert ugye lefagynak 10 méterre a kaputól, és 100% gól, de ilyenkor nem hagyja használni. (Természetesen semmi-assisted a beállítás).
Azért sajnálom ezeket a dolgokat, mert nem hatalmas hibákról van szó, kis odafigyeléssel simán javíthatóak. Kb ennyi hiányozna, a PES6 óta legjobb focihoz. Multiban iszonyatosan zavaró lesz emiatt gólokat kapni. Én még reménykedem, hogy patchel javítják.
-
játékosok nyilazását(merre mozogjon) csak én nem találom a taktikába, vagy kivették belőle? emellett a lesreállítás, cb overlap mellett korábban voltak még mások is; pl pressure, azokat se lelem:( -
én is a lazioval nyomom, ahogy 80 felett nem sok játékos van, inkább 75-78 többnyire. és rohadt bosszantó, hogy a novara, ahol sztem még szarabbak vannak, belendül, és ledarál. ahogy írták, olyan keresztlabdákat ad a hátvéd a csatárnak, akire embert is állítottam, hogy simán bemegy a kapuig. próbáltam már az 5 védős játékot, söprögetővel, de akkor is. a gép úgy be tud tömörülni középre, bezzeg az én védőim + 2 vkp szinte alagutat hagynak középen. ilyen mondjuk a 2011ben nem volt.
nem szeretném a fifához hasonlítgatni, mert nekem továbbra sem nyerő, annak ellenére, hogy az is nem kicsit fejlődött. bízom benne, hogy vmit mókolnak ezen, mert így főleg ha onlineba gondolkodok, akkor felejtős lesz... -
köszi,akkor felejtős,várunk a kedves modderekre :) -
nincs, elvileg igen, nem -
1.01-hez van már crack,van benne transfer update? lehet használni a pesedit patchel együtt? -
Nem játszom csak európai focit :) -
Tetszik, csak kamu az AI, meg egyelőre béna vagyok. :D
Úgyhogy egyelőre semi pron tolom. De a PES jobban tetszik csak nincs még angol :) -
én mindig a Juvéval játszok illetve a demoban a magyar válogatottal -
én arra várok, hogy megjöjjön a gamepad amit rendeletem és akkor pc-n pes-t tolom boxon pedig fifát :D -
Azoknak nem lesz más véleménye akik csak nagy csapatokkal játszanak, játszatok Libertadoras kupát ott nem lehet egy 60-70-es csatárral átfűzni a védőket. -
azt hittem neked tetszik a Fifa is
Nehogy már egyedül maradjak középen :P -
érdekes, hogy egymás utáni hozzászólásokban teljesen ellentétes véleményeket olvasni -
Nagy csapattal sokkal ritkábban jelentkeznek ezek meg nem tűnik fel, de amikor egy dél-amerikai belső védő 5-ből 4* hajszál pontosan indít, meg felszabadít az már számomra nevetséges. -
Utóbbi évek legjobb pese ez, mondjuk nálam még nem jött elő a kapushiba.
Viszont a Fifa szvsz nem túl jó. El lehet avval is lenni, de már pron is óriási kamu az ai. -
Én egy meccset sem játszok tovább ezzel amíg nem jön ki a patchhez a crack. Beszarás, libertadoras kupa élvezhetetlen, 5-ből 3 gól kapus baki, 2 meg szöglet vagy beadás. A leggyengébb csapattal is a gép olyan pontos keresztlabdákat ad hogy beszarás, meg felszabadítások 90% emberhez megy. Ha jobb gépem lenne biztos FIFA-nék, de mivel nincs marad ez. De utóbbi évek legnagyobb csalódása eddig.
További kedvencem amikor izomból megy fickára a lövés ami védhetetlen erre a kapus nem vetődik hanem odasétál és kiüti, irreálít látvány. -
A védelem tökéletes, a kapusok rosszabb nem is lehetne. De elvileg a patch megoldja. -
véleményem szerint a kapusok, meg a védelem elég gyengére sikerült ... lazioval több meccs kis és nagycsapat ellen is, és a kövései 90%-ban gólok.. na mondom váltás chelsea-barca, mégiscsak topcsapatok... hát dettó... úgy lefutják az embereimet... 3-4 kényszerítő és már kapum előtt is vannak(siena meg novara ellen)... hiába állítok be emberfogást védők többnyire a támadótól kb 5 méterre vannak. másik a kb 30 méteres lövés mellé menne 2 méterrel, de a kapusom beleér... akkor a szabadrúgásai 30 méteren belülről 10ből 8 gól. szóval így még számomra nehéz a top player szint :S eddig kb 15 meccsből 2 döntetlen többi vereség.
Ettől függetlenül fejlődött a tavalyihoz képest, és számomra még mindig élvezetesebb mint a fifa. -
Na, az utóbbira rájöttem. -
Igen, LCD-n.
A másik bajom meg még midnig az, hogy meccs közbe helyet cserél a támadó kp-m és a bal hátvédem. Miért? -
ez kérdés akart igazából lenni -
te lcd-n játszol, mert crt-n szokott ilyen lenni ha tv-re rakom ott sokkal világosabb -
hát az gondom az alap címeres dt04 szerintem nem kell felülírni ha jól emléxem a patchban sincs blur azt írta valaki -
Az miért van, hogy meccs közbe egész jó, de pl ML-ben mikor edzenek a játékosok olyan szinten sötét van, nem is lehet kivenni az arcukat... ha feltolom a gammát a windowsba akkor látom, de akkor is nevetséges, hogy egy értelmes fényerő beállítást nem raktak bele.... -
még egy kérdés:
bemásoltam ezt a dt04-et az img mappába, sokkal szebb így a játék, azonban majdnem minden logó és csapatcímer eltűnt, és az eredetire váltott vissza (Pesedit 1.0 volt/van fent)... valami ötlet, hogy miért? -
elég erős lett a gép top playeren, pedig nem most kezdtem. de legalább van kihívás -
Fekete hálóhoz tunda valaki linket dobni?? mert az alap borzasztó...
köszönöm -
Én meg gondoltam megnézem hogy kell arcot kreálni:
Rosszabb lett mint volt.
Bár ebben azért közre játszik, hogy az én képemen Puyol mosolygott, ami ritka mint Etiópiában a svédasztal. -
oder hano #73590 na ez a fű jöhet :D
-
Nagyi2pac #73589 4 fajta? 0.o
még nem próbáltam egyiket sem...
engem különösebben nem zavart a blur a demoban, sőt 1-2 esetben kifejezetten tetszett.:) de majd ha lesz normális angol verzió akkor kipróbálom ezt is. -
és a blurtalanítások közötti különbséget te érted?
már vagy négyfajta van -
Nagyi2pac #73587 haha 
még nem nagyon láttam a 2012-höz logopackot, szóval nem, de am ezek a logók nekem is bejönnek :P -
elolvastam rendesen a leírást :-))))
HD logopackot nem tudsz?
pl ilyet
-
Nagyi2pac #73585
Hogy sikerült összehozni? :D
-
olyan mikor lesz (akár ebben, akár fifában), hogy dinamikusan változik az időjárás? :D
pl. meccs elején még hét ágra süt a nap, de a végére már szakad az eső? :)
sztem ez tök jó lenne :D