81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    labdák
  • Rudee
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • mike369
    sztem is...
    akkor kell egy régi csuka... egy régi labda... régi trófeát meg linkeltél már.
  • Breki33
    Sztem elég a három új dolgot cserélni

többi jó
  • mike369
    Naszóval:
    Most ez a menü:

Ebbe rakjak más képeket, vagy legyen valami egyéb?
    Ha ebbe, akkor mit szeretnétek lecserélni és mire?
  • Fyrex
    ez hihetetlen nagy
  • Breki33
    tarthatatlan na P
  • Gabe18
    Leszedtem,majd estére megpróbálom összetákolni.Ezt a DKZ studiót se használtam még...
  • Breki33
    Van Basten

tarthatatlab
  • Breki33
  • Breki33
    "apply patch over file"

ez nincs nálam
  • mike369
    ok, holnap legyártom!
  • Breki33
    tessék válogass

klikk
  • báttyó02
    letoltes
  • Terminátor14
    Reggelt all!
    Breki, milyen nincs a dkz-ban? Ha jól sejtem ezt a dolgot ugyanúgy kell telepíteni, mint a HEP-et, csak előtte ki kell csomagolni a fájlokat :D
  • mike369
    régi cipő, régi kupa, ...
  • mike369
    van képetek?
  • Breki33
    nem tudnál egy jó menüt készíteni hozzá?
  • Breki33
    akkor sztaki
  • mike369
    keresd meg... :D
  • Gabe18
    Az angol nyelvvizsgámat valahol elhagytam útközben...
  • Breki33
    #4989 -ben le van írva
  • Gabe18
    Hát letölteni még csak-csak letöltöm,na de berakni,az má bonyolult nekem...
  • Breki33
    Ja a patch innen letölthető Pes4-re és we8-ra is

klikk

egyesével lusta vagyok kilinkelni, viszont szivesen játszanék egy JUve93-as meccset vkivel
  • Breki33
    sztem we8-ban azért nincs ennyi ilyen

Ha durvábban játszok eléggé ki szoktak szórni.

Engem inkább az zavar mikor a haver leverexi magát a védőről és befordul kapu felé, a védőm meg elesik.

VIszont a sárgákat elég korrekten adja, főleg ha a szélen elfutót rúgnak fel az oldalvonalon kívülre P
  • Breki33
    Énis így emléxem de nembaj

atom a középpályám :-)

• Gabe18
    Multiban nevetséges amit csinál.
    Az tud érvényesülni aki össze vissza rugdos mindenkit.Kiállitás a legritkább.Egyedül kapuratörő játékost,ha nem teljessen hátulról rugják fel,szinte biztos hogy sárgával megússza,néha semmi.Egyedül kapuratörő játékost kézzel visszarángat,ugy hogy botladozva elveszti a labdát,az maximum szabadrúgás.
    Kedvencem az egyedül kapura törő játékos, védő 10 méterrel lemaradva,kapus kifut,becsúszva 16-oson kivül felrugja mint állat,szabdrugás,max sárga lap.
    Ennek következménye,hogy ha néha kiállit mégis,az az előzőek nyomán,legtöbbször teljessen logikátlan.
    Legalább 2x ilyen szigorú biró kellene bele szerintem.
  • laca70
    Tegnap majdnem felrobbantam a játéktól. Agyonrúgták a játékosaimat, de a bíró nem ítélt semmit. Bezzeg amikor én löktem egy kicsit, rögtön 11-est adott az ellenfélnek.
    Multiban is így csal a bíró vagy az jobb ?
  • Gabe18
    Hát szerintem nem,mert a 96-os UEFA kupa döntőn Zidane még Gironden Bordeaux játékos volt amikor a Bayern ellen játszottak,és utánna ment nagyobb csapatokhoz.
  • Breki33
    a 93-as Juve-ben Zidane és R Baggio játszott együtt?

itt így van
  • Breki33
    Istallation Instructions:

- Unpack with WinRAR all the files downloaded within the patch.
    - Two of this files , 0_text and 0_sound have 3 and 2 parts...unpack only the first part of each one.
    - All the uncompressed files are: DKZ patches of files 0_text, 0_sound, e_text and e_sound, besides files KONAMI-WIN32PES4OPT,
    file PES4.EXE and file para_we8.
    - Open with DKZ Studio the 0_text patch file and click "Patch" and "apply patch over file"...select to patch the DAT file of your
    game located in your HD and the patch will be applied to the 0_text original file.Do the same with patch files 0_sound, e_text and e_sound.
    - Afterwards, replace file KONAMI-WIN32PES4OPT that comes with the patch for the one located inside your Save-folder1 file in your HD.
    - If you have installed the official Konami Patch 1.10, replace the file para_we8 for the one inside the Konami file in your HD.
    _ Finally, replace the PES4.EXE file for the one with the same name in your game's files.

Nálam nincs is ilyen a DKZ-ban P
  • Breki33
    Hm Argentínok ellen Caniggia-t nehezen tartottam meghát Maradona az Maradona de fejjel mattoltam őket kétszer az Olaszokkal

• Breki33
    Énis mindjrárt berakom
  • 9csöves9
    egész jónak tűnik

a gameplayre kiváncsi vagyok
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33